cadence zrs 710
infinity kappa 693.9i
Pioneer TS-6975 V2
کدوم خوبه فعلا می خواهم رو سمندم ببندم ولی بعد از 7یا8 ماه دیگه ساب و آمپ خوب می بندم فعلا کدوم را بخرم بهتره ویا اگر گزینه ی دیگری سراغ دارید بگید تا 260هزار تومان...
cadence zrs 710
infinity kappa 693.9i
Pioneer TS-6975 V2
کدوم خوبه فعلا می خواهم رو سمندم ببندم ولی بعد از 7یا8 ماه دیگه ساب و آمپ خوب می بندم فعلا کدوم را بخرم بهتره ویا اگر گزینه ی دیگری سراغ دارید بگید تا 260هزار تومان...
این هدیونیتهای مارشال (که قیمتش هم زیر 100 تومن هست) آیا نسبت به قیمتش میصرفه ؟ آیا کسی استفاده کرده ؟
تو خریدش شک نکننقل قول:
البته به کامپوننت ها هم فکر کنی بد نیست
ببخشيد يه سوال مبتديانه :
آيا ساب رو ميشه بدون آمپ به هديونيت وصل كرد يا حتما و الزاما بايد آمپ باشه تا كار كنه؟
خيلي ممنون
سلام عزیزان من میخوام ی سیستم رو ماشینم ببندم اما فعلا پول کافی ندارم الان فقط میخوام باند بگیرم اما چون بعدا ساب میندازم برام کیفیت باند و وضوح صداش مهمه تا قدرتش و بیسش چون اونو از ساب بعدا میگیرم هزینش تا سقف 250 باشه به نظر شما کدام از این باندا خوبه و اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین
hertz hcx 690
p963
9633 infinity
infinity kappa 693.9i
ya hamon 6975 marof
با تشکر
infinity kappa 693.9i
ممنون از راهنمایی ولی از کجا بدونم که این باندی که می گیرم اصله دیروز رفتم چینی بود و220هزار تومان بخرم
درود.
یه gps می خواستم برای سمند تا حدود 200 تومن. چی رو توصیه می کنید؟
آقا من گناه دارما . چرا هیشکی کمک نمی کنه خو :41:نقل قول:
همه چینی هستن . ولی فکر کنم گارانتی اگه ایران کیش باشه مشکلی ندارهنقل قول:
چون بعد از عکاظ کیش و کندلوس الان شده ایران کیش
بیشتر سابها 1 یا دو اهمی هستند ولی خروجی پخش ها 4 اهمی هستند و وصل بدون امپ به هدیونیت و یا ساب اسیب میرسونهنقل قول:
ضمنا با اینکار صدای خوبی نمیتونی بگیری
باسلام
لطفا تا500 تومن باند امپ وساب خوب پيشنهاد بديد
هديونيتمم پايونير 5450 وماشين 405 هست
حمید جان الان 3012 تک کویل چنده بازاره تهران ؟
میخوام ماله خودمو بفروشم نمیدونم چه قیمتی بدم . حدود 1 سال کار کرده
چون امروز jbl 1214 لوله ای گرفتم
سلامنقل قول:
هرتز رو من تائید میکنم ولی باید آمپ خوب براش بگیری وگرنه پولت رو دور ریختی.اگه بتونی سقف هزینه رو بالا ببری فوکال فرانسوی اصل و DLS 962 سوئد سراغ دارم.330 تومن.
جنس اصل تو این برندها دیگه نیست. همه چین هستند. تنها برندی که بعد از تولید در سوئد داره تایوان مونتاز میشه DLS هست تازه اونم که هنوز (حد اقل تا خرداد) وارد نمیشه معلوم هم نیست جناب فدوی بیاره با این اوضاع دلار.آقای تهرانی که قبلا راکفورد و DLS رو می آورد کلا کشیده کنار و میگه دیگه تو این کار صرف نداره.نقل قول:
جناب راد هم که فوکال می آورد و MTX برای قسمت Car Audio ظاهرا دیگه برنامه واردات ندارن.
تو این بازار چینی بند زنی اگر جنس قدیمی و اصل کسی بهتون پیشنهاد داد رو هوا بزنید.سال گذشته من کشتم خودم رو برای اون جنسها با اون قیمتها عالی هیچ کس تره برای حرف ما خورد نکرد.همه اصل بودن و خوش قیمت.شاید نسبت به قیمت خریدشون مقداری بالا کشیده بود ولی الان همه اونها رو خریدن و با قیمتهای چندین برابر دارن میفروشن.
خلاصه من DLS و فوکال به صورت محدود سراغ دارم.به نظر من خرید جنسهای قدیمی شرف داره به این جدیدها.
دیگه خود دانید.
یه 60-70 تا بزار روش جنس اصلی بگیر.نقل قول:
من به شخصه میگم هیچکدام.نقل قول:
خیر.نقل قول:
به نظر من پخش تصویری نگیر دردسرش زیاده.نقل قول:
دوست من خیلی دیر تشریف آوردید.الان فقط 300 باید بدی تا یه اسپیکر معقول تهیه کنید.بقیه پیشکش.نقل قول:
سلام امیر جان.نمیدونم باید سوال کنم. البته آکبندش بعید میدونم باشه.حدود 120 فکر کنم بتونی بفروشی. ولی دقیق نمیدونم.نقل قول:
داداش فکر کنم نو 100 به بالا باشه.105-110 حالا شما اگه شد یه قیمت برا ما بگیر تا فردا ظهر . دمت گرمنقل قول:
پس لطفا اسپيکر و امپ تا 500. معرفي کنيد
ممنون
یعنی اگه 70 تومان بزارم رو پولم چی می تونم بگیرم یعنی320هزار تومان کدوم مارک بهتره راهنمایی کنید؟
میگم اقا حمید این فوکال یا dsl مطمئنی که اصل هستن الان چین بازارو پر کرده ها بعد کیفیت دارن یا قدرت؟
بعد اینکه چندway هستن ؟
الان خودت کدومشو دارین؟
الان قیمت هرتز رو داری؟
اق من یه سئوالی داشتم.میخواستم بدونم میشه 6 عدد باند معرفی کنید که بشه هر 6تا شو رو تاقچه ی 405 بست.من خودم 6975 و718ex رو در نظر دارم.راستی شرایط امپیلی رو هم بگین.و ایا خازن میخواد.؟ با تشکر.
سلام امیر جان نتونستم دوسم رو گیر بیارم. شرمنده.نقل قول:
اگر کامپوننت بخوای بگیری راکفورد سری پانچ P1652s حدود 320 هستش.اگر 9*6 خوب میخواهی DLS 962 یا Focal 690cv1 اونم 320 بود قبل عید الان نمیدونم چند میگه.نقل قول:
بالا گفتم خدمت دوستتون.نقل قول:
1-به هیچ عنوان DLS و مدل 690CV1 فوکال چینی نداره.این فوکال که اصلا ماله الان نیست. ماله 5-6 سال پیشه و از نظر اصالت کاملا تائید میشه.DLS هم اگر 962 کارتون سبز باشه اصل سوئد و اگر کارتن جدید باشه فکر کنم نارنجی شده که روش زده ساخت تایوان.نقل قول:
2-هم کیفیت بسیار بالا داره چون ووفرشون هر دو کاغذیه .هم قدرت عالی.
3-من تو استیج جلو کامپوننت DLS MS6A دارم.
4-قیمت هرتز رو بعد از تعطیلات باید برم شرکت بگیرم.
یعنی سه جفت 9*6؟؟!!!چرا من رو تاقچه عقب دو جفت دیدم میبندن که بسیار کار اشتباهی هستش.میتونم دلیلتون رو بدونم؟نقل قول:
سلام
اينجا هم كسي بلد نيست چجوري ساعت و تاريخ رو توي 5250 پايونير تنظيم مي كنن؟ پيش هر كي بردم نتونست برام تنظيم كنه. قبلاً هم يه پست گذاشتم كسي جواب نداد
دوستان من این پخشو باندو واسه ماشینم گرفتم میخواستم نظرتونو بدونم
پخش پایونیر 3050 دسته دوم تمیز 110 تومن
باند پایونیر 6984 نو 95 تومن
هم نظرتونو در مورده پخش و باند میخواستم بدونم هم در مورد قیمتاشون هم اینکه یه امپلی واسه این ضبط و باند بهم معرفی کنین ممنون
ماشینم پراید 131 واسه باندای فابریک جلو چی پیشنهاد میکنید؟
مرسی حمید خان
3012 رو یه جا گذاشتم واسه فروش 70 تومن .
دمت گرم
سلام .
تا ٤٥٠ يه جفت بانده خوب + يه Amp , لطفا بهم معرفي بكنيد كه توي اصفهان هم بشه خريد .
مرسي
1-به هیچ عنوان DLS و مدل 690CV1 فوکال چینی نداره.این فوکال که اصلا ماله الان نیست. ماله 5-6 سال پیشه و از نظر اصالت کاملا تائید میشه.DLS هم اگر 962 کارتون سبز باشه اصل سوئد و اگر کارتن جدید باشه فکر کنم نارنجی شده که روش زده ساخت تایوان.
2-هم کیفیت بسیار بالا داره چون ووفرشون هر دو کاغذیه .هم قدرت عالی.
3-من تو استیج جلو کامپوننت DLS MS6A دارم.
4-قیمت هرتز رو بعد از تعطیلات باید برم شرکت بگیرم.
اخوی پس یه امار بگیر خبرشو بده
اخر کدومشو بگیرم میخوام عمری باشه؟
با تشکر از همراهیتون.والا من خودم یه مدت 4 عدد 6975 داشتم که در اثر تصادف از بین رفتن .صدای توپی داشت مخصوصا با یه امپ 3500 پاییونر. حالا به نظر شما چی کار کنم؟ اخه دیگه هر کیرو میبینی یه سابو امپو و...... دارن ولی من میخوام متفاوت باشه سیستمم.حالا به نظر شما میشه؟نقل قول:
سلام دوستان
یکی از دوستام یه امپ با یه ساب داره که 2 سالی میشه ازشون استفاده نکرده فک کنم سال 87 اینا خریده بودش خیلی نو مونده من با 100 تومان خریدمشون .میخوام یه باند بخرم رو ماشین خودم نصبشون کنم.
سابش 305c پایونیر
امپش بوشمن ابی 1300 4کاناله مدل دقیقش pch-4880DX
پخشمم 9350 پایونیر
از اساتید خواهش میکنم من تو خرید باند کمک کنن که با این قطعاتم مچ باشه و البته من باند کیفیتی میخوام نه قدرتی که با گشتی که تو انجمن زدم 693.9 یا jbl p963 یا 9633 مد نظرم البته نمی دونم با این امپ و ساب میشه نصبشون کرد یا نه ؟؟؟ مثلا امپم نمیدونم در چه حدیه اگه نیازی باشه تا قطعه ای عوض کنم لطفا راهنماییم بکنین تا تعویضش بکنم
سلام .
تا ٤٥٠ يه جفت بانده خوب + يه Amp , لطفا بهم معرفي بكنيد كه توي اصفهان هم بشه خريد .
مرسي
سلام من توي شهرمون 6975 قيمت گرفتم گفتن 250000!!!!!!!
درست گفتن يا دارن گرونفروشي مي كنن؟؟؟؟؟!!!
پارسال 110000خريدم.
سلامنقل قول:
من فوکال رو پیشنهاد میکنم.
"مخصوصا با یه امپ 3500"نه:18::18:یعنی دو جفت 6975 رو با یه دو کانال 3500 بسته بودی؟!!!!:18::18::18::18:تازه صداش هم خوب بوده:18::18::18::18:نقل قول:
آمپلیفایرتون رو 100%باید تعویض کنید اگر میخواهید صدای خوب داشته باشید.ساب 305c ساب خوبیه در حد خودش ولی باید حتما تو باکس ازش استفاده کنید. من تو باکس 42.5 لیتری سیلد داشتم صداش خوب بود ولی خیلیها به غلط میبندن رو تاقچه که کار اشتباهی هستش.نقل قول:
اگر کیفیتی میخواهی اینفینیتی بگیر
..............نقل قول:
خیلی ممنون حمید جان به خاطر راهنماییت . امپ چی پیشنهاد میدی نسبت به این قطعاتم ؟؟؟نقل قول:
آمپ 4 کانال؟نقل قول:
بودجه؟
اره 4 کانال باشه که بعدا بشه ارتقا داد 160-170 اینا باشهنقل قول:
راستی میشه از این ساب 305 سی تو طاقچم صدای خوب گرفت ؟؟ ماشینم هاچبک پراید
خیلی ممنون
,اقا حمید صداش خوب بود ولی شرمنده امپم 6400 f بود حالا شما پیشنهادتون چیه؟من فقط باند میخوام که اگرم لازم باشه بعداااااان یه باکسی اضافه کنم.حال 3یا2 جفت 6975 v2 بهتره یا 718ex >لطفا زودتر ج بدید.در ضمن امپیلیرو هم بگید. بودجه هم تا 800 تومان.
با عرض سلام وخسته نباشید و تبریک سال نو به ویژه حمید عزیز که خوب این تایپک میچرخونه.
سوال بنده این بود که تو رنج 200 هزار تومان به بنده چه اسپیکری را پیشنهاد میدهید که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم بیس خوب.
چون پراید 141 دوگانه سوز دارم نمیتوان از ساب استفاده کنم برای همین اصلا نمی توان ساب بزارم.
پخش بنده : clarion CZ501
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپلی فایر :Infinity Reference 7541a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیکر :؟؟؟؟
با تشکر .
هادی
سلام
یه باند با قیمت حداکثر 100 تومن میخوام:20:
دو تا باند جلو برای در های جلو سمند می خواهم که کیفیتشون خوب باشه تا80یا 100هزار تومان چی معرفی می کنید؟
دوستان سلام
منو بخاطر پست اضافی ببخشید!! (متاسفانه بخاطرش "تاپیک" زدم ، که عذر میخام)
صادقانه از خرید ضبط و باند و نحوه نصب "هیچ" نمیدانم !!!
دنبال "دوپس / دوپس" نیستم.....:41:
دنبال "تصویر" هم نیستم.....:41:
فقط سیستمی میخوام که صدای "بسیار بسیار" صاف و رسائی داشته باشه....:20:
اگه نیاز به ساب هم هست، مشکلی از جهت فضا ندارم
و ضبط آن بسیار با دوام باشه و به هر خط و خشی روی دیسک حساس نباشه!!
بودجه من 800 هزار تومان است:46:
ولی اگه مثلا کسی بهم بگه که اگه 200 تا 300 هزار تومان روی پولت بذار تا کانفیگ شاخی نصیبت بشه، قبول میکنم و بودجه را افزایش میدم:21::21:
لطفا "برند" و "تولیداتی" را پیشنهاد بدید که موجود باشه و از دور خارج نشده باشه
در ضمن دوستان ماشین من "ریو" است ......
اگه نیاز به باطری و چیزهای اضافه تری برای این هدف است، لطفا راهنمائی کنید:40::40:
پیشاپیش ممنونم
سلامنقل قول:
بودجتون خیلی کمه.فکر نمیکنم دیگه با این قیمتها بشه طرف سیستم بازی رفت
305C و اون لغت C مخفف انکلوژر یا همون باکس هستش.من خودم 305 داشتم هم بافل و به قول فرمایش شما رو تاقچه و هم تو باکس سیلد.ساب باید تو باکس مناسب باشه.در غیراینصورت اصلا از قابلیتهای ساب ووفرتون بهره مند نمیشید.
6975v2 داشتی؟نقل قول:
800 برای آمپ و اسپیر؟فکرکنم باید بری سراغ همون 718 و آمپهای پایونیر و یا کن وود
سلام هادی جان عید شما هم مبارک. بنده رو شرمنده میفرمائید. من انجام وظیفه میکنم قربان:11:نقل قول:
آقا بازار خیلی خرابه.قیمت جنس خوب هم خیلی گرون شده و هنوز پارتی کالاهای جدید با دلار 1900 وارد بازار نشده.اونا بیاد بهتون میگم قیمتها چی میشه. واقعا دیگه صدای درست شنیدن میره تو موزه:31:
من 200 چیزی به نظرم نمیرسه ولی اگه بتونی 100 تا بزاری روش میتونی یه چیز عالی و اصل بگیری.
718 باید بگیری البته فکرکنم 140 شده.نقل قول:
برندها و مدلها رو که عرض کردم خدمتتون. بهتره باطری رو هم به 74A ارتقا بدید.نقل قول: