فکر نمی کنم طرف بی اطلاع باشه چون در قبال دریافت 1000 تومن اینکارو میکنه، میشه حدس زد قضیه فقط سوءاستفاده مالی بودهنقل قول:
البته من امیدوارم دچار اشتباه شده باشم و دوستانی که برای تمدید اقدام کردن با مشکلی مواجه نشن
Printable View
فکر نمی کنم طرف بی اطلاع باشه چون در قبال دریافت 1000 تومن اینکارو میکنه، میشه حدس زد قضیه فقط سوءاستفاده مالی بودهنقل قول:
البته من امیدوارم دچار اشتباه شده باشم و دوستانی که برای تمدید اقدام کردن با مشکلی مواجه نشن
ممنونم و منم به توصیه شما برای حوزه نطام وطیفه گرفتم.نقل قول:
فردا هم میرم دانشگاه تا مهر و امضاش کنن ببرم پلیس+10 تا ثبتش کنن.
سلام دوستان
پدرم برای برادرم 9 ماه کسری خدمت گرفته بود.تقریبا 45 ماه زمان جنگ خدمت کرده .الان هم میتونه واسه من 9 ماه کسری بگیره.اما بعضی ها میگن چون 1 بار برای برادرم گرفته واسه من نمیتونه کاری کنه.درسته؟
برگه سفید 1 اسفندیا نیومد؟ مال دوستام دیرتر از من داده بودن اومد برا من هنوز نیومده! ولی نمیدونم چرا بوی نیرو انتظامی میاد!! ی سوال توی نیرو انتظامی حتما بعد اموزشی باید مو در حد ماشین باشه؟ (برای لیسانس) توی قسمت دفتری چی؟ پارتی داشته باشی چی؟!!!! یکی نیست بگه تو پارتی داشتی وای نمیستادی تا برسه به نیروی انتظامی!!
البته هنوز برگه نیومده ها همه اینا تو شک و خیال هست:31:
حالا کلا در مورد قسمت دفتری و اداری نیروی انتظامی اونایی که رفتن توضیح میدن؟؟:8:
مو مثلا در یگان امداد گیر میدن در حد ماشین!سلیقه ای بعضیا میگن!نقل قول:
ببین چون ن.ا معمولا آب گرم و مرخصی هرجا بعد آموزشی باشی تعطیله خودت ترجیح میدی کوتاه باشه!
من کار دفتری بودم تو یگان ولی مرخصی نمیدادن(با وجود اینکه متاهل بودم!) و با درجه ستوان دومی هفته ای یکبار هم کمک افسر نگهبان بودم به این شکل: فرض من امروز شروع شده.از۶تو دفتر کارم شروع می شد تا۱۵.از۱۷میرفتم افسرنگهبانی تا۶صبح فردا،از۶صبح فردا بلافاصله دفتر تا۱۵! بدون فاصله و استراحت! اینم دفتریش!سعی کنید ن.ا نیفتین
یا پیغمبر!! بقیه ام بگن یکم بیشتر وحشت کنیم. یعنی شهر خودمون باشیم بعد ساعت کاری (اونجوری فشرده نه) نمیزارن بریم خونه؟!!نقل قول:
پس حتما باید به فکر بند پ بود! اخه لیسانسم اینطوریه!!:41:
دوستم 1 اسفند افتاد نیرو انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز. ما با هم پست کردیم واسه من هنوز نیومده .
به احتمال زیاد منم همونجا هستم دیگه ؟
هیچ ربطی نداره من اول قم افتاده بودم بعد انتقالی گرفتم تهران کارم هم بصورت 12-24 بود یعنی 12 ساعت پست میدادم به عنوان افسرنگهبان بعد 24 ساعت کامل استراحت میکردم هفته ای فقط 1 بار میزاشتن برم خونه با اینکه تا خونمون کمتر از یک ساعت راه بود و اون 24 ساعت رو میگفتن باید تو یگان باشی حتما.....ولو اینکه کاری نداشته باشن باهات!!!نقل قول:
کلا بستگی داره به فرماندتون....اگه اهل حال دادن باشه خدمت خوش میگذره وگرنه دهنت سرویسه :دی
قاعده خاصی نداره اصلا معلوم نیست.....شما ممکنه هرجایی بیوفتی:10:نقل قول:
پس با این حساب فقط باید دعا کنم که نیروی انتظامی نیفتم مثل اینکه هیچ رقمه از هر زاویه های نگان میکنم نمیشه باهاش کنار اومد:5:
سلام
اگه یه نفر که تو ساق پاش یه پلاتین هست (بزرگتر از" 20 سانته) اقدام کنه واسه معافیت امیدی هست معاف دائم بشه ؟
اگه کسی اطلاعی در این مورد داره لطفا" جواب بده !
تو آیین نامه پزشکی هم چیزی در این مورد ننوشته ! ممنون میشم راهنماییم کنید !
تا دوستان مطلع جواب بدن همین قدر بگم پسرخالم پلاتین داره اما جزئیاتشو نمی دونم ،معاف شد اما پزشکهای عمومی اکثراً میدونن چی معافی داره یا ندارهنقل قول:
درود
اقا ما این دفترچه رو خوندیم سر در نیووردیم !!!
کتاب قانون وظیفه عمومی (اصلاحیه دی ماه ۱۳۹۰)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه جریانش چیه ؟
1- خدمت هنوز 18 ماهه یا نه ؟
2- هنوز به ازای هر ماه خدمت پدر 9 روز رو کم میکنن یا نه ؟
ممنون
تو كميسيون كفالت از مكفول و كفيل چي ميپرسن؟
كميسيون فقط شنبه ها تشكيل ميشه؟
والا ما یه رفیقی داشتیم تو پاش پلاتین داشت فقط معاف از رزمش کردن...حالا دیگه اندازش و سایر جزئیاتش رو نیمدونم!!!نقل قول:
همه چی تا پایان سال 91 سر جاشه به جز کسر خدمت بسیج که احتمال تغییر دارهنقل قول:
یعنی خدمت 18 ماه و کسر خدمت پدر هرماه 9 روز سر جاشه
موفق باشی
صد در صد نا درسته، در صورتی که بیش از 30 ماه سابقه خدمت داشته باشه، مابقی اون برای فرزند دوم محاسبه میشه، یعنی الان 15 ماه باقی مونده حق شماست، حتما پیگیر باشیدنقل قول:
موفق باشی
برگ سفید من همین الان اومد
لامصبا چقدر سریع فرستادن
هفته پیش برگ سبز اومده بود
ناجا - پادگان مالک اشتر اراک
سوال مهم:
اگر اول اسفند نرم خدمت فقط 3 ماه اضافه میخورم یا دردسر دیگه ای هم داره ؟؟؟
این کسر خدمت از طریق خدمت پدر حتما باید زمان جنگ باشه ؟ پدر من کامل خدمت کرده زمان جنگ ولی بسیج و جانباز نیست ! تو زمان جنگ منشی بوده و جبهه نبوده
شهر خودتون افتادی ؟ واسه چی نری میخوای دردسر خودت رو زیاد کنی ؟!نقل قول:
علاوه بر این که یه پاش پلاتین داره یه دستشم از مچ شکسته !نقل قول:
بازم معاف نمیشه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نه بابا ! شهر خودم کجا بود !!!
من ارومیه هستم ، آموزش افتادم اراک
جدا سوال شده واسم اگه نرم فقط 3 ماه اضافه میخورم یا دردسرهای دیگه ای هم داره ؟؟؟
سلام
امروز رفتم پلیس +10 خودم برگ سفید رو گرفتم.
نیرو : وزارت دفاع مرکز : شهید جوادنیا قزوین!!
بچه هایی که رفتن چجور جایی هست؟؟ کلا وزارت دفاع چطوری هست هم برای اموزشی و هم برای بعد اموزشی؟ کجاها میفته؟ کارش چجوریه؟
ممنون
ببین برا گردنش کاری نمیتونه بکنه!!:31:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_vsgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما یه رفیقی داشتیم تو پاش پلاتین داشت فقط معاف از رزمش کردن...حالا دیگه اندازش و سایر جزئیاتش رو نیمدونم!!!
علاوه بر این که یه پاش پلاتین داره یه دستشم از مچ شکسته !
بازم معاف نمیشه ؟؟؟؟؟
نه شوخی کردم شما به دوستت بگو بره دونبالش چرا که نه؟! قرار نیست حتما قبلا یکی اینطوری معاف شده باشه. این ملاک نیست هر کس شرایط خودش رو داره. ولی کلا یجوری باید از کار افتادگی رو نشون بده که مثلا کار بهش فشار میاره و اینا... حالا بازم بچه ها میان میگن ولی بگو دنبال کنه:20:
دوست عزیز اینارو دیگه باید بری خودتون پگیری کنید ما اطلاعاتمون اصلا دقیق نیست فقط بر اساس مشاهده هامون بهتون گفتیم....برای اینکه خیالتون راحت بشه برین از پزشکهای مربوطه سوال کنید که قطعا جوابشون دقیقتر و صحیح تر هستنقل قول:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
عزیز چون شما دفترچه رو ارسال کردین پس اگه نرین غیبت میخورین و اگه 15 روز غیبت بخورین فراری حساب میشین و دردسرهاش خیلی زیاده (زندان و...)نقل قول:
اون 3 ماه برای کسی هست که درسش تموم شده و هیچ اقدامی برای ارسال دفترچه نکرده درحالیکه مشمول بوده!!!
اقایون برگ سفید منم اومد تاریخ اول اسفند
افتادم ارتش کد01 نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووود
کسی اطلاعات دقیق نداره بده چجور جایی هس ؟؟؟
منم برگه سفیدم الان رسید.نزاجا ۰۲ .
کسی در موردش چیزی میدونه؟
البته روی شماره هایی که دوستان در مورد مراکز ارتش گفتند فکر کنم هتل درجه ۲ باشه.:31:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
اگه اشتباه نکنم بهترین جای ارتش افتادی.نقل قول:
دوستان که میگفتن هتله برای خودش.:31:
معافیت خدمت پدر چطوریاست ؟ حتما باید پدر در حین خدمت کردن جانباز شده باشه ؟ پدر من زمان جنگ خدمت کرده ولی تو جبهه نبوده منشی بوده این حسابه ؟ یعنی مثلا 18 ماه خدمت کرده باشه میشه 9 * 18 = 162 روز !!! خیلی خوب میشه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه نفر از آشناها پرسیدم گفت اگه 3 ماه غیبت خورده باشی آخرش به احتمال زیاد 3 ماه رو میبخشن راست میگه ؟
سلام دوستان گشتم چیز کاملی پیدا نکردم امیدوارم تکراری نباشه
من لیسانس مکانیکم 1 اسفند اعزام. افتادم نیروی هوایی ارتش پدافند مشهد. از اصفهان هم می رم. اول این که ما همون 1 اسفند بریم نظام وظیفه شهرمون خودش می فرستتمون؟ بعد این که پادگانش چجوریاس؟ راستی من معاف رزم برای زانوم هستم. البته خب هرجوریم باشه پادگانش جهنمم باشه بالاخره باید بریم دیگه راهی که نداره. فقط اگه نکته ای چیزی داره بگید ممنون می شم.راستی این که میگن تو ارتش باید ریشا رو زد چجوریه؟ ریش نمی شه بذاریم؟ با همون کله بزنیم بره؟؟؟
در ضمن دوستامم افتادن سپاه کرمانشاه. اون که احتمالا هتله. ولی خب اونم اگه نکته ای داره بگید ممنون
سلام برگه سفید منم اومد
اعزام اول اسفند
نیروی هوایی ارتش شهید خضرایی تهران
بچه هایی که اونجا بودن بگن اونجا چی جوریه؟
راستی من اول اسفند باید برم میدان سپاه یا این پادگان؟
سلام من الان کارشناسی ارشد میخونم و به احتمال زیاد تا پایان مهر 91 درسم تموم میشه.عضو بسیج نیستم اگه الان عضو شم میتونم کسری خدمت بگیرم؟کسری خدمت آموزشی مدنظرم هست؟اگه میتونم لطفا دقیقا بگین چیکار باید بکنم؟
برگ دوم من هم اومد . 1 اسفند نیروی انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز
کسی می دونه چجور جایی هستش ؟
برای همه برگه دوم آبی رنگه ؟
دوستان ما امروز رفتیم پلیس +10 همه چیزو ثبتش کردیم.
بعدش یه فرمی داد گفت ببر حوزه نظام وظیفه بردیم بعدش دوتا فرم از ثبت احوال محل تولد پدر و مادر بهمون داد.حالا سوالم اینجاست حتما خودم باید برم دنبال استعلام ها و اینکه واسه استعلام غیر این دوتا فرم چی میخواد ؟
سلام دوستان
همونطور که میدونید یکماه بیشتر هست که این طرح شروع شده و چون دوستان ابهامات و نگرانی هایی دارن که مسلماً از عدم وجود اطلاعات کافی است، این بحث رو هم اینجا اضافه کنیم که دوستان سوالاتشونو بپرسن و یا دوستانی که برای تعویض اقدام می کنند اینجا تجربه خودشونو بگن یا هر خبری میشه مثل صدور،ارسال به پست ،رفع نقص و نهایتاً رسیدن به دستشون رو اینجا اعلام کنند.
roteal2007:به غير از اون فرمها بايد شناسنامه خودتو پدر و مادر و برادرا و خواهراتو ببري. فكر كنم خودتم نبري مشكلي نباشه ولي شناسنامه ها حتما بايد باشه.
تاریخ اعزام اونا کیه که افتادن سپاه کرمانشاه؟نقل قول:
ای بابا خوب چه کاریه خودم میرم یه سری هم میزنم به فامیل!!!نقل قول:
اما کارشون چطوریه ؟ من شنیدم باید بری وقت بگیری از ثبت احوال ؟ تو نیم ساعت میدن یا اذیت میکنن ؟
من فک نمی کنم کارت این همه سرباز معاف شده رو بتونن تو این مدت کم بدن مخصوصا که خوبم اطلاع رسانی نشدهنقل قول:
سلام دوستان
همونطور که میدونید یکماه بیشتر هست که این طرح شروع شده و چون دوستان ابهامات و نگرانی هایی دارن که مسلماً از عدم وجود اطلاعات کافی است، اسن بحث رو ایجاد می کنم که دوستان سوالاتشونو بپرسن و یا دوستانی که برای تعویض اقدام می کنند اینجا تجربه خودشونو بگن یا هر خبری میشه مثل صدور،ارسال به پست ،رفع نقص و نهایتاً رسیدن به دستشون رو اینجا اعلام کنند.
فک نمی کنی بعدا" هم بشه اقدام کرد مثلا یه سال دیگه یا 6 ماه دیگه
اقا منظور از هتل یعنی چی ؟نقل قول:
یعنی ساعت 4.30 صبح بلند شدن :41:
یکی اومد پلیس +10 از وقتی که واسش تعیین شده بود هم گذشته بود گفت مشکلی نداره مدارکتو بیار ....نقل قول:
این تاریخا صرفا واسه مواقعی هست که خیلی شلوغ بشه همینطوریشم از هر 10 نفر دو نفر کفالتی هستن میان واسه کارت جدید.
توی هتل معمولا امکانات خوبی در اختیار آدم قرار میگیره.۰۱ رو هم اینطور که من شنیدم جای خیلی خوبی هست برای همین بهش میگن هتل.:20:نقل قول:
حالا نمیدونم صبح بلند شدنش چه ساعتی هست اما حتی اگه صبح هم زود بگن بلند بشین مطمئن سخت تر از جاهای دیگه دوره نمیگذره.
من ۰۲ رو از چند تا از دوستام پرسیدن گفتم جای توپ و خوبیه و اینطور که بچه ها توی همین تاپیک میگفتند هر چی شماره ها کمتر باشه جای آدم بهتره.پس ۰۱ هم باید از ۰۲ بهتر باشه.
راستی مدرکتون چیه که افتادین ۰۱؟
لیسانسنقل قول:
اون یکی دیگه رو یعنی اون 16 ماهه باقی مونده رو معلوم نی اون کد به چه شهرهایی ممکنه نیرو بده ؟؟؟
از 01 بهتر تو نیرو زمینی نیستنقل قول:
هر روز روزبرگ هستین و میتونین بیاین خونه ( اگه نگهبان نباشین )
برو خدا رو شکر کن