میخوام کابل شبکه 20 متری به مودم وصل کنم آیا جواب میده ؟ سرعت و قطعی چطوری میشه ؟
مودم وایمکس bm632
فاصله رایانه تا مودم 20 متر
تابحال کسی اینکار راانجام داده لطفا تجربه خودتان را بنویسید.
Printable View
میخوام کابل شبکه 20 متری به مودم وصل کنم آیا جواب میده ؟ سرعت و قطعی چطوری میشه ؟
مودم وایمکس bm632
فاصله رایانه تا مودم 20 متر
تابحال کسی اینکار راانجام داده لطفا تجربه خودتان را بنویسید.
سلامنقل قول:
طول كابل شبكه رو اينجا گفتند (با قرمز مشخص كردم)
ولي 20 متر اصلا مشكلي نداره .
نقل قول:
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟ :13:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
اینکه برای یکساعت وبگردی (بدون دانلود) 14 مگ از ترافیکتون کم شده بستگی به چندین عوامل داره . مثلا یه انجمن یا سایت ممکنه عکسها و بنرها و فلش های تبلیغاتی زیادی داشته باشه و در نتیجه مصرفتون بالا میره . یا مثلا نرم افزارها یا آنتی ویروس یا حتی خود ویندوزتون با اتصال به اینترنت برای آپدیت شدن میتونه از ترافیکتون کم کنه .
در نتیجه دوستانی که حسابشون از نوع محدود هست باید بیشتر روی این مسئله حساس باشند و باید از نرم افزارهای کنترل کننده پهنای باند اینترنت استفاده کنند مثل net limiter که متوجه بشند چه نرم افزارهایی به اینترنت متصل میشوند که آنها رو block کنه .
برای شارژ ترافیکتون هم کلاً چهار روش هست و راه دیگه ای نیست .
1. پرداخت اینترنتی از طریق e-care که باید کارت بانکی داشته باشید .
2. خرید کارت شارژ و شارژ کردن از طریق e-care
3. خرید کارت شارژ و شارژ کردن طریق سیم کارت ایرانسل
4. مراجعه حضوری به بانک ملت و وازیر به جاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باید شناسه پرداخت هم همراهتون باشه .
با سلامنقل قول:
مودم من هم bm632w هست. نصاب شرکت ایرانسل که می خواست مودم رو برام نصب کنه گفت نهایتا 8متر کابل جواب میده و نه بیشتر!
به خاطر همین موضوع هم من مجبور شدم یه اداپتور وای فای بگیرم 30 تومن!
"ata.royalfalcon" باتشکر ازشما :20:
بچه ها باسه اپدیت پست اول می خوام یکم سوال جواب بزارم و به کمکتون نیاز دارم.
باسه شروع این سوالات رو باسه کاربرای تازه وارد ممکنه بپرسن بگین که بر اساس اطلاعاتتون مطالب رو کامل کنم
-الان چه روشی معمولا شما پیشنهاد می دین کاربرا از ان روش ثبت نام کنن؟
- کدوم یکی از مودم هارو پیشنهاد می کنین که کاربرا بگیرن ( به ترتیب اولیت ) و به چه دلیل ؟(اگر خواستین باسه هر نوع کارکردی دسته بندی می تونین بزارین)
اگر نکته مفیدی هم هست که بنظرتون بدرد کاربرا می خوره بگید که به مطلب اضافه کنم( مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1-اعتباری بهترینه به خاطر این که اگر دائمی بگیرین ممکنه یه موقع قاطی کنه (که خیلی از این اتفاق ها برای کاربران افتاده) و به جای مثلا 30 تومن براتون 300 تومن قبض بیادنقل قول:
2-برای مودم داخلی هم BM632W و هم FMM-130 خوبه و تنها فرقش اینه که FMM-130 وای فای رنج G هست و BM632W وای فای N در مورد مودم جیبی هم در حال حاضر به نظر من به درد نمیخوره چون قابلیت وصل شدن در حالت متحرک رو نداره تنها مزیتش اینه که اگر برق رفته باشه میتونی از اینترنت استفاده کنی:31:
در ضمن به هیچ وجه مودم FM-105 نگیرید که مشکل نرم افزاری داره ولی این مشکل توی FM-130 برطرف شده
1- به نظرم بهترین روش ثبت نام ثبت نام آنلاین هستش...راحت و سریع....بارها برای شرکتهای دیگه شده که تو ثبت نام تلفنی اشتباهی اطلاعاتم را ثبت کرده بودن یادمه قبلا که میخواستم برای شاتل ثبت نام کنم آدرس ایمیلم رو انتهاش به جای gmail زده بودن برام gamil :دینقل قول:
2- برای گرفتن مودم اگه طرف تو منطقه قرمز بود و آنتن دهی ضعیف چاره ای جز مودم خارجی نداره(outdoor) ولی اگه امکان خرید مودم داخلی داشت به نظرم BM632W بهتره...هم پورت lan داره و هم وای فای که برای هر نوع سلیقه ای مناسبه...مودم های usb فقط یک سیستم در آن واحد میشه باهاش وصل شد و گیرندگی بالایی نداره ولی BM632W به نظرم گیرندگیش خیلی خوبه و تا بحال هم مشکل خاصی باهاش نداشتم.....مودمهای جیبی هم برای کسانی که میخوان همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشن توصیه میشه(هرچند الان قیمتش خیلی زیاده :دی)
3- بهترین موقع برای درخواست وایمکس تو جشنواره هاس که تخفیفات خوبی میده.....
درضمن تو صفحه اصلی مودم این اطلاعات خیلی کاربردیه:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی که بارنگ قرمز مشخص شده میزان سیگنالتون هست هرچی مقدارش بیشتر بشه سینگال بیشتری دریافت میکنید
اون قسمتی که با رنگ مشکی نشون داده شده کیفیت دریافتی شما هست هرچی عددش بالاتر بره(بهترین حالات باید بالای 10 تا حتی بالاتر از 20 بره) کیفیت سرویس شما بالاتر میره.....
اون قسمتی که بارنگ آبی نشون داده شده هرچی منفی تر بشه بهتره.......
خلاصه اگه دیدین هر 5 چراغتون روشن بود ولی سرعتتون نوسان داشت و کیفیت خوب نبود باید بدونید که این عوامل تاثیر گذار هستن مودم رو کمی جابجا کنید تا اون عدد CINR بالا بره....
راه حل دیگه اگه بازم دیدین کیفیت سرویستون پایینه و نوسان دارین مودم رو چند دقیقه خاموش کنید و مجدد روشن کنید
سلام
کسی مودم جیبی گرفته ؟؟
از نظر کیفیت گیرندگی چطوره
سلام
من وایمکس ایرانسل دارم الان جایی هستم که فقط مبین نت انتن داره توی این منطقه
آیا روشی هستش که بتونم تست کنم که ببینم میزان آنتن دهی مبین نت با مودم ایرانسل چقدره ؟ آیا روشی داره برای تست ؟
فعلا نه.نقل قول:
هم ایرانسل هم مبین نت مک ادرس مودم های که می فروشن رو ثبت کردن تو شبکشون و اجازه شناسایی و اتصال تنها مودم هایی رو می دن که مال خودشون هست فعلا ( همون داستان ثبت شماره سریال موبایل های وارد شده از مبادی قانونی و اجازه ندادن به موبایل های دیگر برای وصل شدن به شبکه همراه اول که چند سال پیش شد است - این داستان رو هم یک زمانی کاربرای adsl باسه مودم هاشون هم داشتن که خوشبختانه در هر دو مورد شرکت های سرویس دهنده بالاخره از خر شیطون امدن پایین )
امیدوارم این سه ( داتک هم جزوشون هست )هم اجازه بدن در اینده مودم های شرکت های دیگر بجز انهایی که خودشون انحصارا وارد کردن رو هم بشه در شبکه هاشون استفاده کنن و انقدر خسیس نباشن.:13:
بچه ها سوالات جدید:
در رابطه با پشتیبانی ایرانسل چه دیدی دارین؟( نمی خوام نظر شخصی بزارم :31:)
تجربتون با پشتیبانی چطوره؟چه توصیه ای می کنین وقتی کسی با پشتیبانی طرف میشه؟
اگه کسی گرفته مدت زمانی که باطریش یکسره میکشه هم بگهنقل قول:
Sent from my iPad2 using Tapatak (IOS 5.0.1)
باید واقعیت رو قبول کرد...ایرانسل هرچقدر که کیفیت سرویسش بالاس و شبکه نسبتا ثابتی داره ولی از لحاظ پشتیبانی واقعا ضعیف کار کرده.....نقل قول:
بچه ها سوالات جدید:
در رابطه با پشتیبانی ایرانسل چه دیدی دارین؟( نمی خوام نظر شخصی بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تجربتون با پشتیبانی چطوره؟چه توصیه ای می کنین وقتی کسی با پشتیبانی طرف میشه؟
کاربر به هیچ وجه با بخش فنی ارتباط مستقیم نداره و باید با 707 تماس بگیره و مشکلاتش رو گزارش کنه براش فرم پی گیری پر کنن که باهاش تماس بگیرن(حالا آیا تماس میگیرن یا نه!!! که با من تقریبا هیچگاه تماس نگرفتن!! اگه هم تماس بگیرن 7-8 ساعت بعد تماس میگیرن که معمولا تا اون وقت مشکل حل شده)
یادمه یه زمانی ایرانسل نمیشد دانلود کرد!!! و حتی لینکهای مستقیم قابلیت رزوم خودشونو از دست داده بودن و ما مجبور بودیم حتما از v-p-n یا socks استفاده کنیم در غیر اینصورت واقعا نمیشد دانلود کرد
پشتیبانی هم چیزی در اینباره قبول نمیکرد
تا بالاخره من تو نمایشگاه تلکام با یکی از مسئولینش به طور مستقیم صحبت کردم و مشکل رو دقیق گزارش کردم 2-3 روز بعد مشکل به طور کامل حل شد......
خلاصه ایرانسل باید یه امکانی بزاره که کاربران بتونن مستقیما مشکلاتشون رو همون لحظه با بخش فنی در میون بزارن!!!
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
میگن حدود 5 ساعت کامل میشه ازش استفاده کردنقل قول:
من شنیده بودم مودم جیبی موبین حدود ۵ ساعت با باطری کار میکنه
اما تو سایتهای خارجی مودم ایرانسل را ۹ ساعت به صورت مداوم و ۱۸ ساعت به صورت اتو استندبای اعلام کردن! اگه اینطور باشه خیلی عالیه
بچه ها این نسخه اولیه مودم usb کدوم یکی است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط یک مودم زرد رو یادم میاد که ان هم رابط lan داشت تا جایی که یادمه ....نکنه رابط usb هم داشته؟
بعد فرق این دو مودم رو چی بنویسم؟ WIXFBR-105 و WIXFMM-130 از لحاظ امکانات داخلی یا روش های اتصال فرقی دارن؟:13:
دوستان من میخوام 1مگ نامحدود بگیرم پینگش برای گیم چطوره ؟
و اینکه با کپی کارت خبرنگاری میدن 1مگ؟
یعنی چی نسخه اولیه مودم usb ؟ یه مودم usb که بیشتر نداره؟نقل قول:
اون مودم زرد هم همون کله قندی هست که فقط یه لن و یه usb داره
فرق دو مودم هم همون طوری که گفتم تو فریم ور هست که 130 آپدیت شده هست و هیچ مشکلی نداره در حالی که 105 کلا مشکل نرم افزاری و در بعضی موارد مشکل سخت افزاری هم داره
با درود
من میخواهم وایمکس ایرانسل بگیرم.لطفا بگویید جشنواره بعدی کی شروع میشود.چون قیمت مودمها نصف میشود.
ممنون
این 130 شبکه بیسیم نوع N رو هم پشتیبانی می کنه؟نقل قول:
مشکل سخت افزاری 105 چیه؟؟؟؟
مودم 130 G هستنقل قول:
مشکلش رو هم یکی تو همین فروم داشت هم یکی از دوستام داشت (البته مشکلاشون فرق داشت)
ولی یکی از این 3 حالت هست
1-ریست شدن های گاه و بی گاه
2-آنتن نگرفتن از دکل
3-خرابی وای فای
مشکل سخت افزاری هم همون طور که گفتم همشون ندارن ولی یکیشون کلا قسمت مربوط به وای فایش خراب بود که وقتی با 130 عوض شد این مشکل هم حل شد
سلامنقل قول:
مشخص نيست دقيقا كدوم يكي از مناسبتها باشه. شما بايد دائما در حال چك كردن سايت وايمكس باشيد.
موفق باشيد
نمیدونم کدوماتون مستقیما با اپراتور ایرانسل سر و کار دارین؟نقل قول:
ایرانسل ( کلاً ) شامل دو بخش کلام جدا از همه
یکی سیم کارت هاش و یکی وایمکس
بخش وایمکسش شامل دو 3 بخش کاملا جدا از همه
یکی فروش
یکی خدمات فنی
یکی پشتیانی تلفنی
بخش فروش و خدمات تقریباً با هم یکی هستن. اینطروی هست که ایرانسل از وقتی که بخش وایکمس رو زیر مجموعه خودش قرار داد مستقیماً نه میتونست مودم وارد کنه نه ازش سر در میاورد!
خوب اومد یه سری شرکت ها رو زیر مجموعه کارای خودش قرار داد که بتونه بخش وامکسش رو گسترش بده
که اونا همونایی هستن که زمان ثبت نام شما مشخص میکردید که بیان موردم واستشون نصب کنن!
قبلا 3 شرکت پارسیان و وایمکس و یکی دیگه بود که الان فقط یه شرکت مونده
یعنی این شرکت ها موردم ها رو وارد میکردن و و فروش و خدماتشون رو مستقیماً خودشون انجام میدن! فقط واسه وایمکس کار میکنن.
به این خاطر هست که نه شما مستقیما میتونین با اون شرکت ها تماس بگیرید ( چون اونا از اطلاعات حساب شما با خبر نیستن. ایرانسل اطلاعات حساب شما رو براشون ارسال میکنه)
حتی پشتیبانی خدمات . شما باید زنگ بزنید به ایرانسل و یه فرم پر میکنه واستشون و میفرسته اون شرکت پیمانکار و بعد اون به شما زنگ میزنه و مشکلتون رو برطرف میکنه
هیچ ارتباط مستقیمی بین کاربر و اون شرکت نیست و قرار هم نیست باشه!
همین!
خوب مشکل دقیقا همینه دیگه.....اگه میشد مثله بقیه سرویس دهنده های adsl (میدونم adsl و وایمکس فرق داره) کاربر مستقیم به پشتیبانی دسترسی داشت خیلی بهتر میشدنقل قول:
نقل قول:
1. بهترین ثبت نام انلاینه و بهترین وقتش تو تخفیفاتی که می ده چون 3 روزه واقعا وصل می کنن.
2. مودم BM632W از همشون بهتره چون هم LAN داره هم WIFI (ما که راضی بودیم از مودم )
3. زیر 256 نگیرن :) (ما که با 2 مگ راحتیم ولی الان سمت ما 1 ماهه که مشکل دار شده )
نقل قول:
پشتیبانیشون واقعا خوبه :31: فقط برا نامه نگاری و پرکردن فرم پیگیری . من تا دلت بخواد کد رهگیری دارم :20:
یه روز بعد هم یکی زنگ می زنه (09351000000) میگه هنوز مشکل دارین یا نه
ارتباط مستقیم با فنی باید باشه که آدم کارش راحت راه بیفته که نیست.
ولی در کل اونی که اون طرف نشسته اینقدر خوب صحبت می کنه که شما هر چقدر هم ناراحت باشی براش مهم نیست :دی
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
اصلا برا گیم مناسب نیستنقل قول:
مشكل اين نيست كه ارتباط مستقيم بين كاربر و شركت پيمانكار نيست، مشكل اينه كه بعد از تماس شما با مركز و پركردن فرم توسط اونها، مدت خيلي زيادي طول ميكشه تا با شما تماس بگيرن. من خودم يه بار مودمم مشكل داشت و چون مجبور بودم برم مسافرت پيگيري رو سپردم دست يك نفر. اون بنده خدا 2-3 بار تماس گرفت، هر بار ميگفتن صبر كنيد تا بخش فني باهاتون تماس بگيره. از آخر من خودم بعد از يه هفته كه از مسافرت برگشتم، هنوز تماس گرفته نشده بود. و تازه سه روز بعد تماس گرفتن!!! يعني روي هم 10 روز بعد!!!نقل قول:
مشكل اصلي كندي جواب به كاربرهااست نه سيستمشون. اگه سريع جواب ميدادن ديگه براي ما مهم نبود براي خودشون چه سيستمي دارن و چه مراحلي رو طي ميكنن تا به كاربر جواب بدن.
بچه ها نظرتون در رابطه با این چیه ( هنوز تصاویر رو نزاشتم که سبکتر باشه)
سلام بر همه گیاز انجایی که مدت زیادی از ساخت این تاپیک گذشته و همچنین تغییر در قیمت های عرضه شده در سایت ایرانسل ( که البته بیشتر بخاطر حذف درصد مالیات اینجوری شده چون هر سال تغییر می کنه.) اطلاعات جدیدی رو به همراه سوالات کاربردی باسه کاربرا را جمع اوری و براتون می زارم و امیدوارم مفید باشدخوب سوالات و جواب هاوایمکس بهتره یا adsl ؟جواب این سوال مثل جواب این سوال است .علم بهتر است یا ثروت؟البته در عمل شما خودتون باید بررسی کنین و ببینی کدوم بهتر نیازهاتون رو پوشش میده ( این سوال برای کسایی که حق انتخاب ندارن نیست)کیفیت و سرعت وایمکس چطور است؟جواب این سوال بستگی به خیلی از عوامل داره و جواب دقیق نمی شه دادعواملی که می توان بهش اشاره کرد :میزان فاصله شما از انتن های wimax ، قدرت سیگنال و کیفیت سیگنال ، میزان ترافیک موجود روی سیگنال و میزان تداخلات می توان اشاره کرد.شما هر چه در وایمکس کیفیت و قدرت سیگنال بهتری داشته باشین کیفیت و سرعت بیشتری خواهید داشت ( این موضع مخصوصا باسه کاربرای دارای سرعت 1 مگ به بالا مهم است – کاربران 128 تاثیر کمی رو احساس خواهند کرد.)همچنین میزان پهنای باندی که هر انتن نسبت به انتن دیگر دارد و همچنین میزان مشترکینی که به هر انتن وصل هستن هم می تواند در سرعت تاثیر بزارد و باعث کم و زیاد شدن سرعت و کیفیت ارتباطی بشود ( مخصوصا اگر به علت نامعلومی یکی از انتن های یک منطقه از کار بیوفتد و کاربران به انتن های مجاور وصل بشن این مورد بیشتر نمود پیدا می کند)میزان پینگ در وایمکس ایرانسل چگونه است؟جواب این سوال هم مثل جواب سوال بالا نمی توان دقیق داد و بسته به شرایط فرق می کنه و البته به سروری که پینگ گرفته می شود هم تاثیر دارد و همچنین در بازه های زمانی مختلف پینگ های مختلفی از یک سرور می توان گرفت.برای نمون برای خود من که از یک سرور استفاده می کردم در طول سال پینگ های مختلفی داشتم .از پین 100ms تا پینگ 1800ms ....بخاطر همین تست این مورد هم ساده و دقیق نیست.من می خوام مشترک ایرانسل بشه کدوم نوع تعرفه بهتره باسم ؟دائمی یا اعتباری ؟در این مورد من نظر دوستان رو استفاده می کنم: (خلاصه شده )نقل قول:چه نوع سرعت و حجمی رو باید استفاده کنم؟شما بسته به شرایط کاری تون باید بررسی کنین که کدوم بهتر است. بهترین راه تشخیص این موضوع نصب نرم افزارهای مدیریت ترافیک مصرفی است که مصرف ماه های گذشتتون رو نشون میده و بر اساس ان می تونید سرعت مناسب رو انتخاب کنید.نکته: طرح تعرفه ای که که 6 ماهه زده در سایت مال کاربران سال اول عرضه است و جزو طرح های کاربران فعلی نمی زارن.الکی با ان برنامه ریزی نکنیدنکته 2: تعرفه های حجمی ایرانسل دارای ساعات دانلود شبانه رایگان نیست و تمام مدت حجم کم میشه.ایرانسل در بخش تعرفه ها باسه کاربرانی که از سرویس هاش استفاده می کنن ( نه کاربران جدید ) هنوز هیچ امکاناتی جز سرویس های استاندارد نزاشته و در حالت عادی هم برای سرویس های نا محدود اشتراک های 3و 6 ماه یا یک ساله هم عرضه نکرده.تنها موردی که هنوز نا مشخص است این بخش وفاداري است که هنوز هیچ اطلاعاتی توش نیست و معلوم نیست چی می خواهد بشود ( بیشتر از چند ماه هست که گذاشته شده ولی غیر فعال )تنها امتیازی که نسبت به بقیه شرکت ها دارد نسبت قیمت به سرعت مناسب هست ( در سرعت های بالای 512 ) است که این شرکت دارداز کدوم روش بهتره ثبت نام کنم:معمولا پیشنهاد میشه از روش اینترنتی برین و بعد از روش رفتن به نمایندگی ( بخاطر سریعتر بودن این کار ) و اخرین گزینه رو تلفنی ( بخاطر اشتباهاتی که ظاهرا باسه افراد رخ داده )چه نوع مودمی رو باید بگیرم؟در مورد دو دسته بندی اصلی داریم که یکیش در محدوده شبکه هست و همه نوع مودمی رو میشه استفاده کرد و دیگری مناطق دور دست استدر حالت دوم تنها انتخاب و توصیه شده توسط شرکت مودم های خارجی است که در خارج از خانه و در مکان مناسب نصب میشه و با کابل لن به سیستم یا روتر وصل می کنن و از اینترنت استفاده می کننتصویر مودمبرای حالت اول انتخاب ها بیشتر است.ما الان 8 نوع مودم که توسط داتک عرضه شده رو داریم که بجز دو مورد که دیگر فروخته نمی شود در زمان نوشتن این مطلب 6 مودم دیگر فروخته می شوداز بین این مودم ها ما می تونیم دو دسته بندی رو بزاریم :کسانی که همه جا اینترنت رو می خوان ( البته در مناطق تحت پوشش )و یا تنها برای یک سیستم می خواهند و گروه دیگر که برای مکان های ثابت می خواهندبرای گروه اول مودم های URoad-8000 و دیگری BM338 مناسب هست هر دوی این مودم ها تحت usb هستن و امکان حمل و نقل اسان انها فراهم است و بدون منبع تغزیه هم می توان از انها استفاده کرد.نقطه ضعف این مدل ها تنها قابل استفاده بودن تحت ویندوز و مکینتاش و امکان اتصال تنها یک سیستم به اینترنت در حالت آنی استگروه دوم مودم هایی که دارن به این قرار استBM632wWIXFBR-105WIXFMM-130و مودم فضای باز ( که برای مناطق با سیگنال ضعیف یا کور بودن داخل خانه از لحاظ سیگنال و نیاز به نصب مودم در خارج خانه استفاده می شود )امتیاز این مودم ها امکان ایجاد شبکه بیسیم برای وصل کردن تعداد زیادی سیستم فراهم است.پیشنهاد میشه در زمان خرید این مدل ها به ترتیب خریداری شودBM632wبه علت داشتن شبکه بیسیم نوع N و همچنین امکان نصب انتن خارجی ( باسه بعضی از دوستان که بلد باشن احتمالا بدرد بخور است)WIXFMM-130نسخه اپدیت شده مدل پایین که توصیه میشه این خریداری بشود ، نوع شبکه بیسیم این مدل G است و نوع N را پشتیبانی نمی کندWIXFBR-105که بخاطر قدیمی تر بود و همچنین امدن نسخه 130 بهتره خریداری نشود .من با مودم های عادی نمی تونم سیگنال قوی بگیرم:بهتره مودم فضای باز رو استفاده کنید و یک روتر هم برای شیر کردن اینترنت ( در صورت نیاز – اگر یک سیستم دارید لازم نیست ) بخرید و استفاده کنید.من داخل محدوده های مجازم ولی سیگنال قوی ندارم:به این وضعیت می گن نقطه کور که باسه تعدادی رخ می ده که معمولا بخاطر برج های بلند اطراف شما یا دستگاه های ضد سیگنال ویا .... رخ می دهد. باید جایی که سیگنال خوب می گیرید را پیدا کنید ، در صورت عدم موفقیت باید درخواست مودم فضای باز بکنید.من می تونم مودم رو عوض کنم:ایرانسل هنوز چنین امکانی رو فراهم نکرده ( و احتمالا نمی کنه)نکته ای که به دوستان بگممن عضو شدم و می خوام کنترل پنلم رو بررسی کنم ولی مشکل دارم در کادر" اطلاعات حساب اختصاص داده شده" اعدادی هست که قابل فهم نیست:تمام اعداد ان بخش بر حسب ریال هست که برای تبدیل به مگابایت باید تقسیم بر 100 بشود ( علت اینکه چرا اینجوری گذاشتن رو نمی دونم )این "موجودی حساب با کسر مالیات (ریال)" یعنی چی :هنوز اطلاعی ندارم(یکی توضیح بده یعنی اول کار یکبار مالیات می گیرن؟ بعد هم خرید کنیم دوباره مالیات می گیرن یا فقط همان یک بار کافی است؟)پشتیبانی ایرانسل چگونه است:در این مورد اگر بخوایم صادق باشیم جواب این است :ضعیف و پر از بروکراسی.بخش پشتیبانی ایرانسل هم فروشنده است هم پشتیبان است و هم حامی مشترکین !!!!!( این مدلی اش رو ندیده بودم هم مغازه دار هم تعمیر کار بعد ازشون شاکی بخوای بشی خودشون قاضی میشن و محکوم میشی....)بیشتر مواقع بخاطر هر مشکل شما باید اطلاعات بسیار زیادی ره هر دفعه بدین تا براتون بررسی کنن ( و اگر واقعا بخوان بررسی کنن یک کد پیگیری باید بهتون بدن – در غیر این صورت فراموشن کنین باهاشون صبحت کردین) اکثر این مواقع این بخش تنها انتقال دهنده اطلاعت است و ازشون انتظار کمک کردن نمی شود داشت ( انتقاد کردن رو هم بهتره فراموش کنین چون عین اینه که به مجرم و قاضی یکی باشن)بجز این تنها راه ارتباطی کاربران هم تنها تلفن است و هیچ بخشی داخل سایت برای انتقادات و گذاشتن پیغام برای پشتیبانی پیش بینی نشده است( تا وقتی یک چنین بخشی هم نزارن نمی فهمن کاربرا واقعا چه مشکلی دارن و چی ندارن و پشتیبانی تلفنی ایرانسل تا وقتی تفکیک نشه بین بخش های مختلف این داستان همچنان ادامه خواهد داشت.توصیه های مفید:تمام شماره های پیگیری که می گیرین (فرقی نداره از کدوم بخش )رو در یکجا ذخیره کنید که اگر مشکلی پیش امد بتوانید از انها استفاده کنیدحتما زمان تعویض سرویس روز اول این اتفاق کنترل پنل خودتون رو چک کنید که یک موقع اشتباه ست نکرده باشن ( این اتفاق برای من افتاده و توصیه اکید می کنم این مورد رو مواظب باشین که یکهو سرویس حجمی رو بهتون ندن که اگر حجمش تموم شه سریع بدون اطلاع سوییچ می کنه به مصرف ازاد و تمام پولتون بر باد میره)توصیه میشه در دوره های تخفیفی اشتراک بگیرین که هزینه اولیه کاهش پیدا کنه.توصیه مفید بعدی برای کاربرانی که مودم فضای باز دارند.( یا فاصله مودم تا کامپیوترشون زیاده )نقل قول:نقل قول:سوالی که معمولا برای کاربران حجمی پیش بیاد و رخ بدهد:نقل قول:نقل قول:نکته بعدی در رابطه با امکان استفاده از مودم های دیگر شرکت ها:نقل قول:نقل قول:نکته بعدی در رابطه با قدرت سیگنال:خلاصه شده است
نقل قول:نکته دیگر:با اینکه استاندارد وایمکس امکان اتصال به اینترنت در زمان حرکت را فراهم می کنند بخاطر موانع قانونی محدود کننده تصویب شده امکان استفاده در این حالت در ایران امکان پذیر نیست.نکته بعدی:نقل قول:نقل قول:نکته دیگر :در سرویس های ایرانسل بخشی به نام لیست سیاه قرار داد که بیشتر برای کاربران نامحدود استفاده می شوددر صورتی که مصرف شما از حدی که در اطلاعات حساب اختصاص داده شده بیشتر شود و میزان باقی مانده به صفر برسد وارد لیست سیاه می شود و دیگر نمی توانید استفاده کنید.البته تعداد کسانی که به این حالت رسیدن در زمان حاضر به تعداد انگشتان دست هم نرسیده و به زحمت کسی می تونه همه ان مقدار را مصرف کند ولی کاربران پر مصرف حتما حواسشون به این مورد باشد.
دوستان این مودم کله قندی را کجا باید عوض کرد ؟
مودم وایمکس دارم واسه فروش. دسته دوم. 2ماه کار کرده. پیام بدید
توضیحات کامل و دقیق بود فقط چند تا نکته رو من بهش اضافه کنم.
از نظر برتری ( منظورم کیفیت هست نه سرعت ) به نظر من وایمکس چند قدم از سیستم کابلی یا ADSL جلوتره
چرا؟ چون شما همون شبکه رو تقریبا با همون سرعت به صورت بی سیم دارید! که به صورت فرستنده ها در BTS هایی که نصب میشه میتونه تا 100 متر رو پوشش شبکه بده. یعنی در حالت مبالیتی شما میتونین در محدوده یک BTS تا شعاع 100 متر به صورت وایرلس از شبکه پر سرعت استفاده کنید که الان به لطف مودم های بی سیم شارژی وایرلسی این کار انجام پذیره!
و در مورد خرید بین ADSL و وایمکس
خوب اول از همه همه ی ما میدونیم که چند سالی از پروژه ی تعویض کابلهای مخابراتی میگذره که به فیبر نوری تغییر پیدا کرده.
و بخاطر اینکه تقریبا تمام شرکت های ارائه دهنده ی ADSL بستر شبکه شون روی سیم مسی هست و بخاطر ظعیف بودن این نوع کابل بیشتر از سرعت 2 مگ رو نمیشه داشته باشیم ( البته از این بیشتر هم فعلا نداریم. واسه هر دو نوع شبکه )
ولی خوب بخاطر بی سیم بودن شبکه ی وایمکس کسانی مثل من که نمیتونن از بستر شبکه ی ADSL روی فیبر نوری استفاده کنن مجبورن رو بیارن به سرویس های بیسیم!
و باز هم اگه من مجور به این تصمیم نبودم بازم وایمکس رو انتخاب میکردم!
چند وقت پیش رفته بودم شمال مودمم رو هم با خودم بردم. جاتون خالی کنار دریا داشتم آنلاین از رادیو جوان موزیک گوش میدادم!!
خوب این یه خوبی بی سیم بودنه که هرجایی جوابگوی نیازته!
///
حالا بین اعتباری و دائمی!
اعتباری صد البته که بهتره!
چون شما میدونی پولی رو که پرداخت کردی واسه تعرفه ی مورد نظر دیگه مشکل دیگه ای وجود نداره ولی اگه دائمی باشه امکان داره ناخوداگاه تعرفه ماهیانه تموم بشه و به ازای هر کیلوبایت 2 ریال واستون پول بیفته! در نگاه اول کم به نظر میرسه ولی رفته رفته جمع گردد تا دریا شود!!!!
پول میریزی به حساب یه تعرفه 6 ماهه فعال میکنی و میدونه تا 6 ماه دیگه که میخوای دوباره شارژ کنی نیاز نداری یک ریال بریزی به حساب.اگه ناخوداگاه تعرفه ات در یکی از اون شش ماه تموم شد خیلی راحت میتونی بری و یک کارت شارژ 5 تومنی و یک کارت شارژ 2 تومنی بخری و از بخش اطلاعات حساب کاربری شارژ مجدد کنی و تعرفه یک گیگ رو به قیمت 6500 فعال کنی!
اینطوری میدونی چقدر پول دادی. نه که آخر ماه که شد ببینی 80.000 تومن اضافه باید بدی!!!!! ( چون تعرفه ماهیانه ات تموم شده و مصرفه آزاد واست حساب کردن تا آخر اون ماه )
(با ارزش پوزش اگه با کله پریدم وسط بحث ! ) این نظر من بود یکم هم قاطی پاتی شد. ساعت 2 شبه و این حرفا !!!:31:
یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم
یه سری مدل های لپ تاپ هستند که توی خودشون گیرنده هی وایمکس دارن که به همین خاطر قیمت محصولشون نسبتا گرون تره
مثل مدل توشیبا Portage که هم 4G رو ساپرت میکنه هم وایمکس
و سامسونگ NC و اسوز M50 .
البته خوب مدلهای زیاده هستن ولی خودم هنوز نتونستم روشون کار کنم که آیا میشه فرکانس اونها رو روی اپراتورهای ارائه دهنده ی وایمکس تنظیم کرد. چون وایکمس در دو حالت فرکانس هایی در محدوده های مجاز داره ولی امکان اینکه در فرکانس های خاص دیگه ای هم تنظیم بشه رو داره!!!
الان اکثر لپ تاپ ها سیستم های اتصال به اینترنت از قبیل Wimax - Umts - Gprs -Edge -3G-4G-Wifi- ِdial-up-Lanرو داره!
ببخشید کدوم کابل ضعیفه ؟ فیبر نوری یا سیم مسی ؟ روی کدوم میشه سرعت بهتری داشت ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
تشکر باسه مطالبی که گفتی :46:
یکم دقیقتر بگیم:
که البته این 100 متر ( البته داخل شهری ولی فکر کنم بیشتر باشه....نیست:13:؟)در محدوده زاویه های 30 تا 90 درجه نسبت به انتن ( چون انتن ها 2 تا 4 فرستنده گیرنده دارن که یک محدوده زاویه رو پوشش می ده.)نقل قول:
از نظر برتری ( منظورم کیفیت هست نه سرعت ) به نظر من وایمکس چند قدم از سیستم کابلی یا ADSL جلوتره
چرا؟ چون شما همون شبکه رو تقریبا با همون سرعت به صورت بی سیم دارید! که به صورت فرستنده ها در BTS هایی که نصب میشه میتونه تا 100 متر رو پوشش شبکه بده. یعنی در حالت مبالیتی شما میتونین در محدوده یک BTS تا شعاع 100 متر به صورت وایرلس از شبکه پر سرعت استفاده کنید که الان به لطف مودم های بی سیم شارژی وایرلسی این کار انجام پذیره!
البته این بحث خیلی فنی است و بدرد کاربر تازه کار که می خواد بخره نمی خوره
این مباحث درسته در صورتی که ادم محدود باشه وقتی حق انتخاب داره باید از حق انتخابش استفاده کنهنقل قول:
و در مورد خرید بین ADSL و وایمکس
خوب اول از همه همه ی ما میدونیم که چند سالی از پروژه ی تعویض کابلهای مخابراتی میگذره که به فیبر نوری تغییر پیدا کرده.
و بخاطر اینکه تقریبا تمام شرکت های ارائه دهنده ی ADSL بستر شبکه شون روی سیم مسی هست و بخاطر ظعیف بودن این نوع کابل بیشتر از سرعت 2 مگ رو نمیشه داشته باشیم ( البته از این بیشتر هم فعلا نداریم. واسه هر دو نوع شبکه )
ولی خوب بخاطر بی سیم بودن شبکه ی وایمکس کسانی مثل من که نمیتونن از بستر شبکه ی ADSL روی فیبر نوری استفاده کنن مجبورن رو بیارن به سرویس های بیسیم!
و باز هم اگه من مجور به این تصمیم نبودم بازم وایمکس رو انتخاب میکردم!
(می خوای اخر سر بین مخابرات و وایمکس ها رقابت بمونه؟:31:-من که دوست ندارم:46:)
خوب این یکی از امتیازات وایمکس هست که خیلی بدرد بخوره اگر منطقه های تحت پوشش بیشتر شه بازم.نقل قول:
چند وقت پیش رفته بودم شمال مودمم رو هم با خودم بردم. جاتون خالی کنار دریا داشتم آنلاین از رادیو جوان موزیک گوش میدادم!!
خوب این یه خوبی بی سیم بودنه که هرجایی جوابگوی نیازته!
-
بخش اعتباری و دائمی شما رو هم اضافه کردم:46:.
از لحاظ تکنولوژی استفاده از تمام مودم های وایمکس در شبکه های بی سیم وایمکس امکان پذیره ولی بسوزه پدر انحصاری شدن:31:.
تا وقتی انحصارا تنها مودم هایی که خودشون می فروشن رو اجازه وصل شدن به شبکشون رو بدن و بقیه مودم هارو نه نمیشه از این امکان استفاده کرد ( احتمالا هکر ها می تونن با دستکاری مودم ها یا نصب نرم افزارهای مرتبط مودم های خودشون رو با تعویض سریال های مودم های وایمکس متفرقه به سریال مودم وایمکسی که شرکت ها بهشون دادن احتمال می تونن این مشکل رو دور بزنن ولی باسه کاربر عادی این کار سخته)
نوشته و جمع اوری شده توسط zed2 :
سلام بر همه گی:20:از انجایی که مدت زیادی از ساخت این تاپیک گذشته و همچنین تغییر در قیمت های عرضه شده در سایت ایرانسل ( که البته بیشتر بخاطر حذف درصد مالیات اینجوری شده چون هر سال تغییر می کنه.) اطلاعات جدیدی رو به همراه سوالات کاربردی باسه کاربرا را جمع اوری و براتون می زارم و امیدوارم مفید باشد:46:خوب سوالات و جواب ها
-وایمکس بهتره یا adsl ؟جواب این سوال مثل جواب این سوال است .علم بهتر است یا ثروت؟البته در عمل شما خودتون باید بررسی کنین و ببینی کدوم بهتر نیازهاتون رو پوشش میده ( این سوال برای کسایی که حق انتخاب ندارن نیست )
-کیفیت و سرعت وایمکس چطور است؟جواب این سوال بستگی به خیلی از عوامل داره و جواب دقیق نمی شه داد:13:عواملی که می توان بهش اشاره کرد :میزان فاصله شما از انتن های wimax ، قدرت سیگنال و کیفیت سیگنال ، میزان ترافیک موجود روی سیگنال و میزان تداخلات می توان اشاره کرد.شما هر چه در وایمکس کیفیت و قدرت سیگنال بهتری داشته باشین کیفیت و سرعت بیشتری خواهید داشت ( این موضع مخصوصا باسه کاربرای دارای سرعت 1 مگ به بالا مهم است – کاربران 128 تاثیر کمی رو احساس خواهند کرد.)همچنین میزان پهنای باندی که هر انتن نسبت به انتن دیگر دارد و همچنین میزان مشترکینی که به هر انتن وصل هستن هم می تواند در سرعت تاثیر بزارد و باعث کم و زیاد شدن سرعت و کیفیت ارتباطی بشود ( مخصوصا اگر به علت نامعلومی یکی از انتن های یک منطقه از کار بیوفتد و کاربران به انتن های مجاور وصل بشن این مورد بیشتر نمود پیدا می کند)
-میزان پینگ در وایمکس ایرانسل چگونه است؟جواب این سوال هم مثل جواب سوال بالا نمی توان دقیق داد و بسته به شرایط فرق می کنه و البته به سروری که پینگ گرفته می شود هم تاثیر دارد و همچنین در بازه های زمانی مختلف پینگ های مختلفی از یک سرور می توان گرفت.برای نمونi برای خود من که از یک سرور استفاده می کردم در طول سال پینگ های مختلفی داشتم .از پین 100ms تا پینگ 1800ms ....بخاطر همین تست این مورد هم ساده و دقیق نیست.
-من می خوام مشترک ایرانسل بشه کدوم نوع تعرفه بهتره باسم ؟دائمی یا اعتباری ؟در این مورد من نظر دوستان رو استفاده می کنم: (خلاصه شده )نقل قول:نقل قول:
-چه نوع سرعت و حجمی رو باید استفاده کنم؟شما بسته به شرایط کاری تون باید بررسی کنین که کدوم بهتر است. بهترین راه تشخیص این موضوع نصب نرم افزارهای مدیریت ترافیک مصرفی است که مصرف ماه های گذشتتون رو نشون میده و بر اساس ان می تونید سرعت مناسب رو انتخاب کنید.نکته: طرح تعرفه ای که که 6 ماهه زده در سایت مال کاربران سال اول عرضه است و جزو طرح های کاربران فعلی نمی زارن.الکی با ان برنامه ریزی نکنیدنکته 2: تعرفه های حجمی ایرانسل دارای ساعات دانلود شبانه رایگان نیست و تمام مدت حجم کم میشه.ایرانسل در بخش تعرفه ها باسه کاربرانی که از سرویس هاش استفاده می کنن ( نه کاربران جدید ) هنوز هیچ امکاناتی جز سرویس های استاندارد نزاشته و در حالت عادی هم برای سرویس های نا محدود اشتراک های 3و 6 ماه یا یک ساله هم عرضه نکرده.:41:تنها موردی که هنوز نا مشخص است این بخش وفاداري است که هنوز هیچ اطلاعاتی توش نیست و معلوم نیست چی می خواهد بشود ( بیشتر از چند ماه هست که گذاشته شده ولی غیر فعال )تنها امتیازی که نسبت به بقیه شرکت ها دارد نسبت قیمت به سرعت مناسب هست ( در سرعت های بالای 512 ) که این شرکت دارد.:13:
نکته 3:
-از کدوم روش بهتره ثبت نام کنم:معمولا پیشنهاد میشه از روش اینترنتی برین و بعد از روش رفتن به نمایندگی ( بخاطر سریعتر بودن این کار ) و اخرین گزینه رو تلفنی ( بخاطر اشتباهاتی که ظاهرا باسه افراد رخ داده )
-چه نوع مودمی رو باید بگیرم؟در مورد دو دسته بندی اصلی داریم که یکیش در محدوده شبکه هست و همه نوع مودمی رو میشه استفاده کرد و دیگری مناطق دور دست استدر حالت دوم تنها انتخاب و توصیه شده توسط شرکت مودم های خارجی است که در خارج از خانه و در مکان مناسب نصب میشه و با کابل لن به سیستم یا روتر وصل می کنن و از اینترنت استفاده می کننتصویر مودمبرای حالت اول انتخاب ها بیشتر است.ما الان 8 نوع مودم که توسط داتک عرضه شده رو داریم که بجز دو مورد که دیگر فروخته نمی شود در زمان نوشتن این مطلب 6 مودم دیگر فروخته می شوداز بین این مودم ها ما می تونیم دو دسته بندی رو بزاریم :1-کسانی که همه جا اینترنت رو می خوان ( البته در مناطق تحت پوشش )و یا تنها برای یک سیستم می خواهند 2-گروه دیگر که برای مکان های ثابت می خواهند.برای گروه اول مودم های URoad-8000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگری BM338 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسب هست هر دوی این مودم ها تحت usb هستن و امکان حمل و نقل اسان انها فراهم است و بدون منبع تغزیه هم می توان از انها استفاده کرد.نقطه ضعف این مدل ها تنها قابل استفاده بودن تحت ویندوز و مکینتاش و امکان اتصال تنها یک سیستم به اینترنت در حالت آنی استگروه دوم مودم هایی که دارن به این قرار استBM632wWIXFBR-105WIXFMM-130و مودم فضای باز ( که برای مناطق با سیگنال ضعیف یا کور بودن داخل خانه از لحاظ سیگنال و نیاز به نصب مودم در خارج خانه استفاده می شود ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امتیاز این مودم ها امکان ایجاد شبکه بیسیم برای وصل کردن تعداد زیادی سیستم فراهم است.پیشنهاد میشه در زمان خرید این مدل ها به ترتیب خریداری شودBM632w[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علت داشتن شبکه بیسیم نوع N و همچنین امکان نصب انتن خارجی ( باسه بعضی از دوستان که بلد باشن احتمالا بدرد بخور است) توصیه می شود
WIXFMM-130[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اپدیت شده مدل پایین که توصیه میشه این خریداری بشود ، نوع شبکه بیسیم این مدل G است و نوع N را پشتیبانی نمی کندWIXFBR-105[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بخاطر قدیمی تر بود و همچنین امدن نسخه 130 بهتره خریداری نشود .
-من با مودم های عادی نمی تونم سیگنال قوی بگیرم:بهتره مودم فضای باز رو استفاده کنید و یک روتر هم برای شیر کردن اینترنت ( در صورت نیاز – اگر یک سیستم دارید لازم نیست ) بخرید و استفاده کنید.
-من داخل محدوده های مجازم ولی سیگنال قوی ندارم:به این وضعیت می گن نقطه کور که باسه تعدادی رخ می ده که معمولا بخاطر برج های بلند اطراف شما یا دستگاه های ضد سیگنال ویا .... رخ می دهد. باید جایی که سیگنال خوب می گیرید را پیدا کنید ، در صورت عدم موفقیت باید درخواست مودم فضای باز بکنید.
-من می تونم مودم رو عوض کنم:ایرانسل هنوز چنین امکانی رو فراهم نکرده ( و احتمالا نمی کنه):13:
-من عضو شدم و می خوام کنترل پنلم رو بررسی کنم ولی مشکل دارم در کادر" اطلاعات حساب اختصاص داده شده" اعدادی هست که قابل فهم نیست:تمام اعداد ان بخش بر حسب ریال هست که برای تبدیل به مگابایت باید تقسیم بر 100 بشود ( علت اینکه چرا اینجوری گذاشتن رو نمی دونم ):13:
-در این مورد اگر بخوایم صادق باشیم جواب این است :ضعیف و پر از بروکراسی.:2:بخش پشتیبانی ایرانسل هم فروشنده است هم پشتیبان است و هم حامی مشترکین !!!!!( این مدلی اش رو ندیده بودم هم مغازه دار هم تعمیر کار بعد ازشون شاکی بخوای بشی خودشون قاضی میشن و محکوم میشی....):18:بیشتر مواقع بخاطر هر مشکل شما باید اطلاعات بسیار زیادی را هر دفعه بدین تا براتون بررسی کنن ( و اگر واقعا بخوان بررسی کنن یک کد پیگیری باید بهتون بدن – در غیر این صورت فراموشن کنین باهاشون صبحت کردین) اکثر این مواقع این بخش تنها انتقال دهنده اطلاعت است و ازشون انتظار کمک کردن نمی شود داشت ( انتقاد کردن رو هم بهتره فراموش کنین چون عین اینه که به مجرم و قاضی یکی باشن):3:بجز این تنها راه ارتباطی کاربران هم تنها تلفن است و هیچ بخشی داخل سایت برای انتقادات و گذاشتن پیغام برای پشتیبانی پیش بینی نشده است( تا وقتی یک چنین بخشی هم نزارن نمی فهمن کاربرا واقعا چه مشکلی دارن و چی ندارن و پشتیبانی تلفنی ایرانسل تا وقتی تفکیک نشه بین بخش های مختلف این داستان همچنان ادامه خواهد داشت.:23:توصیه های مفید:-تمام شماره های پیگیری که می گیرین (فرقی نداره از کدوم بخش )رو در یکجا ذخیره کنید که اگر مشکلی پیش امد بتوانید از انها استفاده کنید:20:ح-تما زمان تعویض سرویس روز اول این اتفاق کنترل پنل خودتون رو چک کنید که یک موقع اشتباه ست نکرده باشن ( این اتفاق برای من افتاده و توصیه اکید می کنم این مورد رو مواظب باشین که یکهو سرویس حجمی رو بهتون ندن که اگر حجمش تموم شه سریع بدون اطلاع سوییچ می کنه به مصرف ازاد و تمام پولتون بر باد میره):45:توصیه میشه در دوره های تخفیفی اشتراک بگیرین که هزینه اولیه کاهش پیدا کنه.:46:
-توصیه مفید بعدی برای کاربرانی که مودم فضای باز دارند.( یا فاصله مودم تا کامپیوترشون زیاده )نقل قول:نقل قول:
-سوالی که معمولا برای کاربران حجمی پیش بیاد و رخ بدهد:نقل قول:نقل قول:
-نکته بعدی در رابطه با امکان استفاده از مودم های دیگر شرکت ها:نقل قول:نقل قول:نکته بعدی در رابطه با قدرت سیگنال:خلاصه شده است
نقل قول:نکته دیگر:با اینکه استاندارد وایمکس امکان اتصال به اینترنت در زمان حرکت را فراهم می کنند بخاطر موانع قانونی محدود کننده تصویب شده امکان استفاده در این حالت در ایران امکان پذیر نیست.نکته بعدی:نقل قول:نقل قول:
-نکته دیگر :در سرویس های ایرانسل بخشی به نام لیست سیاه قرار داد که برای کاربران نامحدود استفاده می شوددر صورتی که مصرف شما از حدی که در اطلاعات حساب اختصاص داده شده بیشتر شود و میزان باقی مانده به صفر برسد وارد لیست سیاه می شود و دیگر نمی توانید از سرویس های نامحدود استفاده کنید.البته تعداد کسانی که به این حالت رسیدن در زمان حاضر به تعداد انگشتان دست هم نرسیده و به زحمت کسی می تونه همه ان مقدار را مصرف کند ولی کاربران پر مصرف حتما حواسشون به این مورد باشد.:happy:
-در رابطه با تعویض مودم:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نکته دیگر در رابطه با مدت زمان استفاده از بسته های افزایشی:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سوال در رابطه با قطع موقت سرویسنقل قول:
با تشکر از دوستانی که این اطلاعات رو در اختیار من گذاشتن
دوستان این مودم کله قندی را کجا باید عوض کرد ؟
سیم مسی. بخاطر ضعیف بودنش بیش از 2 مگ رو نمیتونه انتقال بده!نقل قول:
فیبر نوری هست که امکان انتقال داده رو از 2 مگ بیشتر رو داره!
و همین 2 مگ هم بخاطر پهنای باند کم 2 مگ واقعی نیست! حدودا 200 کیلو هست!
مودم اگر سالم باشه یا از دوره ضمانت گذشته باشه یا جزو شرایط تعویض (بخاطر خرابی نامشخص )نباشه تعویض نمی کنن.نقل قول:
در غیر موارد بالا با پشتیبانی تماس بگیرید و بگید مودمم خراب شده و انها اطلاعات لازم رو می دن.
مودم یکی از دوستام رو گرفتم و به پورت usb پشت وصل کردم و با اینکه دو سه چراغ روشن داشت اما نتوانستم به اینترنت وصل بشم.آیا تنظیمات خاصی هم باید انجام بدهم؟چرا وصل نشد؟
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
خوزستان اگه کسی مودم کارکرده برای فروش داره من خریدارم.
شما باید اشتراک ایرانسل رو هم داشته باشین و در مودم وارد کنین تا وصل بشود.نقل قول:
بچه ها این نسخه ویرایش شده است اگر اشکال یا اصلاحی باز هست بگید انجام بدم که فردا بزارم پست اول::46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]