بروبچ یه نگاه به این سایته بندازید ببینید یه سری برندای عجیب غریبی داره میفروشه که من اصلا تا حالا اسمشونم نشنیدم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بروبچ یه نگاه به این سایته بندازید ببینید یه سری برندای عجیب غریبی داره میفروشه که من اصلا تا حالا اسمشونم نشنیدم...
تایید میشه. کرید اگه فیک نباشه کیفیتش به مراتب بالاتر از مارلی هستش. مارلی عطر خیلی شاخی نیست.همونطور که قبلا عرض کردم یکیشو من تست کردم دقیقا کپی توسکان لدر بود که این نشون دهنده ضعف برند هست که عطرای دیگه رو کپی کنه. اونم کمپانی مثل مارلی که خیلی ادعاش میشه.نقل قول:
آقا من تصحیح میکنم کپی بادی کوروس که پگاسوس اعظم بود!:-)
تو این عطرهایی که خریدم کنزو پاور و گرلن habit rouge خیلی عطرهای خوبی هستن البته گرلن رو پیشنهاد میکنم بدون تست نخرید. دیزل هم عطر خوبیه ولی نه به خوبی دو تای اولی به نظرم.
کسی نیست جواب ما رو کامل بده؟
نقل قول:
من كه خواستم به اينجا خير سرم يه تكوني بدم يه بحث فلسفي راه بندازم هيچ كس جواب منو نداد ديگخ چه برسه به شما؟
اما اگه ادكلنهاي خاص تو اون قيمتايي كه گفتي ميخواي بزن تو خط كاراي كالوين كلين ...
اون مارك اماراتي هم كه گفتي احيانا منظورت رصاصي يا سپيل يا پاريس والي نيست؟
منظورم امپر بود...الان یادم اومد..نقل قول:
کلا شما از بین امپر و رصاصی و اجمل کدومش بهتره؟ ظاهرا اجمل کاراش خوبه..
از کجا میشه خرید اینها رو؟ جای خاصی میشناسید؟ یا همه ادکلن فروشی ها دارن اجمل رو؟
البته امپر گرون تره...به نظر با کلاس تر میاد
کسی این ادکلن ها رو تست کرده؟ چطوریاس؟ ببخشید عکسا بزرگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این مونت بلانک که توی آواتارت هست...قیمتش چنده؟نقل قول:
من چند تا ادکلنش رو دیدم ..
مثلا
Mont Blanc Homme Exceptionnel
رو تست کردید شما؟ در مقایسه با Presence چطوره؟
Mont Blanc Legend
رو تست کردید؟ خوش بوس؟
50 میل اینا همه زیر 100 تومنه....درسته دیگه؟
تجربه 2 تا کار از امپر و 2 تا کار از سپیل و 2 کار از اجمل رو دارم به نظرم امپر خیلی از دوتای دیگه بهتره:20:نقل قول:
کارای اماراتی چیزی نیستند که از جای خاص بخوای بخری همه جا دارن
بحث عطرهای اماراتی شد شرکت RIO هم عطرهای خوبی داره محض اطلاع بگم این شرکت عطرهای معروف رو کپی میکنه که معمولا 80-70 درصد توی کپی عطرها موفقه و به قیمت ارزون میفروشه
هر سه تاش تو اون رنج قیمت خوبن اما اگه کلاسیک و قدیمی میپسندی کارای رصاصی خوبن اگه بو های گرم و غلیظ و محرک میپسندی اجمل از همه شون بهتره و اگه بوهای لایت مدرن تر و خنک تر میپسندی امپر بهتره.نقل قول:
من با اجمل بیشتر از بقیه حال کردم..عطراش طبیعی تر و خانم پسند تره.
من عاشق این مدل پرزنس که آواتارمه هستم امانقل قول:
Mont Blanc Homme Exceptionnel رو هم دارم و برای زمستان و پاییز عالیه.....لجند از همه کاراش مجلسی تر و گرونتره و ظاهرا بهترین کارش هست...اما من خودم به شخصه پرزنس رو به همه ترجیح میدم و بعد هوم اکسپسیونل رو...
نقل قول:
اجمل کدوم کاراش رو داشتی ؟
Presence گرمه؟ پس چرا شیشش آبیه؟ :31: معمولا گرم ها رو آبی نمیزنننقل قول:
اینا 50 میلش همون 70-80 هست دیگه؟
اینا تقلبیش هم هست؟؟
یه سوال دیگه :
ادکلن مردانه اسمیت اند ویسون Smith & Wesson گیر میاد تو ایران؟ قیمتش حول و حوش چنده؟ میگن خیلی جذابه...کسی تست کرده؟
آره من خودم پارسال 65 خریدمنقل قول:
ادکلن مردانه اسمیت اند ویسون Smith & Wesson گیر میاد تو ایران؟ قیمتش حول و حوش چنده؟ میگن خیلی جذابه...کسی تست کرده؟
الان دورو بره 90-100 تومنه
بوش خیلی خوبه
موندگاری هم خوبه ولی اصلا پخش بوی خوبی نداره
ولی سایت valasan الانم زده 66نقل قول:
پخش بو منظورت اینه که تا کسی نزدیکت نشه بوش مشخص نمیشه؟؟؟ خیلی بده که!! یعنی کسی از بغل آدم رد بشه بو رو حس نمیکنه؟
اون قیمت الکیه واسه قدیمهنقل قول:
آره دقیقا - البته از بغلت رد بشه چرا میفهمه ولی پخش بو نداره که مثلا وارد جایی میشه بوش معلوم باشه
عجب ضد حالی :41: میخواستم برم بخرمش..
چیزی مثل این خاص و جذاب سراغ ندارید پخش شوندگیش عالی باشه؟
مونت بلاک ها پخش شوندگیشون چطوریه؟
یه سری عکس گذاشتم صفحه قبل.....کسی اون ادکلن ها رو نمیشناسه؟؟ ادو پرفیوم هستن!!! ادو پرفیوم پخش شوندگیش بیشتره دیگه؟
اجمل بهترین کارش از نظر من ادکلن Lure هستشنقل قول:
بعد از اون هم ادکلن Vice
بعدشم Chemistry
presence هم ادکلن گرمی نیست اما چون اصولا ادویه ای هستش کلا مثل ادکن های ادویه ای یه حس گرمی ادویه ای داره اما گرم نیست به اون معنی.
فکر نمی کنم سوالم زیاد به اینجا ربط داشته باشه اما می بخشید که جای بهتر از این پیدا نکردم.
سوال من :
آیا چیزی هم برای خوشبو کردن دهان هست؟ یه چیزی که وقتی آدم دهنش رو باز کنه نفسش خوشبو باشه؟
فقط دومی خنکه؟نقل قول:
shadow چطوره؟
پخش شوندگی کارهای اجمل و مونت بلاک در چه حده؟
دوستان این d&g pure homme رو که داییم ازش استفاده میکرد رو تست کردم واقعا بوش خوبه یکمی تو مایه های فارنهایته خنک و دلنشین...قیمت ندارین ؟
نقل قول:
حسین جان شبیه فارنهایت نیستا؟به نظرم شبیه پودر بچه ست بیشتر .
قیمت هم حدود 100 اینا بوده.
نمیدونم شاید فکر کردم اون حس خنکیش شبیه فارنهایته شایدم اشتب میکنم....به هر حال باحال بودش.نقل قول:
دوستان واسه پاییز چه کاری رو پیشنهاد میدین
نقل قول:
سلام.
بله ، میتونی از اسپری خوشبو کننده ی دهان استفاده کنی که رایحه های مختلفش موجوده داخل داروخانه.
دقت داشته باش که این اسپری ها نباید حاوی مواد قندی مث ساکارز ( مشتقات نی شکر ) باشن، چون ساکارز
به شدت باعث پوسیدگی دندان میشه.
بوی دهان عوامل متعددی داره، بعد از هروعده ی غذایی مسواک یا قرقره کردن محلول آب-نمک توصیه میشه.
موقعی که مسواک میزنید فقط دندان رو تمیز میکنید ، درصورتی که یک عضو مهم یعنی "زبان" و همچنین بدنه ی دهان و ساک دهان نادیده گرفته میشه.
در این مواقع بهتره از محلول آب-نمک که یک ضدعفونی کننده ی قوی هست استفاده بشه.
دقت داشته باشین که استفاده ی اسپری دهان به دلیل وجود مواد پودری و مقداری گاز ، باعث باطل شدن روزه ی شما میشه.
این اسپری ها حاوی قند زایلیتون و سریتول هستند که کاملا برای بهداشت دهان و دندان مفید هست، بیشتر اسپری ها از پوسیدگی دندان جلوگیری میکنن.
موفق باشی.
shadow هم خوبه ولی از نظر من اینا بهترن.نقل قول:
کارای اجمل رو نمیشه با مون بلان مقایسه کرد....همونطور که قیمتشونو نمیشه مقایسه کرد...مون بلان خب مسلما کیفیت بوی خیلی خوبی داره و پخشش هم بیشتره و موندگاریشون هم با توجه به قیمتشون خوبه...اجمل هم تو اون رنج قیمت یعنی بین 20 تا 30 تومن بین مارکایی که میشناسم از همه موندگاری و کیفیتش بهتره...
تو اونایی که گفتم lure رو حتما بگیر...حتی اگه چشم بسته هم گرفتی پشیمون نمیشی...مطمئنم...کار خیلی خوبیه...هم موندگاریش هم کیفیت و پخش بوش...بوش بسیار شبیه به دی اند جی وان هستش اما خب یه جورایی یه ته مایه های عربی توش هست.برای پاییز که داره میاد خیلی خوبه.
خودم هم فعلا دنبالشمنقل قول:
تا حالا با ین مشخصات به اینا رسیدم باید ببینم چی میشه
pure havane
m7
opium
chic
مال کدوم برند هستن؟نقل قول:
محمد جون کلمون رو نکنی ها....نقل قول:
چیک از کرولینا هرا فکر کنم بوش واسه تابستون مناسب باشه ؟! بو هندوانه توش مشهوده.
فکنم ام 7 از وای سنت از همشون بهتر باشه.
اولی Thierry Mugler دو تای بعدی ysl آخری هم Carolina Herreraنقل قول:
چرا کلتو بکنم ؟ :31:نقل قول:
واقیعت هنوز بوش نکردم ولی میگن برای همه فصل ها مناسبه ( ولی درسته مثل بقیه مخصوص فصل سرد نیست ) ولی جز بوهای جذاب هستش البته هر 4 تا این ویژگی رو دارن
آخه ادکلن هایی که گفته بودی رو تست نکردم هنوز.نقل قول:
اما این میون کارای وای سنت هنوز اصالت و تک بودن رو حفظ کرده.
وای سنت خیلی گرونه!!
با اجازه اساتید چون از نزدیک با عطر اولی که ذکر شد برخورد داشتم میخواستم نظرمو بگمنقل قول:
وای عااالیه! موندگاریش که فوق العاده بالاست
بعد پخش بوش هم به نسبت خیلی از عطرها فوق العادست!
خیلی گرم و دوست داشتنیه و اون نت اخرش شدیدا بوی پیپ میده:46:
اخیرا با قیمت137 تومن دیدمش:27:
کریید ببینی چی بگی و یا تام فورد بلک ارکید !!نقل قول:
کلا کارا تک قیمتا تکی هم دارن .
یه عطری هم هست لالیک خز خیییییل
آره میدونم...کرید و تام فورد 300 و خورده ای هستن...نقل قول:
با 300 تومن میشه دو تا شلوار خیلی خوب و 2 تا پیراهن خوب و برند خرید!:31:
البته اگه برای کسی 300 تومن چیزی نباشه...بهترین کار هست...چون ادکلن خیلی چیز مهمیه.
من یه لالیک بهم کادو دادن دیگه نمیزنمش! حالم بد میشه از بوش! :2:
سلام
نظرتون در مورد این ادکلن های اسمارت کالکشن چطوره ؟
من از یه داروخانه یه دونه black xs خریدم به قیمت 4300 تومن که 15 میل هست . بوش بدک نیست . ولی دیگه 100 میلشو نمیخرم . چون بوی تلخ بیشتر میپسندم .
کسی لیست کامل ااسمارت کالکشن رو داره ؟ و جایی که همه مدلهاشو داشته باشه ؟
چی هست اسمارت کالکشن؟
ادکلن با بوی سرد خیلی سرد چی پیشنهاد میکنید تا50تومن
یه نوع تستر هست . خیلی از برند های معروف رو هم من دیدم داشت .
نقل قول:
حجمشون چقدره؟ کجا ها میفروشن؟ بریم ادکلن فروشی بگیم اسمارت کالکشن میخوایم؟
مردم به هيچ وجه ادكلن Lovely نخرند
مديركل نظارت بر فرآوردههاي آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو گفت: مردم به هيچ وجه ادكلن Lovely نخرند.
به گزارش خبرگزاري موج، در پي انتشار اخباري مبني بر عرضه و توزيع ادكلنهاي حاوي گازهاي سمي در عراق و احتمال ورود اين فرآورده به داخل كشور، سازمان غذا و دارو از مردم خواست تا در صورت مشاهده موارد مشكوك و مرتبط با اين موضوع، سريعا دانشگاههاي علوم پزشكي محل سكونت خود را در جريان امر قرار دهند.
دكتر عبدالعظيم بهفر گفت: سازمان غذا و دارو نيز به صورت غيررسمي در جريان امر قرار گرفته و طي چند روز اخير مجدانه پيگيراين موضوع است كه منبع خبر اطلاع رسمي را در راستاي صحت و سقم مسئله در اختيار كارشناسان قرار دهد.
وي افزود: با توجه به اين كه نظارت بر فرآوردههاي آرايشي و بهداشتي جزو وظايف وزارت بهداشت است به دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور اعلام كرديم تا علاوه بر بازديدهاي روتين خود، بازديدهاي ميداني مجددي انجام بدهند كه اگر با اين ادكلن برخوردند، سريعا آن را گزارش كنند.
بهفر با اشاره به اينكه تاكنون گزارش رسمي در اين خصوص به سازمان غذا و دارو اعلام نشده است، اظهار داشت: بهتر است ساير سازمانها در صورتي كه به موارد اين چنيني برخورد ميكنند، آن را حتما به وزارت بهداشت كه متولي امر است منعكس كنند تا بتواند آن را پيگيري كند و دقيقتر مورد آناليز قرار دهد.