آره میتونی بری شرکت نقدی بدی ولی به نظر من از ماه بعد شماره حساب بگیر بانک واریز کن یا با کارت عابر بانک چیزخاصی نمیخواد برای تمدید فقط پول یادت نره:27:نقل قول:
Printable View
آره میتونی بری شرکت نقدی بدی ولی به نظر من از ماه بعد شماره حساب بگیر بانک واریز کن یا با کارت عابر بانک چیزخاصی نمیخواد برای تمدید فقط پول یادت نره:27:نقل قول:
فکر نمی کنم به کمبود پهنای باند ربطی داشته باشه چون هر شرکت اگه بخواد می تونه همون طور که تو رشت پهنای باند گرفته شهرستان دیگه هم بگیره ، فکر می کنم دلیلش که تو شهرستانها سرعت کمتره 1- نبود شرکتهایی که رقابت ایجاد کنن و 2- هزینه انتقال پهنای باند که نسبت به داخل شهر بیشتره و آقای Mailer قبلا توضیح دادننقل قول:
تو شهرستان هزینه انتقال پهنای باند تقریبا 2 برابر داخل شهره
فکر می کنم زمانی سرعت اونجا خوب بشه که یه شرکت قوی بیاد و رقابت ایجاد کنه ، مثل شهر رشت که با وجود سرویس دهنده های زیاد الان اینطوریه
کاملا تایید میشهنقل قول:
سلام این عکس رو نیم ساعت پیش از منطقه فلکه توشیبا گرفتم؟ دوستان توضیحی میشه بدید در مورد ADSL 2 واین 70% تخفیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم چرت نوشتن.منم تو فلکه صابرین دیدم.نقل قول:
من 128 3 گیگ اندیشه داشتم شبا بین 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکردم
حالا 128 بینهایت دارم سرعتم رو 32 قفله یه طرف ویدیو های آنلاین و تلویزیون هم نمیتونم ببینم خودشم بکشه 24 ساعت 2 گیگو خورده ای دانلود کنه
فکر کنم همون محدودش به صرفه طره
adsl 2 که یه حقه تبلیغاتیهنقل قول:
اما خوب قیمت هاشون که کم شده
مورد 70% که درست نوشتننقل قول:
256 نامحدود از 120.000 تومن شده 35500 تومن
یعنی بیشتر از 70% کاهش قیمت
در مورد adsl2+
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=96601
اما بهتر بود که مینوشت از 12 تا 70 % !! تا طرف باورش بشه! تازه اون 256 نامحدود که 120 تومن بود قبلا کسی استفاده نمیکرده و اصلا بصرفه نبوده! ولی الان بهتر شده! اما اون سرویسهایی که قبلا عموم کاربرا استفاده میکردن بین 12 تا 20 % کاهش داشته و این واقعیت رو نشون میده نه 70% برای فقط یک سرویس!نقل قول:
بچه های شاتلی
من دو هفته رشت نبودم حالا که اومدم می بینم سرعت دانلود توی شب پایین اومده. قبلا روی 64 می چرخید ولی الان روی 40 می چرخه. واسه شما هم همینطوریه یا من زنگ بزنم بگم بهشون؟
مرسی
اره راست میگینقل قول:
تو کلاسهای مدیریت و تبلیغات همین کلک رشتیها رو یاد میدن دیگه
البته 128 هم بالای 60% تخفیف خورده
نقل قول:
آقای mailer اینقدر طرفداریتون از اندیشه زیاده که اگه شرکت تو روز روشن اعلام کنه که الان روز نیست شبه ؟ شما دلیل میارید که چون در تاریخ فلان کسوف شده بود و روز تاریک شده بود، پس حق با اندیشه سبز خزر هست.
به اطلاعتون میرسونم اینجور موضوع گیری های شما به ضرر شرکته.
قبلا هم گفتم من فقط در مورد سرویس دهنده ای که خودم ازش سرویس دارم نظر میدمنقل قول:
بنابراین شما تو این فروم فقط در مورد اندیشه از من خواهید شنید
هر وقت مشترک پارس آنلاین یا هر سرویس دهنده دیگه شدم در مورد اونا مینویسم
اما دوست عزیز
این فرمایش شما وقتی مصداق پیدا میکنه که من موضوعات رو تحریف کنم. اینحا خدا رو شکر بچه های با دانش فنی زیاد هستن میتونن نظر بدن که ایا من توضیحاتم در مورد مسایل و مشکلات مطرح شده اولا مرتبط با موضوعات بوده و ثانیا درست و فنی بوده یا نه!
چشم دیگه طرفداریشونو نمیکنم
همینجا اعلام میکنم تا 70% تخفیف ندادن
سرویس adsl2+ هم نمیدن
تو روز روشن هم تو عکس ننوشتن تا 70%
بهر حال مثل اینکه تعدد پستهای من ناخوشایند شده
سعی میکنم کمتر بنویسم
سلام به دوستان عزیز.
من قصد ندارم طرف کسی بگیرم چون اصلا مشکلی و بحثی وجود نداره ولی یه مشکلی هست اینه که Mailer عزیز هر حرفی زده بعضی از دوستان بهشون انگه طرفداری از فلان شرکت رو زدن. اصلا گیریم به فرضم اینطوری باشه ایشون نظرشون رو یدن و من و شما که میخونیم در نهایت ماییم که تصمیم میگیریم.
منم این بنر رو دیدم ولی شما در نظر بگیر بعصی مغازه ها که میزنن اجناس هزار تومنی آیا همه ی وسیله ها هزار تومنه قیمت، بالاخره یه چی گرونتر پیدا میشه. همیشه تو تبلیغات بزرگنمایی و اندکی دروغ وجود داره. البته 70 درصد دروغ نیست ولی فقط در برخی موارد این تخفیف اعمال شده که دوستان اشاره کردن.
ممنون و خواهشا به دل نگیرید.:10:
آقای mailer عزیز ... حالا خودت رو زیاد ناراحت نکن . من بارها گفتم که هر کسی اینجا مطلب مفید یا آموزش مفیدی بذاره که به درد بقیه دوستان بخوره واقعا منت سرمون گذاشته چون هم حوصله داشته هم وقت گذاشته به سوالات جواب داده . تا وقتی هم که به قول شما مطلب خلاف واقع یا خدای نکرده دروغ یا توهین تو پست کسی نباشه نباید بیخودی کسی رو متهم کرد و من هم بابت همه مطالب مفید و نکات آموزشی که شما زحمت کشیدید اینجا گذاشتین ازتون سپاسگزارم .
اما حتی اگه خود صاحبان اندیشه و پارس و ... حضور داشته باشن و از شرکت خودشون تعریف کنن باز هم هیچ عیبی نداره تا وقتی که بی دلیل دیگران رو خراب نکنند و یا به دروغ نخوان یه چیزی رو مطح کنند . اینکه از روی حقیقت همه محاسن یه شرکت و نقاط مثبتش گفته بشه هیچ عیبی نداره و به معنی جانبداری چشم و گوش بسته از اون شرکت نیست و ایشون هم هر جا که لازم بوده نکات منفی و مشکلات سرویسشون رو هم مطرح کردند . خوشبختانه بچه های اینجا خیلی باهوش تر از این حرفها هستند که چشم بسته با یه تعریف گول بخورن ! مثلا یکی دائم ایجا بگه فلان شرکت تهرانی جدیدا اومده و سرویسش عین اروپاست با قیمت عالییی ... 100 بار هم پست بزنه تا کسی عملا ازش استفاده نکرده باشه و چند نفر دیگه هم بیان این مطلب رو تایید کنند کسی با اینجور تبلیغ گول نمیخوره ... پس جای هیچ نگرانی نیست ... به قول معروف آن را که عیان است چه حاجت به بیان است !!! ما عملا هر روز و هر شب داریم کیفیت سرویس شرکتهای مختلف رو از همین سایت یا از طریق دوستانمون تو شرکتهای مختلف میبینیم و می سنجیم ... خوشبختانه کاربرای شمالی خیلی باهوشن و نمونش همین حساسیت زیاده که تو این تاپیک نسبت به نوع سرویس شرکتها مطرح میکنن ... یعنی اگه همین فردا سرعت اندیشه مشابه دایل آپ بشه همه با خبر میشن و کسی سراغش نمیره ! به همین راحتی ! این خود شرکتها هستند که با کیفیت سرویسی که میدن تعداد مشترکاشون رو می تونن کم یا زیاد کنند و حتی اگه تو یه تاپیک کسی بخواد دروغکی از یه شرکت تعریف کنه 3 سوته با یه پرس و جوی ساده اصل قضیه دستش میاد . پس لازم نیست زیاد تو این زمینه حساس باشیم ... دوستانی هم که فکر میکنن فلانی مثلا کارمند پارسه و اون یکی کارمند شاتله و ... زیاد سخت نگیرن . ملاکتون این باشه که اون فرد داره حقیقت رو میگه یا میخواد با دروغ مثلا بازارگرمی کنه ! اینه که مهمه نه اینکه ما همدیگه رو به جانبداری متهم کنیم . خوشبختانه بچه های این فروم تا جایی که میدونم %99 اگه تعریف کردن یا ایرادی گرفتند صادقانه بوده نه خدای نکرده از روی غرض . هدف همه ما رسیدن به سرویسهای بهتر و پشتیبانی قویتر با قیمت پایین تر از طرف شرکتهاست . بقیه چیزا اصلا مهم نیست! :10:
اما حالا که صحبت از اختلاف سرعت سرویس 128 با 256 و 512 شد من هم تایید میکنم روزها سرعتشون مشابه هست و قبلا شبها هم خیلی اختلاف نداشته اما در مورد این چند وقت اخیر که از ساعت 1 سقف سرعت 128 میاد رو 60 کیلو بایت نمیدونم دوستانی که 256 یا 512 حجمی دارند وضعیتشون چطوریه ؟
لطفا سقف سرعتتون رو درست از 1 شب به بعد اعلام کنید . ( از 3:15 شب به بعد هم که گفتم همه عین روز میشن یعنی اگه هم سرعتا فرقی داشته باشه واسه همین 1 شب الی 3:15 شبه )
من در حال حاضر 512 دارم دقیقا همینطوره که میگین، هیچ فرقی با 128 یا 256 نداره متاسفانه!نقل قول:
اون دوستمون خواهشا از اندیشه بپرسه چرا وضعیت اینطوریه؟
سلام
با birak صد در صد موافقم...همه ی ماها تا جایی که تونستیم فقط و فقط اخبار درست و بدون دروغ رو از شرکت هامون اینجا منتقل کردیم.خوبیه این تاپیک هم همینه.
خب، یه مدت اندیشه توو بعضی از مراکز واقعا اوضاش بد شده بود و تویه همون محدوده ی زمانی شاتل اومد و واسه خودش اسم در کرد...یه تعداد مثه خودم که نام شرکت زیاد واسمون مهم نبود و فقط دنباله سرویسه بهتر بودیم ، رفتیم شاتل...انصافا تویه اون برهه ی زمانی واقعا شاتل یه هدیه ی آسمونی واسه مرکز 4ی ها بود و چند ماهی با خیاله راحت از سرویسش استفاده کردیم.
اما حالا به نظر میرسه که اندیشه باز داره برمیگرده و رو به راه میشه...شاتل هم هنوز سرپا هست، هر چند هنوز هم سرعتش به پایه اندیشه نمیرسه،اما همچنان ping نسبتا خوبی داره (اما به خوبی و stable یه قبل نیست)
یه توضیح کلی در مورد شاتل الان:
1. سرعتش یه مقدار اومده پایین در بعضی زمان های خاص
2. وضعیت پینگ هم به صورت بالا هست، یعنی در بعضی زمان های خاص میره بالا
3. قیمت هاش بیشتر از اندیشه هست و واقعا خسته کننده هستن این قیمت ها
که همین دلیله سوم یکی از دلایلیه که میخوام این ماه جمع آوری کنم.حالا سوالم اینه که به نظر شما دوستان من از کجا سرویس بگیرم؟؟؟ برای من مهم پینگ و تایم اوت نداشتنه سرویس هست...مرکز 4 هستم.
ممنون بابته راهنمایی
[
که همین دلیله سوم یکی از دلایلیه که میخوام این ماه جمع آوری کنم.حالا سوالم اینه که به نظر شما دوستان من از کجا سرویس بگیرم؟؟؟ برای من مهم پینگ و تایم اوت نداشتنه سرویس هست...مرکز 4 هستم.
ممنون بابته راهنمایی[/QUOTE]
من فکر می کنم بهترین کسی که می تونه راهنماییت کنه foa هستش چون فقط اونه که اینجا از مرکز 4 سرویس داره بهرحال فکر کنم تو در و همسایه و محل زندگیتون هم کسایی باشن که بتونن راهنماییت کنن اصلا می تونی بری خونشون از همون جا تست کنی ببینی کدوم شرکت بهتره :11:
سرعت افتضاح !
پارس آنلاين...
سلام.نقل قول:
من که منطقه چهارم و به هیچ وجه از پارس راضی نیستم به شدت نوسان سرعت دارم پینگم بالاست و شب ها هم که سرعت میاد رو 20 کیلو.
سلام دوستان
در مورد بحث صفحه ی قبل می خوام اینو بگم یعنی اگه یکی از دوستای شما تو شاتل یا پارس یا اندیشه باشه و کار کنه دشمن شما میشه؟ آخه مدیر شرکت یه نفر دیگست به اون چه ربطی داره در ضمن به نظر من اگه هم کاری میکنه فقط بخاطر کمک به خوده بچه هاست اینجا محدودیتی نیست هر کسی میتونه نظر بده لطفا جو رو خراب نکنین که دیگه نشه به فروم اعتماد کرد هر کس در هر جا فقط واقعیت رو عنوان کنه
دوستان شاتلی ما یه سوال پرسیدیم، کسی نیست جواب بده؟
سرعت شب ها اومده پایین؟ واسه من از 64 اومده روی 40 (شب ها)
راستش من که مرکز 7 هستم و اندیشه دارم تا حالا مشکلی باهاش ندارم بقیه مراکز رو نمیدونم.سرعتم تو روز 130 و پینگمم در شرایط بد حدود 300 و در شرایط خوب حدود 230 هست.در کل مرکز 7 اندیشه از همه isp های رشت بهتره.نقل قول:
سلامنقل قول:
128 مرکز 5 شاتل
آره نوسان داره از 30 تا 50 میره
البته تبلیغ دروغه چون فقط واسه نامحدودا اینطوریه.مثلا من 128 8gb رو 24400 میدادم الان 23200 میدم.این کجاش 70 درصده؟نقل قول:
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
بایدم اینطوری باشه.وگرنه روانی نیستن که 128 8gb از نامحدود گرون تر بدن.نا محدود واسه کسی خوبه که لینک آماده داشته باشه و فقط 24 ساعت بزاره سیستمش دانلود کنه.نقل قول:
سلام
نظرتون درباره این عکس چیه؟!
URL=http://imgdl.ir/view-434DSC00579.jpg] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
واقعیه؟!
این تونت داره اعصابم را داغون میکنه:
تو دانلود البوم ها هیچ مشکلی ندارم سرعتم مثل سرعت با لینک مسقیم هست.
اما توفیلم سرعت زیر 10 زیر 20 است.
دوستان تورنتی راه حل ندارید من با بیت تورنت دانلود میکنم.
با تشکر.
هادی
سلام
من مرکز 7 هستم یه چند روز سرعتم یکم اومده بود پایین ولی دیشب خوب بود مشکلی نداشتم
امشب چک می کنم سرعتم رو میزارم ببینم چجوریه ؟
سرعت دانلود مرکز7
727
اندیشه سبز خزر
256 نامحدود
50تا55
با تشکر.
هادی
جریانش نمیدونم چیه.ولی 50% واسه مودم فکر کنم خالی بندی باشه یا قیمت دوبرابر مودم رو میدن که با 50% تازه قیمت واقعیش باشه بعدشم هر چی باشه پارس آنلاینه و به درد نمیخوره.اگه مرکز 7 هستی بدون شک اندیشه ولی اگه خطهای دیگه هستی تحقیق کن ببین شاتل بهتره یا اندیشه.نقل قول:
راستی هادی جان رفتم شرکت دوستت ولی اون مودمی که گفتی نداشتن، گفتن باهام تماس میگیرن میگن کی بیام که تماس نگرفتن نمایندگیشنقل قول:
هم تماس گرفتم گفتن تا 10 روز آینده نمیاد ... آخر سر رفتم یه مودم
D-link مدل 2640u از یکی از دوستام که شرکت کامپیوتر داره با تقریبا قیمت همکار فکر کنم.. 55 هزار تومان.. خوشبختانه 2 طبقه خونه رو کامل جواب میده، به هر حال متشکرم از راهنماییت
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
در مورد اون بحث هم با آقای MAiler هم از خودشون و هم از دوستان عذر خواهی می کنم. اعصابم از اندیشه خط خطی بود باید سر یکی داد میکشیدم ..
مبارکت باش.نقل قول:
انشا الله اون قیمتی که بهت گفتم قیمت درستی باشه .
با تشکر.
هادی
دوستان من یه تحقیقی کردم
اگه 256 نامحدود می خواین در مورد 256 نامحدود شاتل یه تحقیقی خودتون انجام بدین من ایندفعه رفتم دفترشون گفتن سرعت دانلود بین 65 تا 75 دور می زنه فکر کنم اگه اینطوری باشه یه خورده از اندیشه بهتر باشه قیمتش هم 43 تومنه
ولی در مورد سرویس 128 فکر کنم نشه اونو با 128 اندیشه مقایسه کرد
خواب همین هم نمیشه مقایسه کرد 8000 تومان اختلاف داره.نقل قول:
تازه به حرف انها اصلا نباید اعتماد کرد.
با تشکر.
هادی
..........
دوستان كسي اينجا بازي به صورت آنلاين مي كنه..؟ ping به چه شكله..؟
درود
من این ماه 128 نامحدود اندیشه گرفتم زیاد جالب نیست البته برای دانلود دور رو بر 29 ولی خوب 15500 دیگه همینه داریم میسوزیم ومیسازیم ولی برای مرور صفحه سرعت یدفه دور رو بر 70 و 80 میشه معلوم سیستم طوری هستم که وقتی متوجه حجم بار گذاری بالای 1MB رو یدفه رو سرعت 28 و 29 قفل کردن دوستان اینم تست من با چیز p.n :20:
[IMG]http://www.speedtest.net/result/976544496.pngکد:http://www.speedtest.net]
بدرود
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
شرمنده خراب کاری کردم بفرماید:46:
بدرود
من که bf2 بازی می کنم :31:نقل قول:
[HTML]http://forum.بازی سنتر.com/showthread.php?t=1460&page=99[/HTML]در مورد پینک هم اندیشه پینکش از قبل خیلی بهتر شده و لی مثل همیشه بگیر نگیر داره مثلا امروز تایم اوت رو نگاه کن ،یعنی بازی تعطیل:
اندیشه خ4 128 محدود
بابته توضیحاته دوستان ممنون.
Foa جان بیخیال!!!! این همه تایم اوت...این اتفاق ها چند وقت یک بار میوفته؟؟؟؟ و چند ساعت طول میکشه تا درست بشه؟؟؟
من بازی میکنم...الان شاتل دارم...اوایل رویه 200- 300 بودش...الان که کاربراش بیشتر شدن ، در حالت خوب 350 - 400 میده.نقل قول:
دوستان كسي اينجا بازي به صورت آنلاين مي كنه..؟ ping به چه شكله..؟
اینم از پینگ شاتل...الان ، تایم اوت نداره و معمولا هم اینطوریه