یکی از دوستان فرمش رو واسه من ارسال کرده بود من دقیق یادم نیست که چی نوشته بود چون پیغامام رو پاک کردم اون ها هم پاک شدن ولی خیلی شبیه همین بود اصلا فکر کنم خودشهنقل قول:
من با شاتل کرج تماس گرفتم گفت نامه شرکت ها رو قبول نمیکنیم و فقط دانشگاه
Printable View
یکی از دوستان فرمش رو واسه من ارسال کرده بود من دقیق یادم نیست که چی نوشته بود چون پیغامام رو پاک کردم اون ها هم پاک شدن ولی خیلی شبیه همین بود اصلا فکر کنم خودشهنقل قول:
من با شاتل کرج تماس گرفتم گفت نامه شرکت ها رو قبول نمیکنیم و فقط دانشگاه
من از مشهد مجتمع تک .نمایندگی asus گرفتم.:5:.مشهد رو زیرو رو کردم ولی فقط همین یه جا داشت.جالبه بعضی مغازه دار ها با تعجب می گفتند : Asus مگه مودم هم میزنه؟!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
از وقتی که این جمله رو نوشته میزان مصرفی شما تغییر کرده یعنی زیاد شده.یا نه درست هست.نقل قول:
ما هم همین مشکل رو داریم البته 2 روزه کم شده ولی باز هم قطعی رو دارهنقل قول:
خوبه ولی یکم گرونه.نقل قول:
این برنامه برای 512 برقراره یا برای 256 هم هست؟ من یک ایمیل زدم برای 256 با این متن که چطور میتونم درخواست افزایش سرعت به 256 رو بدم، خودشون بدون هیچ سوال و جوابی سرعتم رو بردن بالا و فاکتور جدید صادر کردن!نقل قول:
این رو برای من هم مینویسه. جریان از چه قراره؟نقل قول:
بله از من رو زیاد نشون میده. 4 روزه سرویس جدید رو شارژ کردم ترافیک مصرفی رو زده 700 مگ! در صورتی که 250 فکر نکنم بیشتر باشه.نقل قول:
مثله ساعت داره كار ميكنه!نقل قول:
اشتباه هم نيست مثل اينكه!
ماله من که 5 گیگ شد.زنگ زدم گفتن خودتون مصرف کردید.نمیدونم حالا من مصرف کردم یا مشکل داره.نقل قول:
واسه من هم همين طوريه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:از من که غیر عادیه! آخه 700 مگ تو 4 روز؟؟! حالا اگه درست نشد تماس میگیرم باشون ببینم ایراد از کجاست.نقل قول:
بابا کف بزنید دست بزنید.سوت
منم به جمع خانواده ی شاتل پیوستم .با اکو 128.
مبارکت باشه. :10:نقل قول:
براي من كه فكر كنم طبيعي باشه براي اين 5 روز رو زده 1706 كه فكر كنم مصرف هم كردم...
برای من دقت کردم میبینم داره کم و زیاد میشه. 40 تا میره بالا 50 تا میاد پاینن!
انشا ا... ما هم تا یه ماه دیگه میایم خدمت برو بچ شاتلی فعلا که قرار داد داریم(ایران گیت)
آقا اين شاتل حرام خور شده...
من رفتم اينترنت 64 گرفتم (ماه قبل) روي فاكتور به من نوشتن 16200 تومان. الان هم فاكتور رو دارم. اين يعني چي؟ يعني اين كه اينترنت 64 ADSL رو به من با قيمت 16200 تومان فروختند.
امروز كه مهلت ماهيانه ام تمون شده بود رفتم به من ميگن كه :
1: شما نميتوني اينترنت 512 اكو بگيري. بايد 15 روز قبلش به ما ميگفتي كه ميخواي تغيير تعرفه بدي.
2: شما 3500 بدهكار شدي. اين 3500 مال ماه پيش هست كه اينترنت گرون شده بوده.
بابا اينطور كه نميشه. من ماه قبل اينترنت رو خريدم 16200 فاكتور هم دارم. مثل اين ميمونه كه من برم يه صفحه كليد بخرم به قيمت ده هزار تومان. بيارم خونه استفاده كنم. بعد از 2 هفته طرف بياد به من بگه آقا اون صفحه كليدي كه شما خريدي، گرون شده. بايد بياي به همون اندازه كه گرون شده پولش رو بدي...
تازه اگر گرون هم شده خوب بشه به درك... چرا همون لحظه به من نگفتند كه گرون شده. شايد اگر ميگفتند كه 64 گرون شده من 64 نميگرفتم اون موقع به من نگفتن الان ميان به من ميگن...
اين قضيه تغيير تعرفه ديگه چيه؟ اين قانون از كي اومده؟ من اون اولا راحت ميرفتم اكو و آرت، هيچ مشكلي هم نبود. الان ميگن كه قانون شده كه اگر آرت داري مصرف ميكني و بخواي ماه بعدي بري روي اكو، بايد 15 روز قبل از اينكه اينترنتت تموم بشه، بري بهشون پول اكو رو بدي وگرنه براي ماه بعدي هم همون آرت رو ثبت ميكنن و ميگن برو تا ماه بعد....
به پشتيباني گفتم ميگه تو قرارداد بوده... در حالي كه اگر تو قرارداد بوده چرا اون اولا من ميتونستم راحت بين اكو و آرت انتقال پيدا كنم؟
سلام دوستان
سوالی در مورد نویز در صدای تلفن داشتم.
تقریباَ یک هفته هست که صدای بلندی بر روی صدای تلفن اضافه شده
آیا ممکن است از خراب شدن اسپلیتر باشد؟
لطفاَ راهنمایی کنید.
این موضوع را در این تاپیک مطرح کردم چون جای دیگری رو پیدا نکردم بپرسم
متشکر
دقیق نمیدونم ولی اونی که اومد برا من نصب کرد، گفت اگه اسپلیتر رو سر راه تلفن نذاری، نویز شدیدی روی تلفنتون میفته و اینترنتتون هم قطع میشه.نقل قول:
از پشتیبانی انلاین میتونی بپرسی
دوستان من art 3 دارم و میخوام به art 4 ارتقاء بدم. میخواستم بدونم سرعت دانلود art 4 چقدر هست و چقدر نسبت به art 3 تفاوت داره.
سلام .نقل قول:
سرعت دریافت Art3 ؛ 256 هستش . و Art4 ، 320
مثلا اگر شما با با سرویس Art3 ، 40 ؛ 40Kb دانلود میکنید ؛ با Art4 میتونید تا 50 دانلود کنید . . .
کف! سوت! دست و هورا! خوش اومدی دوست عزیز.نقل قول:
شما هم ایشالا هر چه زودتر شاتلی بشی.نقل قول:
نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد اسپلیتر خراب شده،یه دونه نو با مارک خوب تهیه کنید، تو باز فراوونه، 2-3 تومن.
منم هفته اول همین مشکلا داشتم که مشکل از تلفنم بود تلفنا که عوضش که کردم خوب خوب شدنقل قول:
سلام دوستان
جایی بهتر از اینجا پیدا نکرد که مشکلم حل شد مشکل از این قرار که چند روزیه که idm برا دانلود شبانه سر ساعت کانکت نمیشد و باید خودم دستی کانکت شم (باید تا ساعت1 بیدار بمونم)که شروع به دانلود بکند مشکل از کجاست
ميتونه از هرچيزي باشه.نقل قول:
سلام دوستان
سوالی در مورد نویز در صدای تلفن داشتم.
تقریباَ یک هفته هست که صدای بلندی بر روی صدای تلفن اضافه شده
آیا ممکن است از خراب شدن اسپلیتر باشد؟
لطفاَ راهنمایی کنید.
این موضوع را در این تاپیک مطرح کردم چون جای دیگری رو پیدا نکردم بپرسم
متشکر
براي ما اتفاق افتاده بود براي يك هفته اصلا نميشد صداي طرف رو شنيد. از بس كه نويز صداي بلندي داشت. آخرش هم تلفن قطع شد ولي ADSL وصل بود. زنگ زديم خرابي تلفن اومدن. ميدونستم مشكل از بارون هست. رفتن سر كوچه، از اونجا درست كردن (سيم ها اتصال كرده بود)
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم ایراد از کرک idm هست و برای من هیچوقت اوتوماتیک کانکت نمیشد:46:
تو تاپیک خود idm هم میتونی بپرسی
اولاً كه شما مودم رو روي PPPOE تنظيم كنين نيازي به كانكت شدن ندارين و هميشه كانكت هستنين. شاتل هم مثل مثلاً صبا نيستش كه يه اكانت جدا براي دانلود شبانه داشته باشه. دوماً ميشه يه عكس از scheduler در idm بذارين اينجا؟ :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
من اصلا مودما رو pppoe تنظیم کردم ولی هروقت میخوام کانکت شم مثل دایل اپ conection میزنم وصل میشد ولی idm اینکارا نمیکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
نه ؛ اون ایاب ذهاب هزینه ای نداره . همش روی همون 15 تومن حساب میشه .نقل قول:
یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
من یه هفته نشده گرفتم . یه لیست میاره که واسه مخارجه تو اون نوشته 2000 تومن ایاب ذهاب می گیرن و اون 15000 تومن هم می گیرن خودشون خط تلفن رو راژه می کنننقل قول:
خب پس شما مشكل مودمي دارين. با 23089 تماس بگيرين يا پشتيباني آنلاين بگين مودم روي PPPOE هست ولي خودكار كانكت نميشه شايد با يه ريست كردن مودم حل بشه.نقل قول:
اگه ميشه يه عكس هم از تب Dial Up در منوي Optiones بذارين :31: اگه با كانكشن وصل ميشين شايد اينجا كانكشنش درست نيست. :10:
اگه راستشو بخایید هنوز نگرفتم ولی لیستشو پرکردم دادم به پیکشون بعد زنگ زدن گفتن مدارک ناقصه و از این حرف ها چون صاحب خط فوت کرده حالا هم دنبال کاراشم ببینم چی میشه.راستی سرعت art1 چفدره ؟ خودم art1 درخواست دادم ولی فکر کنم 64 می گرفتم بهتر بود چون محدودیت نداره.
سلام من eco 128-3 دارم
بد نیست
معمولا دانلود با Dap سرعتش 50-60 است و با موزیلا حدود 30
ولی قیمت هاش نصبت به صبا بالاست و قصد دارم برم دنبال صبانت
چون ترافیکش 5 گیگه ولی صبا 12 (سه ماهه 128)
شبها هم رایگانه ولی ساعت 1-2 سرعتش خیلی کم میشه
در ضمن تعرفه فکر میکنم art home ش که دانلود نامحدوده زیاد شده
در کل صبانت به صرفه تره
2000 اياب و ذهاب؟!نقل قول:
نه بابا
من هيچي پول ندادم و نگرفتن!:27:
بله بلاخره ما هم شاتلی شدیم .همین یه دیقه پیش اومدن برام نصب کردن و رفتن.:8:
یه سؤالی، این برنامه IDMمزیتی نسبت به FDM داره؟ چون FDM رایگانه و تقریباً همه کاری میکنه. از دانلود فایل و تورنت و سایت و ویدیو و ... گرفته تا ....نقل قول:
یعنی نامردا فقط از من گرفتن؟ببینم کی گرفتی؟نقل قول:
این شاتل عجب پشتیبانی توپی دارد 45 دقیقه با موبایل حرف زدیم تا مشکلم حل شد و با pppoe مودم کانکت شدم واقعا کارشون درستهنقل قول:
حال یه سوال میزان دریافت و ارسال با pppoe مودم چطوریه
حالا دیگه تو سایت شاتل کانکشن با pppoe برا من نشون نمیدد؟
اگه دانلود شبانه قطعی داشتم چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]