تغییر رشته توی دانشگاه آزاد چه جوریاس؟ توی همون واحد دانشگاه مثلا از عمران به جامعه شناسی!!!! اصلا میشه؟
Printable View
تغییر رشته توی دانشگاه آزاد چه جوریاس؟ توی همون واحد دانشگاه مثلا از عمران به جامعه شناسی!!!! اصلا میشه؟
آقا من از اول ترم بهمن ماه تا حالا با اینکه انتخاب واحد کردم دانشگاه نرفته ام
به نظرتون بیخیال این ترم بشم یا نه هنوز جای امید هست؟
تغییر رشته به اون صورت که در دانشگاه دولتی هست در دانشگاه آزاد وجود نداره. باید کنکور دوباره شرکت کنید و در رشته جدید قبول بشید. واحد هایی که پاس کردید رو هم تطبیق میدن.نقل قول:
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
بعضی استادا 3 جلسه غیبت بشه 4 جلسه فی الفور حذف میکنن بعد شما الان که ترم داره تموم میشه تصمیم گرفتی بری سر کلاسا؟!نقل قول:
ولی بازم از آموزش دانشکده تون بپرس.
موفق باشی
تراز سال 90 ژنتیک آزاد تهران با کد 1856 رو می خواستم
بسیار سپاس
ایا باید پروژه یا کار اموزی رو حتما ترم اخر گرفت؟ یا پیشنایزش پاس کنی مشکلی نداره
سلام دوستان
يه مشكلي واسه يكي از دوستانم پيش اومده
دانشجوي دانشگاه آزاد تو شهرستان هست
ميخواد يه شكايت بنويسه از دانشگاه آزاد شهرشون و كاري كه باهاش كردن ...
اين بنده خدا موقع امتحانات ترم
برگه رو ميده و ميره
بعد موقعي كه نمره رو ميخوان بزنن ميزنن تو سيستم
تقلب در امتحان
25 صدم
و مشروط ميشه ...
ميره پيش رئيس اموزش و نامه و نامه نگاري و خلاصه از اول ترم جديد تا الان اينو گفتن برو و بيا !
تقلب چي بوده؟
هيچي ! آقاي مراقب
وقتي اين بلند ميشه و ميره و برگه رو تحويل ميده
ميره روي برگه ش مينويسه تقلب كرده !!!
نه صورت جلسه اي
نه چيزي ... الكي الكي
مشروط هم شد
ولي هيچ همكاري نكردن باهاش تا نمره شو بگيره
و اصلا آيا امكان داره تقلب بدون صورت جلسه ؟؟؟؟؟؟
بايد شكايتشو پيش كي ببره؟؟؟
رئيس دانشگاه شهر هم با رئيس آموزش شيش شيش هستن
و اصلا فايده اي نداره به رئيس دانشگاه چيزي بگه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همزمان با آغاز سال تحصیلی 1389 و با پیام دكتر جاسبی سامانه اینترنتی اداره كل بازرسی و رسیدگی به شكایات دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهاندازی شد. این سامانه به منظور تسهیل و تسریع در ایجاد ارتباط با دانشجویان، اعضای هیات علمی و كاركنان دانشگاه از ابتدای مهرماه سال 1389 رسما افتتاح شد. با توجه به توسعه چشمگیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در اقصی نقاط كشور، كنترل و نظارت بر آن با شیوههای سنتی، دیگر مقدور نیست و استفاده از ابزارها و امكانات روز، یك ضرورت اجتنابناپذیر است. علاوه بر سامانه الكترونیكی یاد شده شماره تلفنهای ۲۲۵۸۱۷۸۶، ۲۲۵۴۹۳۳۲، ۲۲۵۹۸۶۲۱ و ۲۲۵۹۸۶۲۲ بهطور شبانهروزی آماده دریافت نظرات و پاسخگویی به عموم است و افراد میتوانند با مراجعه به سامانه، شكایات، اطلاعیهها، پیشنهادات و انتقادات خود را ارسال كنند.
مصطفی حقیقی مهمانداری مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سئوال
به تهران میشه انتقالی گرفت؟!شرایطش چیه؟!
سلامنقل قول:
خیر
فعلا به تهران انتقالی نمیدن
خداروشکر!قطعی دیگه؟!نقل قول:
فرهاد دانشجو، گفت: آئین نامه نقل و انتقال قبلی همچنان به قوت خود باقی است، چنانچه اگر دانشجوی بیماری داشته باشيم، میتواند بر اساس آن نقل و انتقال پیدا کند، البته برای کسانی که خارج از تهران هستند.وی در پاسخ به سوالي مبنی بر اینکه دانشجویان تهرانی که واحدهای درسی را در شهرستانها میگذرانند و نقل و انتقال آنها افزود: اگر بخواهیم این دانشجویان را به تهران منتقل کنیم، هم اکنون نزدیک به یک میلیون نفر برای ورود به تهران متقاضی هستند، چنانچه این دانشجویان خود میدانند که برای چه به شهرستان برای تحصیل رفتهاند و احتمالا به دلیل نیاوردن نمره قبولی در تهران است، بنابراین امیدواریم خوب درس بخوانند تا در مقاطع بعدی در تهران قبول شوند.نقل قول:
آیین نامه قبلیش چی بوده!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.
می خواستم ببینم 3 ترم که مشروط بشی حتماً حتماً از دانشگاه میندازنت بیرون یا نه ؟؟؟
3 ترم پشت سر هم (ترم اول ، دوم و سوم)
کاردانی میخونم ، متولد 72 ...
قانونا ..بله...به گفته خودشون باید اینطوری باشه....اما یه اصل و قانون دیگه ایی هست که خیلی هم قوی تر از قانون اولی هست که میگه هیچکس از پول بدش نمیاد...دانشگاه آزاد جزء اصلی ترینش هست...مگه بداش میاد پول بگیره....مثلا اگه شما رو اخراج کنه چی میشه...امکانش که شما دوباره بیایی کنکور بدی و این داستانها کمه...پس مطمئن باش هیچوقت این کارو نمیکنن....برو پیش آموزش بگو 3 ترم مشروط شدم ..خرجش چقدر میشه...نقل قول:
سلام.
می خواستم ببینم 3 ترم که مشروط بشی حتماً حتماً از دانشگاه میندازنت بیرون یا نه ؟؟؟
3 ترم پشت سر هم (ترم اول ، دوم و سوم)
کاردانی میخونم ، متولد 72 ...
سلام خواهشا فورا کمکم کنید.....من دانشجوی ترم بهمن هستم و دیروز رفتم تو سایت دانشگاه دیدم نوشته مهلت پرداخته بدهی شهریه تا اردیبهشت!!!!الان خرداده من یه مقدار از شهریه رو ندادم!!!باید چیکار کنم!!!!خواهشا کمک کنید!با تشکر
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی اینترنتی پرداخت کنی
اگه لینک پرداخت اینترنتی رو برداشتن میتونی بری دانشگاه امور شهریه اونجا بهت میگن چیکار کنی
مشکلی خاصی نیست و استرس نداشته باشنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کن به امور مالی.
اگر شخصی در تهران زندگی می کنه و کفیل خانوادش هست ، می تونی به انتقالی فکر کنه ؟
انتقالی به تهران در هیچ شرایطی ممکن نیستنقل قول:
سلام.
به ترم تابستون هم وام ميدن؟
با دروود
آیا اساسنامه ای در دانشگاه آزاد برای نهای فناوری اطلاعات و حیطه وظایف یا اختیارات آن نهاد و یا نهاد پژوهشی در مورد شبکه اینترنت دانشگاه وجود دارد یا خیر؟
در دانشگاه ما به تازگی نهاد فناوری اطلاعات به صورت خود سر اقدام به بستن همه پورت های کاربرید جز چند پورت معروف ماننذ 80 و 21 .... باز هستد،حالا می خواهم بدانم آیا این مسئله در حیطه اختیارات و وظایف این نهاد هست و یا خیر؟و نیاز به مواد قانونی اسانامه در این زمینه را دارم.
با سپاس
فکر نمیکنم واسه تابستون وام بدننقل قول:
این دانشگاه با هیچ قانونی سر و کار نداره ، هرچی خودش بگه همونه!!نقل قول:
سلام...
میخواستم بدونم ثبت نام کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد کی شروع میشه؟؟؟؟؟
فوری نیاز دارم به درصد های ژنتیک تهران تو سال 90 ( آزاد )
ممنون میشم کسی داره قرار بده یا محبت کنه بگه از کجا بردارم
بسیار سپاس
با دروودنقل قول:
خوب اینکه نمیشه!بالاخره باید تابع یک سری قانون و قوانین باشه!همینجوری که نیست!
بالاخره یک سری اسانامه داخلی یکسری بشنامه های داخلی چیزی باید باشه !!من می خوام به این رویه دانشگاهمون اعتراض کنم!چیکا باید بکنم؟!
سلامنقل قول:
توی همین ماه خرداد هست ، هنوز چیزی اعلام نکردن
نقل و انتقال دانشگاه آزاد به مدت یک ماه آغاز شده.
سلام ببخشید یک سوال داشتم اگر من مثلا کارشناسی نفت مخازن خونده باشم کارشناسی ارشد قبول بشم حفاری باید درس هایی از حفاری رو که تو کارشناسی پاس نکردم تو ارشد پاس کنم؟
بلهنقل قول:
به عنوان دروس جبرانی باید پاس کنید
زمان برگذاری کنکور آزاد 91 کیه دقیقا؟!
من هر چی میزنم تو گوگل همش دری وری میاد!!
خواهشا یکی کمک کنه...
دوستان یه مدته این نوشته اومده تو فایلم...قضیه چیه؟ما موقع ثبت نام رفتیم اداره پست یه پولی گذاشتیم تو پاکت دادیم پست:دی..مگه همون نیست؟
خيلي مهم : چنانچه در خصوص تاييديه تحصيلي تاكنون اقدام ننموده ايد سريعا در اين خصوص اقدامات لازم را به عمل آوريد در غير اينصورت مجوز شركت در امتحانات نيمسال دوم 91-90 را نخواهيد داشت
دوستانی که از سهمیه استفاده کردن
کسی در مورد حذف شاهد خبر داره؟یعنی بعد از امتحان میشه درسی رو که قبول نشدی حذف کنی تا مشروط نشی؟
اگه اره شرایطش چطوریه؟
قبل از اعمال قانون 100درصدی ، اینطور بود .نقل قول:
یعنی می تونستی هر ترم دو تا درس رو که افتادی حذف کنی
ولی الان با اعمال قانون صد درصدی، نمیدونم این قانون حذف شده یا نه ...
به بنیاد شهر خودتون زنگ بزنین بپرسین...
.
ممنون از شمانقل قول:
کسی خبر داره بعد از قانون 100 درصدی وضعیت چطوره؟
چون ترم قبل به من زنگ زدن که کارنامه ببرم تا شهریه رو کامل بدن و اگه مشروط میشدم شهریه رو نصف میدادن!
سلام.
اگه یه کسی 15 واحد داشته باشه و یه درس 3 واحدی رو حذف کنه که واحدهاش 12 تا بشه و معدلش زیر 12 بشه آیا باز مشروط حساب میشه؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
یکی از دوستان من یه مشکلی براش بوجود اومده یکی از درسهای 4 واحدی رو نتونسته بخونه مطمئنه که می افته حالا نمی خواد بره سر جلسه امتحان.میخواد بدونه که براش صفر رد میشه یا اون درس حذف میشه؟؟؟؟؟
یعنی تو معدلش تاثیر میزاره؟؟
3 تا درس قبلی رو عالی امتحان داده!!!نمی خواد معدلش بیاد پایین
خواهشن سریع جواب بدین
سلامنقل قول:
توی دانشگاه آزاد در صورت غیبت در امتحان ، درس حذف میشه
سلام
من دانشگاه پیام نور درس میخونم اما دیگه خسته شدم و با چند تا از بچه ها میخوایم انصراف بدیم و مدرک کاردانی بگیریم
سئوالی که داشتم اینهکه به نظرتون اگه تو آزاد ادامه بدیم خوبهه؟
کسانی که تو پیام نور بودن و بعد رفتن ازادنظرشون چیه؟
دوست من از پيام نور اومده آزاد .... يعني هر روز خدا رو شكر ميكنه ! بيا آزاد ... بهتره از پيام نور