کارکرده همون سری اول رو میتونید پیدا کنید.نقل قول:
من یه آشنا تو سایپا مرکزی دارم ازش میپرسم اگه 1600 بود بتون اطلاع میدم.
ازش شنیدم که به زودی مگان 7دنده با حدود قیمت 50تا60 تومن میخواد بیاد.
کارکرده همون سری اول رو میتونید پیدا کنید.نقل قول:
من یه آشنا تو سایپا مرکزی دارم ازش میپرسم اگه 1600 بود بتون اطلاع میدم.
ازش شنیدم که به زودی مگان 7دنده با حدود قیمت 50تا60 تومن میخواد بیاد.
ممنون میشم اگه مگان 1600 داشتن بهم بگین تا بخرم تشکر .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید اینم یه جای برای کسی که مگان می خواست
ممنونم به من قیمت 5 ملیون 5/200 و 5/400 دادند، چطوریه؟نقل قول:
و سمند 81 عقب جلو سالم بغلا خورده فنی سالم چند؟
مشخصات کامل رو مینویسم:
141 اسفند 86 بدون رنگ فنی سالم دوگانه کارخانه نقره ای ، بدون بیمه
قیمتها خیلی متفاوت است دقیقش چنده؟ فروشنده میگه 5/700 اما 3 تا مکانیک و فروشنده 3 تا قیمت دادند که نوشتم ؟؟؟؟؟
و عیوبی مثل بد فروش بودن صدا و لرزش عقب ایا درست هست؟
نقل قول:
نوسانات قیمت تو بازار به دلایل زیادی بستگی داره.
اگر ماشین تمیز و بدون خوردگی و رنگ باشه و از نظر فنی سالم باشه با این قیمت
مناسبه.
سمند مدل 81 دیگه خریدش پیشنهاد نمیشه اما قیمتش حدود 5700000 تومان
من هم مثل محمد جان پیشنهاد میکنم همین پرایدرو بخری بهتره
چون سمند 81 هرچقدر هم میخواد تمیز وسالم باشه الان دیگه تو خرجه
باز هم از لطف دوستان ممنونم راستش این چند روز انقد قیمت بالا پایین گفتن که من گیج شدم
امروز یه مدل 88 رو دیدم 6/500 فکر کنم این قیمت نباید باشه درسته؟ طرف میگه چک دارم نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه؟ البته با چند تا لکه امابدون تصادف بقول فروشنده!
مورد دیگه یه مدل 87 پراید هست میگه 5/600 که میگه یه گلگیر رنگ داره بقیه سالمه
ممنون میشم قیمت اینا رو هم بگید راستش از خرید 141 بدلیل اینکه انقد بد گفتن فعلا پشیمون شدم
ممنون از لطف اقا محمد و دوستامن دیگه
نقل قول:
دو مورد دیگه هم لطف کنید قیمت بدین
پراید 88 با چند تا لکه 6/500 و 87 یه گلگیر رنگ 5/600 ! نظرتون چیه؟
قیمت این دو مورد که گفتید حدودی همینه ولی در کل یکی از این دومورد(ترجیحا 88)بگیری بهتر از 141است چون اگه یه موقع بخوای بفروشی پراید معمولی رو خیلی بهتر از 141 میخرند.نقل قول:
بازم از لطفتون ممنونمنقل قول:
مدل 87 رو دیدم فنی ظاهرا سالمه یه گلگیر کلا تعویضه جلو پنجره هم عوض شده بقیش که من دیدم رنگ نداشت با 5/450 به توافق رسیدیم فقط بیمه رو نمیدونم باید بپرسم اگه بیمه داشت چند اگه نداشت چند؟
بازم تشکر میکنم
اگه بیمه داشته باشه قیمتش مناسبه اما اگه بیمه نداشته باشه حدود 400وخورده ای باید پول بیمه 90 میلیونی بدی.نقل قول:
سلام دوستان:11:
تا قیمت 40 تا 45 تومان ماشین شاسی بلند چی خوبه ؟
برا یکی از آشنا ها میخوایم
4 درب هم باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید:20:
من سوزوکی ویتارا رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
گیربکس دنده ایش حدودا 39تومنه وگیربکس اتوماتیک حدود 42تومن. البته اگه اشتباه نکنم.
موفق باشی
یه سوال راسته که میگن Ef7مدل88معایب زیادی داره یا دروغه؟
مثلا چه معایبی؟نقل قول:
نقل قول:
سوزوکی 89 اتوماتیک
کیا اسپورتیج2007
این مدل اسپورتیج دارای موتور2700cc است وسوزوکی دادای موتوره 2000 میباشد.
تا حدودی درسته دوست من خصوصا در ترمز گیری مقداری مشکل داره که در مدلهای جدید بر طرف شدهنقل قول:
نقل قول:
برای خرید یک شاسی بلند مناسب باید حداقل 55 میلیون تومان هزینه کنید.
با این بودجه باید بری سراغ MVM X33 که اصلا در حد یک شاسی بلند نیست.
سوزوکی ویتارای قدیم هم از امکانات و قدرت مناسبی در حد یک شاسی بلند برخوردار نیست.
سعی کنید بودجه رو افزایش بدین تا بعدا پشیمون نشید.
سلام
تا سقف 20 ملیون چه ماشینی را پیشنهاد می کنید؟
تا قبل از عید باید خریدم را انجام دهم.
ممنون
سلام دوستان داداشم میخاد ماشین بخره 206 سفید بی صندوق میشه یکم راهنماییم کنین الان تیپ بندیاش قیمتاش چنده ، الان کدوم تیپش خوبه ، به نظر شما کدومو بخره . دوستانم اکثرا تیپ دو دارن . الان فرق تیپارم جایی هست برام لینک بزارین بخونم یا مختصرو مفیدم توضیح بدین ممنون میشم . به نظر شما قبل عید فردا ثبت نام کنم ماشینو تحویل میدن اصلا ثبت نامی دارن ممنون میشم زود جواب بدین تشکر .
نقل قول:
سلام دوست من.
شما اول تاپیک زیر رو مطالعه کن.
بعد ملاک هاتون رو برای انتخاب خودرو دقیق ذکر کنید.
تا دوستان راهنمایی کنن.
تفاوت تیپ ها:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=542000
سلام دوست عزیز تشکر من خوندم میخام بدونم الان تیپ 2 - 3 - 5 چندن ایا من جای تیپ 5 3 بگیرم خیلی خیلی فرق دارن امکاناتش ، میخام نظر شخصیتونو بدونم دوستان بعد من فردا پول بخام بریزم برا ثبت نام برامون چند در میاد و اصلا ثبت نامی در کار هستش یا اینم مثل مگان ما خاستیم بخریم نایاب شد . من الان موندم سفید کدوم تیپو بگیرم ولی مد نظر خودم تیپ 5 فقط فردا ثبت نام کنیم تا قبل عید تحویل میدن چند روزه تحویل میدن بعد فرق قیمت ثبت نامی با بنگاه چقد ممنون میشم کسی سوالامو جواب بده تشکر دوستان .نقل قول:
درحال حاضر نمایندگی فقط تیپ2 و 6 رو ثبت نام میکنه! و تیپ5 هم از سبد فروش خارج شده..درصورت تمایل به خرید تیپ5 باید از نمایشگاه بخرید
دوست من شما انتظاراتون رو از ماشینی که میخواین بگین تا بشه شما رو راهنمایی کردنقل قول:
ماشین تا سقف 20 تومن
206 اس دی و هاچ بک
پارس ال ایکس
لیفان 620
MVM 530
و چند خودروی دیگر :31:
به نظر مننقل قول:
در صورت داشتن توان مالی در خرید تیپ 5 شک نکنید
موتور TU5 داره دیگه چیزی کم نداره
نقل قول:
تیپ 5 چند ماهی هست که دیگه تو سبد فروش قرار نگرفته.
تیپ 2 هست و تیپ 6
اگر واقعا علاقه به تیپ 5 دارین الان 207 دستی مثل تیپ 5 عمل میکنه و میتویند انتخاب کنید.
از جفت عزیزان ممنونم ولی داداشم میخاد اونم از 207 بدش میاد الان تیپ 2 چنده تیپ 6 چنده الان تو سبد خرید اینارو داره ثبت نام کنی کی تحویل میدن چند روزه چون برا داداشم مهمه . بعد الان بنگاه تیپ 5 چند میده به نظرتون .نقل قول:
از جفت دوستان ممنون جواب میدین من میخام بدونم الان تیپ2 و5 الان در حال حاظر که میگین در سبد خرید هستش چند در میاد و همین فردا پولو بریزی تا کی تحویل میدن چن روزه چون برا داداشم مهمه و از طرفی داداشم میگه از 207 بدش میاد صلیغشه دیگه . از طرفی من میخام بدونم الان تیپ 5 بیرون بنگاهیا چند میدن اره دوستان .نقل قول:
پاترول با این مصرف زیاد بنزین اصلا صلاح نیست بگیری در ضمن ماشینی که 20 سال کار کرده رو باید 24 ساعته از این مکانیکی به مکانیکی بعدی بکشی برای پارک کردن هم مشکل داری زمستونا هم که اگه تو کوچه بمونه یخ میزنه اصلا روشن نمیشه تایر رو هم که میخوره (اینو از اونجای میگم که خودمون یه زمانب داشتیم)
دوستان یکی فقط بهم بگه الان ایران خودرو ثبت نام داره تا قبل عید یا نه ثبت نام کنه قبل عید میده یا نه همین یکی اینو ساده جوابشو بده اگه میدونه تشکر .
اینجا برا دی زده بهمنو نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط بهمن که هنوز اعلام نشده اما تحویل خودرو در شرایط پیش فروش حداق برای فروردین 91 هست و قبل از عید تحویل نمیدن.
در مورد 207 هم باید بگم که باید توان مالیشو داشته باشد تا از پس بعضی از هزینه هاش بربیاید چون 207 چراغ های گرونی داره و بعضی قطعات دیگش هم گرونه.
دوست عزیز روی حرفای ایرانخودرو اصلا نمیشه حساب کرد . مثلا به فرض زده 20 روزه یدفه دیدی شد 40 روزنقل قول:
حالااومدیم خوش شانس بودی سر موقع اومد .خود پلاک, کارت ماشین , کارت سوخت ,سند وکارت طلایی خودش واسه خودش نوبریه.
به نطر من اگه واقعا میخوای تیپ 5 بگیری با این شرایطی که دوستان میگن تو شرایط فروش هم نیست همون از یه نمایشگاه یه صفری بخری بهتره.
تیپ 3 نسب به 5 فقط از لحاظ دیسکی بودن ترمز عقب پایین تره اما موتور این دو خودرو زمین تا اسمون فرق میکنه.نقل قول:
موتور 1400 8 سوپاپ تیپ 3 و موتور 1600 16 سوپاپ تیپ 5 که خیلی قدرتمند تر و پر شتاب تر از تیپ 3 هست.
اما اگه همه چیز رو با هم می خوای 206 sd v8 رو انتخاب کن که خودروی خیلی عالیی هست.
وی 8 تمامی امکانات تیپ 5 رو حفظ کرده و به امکاناتش خنک کننده دیسک جلو هم اضافه شده و هم نرم تره و هم تعادل بهتری داره.(اینو خودم با 2-3 تا تیپ 5 و وی 8 که سوار شده بودم مقایسه کردم و واقعا وی 8 خیلی نرمه.)
این که میگن 10% قیمت ماشین های خارجی میاد پایین درسته؟ هم برای وارداتی ها و هم برای شرکتی ها؟
قیمت ها در ایران جز این که بالا میره مطمئن باش پایین نمیادنقل قول:
نقل قول:
قیمت خودروهای خارجی روزانه در نوسان هست.
شاید امروز ارزونتر باشه فردا گرون تر و پس فردا ارزون تر.
اصلا ثباتی نداره و نمیشه گفت برای طولانی مدت قیمت ها به طور ثابت گرون میشن یا ارزون.
تو روزنامه نوشته بود که نمی دونم چه کسی گفته بود چون قیمت ارز تک نرخی شده برای واردات و پایین اومده پس قیمت ها هم باید بیاد پاییننقل قول:
فرض کنید بخوایم یه 206 تیپ 2 یا یه تندر 90 فول بخریم.
تفاوت قیمت فروش نقدی (تحویل فوری) و تحویل مثلا اردیبهشت یا تیر 91 چقدر هست؟
منظورم اینه که فروش اقساطی در مجموع ارزون تر درمیاد یا گرونتر؟ مگر روی اقساط سود نمی زنن و بنابراین ما باید پول بیشتری از فروش نقدی اش بدیم؟
من الان پول نقد دارم. از نظر قیمت نهایی فروش فوری بهتره یا اقساطی؟