دوست عزيز شما مي تونيد از آدرسهايي كه در بالاي همين موضوع براي نظر سنجي اومده استفاده كنيد ملا از ادرس صبا يا پارس آنلاين و يا ....نقل قول:
Printable View
دوست عزيز شما مي تونيد از آدرسهايي كه در بالاي همين موضوع براي نظر سنجي اومده استفاده كنيد ملا از ادرس صبا يا پارس آنلاين و يا ....نقل قول:
فکر کنم منظورت اینه:نقل قول:
کد:http://internetfinder.ir
خب چجوری باید ازش سیم بگیرم ؟نقل قول:
اگر منظورتون اينه كه با اينكار مي خواهيد افزايش سرعت حدود 5-10 درصد را تجربه كنيد يا خودتون مي ريد به مقدار فاصله كافوي دم در تا دستگاه سيم جنس خوب مي گيري يا زنگ ميزني يه برقكار تا بياد برات سيم كشي كني ....نقل قول:
سلام.
من سرویس 256 از ماهانت نت(پیشگامان کویر) دارم، که همیشه سرعت بالاتر میدن. و از لحاظ سرعت دانلود خوبه.
پینگم معمولا رو 120 بوده، تو سرورهای داخلی. اما دو روزه که 400، 500 هست. و بیچاره کرده ما رو.
الان زنگ زدم شرکتش میگه : ما تضمینی در مورد پینگ نداریم. هیچ کاری هم نمیکنم و درست نمیشه؟؟
واقعا اینطوریه؟ هیچ تضمینی ندارند؟
با سلامنقل قول:
بله همينطوريه - اما تازگيا پينگ همه شركتها رفته بالا - بايد كمي صبر كنيم - احتمالا مشكل موقتي هست و دليلش هم نامعلوم
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
معمولا اون پايين بايد يه پريز باشه كه از توش سيم رفته به داخل ساختمون
همون رو بايد ازش بگيريد و به مودم وصل كنيد
يعني در واقع بايد سيمي كه مستقيم از توي كوچه اومده رو بدون هيچ واسطي وصل كنيد
موفق باشيد.
سلام
لطف کنید یه توضیح در مورد پینگ بدید که کلا چی هست و تو چه رنجی باشه خوبه ؟
این تست منه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاپیک زیر یکی از دوستان کاملاً توضیح داده اند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444676
سلامنقل قول:
کد:internetfinder.ir
سلامنقل قول:
اين پست رو بخونيد
همه چيز در مورد پينگ
با تشكر:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3167392&postcount=17
من روزی 2 یا 3 ساعت از اینترنت استفاده میکنم ، می خواستم بدونم بعد از استفاده از اینترنت ، مودم رو خاموش کنم یا اینکه خاموش و روشن کردن زیاد مودم ضرر داره ؟
ضرر نداره. اگه مصرفتون در حد همین 2 یا 3 ساعته خب خاموش کنید. برای من که 4 ساله روشنه.نقل قول:
میشه یه نفر توضیح بده اعدادی که جلوی upstream و downstream توی صفحه کانفیگ مودم نوشته شده ، دقیقا نشون دهنده ی چیه ؟
با سلامنقل قول:
حداكثر ظرفيت سرعت خطتون براي دانلود و آپلود
موفق باشيد.
سلام.من الان امکان ثبت نام در 3 شرکت پارس انلاین ،ماهان نت و مخابرات رو دارم؟اما نمیدونم کدوم رو اتخاب کنم!کدوم بهتره؟
از لحاظ قیمت هم اگر با هزینه نصب و مودم و شارز ماه اول حساب کنیم اول ماهان نت بیشتره بعد پارس انلاین و اخر مخابرات.اما هزینه ماهیانه اول پارس انلاین بعد ماهان
حالا کدوم بهتره؟
با سلامنقل قول:
اگه از مخابرات ميتونيد سرويس بگيريد پيشنهاد من هم همون مخابرات هست
حداقل ميدونيد كه پولتون رو داريد ميديد به خود مخابرات و اينكه سرويس هاي مخابرات هم ترافيك نامحدود هستن
موفق باشيد.
ولی مخابرات بهتون بیشتر از 128 نمیده.نقل قول:
در حالی که بقیه بهتون اسما 128 میدن ولی رسما 1 مگابیت میدن.
سلامنقل قول:
بستگي به استفادتون داره
اگه شما نياز به سرعت بالا دارين مسلما مخابرات گزينه خوبي نيست
چون اولا سرعتهاي مخابرات لبه گفته كاركنان خودش سرعت واقعي نيست و كمتر از اون چيزي هست كه ميگن و دوما نامحدود هست بنابراين نبايد انتظار سرعت بالاي رو داشته باشيد
سرويس هاي حجمي از نظر سرعت بهتر از نامحدودها هستن
اما اگه از اون دسته آدمهايي هستين كه به سرعت معمولي قانعين و ميتونيد با سرعت دانلود 14،15 سر كنين و حوصله مديريت حجم و دردسرهاش رو ندارين مخابرات بهترين گزينه هست
همه چيز بستگي به خودتون و نوع استفادتون داره
با تشكر:11:
با سلامنقل قول:
من طبق هزينه اي كه دوستمون گفتن واسشون مخابرات رو پيشنهاد دادم كه كم هزينه تر واسشون باشه
اگه نه بستگي به خيلي معيارها مثه استفادشون، سرعتشون، خدماتش و .... داره - اما توي پستشون هزينه رو ملاك قرار دادم و فكر ميكنم ايشون هم هزينه واسشون ملاك هست
موفق باشيد.
من امروز یه مشکل برام به وجود اومده اونم اینه که چراغ adsl ثابت هستش ولی به اینترنت کانکت نمیشه حالا چه کار کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
دلايل زيادي ميتونه داشته باشه
گاهي مشكل از ISP هست مثلا در ساعاتي از بعضي روزها اينطور ميشه
گاهي ميتونه مشكل از تنظيمات مودم باشه
و خيلي چيزاي ديگه
بايد بررسي بشه
ولي خب شما ميگين تازه اين مشكل بوجود اومده احتمال ميدم از ISP باشه
با تشكر:11:
حالا باید چکار کنم اگه از isp باشه خودش درست میشه؟؟؟؟:20:نقل قول:
البته تازه که شاید نباشه بعد از تقریبا دو هفته که باهاش کار نکرده بودم حالا دیدم این مشکل براش به وجود اومده!!!
شارژتون تموم نشده احيانا؟:31:نقل قول:
اگه تا فردا درست نشد و مطمئن شديد كه مشكل از ISP هست يه تماس با پشتيبانيش بگيريش
دوستان من از یه کانکشن استفاده میکنم...این ارور رو میده
جانه من کمک کنید
Error (Error Code 101):
The client clock and the server clock are not synchronized with each other. Check the time settings.
با سلامنقل قول:
به نظر ميرسه ساعت ها مشكل دارن
زمان پي سي خودتون رو چك كنيد كه درست باشه
موفق باشيد.
[QUOTE=joe_satriani;5487859]با سلام
اگه از مخابرات ميتونيد سرويس بگيريد پيشنهاد من هم همون مخابرات هست
حداقل ميدونيد كه پولتون رو داريد ميديد به خود مخابرات و اينكه سرويس هاي مخابرات هم ترافيك نامحدود هستن
موفق باشيد.[
مخابرات از نظر امنیت چطوره؟!!!!
ماهان نت وپارس انلاین چطورن؟ کلا از نظر کارایی به قیمت کدوم رو پیشنهاد میدید؟
[QUOTE=ساحل 1;5491000]خوبه خودت می گی مخابراتنقل قول:
باید اینطور تصور کنی که یه چیزی حدود ده بیست نفر از حضرات دارن اون چیزی که شما تو اینترنت میبینی رو میبینن و میشنون:27: اما از نظر و کیفیت قیمت تقریبا مخابرات بهتره
نگید آقا. ملت رو نترسونید. این حرفا نیست.نقل قول:
[QUOTE=ساحل 1;5491000]با سلامنقل قول:
مخابرات از لحاظ امنيت خوبه - و اينكه كاربر تحت نظر خود مخابرات هست
اما سرعت واقعي رو براي پهناي باندتون ارائه ميكنن + هزينه ي واقعا پايين
اگه هزينه و سرعت پايينتر واستون خوبه كه به شدت مخابرات رو توصيه ميكنم - اگه ميتونيد ازش سرويس بگيريد حتما اين كار رو بكنيد
اما اگه سرعت بالاتر رو ميخوايد و همينطور هزينتون ميره بالاتر سمت شركتها بريد
از نظر كارايي همشون كار هم رو ميكنن اما يكي ارزونتر يكي گرونتر
موفق باشيد.
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
[QUOTE=hosseinboss;5491033]
با سلامنقل قول:
به قول دوستمون اينطوري نگيد - ميترسن مردم :27:
---
اينطوري هم كه ميگيد نيست :20:
در ثاني اگه هم بخوان ببينن مگه آدم داره چيكار ميكنه كه نبينن
مثلا الان يكي رو ببينن كه توي پي سي ورد هست و داره نظر ميزنه چه به دردشون ميخوره :31:
موفق باشيد.
دوستان من از یک خط جداگونه که هیچ تلفنی بهش وصل نیست از صبا نت سرویس دارم.
میخوام از خط اصلی خونه سرویس مخابرات رو بگیرم تا اگر ازش راضی نبودم پورت صبا رو از دست ندم.
فقط میخوام بدونم این که سرویس روی یک خط آزاد باشه یا روی خط تلفن مورد استفاده خونه ، تاثیری روی سرعت و کیفیت اینرتنت میذاره یا نه ؟
اگر آره بیخیال قضیه شم و همین خط صبانت رو بگم از رانژه در بیارند ؟
ممنون.
هیچ کااری نمیکنن....! مثل رفیق ما میان میگیرنش! بعد با ۱۰۰ میلیون وثیقه ولش میکنن! البته این رفیق ما .. آره!!نقل قول:
در ثاني اگه هم بخوان ببينن مگه آدم داره چيكار ميكنه كه نبينن
شما اگر کاری داری چیز پی ان مطمئن گیر بیار...
با سلامنقل قول:
خوب من عرض كردم كه كارهاي معمولي كه افراد با اينترنت انجام ميدن مد نظرم بود
نه اينكه هر كاري كه كردي و نكردي رو :31:
خوب هر كاري كه آدم بخواد انجام بده رو كه توي كره ماه هم انجام بديم و هر شركتي و چيزي بهمون بده بازم ميتونن ردمون رو بگيرن - و خداوند آي پي براي سيستم ها آفريد :31:
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
نه فرقي نميكنه در مورد كيفيت و ....
اما مخابرات هم تا جايي كه ميدونم روي خط فيبر نوري اينترنت واگذار ميكنه
و شما كه از شركت داريد يعني خطتون مسي هست
يعني مخابرات الان گفته ميتونه بهتون اينترنت رو بده؟!
موفق باشيد.
آره خب. گفتند میدیم.نقل قول:
من اراک زندگی میکنم.
می خواستم ببینم کدوم شرکت از همشون بهتره.
ممنون.
دوستان به نظر داره یک خبرایی میشه بلاخره سقف سرعت تغییر میکنه :)
ببینم شنبه اخبار رسما اعلام میکنه تو مجلس یا نه :)کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=15858
با سلامنقل قول:
اگه اين تغيير و برداشتن محدوديت با گرون كردن هميني كه هست همراه نشه خوبه
وگرنه فايده اي نداره
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما در اين تاپيك ميتونيد مطرح و سرچ كنيد
Adsl/ شهر اراک
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376899
با سلامنقل قول:
خوب اگه ميدن كه هيچي
شما اينترنت رو روي هر كدوم از خطوط انداختيد مشكلي نداره و توي كيفيت تاثير چنداني نداره
موفق باشيد.
زرشک...............نقل قول:
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: بر اساس دستور وزیر ارتباطات سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابد.
مدیر عاملی که نمیدونه هنوز به کجاها adsl میدن:2: درحالی که به منازل هم میدن:13:نقل قول:
وی با اشاره به واگذاری اینترنت از طریق شرکت مخابرات گفت: مخابرات هنوز به طور کلی در بخش ADSLوارد نشده و فقط به میزان بسیار محدود برای سازمانها و نهادها این ارتباطات را داریم.
دوستان اینقدر سر پهنای باند غرغر نکنید. با سیلی صورتشون رو سرخ نگه داشتن تا الان.
سلام
پینگ 160 تا 170 از 4.2.2.4 چطوره ؟؟ خوبه یا بالا ؟؟
سلام مجدد
من با IDM دانلود میکنم . اگه با چند تا کانکشن باشه سرعت بهتره ؟؟ من با 8 تا کانکشن دانلود میکنم 16 تا بهتر نیست کلاً چند کانکشن باشه بهتره ؟؟
درودنقل قول:
عالیه:11:
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
درودنقل قول:
اگر حین دانلد میخواید وبگردی هم بکنید روی 1 یا 2 بزارید اگر میخوای فول بگیرید 16 باید بزارید:11: