خوب بستگی به درجه تیم شما و موفقیت های تیمتون داره
مثلا همین قهرمانی ها...در ضمن خرید این بازیکنان بزرگ سخته
Printable View
خوب بستگی به درجه تیم شما و موفقیت های تیمتون داره
مثلا همین قهرمانی ها...در ضمن خرید این بازیکنان بزرگ سخته
ببينيد شما بايد درجه تيميتون S باشه كه به راحتي با پيشنهاد خوب بازيكنان بزرگ رو جذب كنيد فكر نكنم به آماتور بازي كردن ربط داشته باشهنقل قول:
درجه تيمي شما بايد به S برسه حضور بازيكنان بزرگ و برنده شدن عناوين مختلف باعث افزايش درجه تيمي شما ميشه همون Pupulirity ديگهنقل قول:
دوستان لینک کرک پچ 1.3 کونامی رو می خواستم
ممنون
نقل قول:کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38222
با سلامنقل قول:
لطفا به ادرسی که krauser جان در امضای خودش گذاشنه سر بزنید
قربانتان
محبوبیت تیمتنقل قول:
بعد هر بازیمیگه چه تغیری کرده
تو صفحه اول مستر لیگ هم معلومه
دوست من من فقط کرک این پچ رو می خواستم خودش رو دارمنقل قول:
این آدرس امضای krauser جان پچ 1.3 کونامی نیست دوست مننقل قول:
خدمت مرتضي جان و محسن عزيز عرض كنم كه اولا لينك پچ 1.30 رو من توي پست پچ نذاشتم چون اصلا اين پچ تائيد نميشه به 2 دليل كلا گيم پلي رو به جاي بهبود خراب مي كنه ضربه آزاد ها دچار مشكل ميشن جايي كه هدف ميگيريم توپ 45 درجه به سمت راست منحرف ميشه در صورت استفاده از اين پچ در ضمن شما نياز به كرك جديد خواهيد داشت كه براش موجود هست و ايراد داره كيت سرور نصب نميشه روش چون درست كرك نشده محسن خان هم اگه اصرار به استفاده از اين پچ دارند از لينكي كه فاشيست عزيز تر از جان لطف كردند مي تونن استفاده كنن كه البته باز هم عرض مي كنم كه اين پچ به هيچ وجه جهت استفاده توصيه نميشه 1.20 بهترين آپديت پچي هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد
krauser جان من از بقیه سایت ها شنیدم که این پچ خیلی خوبهنقل قول:
اما چون شما می گید بده منم قبول می کنم
بازم ممنون
در مستر لیگ این transfer frequency باید رو High باشه ؟
بستگی به خودتون داره...
اگه روی high بذاری میزان نقل و انتقالات و جابجایی بازیکنان زیاد میشه
شايد بشه با گيم پلي جديدي كه با نصب 1.30 ايجاد ميشه كنار اومد ولي براي كركش ديگه نميشه كاري كرد چون كركي كه براي 1.30 موجوده درست نيست و روش نميشه كيت سرور نصب كردنقل قول:
من یه بار 4 تا فصل رفتمنقل قول:
اصلا انگار 1 درصد هم نمیخواد بره جاش خالیه
ربط ندارهنقل قول:
پسرعموی منم very high گذاشت ولی درصد میرفت
اصلا انگار اونجا درصدی نباید پر بشه
اگه مال پسر عمومرو نمیدیدیم میگفتم درصدی در کار نیست
این عکس رو ببینید متوجه میشید
حالا من بدبخت چجوری بازیکن بخرم ؟
کد:http://xs138.xs.to/xs138/09144/pes2009sadasdasds290.jpg
میگم من میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم این اررو رو میده ?
کرک هم کپی کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://xs138.xs.to/xs138/09144/pes2009patchasedasd119.jpg
جواب اين سوال بارها داده شده آخرين بار هم كه جواب داده شد ديروز و پريروز بود دليلش دستكاري شده بودن نصب بازي شما هست شما دي وي دي بازيت نصبش دستكاري شده و خواسته به شما محبت كنه و شما سريال وارد نكنيد و اين كار رو اون شركتي كه دستكاري كرده دي وي دي رو انجام داده البته با اين تفاوت كه در ريجستري به جاي فولدر كونامي از اسم خودش استفاده كرده و اين باعث ميشه شما نتوني پچ رسمي بريزي روي بازيت چون تشخيص ميده كه بازيت دستكاري شدهنقل قول:
لوگو پك با كيفيت و رزوليشن 128 در 128 با فرمت png و Indexed Colour رو براي دوستاني كه مي خوان اين لوگو ها رو آپديت كنن آماده كردم لوگوهاي موجود در پچ به خوبي و به با كيفيتي اين لوگوها نيستند بنابراين شما ميتونيد با GGS مستقيم اين لوگوهاي آماده رو وارد كنيد بدون اينكه مجبور به تغيير در اونها باشيد
لينك دانلود با حجم 240 كيلوبايت
اگه لوگو پك ليگهاي ديگه رو هم لازم داشتيد بگيد تا يكجا آپلود كنم هر لوگويي از تيم باشگاهي اروپايي خواستيد در خدمتمکد:http://www.2shared.com/file/5234344/9d9de348/Bundesliga_Logo_Pack_128x128_PNG_format_Indexed_Colour.html
اقا لطفا بگید بهترین نسخه این بازی در بازار از کدوم شرکته؟؟ من یه نسخه از پردیس گیم گرفتم ولی گزارشگرش خوابه اصلا گزارش نمیکنه؟؟؟
من یه بار 4 تا فصل رفتم گفتم شاید اشتباه شده ، دوباره از اول دارم میرم میبینم باز همونه
اصلا انگار 1 درصد هم نمیخواد بره جاش خالیه
ربط ندارهنقل قول:
پسرعموی منم very high گذاشت ولی درصد میرفت
اصلا انگار اونجا درصدی نباید پر بشهنقل قول:
اگه مال پسر عموی خودمو نمیدیدیم میگفتم درصدی در کار نیست
این عکس رو ببینید متوجه میشید
حالا من بدبخت چجوری بازیکن بخرم ؟
]کد:http://xs138.xs.to/xs138/09144/pes2009sadasdasds290.jpg
شما بازیکنان رو به لیست خودتون اضافه کنین
این کار رو در اوایل فصل انجام بدین تاثیرش بیشتر میشه
شاید درصد مورد نظر شما پر شد
نه بابا اصلا درصدی نیومدهنقل قول:
مگه میشه تو چند تا بازی سریع بیاد و بره
عکسو که دیدیدی چجوریاس
عکسو ندیدم
شما همون اول فصل اونایی رو که میخوای به لیست اضافه کن صد رد صد تاثیر داره
اگه واقعا میخواهید همه بازیکنانی که شما دوست دارید در همان اولین بازی مستر لیگ در تیم تان باشد بدون اینکه حتی 1 دلار هم بابت بازیکنانی که به تیم اوردید ندهید به این ترفندی که سالها خودم باش بازی کردم توجه کنید.
برا این کار فقط قبل از اینکه وارد مستر لیگ شوید به قسمت Edit بازی برید و در قسمت ترانسفر تیم ها یک تیم از باشگاه انگلیس و یا هر تیمی که کونامی اونها رو لیسانس نکرده انتخاب کنید و بازیکنانی که نمیخواهیدش رو به یک باشگاه کوچک ترانسفر کنید و در مقابل بازیکنانی که دوست دارید رو به تیم تان منتقل کنید و حالشو ببرید. باید در آخر بگم که در پایان کار برای رفتن به منوی اصلی بازی اصلان نباید سیو کنید و بدون سیو کردن به منوی اصلی برید. همین که تیمتان در مستر لیگ سیو شد کافی هست. همین.
توجه کنید به خاطر این گفتم تیمی که انتخاب میکنید لیسانس شده کونامی نباشد برای اینه که بتونید اون رو در مستر لیگ ویرایش کنید مثلا باسش ورزشگاه و لباس و لگو و موارد دیگر رو درست کنید. موفق باشید.
عزيز اين كه نشد ترفند اگه بنا به اين هست كه پدر اديت فايل رو با در هم بر هم كردن squad اصلي تيمها دربياري كه بهتر از اون آدم ميتونه بازيكنهاي مورد علاقه اش رو قدرتاشون رو همه رو صفر كنه بعد خريدندشون به حال اول برگردونه اين طوري بازيكنان هم قاطي نميشن و رونالدو از باته بوريسوف هم سر در نمياره البته شرمنده ها ولي كلا تغيير در اديت فايل اصلا ترفند محسوب نميشه چون اگه اينجوري باشه يه تعداد آدم ميره بازيكن ميخره بعد ميره از اديت قدرتهاشون رو افزايش ميده اگه راه حلي هست كه اديت فايل رو دستكاري نكني اون ترفند محسوب ميشه داري رو كن. اگه بخواهيم با اديت فايل و تغيير در اون مستر ليگ بازيكنيم كه اصلا انگيزه نمي مونه تازه 100 تا روش ميشه پيدا كرد با اين كه شما ميگينقل قول:
در ابتدا باید بگم شرمنده خودتون باشید و در ادامه بگم که وقتی بازی در مسترلیگ سیو میشه شما اگه حتی علی دایی رو هم تو تیمتون داشته باشید بخواید برید قسمت ویرایش تمام قدرت شو صفر کنید یا اینکه 99 هم کنید هیچ تاثیری در قدرت این بازیکن افسانه ای در مسترلیگ نخواهید دید نه اینکه بخوام بگم چشماتون در دیدن عیبی داره نه، میخوام بگم اصلا امکان پذیر نیست.نقل قول:
بعدش هم حق باشماست من هم موافقم با نظر تون که بازی از حالت طبیعی که درمیاد و یه جورایی کسل کننده میشه ولی فقط به خودتون نگاه نکنید که بازی خور پروفشیونال هستید و خیلی هم توی این بازی قوی هستید، تو رو خدا به فکر ما پایین تر از آماتور هم باشید این قدر با این ترفند، ترفند و... (ترفند به توان بینهایت) مخالفت نکنید بزارید با این ترفند بازی کنیم. با اجازه استاد.
اتفاقا تغییر ability بازیکنان توی مستر لیگ هم تاثیر میذاره
فکر کنم شما مطلب رو نگرفتید.نقل قول:
معلومه تاثیر داره ولی تا موقعی تاثیر خودشو میزاره که شما بعد از ویرایش بخواید یه مسترلیگ جدیدی رو آغاز کنید ولی اگه یه مسترلیگ سیو شده داشته باشید و بعد از آن برید بازی رو وارونه هم کنید هیچ تاثیری در آن مسترلیگی که میخواهید لود کنید نخواهید گذاشت.
اگه هر جایی شو متوجه نشدید بگید دوباره توضیح بدم.
نخیر...من که بازی می کنم این کارها روی قابلیت ها تاثیر میذاره
حتی وسط مسترلیگ
خوب اگه بخوايم باترفند بازي كنيم چه فايده؟نقل قول:
ما بازي ميكنيم و بازيكن ميخريم براي لذت .. اگه بخوايم دستي اين كار بكنيم و بازي كنيم..اصلا چرا مستر ليگ بازي كيم.:11:
بيين جناب وقتي مي بيني يكي با احترام باهات حرف مي زنه جنبه داشته باش واسه خودت دور برندار اينجا كه كل كل خونه كه نيست كل ميكني يه چيزي گفتي مودبانه feed back دادم به پستت ديگه قرار نيست بي جنبه بازي در بياري و داد و قال را بندازي يعني چي شرمنده خودت باش مودب باش بهت جايزه مي دن. در ضمن ديدي اشتباه كردي وقتي به بازيكن رو ويرايش مي كني همون بازيكن داخل سيو مستر ليگ تغيير ميكنه خوشبختانه جناب فاشيست هم اينو مي دونه و به اين نكته كه براي شما مبهم بود اشاره كردن اصلا نياز نيست دوباره شروع كني مستر ليگ رو اديت روي تمام سيوها تاثير ميذاره. البته اين كه اشتباه كردي اين مورد رو اصلا مهم نيست هيچ مشكلي هم نداره آدم اشتباه مي كنه و من هم اصلا از اينكه اشتباه كردي خوشحال نيستم ولي نحوه صحبت كردن شما بد هست . برادر صحه صدر داشته باش هيچ افتي هم برات نخواهد داشت اتفاقا اگه صحه صدر داشته باشي محبوب هم ميشه همه جا نه فقط اينجا. در ضمن من استاد نيستم از بقيه هم شاگرد تر هستم. ادعايي هم ندارمنقل قول:
آقا من سه روزه که چندتا سوال پرسیدم هیشکی نیست جواب ما رو بده؟
سلام . من تیم بایرن مونیخ رو ساختم ولی همه ی بازیکنانش رو نمی شناسم کسی می تونه لیست بازیکنانش رو با شمارشون بده ?
جستجو ميكردي اين پست رو چند وقت پيش گذاشته بودمنقل قول:
نقل قول:
میشه سوالتون رو دوباره تکرار کنیننقل قول:
آقا من سه روزه که چندتا سوال پرسیدم هیشکی نیست جواب ما رو بده؟
واقعا چيزهاي سختي بودن از هيچ كدوم سر در نياوردم شما ببين ميتوني كمكش كني فاشيست جاننقل قول:
كراوزر جان يه نگاهي به تاپيك بازي كردن انلاين pes بكن
لینک پست سئوالاتتون رو بزار، جناب مستر
ادیت: پستتون رو پیدا کردم و جوابتون رو در پست شماره 7199 نوشتم.
اگه يه مسترليگ رو رفته باشي و وسطش سيو كرده باشي و سپس قدرت بازيكن هارو از Edit دستكاري بكني در اون مسترليگي كه سيو شده تاثيري نخواهد داشت !!!نقل قول:
و حق كاملا با جناب آرمين خان مي باشد چون اين راهي كه معرفي كرديد تريك محسوب نميشه
اگه اينكارو بكنيد كلا از جذابيت و لذت بازي كاسته ميشه و شايد براي بعضي ها مثل خودم از بين بره
لینک دانلود خراب نیست. دوتا لینک داره، یکی ماله Gaming و یکی ماله FileFront که سروره خوده Gaming در حاله حاظر پره و فقط باید ازنقل قول:دانلود کنی. واسه من که این سایت ف.ی.ل.ت.ر.ه!کد:http://files.--------------/Part4rar/;12224186;/fileinfo.html
منظورت از ویرایششون چیه؟ شما نمی تونی فایل اصلی بازی رو همینجوری ادیت کنی. شما باید اول فایلهای صدا رو اکسپورت کن، بعد به یه فرمت فراگیر تبدیل کنی و بعد کارت رو اینجام بدی. وقتی تموم شد، دوباره به فرمت اولیه برگدونی و بعد ایمپورت کنی.
در ادامه همون فیس های اصلی هستن. دقیقاً یادم نیست قبل از اوناست یا بعد از اونا. آره، یه چندتایی ساخته شده. مثل دائی و قلعه نوعی!!!
ببین، این کیت سرور یا کلاً برنامه های ادیت بازیکنی رو بر اساس یه ID Player میشناسه. در نسخه های قبلی می شد با تعریف ID Player مورد نظر فیس رو ایمپورت کرد. اما الان کیت سرور این امکان رو نداره. ساده ترین روش اینه که شما فیستون رو به جای فیس یکی از فیسای اصلی بازی ایمپورت کنی و اونو از داخل بازی انتخاب کنی!
در حال، حاظر کیت سرور فعلی این امکان رو نداره. چون Juce دیگه از نوشتن سری برنامه های کیت سرور خودداری کرده و واسه همینه که ما الان فیس سرور، بال سرور، و . . . رو دیگه نداریم!!!!
Pes OEdit Converter
نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32627
من الان چند دفعه هتش که فقط به خاطر دعوت شدن به تیم ملی آرژانتین bal رو مجدداً شروع می کنم. اما هر دفعه که شروع می کنم، خبری از دعوت به تیم ملی نیست!!!!!! میشه دوستان بگن، از هفته چندم در فصل اول به تیم ملی دعوت میشن؟؟؟