من با هیچ کدوم مشکلی ندارم.نقل قول:
Printable View
من با هیچ کدوم مشکلی ندارم.نقل قول:
تایید میشه برا من هم س-ا-ک-س کار نمیکنه.نقل قول:
الان با مخابرات تست کردم هیچ مشکلی نداشت. مبین نت هم شده کاسه داغ تر از آش.نقل قول:
یک بار مودم رو خاموش روشن کن بعد با یه سایت که فیل ـه تست کن ببین بازم مشکل نداری؟نقل قول:
مال منم کار نمیکنه
من 20 گیگ شارژ داشتم که تموم شد دوباتره 10 گیگ شارژ کردم ولی الان چجوری میتونم حجمی که باقیمونده دارم ببینم تو صفحه شخصیم ؟ همون حجم قبلیو زده
برا منم کار نمیکنه از امروز صبح
مال من کار میکنه، هم صبح هم الاننقل قول:
نوشته شده توسط cartesiba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چرا دیگه س-ک-ا-س و وی- پی - ان کار نمیکنه؟
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
س-ا-ک-س کار نمیکنه دیگه؟
برای منم پیش اومده، من بعدازظهر تا شب خوابیدم، اما شب که بیدار شدم دیدم 9 مگابایت از حجمم کم شدهنقل قول:
نوشته شده توسط alone one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون جدیدترین کلاهبرداری مبین نتم یافتم
البته اگه بقیه زودتر نیافته باشنش
من بعد عید باتوجه به اینکه مبین ساعتشو درست کرده بود دوباره دانلودمو از 2:10 آورده بودم رو 2،البته 2:02 واسه اطمینان منتها میدیدیم که وحشتناک از حجمم هرو کم میشه،تقریبا روزی 140 150 مگ کم میشد،خلاصسش میکنم دیشب درحالی که کامپوترم خاموش بود،مودمو ساعت 1 یه خاموش روشن کردم ،ساعت 2 ام که کامپیوترمو روشن کردم،انقد سرعت مسخره بود یا بهتر بگم اصن قطع بود مجبورشدم دوباره خاموش روشن کنم،بعد که رفتم ecare با کمال تعجب فهمیدم از 2 که کامپیوترو روشن کردم و دانلودو از 2:7 شروع کردم تا 2:17 دقیقه که مودمو خاموش کردم 30m واسم مصرف زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه این ساعت رایگان نیس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از من میشنوی تست کن ببیننقل قول:
چقد دزدن اینانقل قول:
کاری واسه این دزدیشون نکردی؟
دوستان بنظرتون سازمان تنظیم مقررات رادیویی کاری میکنه؟کسی شکایت کرده تاحالا؟
برای من هم س#اکس و پ#راکسی h#ttps دیگر از ف#یلترینگ عبور نمیکنه.
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
خیلی طول میکشه اینترنتی جواب بدن. در ساعتهای اداری به تلفنشون زنگ بزن.نقل قول:
برا منم س.ا.ک..س مشکل داره ! کسی خبر نداره چرا ؟:19:
س.ا.ک.س هم ازمون گرفتن:41:
سا*کس منم قطع شد عمه ننه ها
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
ولی وی پی ان وصله
منم هر کاری کردم نتونستم از v پی n استفاده کنم.
من اون اسکریپت رو نوشتم برای اینکه مچشون رو بگیرم ولی وقتی از اسکریپت استفاده میکنم همه چیز درسته.نقل قول:
سلام نوع v b m چیه دوست عزیز؟نقل قول:
sstp
l2tp
pptp
?
من با سرویس دیگم یعنی 1024 دیشب از 2 تا 8 تونستم 500 مگابایت بگیرم باورتون میشه :31::39:
به منارور 807 رو میده و کانکت نمیشه من هر سه تا رو امتحان کردم pptp sstp , l2tp هر سه تاش مشکل داره.
پس چرا مبین نت ؟ بقیه وصلن فقط مبین نت مگه شرکت خصوصی نیست
تو اسم بله خصوصی هست ولی ... :27::18::21:نقل قول:
منم دیشب ساعت 2 خاموش روشن کردم،کم نکرده بودنقل قول:
اینجوری نمیشه شاکی بود حرفمونو قبول نمیکنن،میگن کنترل حسابتون از ساعت 2 تا 8 نیس که!
هرچند ما اونموقع پی سی رو روشن کنیم:41:
گفته بودن میخوان شبکه رو پهنای باندش رو ارتقا بدن شاید واسه این قطع شده
ساکس و ویپیی من هم کانکت نمیشه
همین الان روی اینترنت صبا نت تست کردم کانکت شد
مشکل از مبین نته ، شاید هم دیگه بازش نکنن
کسی با پشتیانی تماس نگرفته ؟
من تماس گرفتم گفت از دیروز HTTPS با مشکل مواجه شده و تا فردا حل میشه
منم از دیروز ساکسم قطع شده .. فکر کردم مشکل از منه
اما الان وی پی ان وصله برام با سرعت خوب اما قطع و وصلی داره
اما ساکس یه چی دیگست .. دارن چی کار می کنند یعنی ؟!
یه عده شایعه کردن مبین نت و صبا نت و شاتل فاز اول نت ملی رو راه اندازی کردند و به همین خاطره !
نقل قول:
توی تاپیک شاتر هم هم ملت این مشکلو دارن. من با داتک و مخابرات تست کردم مشکلی نداشت.
به احتمال زیاد فعلا از این 2تا شرکت به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده کردند تا بعدا سراسری اجراش کنند.:2:
شما از چه وی بی انی استفاده میکنید؟نقل قول:
آخه وی بی ان بقیه قطع شده
میگن خصوصیه اما قسمتی از سهامش رو یکی از سازمان های زیرشاخه سپاه داره. مثل مخابرات. به نظر من که نه مخابرات واقعاً خصوصیه نه این.نقل قول:
در مورد شبکه ملی اطلاعات هم یکی از دلایل راه اندازی این شبکه این بود که در اینترنت برای ارسال کردن اطلاعات به سرور داخلی اطلاعات از خارج کشور عبور نکند؛ که الان اگر از یک سرور داخلی تریس بگیرید متوجه میشوید که اطلاعات به خارج از کشور نمیرود و این مورد را عملی کردهاند.
طرح های بهاره اپراتورسراسری وایمکس اعلام شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسترسی به اینترنت پرسرعت 1024kbps با فناوری وایمکس ، در قالب طرح بهاره اپراتورسراسری این فناوری ممکن شد.
وایمکس نیوز - شرکت ارتباطات مبین نت با اعلام طرحهای ویژه بهاره وایمکس ، امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت با سرعت و حجمهای مختلف را برای کاربران و متقاضیان این فناوری فراهم کرده است .طرح بهاره وایمکس مبین نت از سرعتهای 1024kbpsو 512kbps بامودم رایگان برای مصارف خانگی و سازمانی و سرعتهای 128 و 512kbps با مودم حیبی رایگان برای مصارف شخصی تشکیل شده است .مودمهای تعریف شده در طرح بهاره وایمکس مبین نت دارای قابلیت wi-fi و مودمهای روی میزی آن دارای پورت تلفن می باشند.شبکه وایمکس مبین نت ، مرداد ماه سال 89 در 34 شهر بزرگ کشور را ه اندازی شد و بنا به اعلام سایت رسمی شرکت ارتباطات مبین نت در حال حاضر بیش از یکصد شهر کشور تحت پوشش این شبکه قراردارد.
من یه ساکس با پورت 8080 داشتم اون رو وارد وی بی ان کردم و الان با پورت pptp وصل هستم ..نقل قول:
با این همه اقتدار و بزرگی هنوز در تهران از محدوده اتوبان شهید باکری به سوی غرب رو پوشش ندادن بعد 2 سال!!! :31:نقل قول:
شاد باشین
احتمالا به اونا اعلام شده دیگه ؟!! :31:نقل قول:
چون هیچ جا از طرح های جدید خبری نیست .
سلام
این ضریب یک به چهار یعنی دو برابر ایرانسل ... درست می گم ؟
یعنی 512 مبین نت ، یک مگ ایرانسل حساب می شه.
من خونم محدوده منطقه 11 هست. الان ایرانسل دارم. مبین نت این جا رو خوب ساپورت می کنه؟
نقل قول:
نقل قول:
شاید پورت ۸۰۸۰ که برای پر وکسی ساکس استفاده می کنید فعلا بسته شده و نه پروتکل :rolleyes:نقل قول:
Sent from my XPERIA S
دوستان اینم تعرفه بهار به نظر من که عالیه:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضریب اشتراک ربطی به پهنای باند نداره. فقط سرویس 512 رو کمی بالا تر بستند. بقیه ی سرعتها واقعی است. 512 >> 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود دارد.نقل قول:
مال من هم وصله pptp و l2tpنقل قول:
من ی مدت از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم ولی مبین نت خیلی از نظر سرعت سره.
تو قیمت جدید بعضی طرح ها گرون شدن مثلا 512 4 گیگ در ماه که 18 تومن بود برداشته به جاش 2 گیگ رو میده در ماه 10 تومن
من که روز ها زیاد این سرعت های بالا بدردم نمیخوره 5 مگ هم بدهنقل قول:
فعلا این دانلود شبانه رو درست کنه شاهکار کرده
در ضمن این دانلود شبانه رو برداره برشکست میکنه میدونی چرا چون میشه گفت 90 درصد کاربرا سرعت بالا میخرن تا دانلود کنن روزا زیاد به کارشون نمیاد وگرنه همون 128 هم از سرمون زیاده
دوستان 2تا سوال مهم.
512 موبین چند کی در ثانیه میده؟ آخه میگن بیشتر میبندنش.
و این طرح نامحدود جدیدی که ساعت محدودیتش 8الی20است این 8 الی 20 به چه معنی است؟ مگه اینا نامحدود نیستن ؟
تمام مشکلات دوستان رو تایید میکنم. منم دو سه روزه که با عبور از شیلترینگ مشکل دارم. با همه ی روشها هم مشکل دارم. در این دو سه روز تقریبا مبین شاهکار کرده. روزی 5-6 بار قطعی دارم. شبا بیشتر و طولانی تر....
دیگه اشتراک مبین رو شارژ نمیکنم. تمامی طرحهاش بیخ ریش خودش....
تورنت رو بسته...
نصف سایتهای حتی ایرانی رو باز نمیکنه....
کیفیت سرویس تقریا هر دقیقه نوسان داره...
اسمشم اینترنت پر سرعت سراسریه...
احتمالا اگر بشه و پوشش داشته باشه از داتک وایمکس میگیرم یا کلا بی خیال اینترنت پر سرعت میشم...