سلامنقل قول:
ممنون
فقط همین یکیه؟
حای دیگه نداره؟ از این کافی نتا که میگن نمایندگیشن
سوالام زیاده نمیشه پشت تلفن
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون
فقط همین یکیه؟
حای دیگه نداره؟ از این کافی نتا که میگن نمایندگیشن
سوالام زیاده نمیشه پشت تلفن
ممنون
سلام دوست عزیز ! بله ! تنها نمایندگی 20 نت توی شیراز همینه و بعید میدونم مراجعه کننده زیادی داشته باشن ! اونجا بیشتر از دو سه نفر نیستند و در واقع دفتر امور فنی شیراز و استان فارس هست ! مسئولش خانم صادق نژاد هست ! شما با 2020 داخلی فروش (1) که تماس بگیرین به تمام سوالاتتون خیلی خوب جواب میدن ! مشکلات فنی هم با داخلی پشتیبانی امور مشترکین (داخلی 2) می تونین مطرح کنین ! خودم شهرستانی هستم و واسه یه مشکل صورتحساب که داشتم و اتفاقاً همون روز شیراز بودم رفتم اونجا ! وقتی با 2020 تماس میگیرین از دفتر مرکزی تهران بهتون جواب میدن !
نقل قول:
سرعت دانلود چند شب پیش من !!!
:sq_24:
حالا بگومن از بازاریاب های صبانت هستم !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح تا حالا ماتریکس پوکیده ..............
حذف شود.............
مثل اینکه آسیاتک امروز کلا قطع بوده... با ماتریکس امروز کانکت نشدم ولی همیار امروز خوب بودش... پاکت لاست و تایم اوت نداشت...
امروز اکثر شرکتای شیراز مشکل داشتن... آسیاتک هم که کلا قطع بودش... ولی امروز همیار خوب بودش... خیلی جای تعجب داره... تایم اوت هم نداشت.... از همیار بعید بودش....
عزیز من دیشب سرعتم از صبا نت 20 بود سرویس 512 از سرور هیپ فایل به صورت پریمیوم و همچنین از میهن دانلود هم 15 تا 20 بود
من کلا پنج سال هست که فقط صبانت استفاده میکنم
بخاطر مشکل فنی که پیش اومده میخوام برم سرویس وایمکس مبن نت استفاده کنم
توی این پنج سال از صبانت راضی بودم
مخصوصا پشتیبانیش که شرکت کاوش رایانه بود2318008
ولی مشکلی که پیش اومده رو نتونستن حل کنن
روی این حساب میخوام برم وایمکس مشترک بشم
تست هم کردم،وایمکس خوب جواب داده توی خونه
چه مشکلی پیش اومد برات؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
نه بلد نیستم چون بار اوله . حالا این سری یاد میگیرم برا دفعات بعد
قرار شد آقای امیرپور امروز بیاد برای نصب . بعد دیگه مودم هم شما فرمودید که مودم هم زیاد قیمتش فرق نداره خودشون دارند . فقط میخوام بدونم که مودم TPLINK چه مدلی هست مال مخابرات ؟ گفت 60 تومن .
مودم عادی گرفتم . چه مارکیه مودم مخابرات ؟
سلام دوست عزیز ! توی این رنج قیمت از TP-LINK ، فقط مدل TD-8817 هست که قبلاً هم بهتون معرفی کردم ! دو پورت !نقل قول:
مخابرات مودم های دیگه هم داره !
سلام....
فکر کنم بعضی از دوستان آسیاتکی میخواستن بدونن سرعت شبانه از موقعی که آسیاتک تهران داره سرویس میده فرق کرده یا نه!!!!
که جواب من بله هست....بر خلاف قبلا که ارم نت شبانه همه سرعت ها رو یکی می بست اما الان فرق داره...
من تا یه هفته پیش اینترنت 256 ازشون گرفته بودم و سرعت شبانه بین 50 تا 65 بود!!!
اما از یه هفته پیش 512 شارژ کردم و سرعت شبانه بهتر شد و الان شب ها بین 80 تا 105 هست و حداقل شبی 2 گیگ میگیرم!!! البته چهارشنبه سرعتم خیلی خوب بود و 2.5 گیگ گرفتم....در ضمن من مرکز فیاض بخش هستم!!!
پس 10 تومن اختلاف داره . تو سایت مخابرات هم همین 2 مدل رو دارهنقل قول:
زنگ هم زدم 2020 گفت 8817 هست که امروز 51 تومنه مخابرات میده 60
ما بریم خودمون بخریم که حداقل پول نصب یجوری دربیاد . بین 2520 dlink, , تی پی لینک 8817 مردد بودم که فرمودید 8817
دستتون درد نکنه
پ ن : از شما کاربر عزیز eshraghi2010 هم کمال تشکر رو دارم . واقعا خیلی از لطفتون ممنون هستم در تمام طول زحماتم
سلام دوست عزیز ! خواهش می کنم ! چه زحمتی؟ وظیفه داشتم که راهنمایی کنم !نقل قول:
با این که تا قبل از این لحظه به طور مشخص نگفته بودم 8817 بهتره و نمیدونم شما چطوری این موضوع رو از بین نوشته های من استدلال کردید ؟!!! ولی الآن میگم که حق با شماست و 8817 بهتره ! البته خودم 8817 ندارم و یه مدل قدیمی ترش رو دارم که 8817 جایگزین مودم من شده ! مدل مودم من 8811 هست ! به دلایلی که داستانش خیلی مفصله برای مدت یک روز مودم D-LINK 2520 رو از نمایندگی آسیاتک شهرستانمون زمانی که آسیاتک بودم ، امانت گرفتم و آوردم خونه و تست کردم ! توی مدت کوتاهی از استفاده اونقدر داغ می شد که ترسیدم مشکل پیدا کنه و رفتم دادم پس !! شاید باور نکنید و تقریباً مطمئن هستم توی این فروم کسی این کارو نکرده که مودمش 24 ساعت تمام روشن باشه و آخ نگه !!!
البته از لحاظ سادگی کار با کنترل پنل تنظیمات ،کار با D-LINK 2520 ساده تره !
و اینکه چطور ممکنه خود 2020 بگه 51 تومن و بگه به شما میده 60 تومن ؟؟؟؟!!!
یعنی 9 تومن تفاوت فقط به خاطر اینکه میاره در خونه مشتری ؟؟؟ 10 تومن هم که واسه نصب هزینه می گیره !!
به قول شما خود آدم مستقیم بره از مغازه بخره که به صرفش هست !!!
خودتون یکبار در پیغام این مورد رو فرمودید بهمنقل قول:
نه خود 2020 نگفت 51 تومن . من تماس گرفتم گفتم مودمی که نصب میکنید برا کاربرا چی هست : گفت 8817 عادی و ADSL WIRELESS 8901
بعد زنگ زدم کامپیوتر مرکزی گفت 8817 قیمتش 51 تومنه در صورتی که 2020 گفته بود 60
8901 هم کامپیوتر مرکزی 94 و 2020 میده 100 تومن
من هم به نصابه اس زدم تشریف آوردید مودم نمیخام . گفت اوکی . حداقل ما که بلد نیستیم مودمو نصب کنیم 10 تومن 10 تومن هم اختلاف میشه 20 تومن حداقل باید یجوری پول نصب رو درآورد .
نمیدونم والا . اوضاع اقتصادی خرابه
شاید اینا هم گفتن سرویسامون قیمتشو نمیشه زیاد تغییر بدیم بیاییم از راه افزایش قیمت مودم یه حالی بدیم به کاربرا
خیلی ممنون از پاسخ کاملتوننقل قول:
من نمیتونم با موبایلم از طریق وایرلس هیچ فایلی رو آپلود کنمنقل قول:
حتی فایل یک کبلوبایتی
مشکل از گوشی و مودم هم نسیت
با وایرلس های دیگه و مودم های دیگه هم امتحان کردم مشکلی نبوده
یا مشکل از مخابراته یا از صبانت
حتی مودم رو به پریز ورودی خط تلفن هم زدم و تلفن رو هم کشیدم بیرون ولی فرق نکرده
دانلود و وبگردی هیچ مشکلی نداره ولی آپلود مشکل داره
آخه از برنامه اینستاگرام استفاده میکنم وزیاد باید آپلود کنم
از شرکت هم کارشناس اومد ولی کاری نتونست بکنه
واسه همین میخوام عوض کنمش
بنظر شما وایمکس بگیرم یا همیار نت ؟؟؟؟
سلام دوستان چندتا سوال دارم.
1-من الان وایرلس دارم میخوام برم ای دی اس ال میتونم از همین مودم برا ای دی اس ال استفاده کنم؟(اگه میگم میشه به خاطر اینه که پشت مودم اصلا جایی برای کابل های معمولی تلفن نیست)
2-اگه نمیشه میشه یه مودم تک پورت ساده و ارزون بگیرم بعدش به این مودم وایرلسه وصل کنم که هم وایرلس باشه هم 4تا پورت؟
3-ارزون ترین مودم ای دی اس ال الان چنده؟(مارکش اصلا مهم نیست)
4-برا یکی از دوستام که خطش کافه نوری بود درخواست ای دی اس ال دادم و گفتن که ازطرف مخابرات میرن که خطشونو بکنن کابلی این کار حدودا چقدر طول میکشه؟
اینم سرعت اینترنت خونه برادم.نظرتون چیه؟
[QUOTE=777Abbas777;7309701]سلام دوستان چندتا سوال دارم.
1-من الان وایرلس دارم میخوام برم ای دی اس ال میتونم از همین مودم برا ای دی اس ال استفاده کنم؟(اگه میگم میشه به خاطر اینه که پشت مودم اصلا جایی برای کابل های معمولی تلفن نیست)
2-اگه نمیشه میشه یه مودم تک پورت ساده و ارزون بگیرم بعدش به این مودم وایرلسه وصل کنم که هم وایرلس باشه هم 4تا پورت؟
3-ارزون ترین مودم ای دی اس ال الان چنده؟(مارکش اصلا مهم نیست)
4-برا یکی از دوستام که خطش کافه نوری بود درخواست ای دی اس ال دادم و گفتن که ازطرف مخابرات میرن که خطشونو بکنن کابلی این کار حدودا چقدر طول میکشه؟
اینم سرعت اینترنت خونه برادم.نظرتون چیه؟
بله عزیز جان من دقیقا همین کارو کردم.شما کاری که میکنید اینه که یه مودم ارزون قیمت تهیه میکنید بعد همین مودم ارزون رو روی bridge تنظیم میکنید وبا یه کابل لن دو تا مودم رو به هم وصل میکنید به این صورت که یه سر کابل رو به درون اون قسمتی از مودم وایرلس که نوشته internet یا همون پورتی که آنتن رادیوتون رو میزدید وصل میکنید و سر دیگه کابل رو هم به یکی از پورت های همون مودم ارزونتون میزنید و بعد مودم وایرلستون رو روی حالت ppoe قرار میدید و مشکل حله من الان دو سال هست که از همین روش دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.در ضمن یه راه دیگه هم هست که میتونید مودم ارزون رو روی حالت ppoe قرار بدید که بعد مودم وایرلستون فقط کار وایرلس دادن رو انجام بده ولی من این راهو پیشنهاد نمیدم چون اون مودم adsl ارزون هست بعضی موقع ها با مشکل بر میخورید.سوالی بود در خدمتم.
من مودمو از زمان که ADSL گرفتم تا الان خاموش نکردم... یه 4 سالی میشه... رست کردم اما خاموش نهه....:sq_25:نقل قول:
فرمودین تست کردم وایمکس خوب بوده... اگه خوب بوده وایمکس بگیر...نقل قول:
[/QUOTE]بله عزیز جان من دقیقا همین کارو کردم.شما کاری که میکنید اینه که یه مودم ارزون قیمت تهیه میکنید بعد همین مودم ارزون رو روی bridge تنظیم میکنید وبا یه کابل لن دو تا مودم رو به هم وصل میکنید به این صورت که یه سر کابل رو به درون اون قسمتی از مودم وایرلس که نوشته internet یا همون پورتی که آنتن رادیوتون رو میزدید وصل میکنید و سر دیگه کابل رو هم به یکی از پورت های همون مودم ارزونتون میزنید و بعد مودم وایرلستون رو روی حالت ppoe قرار میدید و مشکل حله من الان دو سال هست که از همین روش دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.در ضمن یه راه دیگه هم هست که میتونید مودم ارزون رو روی حالت ppoe قرار بدید که بعد مودم وایرلستون فقط کار وایرلس دادن رو انجام بده ولی من این راهو پیشنهاد نمیدم چون اون مودم adsl ارزون هست بعضی موقع ها با مشکل بر میخورید.سوالی بود در خدمتم.[/QUOTE]
واقعا ممنون از کمکتون.
یه سوال دیگه مگه توی حالت بریج نباید خودت کانکت بشی بعد چجوری میشه؟
ببخشید من خیلی گیرائیم ضعیفه.
یه مودم ارزون الان تو بازار چی هست؟
یه سوال دیگه.این پورت اترنت که گفتید همون پورت WAn هست؟
مودمم G net.ar1504-1t1r هست
شیراز نامحدود برنزی نداره فقط طلایینقل قول:
این که کاری نداره منم میتونم اینکار را بکنم در هر ساعتینقل قول:
اره ساعت 2 3 شب پنجشنبه تا امروز قطع بودنقل قول:
دوستان توی صبانت هستم کلا بعد از هر 5 6 تا یه تایم اوت میده چیکار کنم سرویس 512
من شرکت همیارنت مرکز مخایراتی فیاض بخش هستم.... دقیقا از شب جمعه ( همون شبی که آسیاتک قطع شد) دیگه مشکل تایم اوت ندارم... پینگمم هم خوب شده... تا الان هم دیگه نوسان نداشتم....تا قبل شب جمعه اینترنتم فاجعه بود توو اون مدت 3 4 روزی که داشتم... نمیدونم واقعا مشکل چی بود؟؟؟ پس مشکل مخابرات کل نیست... کدام مرکز مخابراتی هستی؟؟؟؟نقل قول:
از دوستان همیارنتی کسی نمیدونه DNS سرور این شرکت چی باید وارد کنم؟؟؟؟ بابا پشتیبانیش خیلی شوتهههه... سرشون نمیشه چی میگم بهشون... این 2 تا عددو میگم... البته واسه شرکت همیارنت میخوام.. چون شرکتا با هم فرق میکنه...
دوستان مخابرات شهر ما (کرمانشاه) قیمت ها رو خیلی برده بالا.سرویس ها رو به اصطلاح کرده 1 به 5 ( که نکرده) قیمت هم برده بالا.مثلا 256 رو کرده 30 تومانو 512 رو 40 تومانو بقیه هم به همین تناسب بالا رفتن !
خواستم بدونم که سرویس های شما هم مثل ماله ما گرون شده یا نه ؟!
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز آنچنان چیز مهمی نیست
من تا الان ۵ یا isp ۶ عوض کردم همه یکی گذشتم مشکلی هم نداشته
۹۴.۷۴.۱۵۰.۵
۹۴.۷۴.۱۲۸.۲
این لینک قیمت سرویسای مخابرات شیراز هست...نقل قول:
مرکز مخابرات سلمان اینم snr من
خوبه یا نه؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 18.9 13.3
کمهSNR حدود 30 خوبهنقل قول:
Attenuation هم هر چه کمتر بهتر
SNR margin Upstream : 32 db
Line Attenuation Upstream : 16 db
SNR margin Downstream : 39 db
Line Attenuation Downstream : 17 db
دوستان نظرتون درباره سرویس 512 با حجم 8گیگ طرح جشنواره شرکت بیست نت چیه؟
سرعت دانلود در 256 و 512 چنده؟ وچقدر فرق میکنه؟
[/QUOTE]
واقعا ممنون از کمکتون.
یه مودم ارزون الان تو بازار چی هست؟[/QUOTE]
چرا دیگه عزیز جان تو حالت بریج باید خودت کانکت بشی ولی با این تفاوت که این کارو مودم وایرلست برات انجام میده.
والا مودم ارزون طبق قیمت کامپیوتر مرکزی توی پاساژ ملاصدرا tp-link 8817 از همه ارزونتره 55 تومن ولی من جاهای دیگه خبر ندارم شاید ارزونتر از اینم باشه.
وضعیت کلی روزانه همیارنت سرویس 256 ( مرکز فیاض بخش ) حالا شب بیدار میمونم تستای شبانه هم میزارم... از جمعه شب وضعیت خوب شده... به قول خودشون داشتن وصل میشدن به شبکه اینترانت چند روزی اینترنتشون مشکل داشته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت تمامي همشهري هاي گلم
يه راهنمايي ميخواستم
من در حال حاضر آسياتك دارم و 14 روز ديگه تمامه
اما بنا به دلايلي ميخوام سرويسم رو عوض كنم
1- اينكه ديگه اينترنت شبانه رايگانش رو برداشته كرده نيم بها!
2- اينكه به نظرم تعرفه هاش نسبت به مخابرات گرون تره
اما از نظر سرعت واقعا ازش راضي بودم
من مركز فياض بخش هستم و در روز با تعرفه 128 تا سرعت 430 هم بهم داده بود(كلا در روز زير 150 نميومد!)
حالا بنا به دلايلي كه گفتم ميخوام سرويسم رو عوض كنم
دوستان سرويس بيست نت چجوريه؟
توي سايتش همه تعرفه هاش 1ماهست هيچ ليستي نديدم واسه 3-6-9 يا يكساله!
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
واقعا ممنون از کمکتون.
یه مودم ارزون الان تو بازار چی هست؟[/QUOTE]
چرا دیگه عزیز جان تو حالت بریج باید خودت کانکت بشی ولی با این تفاوت که این کارو مودم وایرلست برات انجام میده.
والا مودم ارزون طبق قیمت کامپیوتر مرکزی توی پاساژ ملاصدرا tp-link 8817 از همه ارزونتره 55 تومن ولی من جاهای دیگه خبر ندارم شاید ارزونتر از اینم باشه.[/QUOTE]
یعنی نمیشه کاریش بکنیم که مثل الان اتوماتیک وقتی کامپیوتر روشن میشه اونم کانکت باشه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
شبانه همیارنت...
شبانه همیارنت چند تا فایل همزمان
وضعیت پینگ
اگه شبی با افت سرعت مواجه شدم اطلاع رسانی میکنم....