برای اجرای فایلهای wma توی گوشی از چه برنامه ای باید استفاده کرد
Printable View
برای اجرای فایلهای wma توی گوشی از چه برنامه ای باید استفاده کرد
الان چند وقته با گوشي آهنگ گوش ميدم يه دفعه صداي گوشي كم ميشه(با هدفون).اكولايز عوض ميكنم و گوشي روشن خاموش ميكنم ولي بازم جواب نميده.قضيه چيه؟
مگه پخش نميكنه؟؟؟نقل قول:
تا جايي كه من ميدونم بايد اين فرمت رو بشناسه...
تایید میشه حتما جواب میده. اگر یه برنامه میخای میتونی با CorePlayer این کارو بکنی.نقل قول:
راستی جواب
رو ندادیننقل قول:
بچه ها مموری بیشتر از 4Gig رو 5700 کار میکنه؟ قیمت 4 یا 2 گیگ حدودا چنده؟ لطفا بگید کدوم مارک برای 5700 بهتره؟
بيشتر از 4 رو ساپورت نميكنه...
فکز نمی کنم 4 گیگ بالاتر اصلا اومده باشه.نقل قول:
4 گیگشم می خواد ساپورت کنه جون می کنه بابا. سرعتش کم میشه. زیادم هنگ می کنه. عمرا بالاتر ساپورت کنه.
2 گیگ الان کینگستونش 10 تومن... 4 گیگ قبلا 28 تومن بود الان نمی دونم. ولی 2 گیگ تازه خریدم، 10 تومن بود.
برای اجرای wma کافیست به مدیا پلایر برید و ببینید که خیلی راحت اجرا می کنه.نقل قول:
برای اجرای فایلهای wma توی گوشی از چه برنامه ای باید استفاده کر
اگه منظور wmv هستش می تونی از فایل منیجر فایل مورد نظر رو rename کنی سپس فرمتشو avi کنی و با divx یا smartmovie یا coreplayer تماشا کنی.
راستی بچه ها پیشنهاد من اینه با coreplayer آهنگ گوش کنید. خداییش صداش خیلی قشنگتر از پلایر گوشیه. من که جدیدا از coreplayer استفاده می کنم.
ببخشید. یه سوالی هم داشتم.
به نظر شما دوستان 5700 رو با p990 عوض کنم؟؟؟؟
خودم دو به شکم. شما یه کمکم کنید.
ممنون
بچه ها یکی لینک دانلود برنامه coreplayerرو میزارید
سلام
من یه سالی میشه 5700 دارم خیلی هم ازش راضیم.
فقط یه مشکلی چند روز پیش برام پیش اومد.
یکی از دوستام یه سیمکارت ایرانسل 0935 داره یکی دیگه از دوستام عین همونو گرفته فقط 0936 رو.
الان من که تو دفتر تلفنم ذخیره کردم وقتی 936 بهم زنگ میزنه یا من زنگ میزنم یا فقط شماره را میندازه و اسم طرف رونمیاره یا اینکه اگه اسمم بیاره مال 0935 هستش.
در ضمن واسه اس ام اس هم اینجوریه .
میخواستم ببینم گوشیهای شما هم اینجوریه .
8 كه خيلي وقته اومده تا چند وقت ديگه هم 16 مياد..بعد از اون هم 32....نقل قول:
توقسمت برنامه هاي كاربردي سرچ كن پيدا ميكني...نقل قول:
ما که نفهمیدیم تو چی گفتی. فقط اون شماره ای که وقتی زنگ می زنه اسم نمی افته (حالا 935 بود یا 936) به 2 اسم تو contact ذخیره شده. شما برو بگرد مطمئن باش پیدا می کنی. مطمئنم همینطوری شده.نقل قول:
ا؟؟؟ جدی؟؟؟ نمی دونستم. خوب به چه گوشیایی می خوره؟؟؟نقل قول:
8 كه خيلي وقته اومده تا چند وقت ديگه هم 16 مياد..بعد از اون هم 32
82 , 95 و همه گوشي هاي جديدش تا 32 رو ساپورت ميكنه ...6120 تا 8 ...و بقيه هم خدا داند...نقل قول:
Gmousavi عزيز من تهران هستم
بچه ها من برنامه کورپلیر رو میخوام نصب کنم ارور میده ،تاریخ رو اوردم جلو ارور داد ،دوباره تاریخ رو اوردم عقب ارور داد
2 ، 3 تا yes و اینا میاد موقعی که باید نوار پر بشه ارور میده
دوست من قصد داره p990 خودشو با یه 5700 تعویض کنه .حالا خودت تصمیم بگیر .نقل قول:
اولا Gmousavi نه و gmuosavi :31: فرق داره !نقل قول:
دوماً خب پس در این صورت من نمی تونم کمکت کنم !
دوستان تهرانی باید کمک کنند
سلام
آقا گوشیه من روشنه و داره کار میکنه یهو insert sim میده همش باید خاموش روشنش کنم بعضی وقتا خاموش نمیشه باید یاتریشو دربایرم
تقریبا هرروز 20 بار اینجوری میشه
بعضی وقتا هم روشنش میکنم ÷ین و میدم میگه غلطه
چه کنم
هیچ گوشی کامل نیست. ولی من یکی از فامیلام P990i داره, گوشی خیلی جالبی نیست. فقط خوبیش اینه که لمسی هست. هم دوربینش 2 هست و هم LCDش هم خیلی آشغاله. کیفیت صدا هم که دیگه نگو و نپرس D: من میگم این کارو نکن. باز هم خود دانی!نقل قول:
[QUOTE=Behzad_v3;3069528]ما که نفهمیدیم تو چی گفتی. فقط اون شماره ای که وقتی زنگ می زنه اسم نمی افته (حالا 935 بود یا 936) به 2 اسم تو contact ذخیره شده. شما برو بگرد مطمئن باش پیدا می کنی. مطمئنم همینطوری شده.
دوست عزیز شما همین الان برو 2تا مخاطب تو گوشیت درست کن.
فقط یکی 0936 و یکی 0935 باشه.
با دو تا اسم جدا.
حالا به اون شماره ها زنگ بزن.
میبینی که دو تا شماره رو با یه اسم میاره.
من اینو با گوشی یکی از دوستام هم امتحان کردم باز اینجوری شد.
اگه بازم متوجه منظورم نشدی شمارت رو با پیام خصوصی برام بفرست بهت زنگ میزنم.
p990 واقعا مزخرفه.صداش تعطيل.صفحشم تو نور قيدشو بزن بتوني چيزي ببيني.فك كن من يه فايل html تو گوشي داشتم واسه اين گوشي فرستادم نتونست بازش كنه ولي واسه 5000 نوكيا فرستادم تونست بازش كنه.رفيقم دپرس شده بيچاره ديده گوشيش هيچكاري نميكنه
هر كي اين Light Ctrl رو گذاشت دستش درد نكنه!! :10: مصرف باتري گوشيو خيلي مياره پايين ولي به گوشي آسيبي چيزي نميرسونه!!
:14:
تایید میشه. تازه P990 مال 3سال پیش هست. FlashLite هم نداره (البته این فقط یکی از نمونه ها بود) . در کل بهزاد جان خودت که استادی, اصلا فکر کردن درباره عوض کردن P990 و 5700 خنده داره. این نظر من هست البته.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
p990 واقعا مزخرفه.صداش تعطيل.صفحشم تو نور قيدشو بزن بتوني چيزي ببيني.فك كن من يه فايل html تو گوشي داشتم واسه اين گوشي فرستادم نتونست بازش كنه ولي واسه 5000 نوكيا فرستادم تونست بازش كنه.رفيقم دپرس شده بيچاره ديده گوشيش هيچكاري نميكنه
با این وضعیت من چیز بخورم عوض کنم. ولی نمی دونم یه مدته تب گوشی صفحه لمسی گرفتتم. گوشی چینیا که آشغالن اصلا حرفشو نزن. بعد اونا بهترین گزینه از نظر قیمت این بود. گفتم شاید به درد بخور باشه.نقل قول:
تایید میشه. تازه P990 مال 3سال پیش هست. FlashLite هم نداره (البته این فقط یکی از نمونه ها بود) . در کل بهزاد جان خودت که استادی, اصلا فکر کردن درباره عوض کردن P990 و 5700 خنده داره. این نظر من هست البته.
البته تو کلوپش که رفتم فهمیدم زندگی این گوشی بدتر از کا800 با هک و اینجور چیزا می گذره. ما با هر نرم افزاری هر کار می کنیم اونا همون کارو باید با هک گوشی بکنن.
کلا خودمم قبول دارم که نوکیا خیلی شاختره. ولی گفتم این سیمبینه. الکی که نیست. ولی الان پشیمون شدم. دم همه گرم که کمکم کردن.
شما منو ببخشید. من متوجه منظورتون نشدم تو پست قبلم هم که عرض کردم.نقل قول:
دوست عزیز شما همین الان برو 2تا مخاطب تو گوشیت درست کن.
فقط یکی 0936 و یکی 0935 باشه.
با دو تا اسم جدا.
حالا به اون شماره ها زنگ بزن.
میبینی که دو تا شماره رو با یه اسم میاره.
من اینو با گوشی یکی از دوستام هم امتحان کردم باز اینجوری شد.
اگه بازم متوجه منظورم نشدی شمارت رو با پیام خصوصی برام بفرست بهت زنگ میزنم.
خوب تنها راه برای این مشکل اینه که بری خط 936 طرف رو بخری بندازیش دور. دیگه مطمئن باش چنین مشکلی پیش نمیاد.
اگه منظورتون تو این کلوپه که خودم بودم. خودخودم. همین الان بگم فردا صاحب پیدا نکنه. خودم بودمااااااااااااا...نقل قول:
هر كي اين Light Ctrl رو گذاشت دستش درد نكنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصرف باتري گوشيو خيلي مياره پايين ولي به گوشي آسيبي چيزي نميرسونه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من بودم...
سلام
آقا گوشیه من روشنه و داره کار میکنه یهو پیغام میده insert sim یا sim regestration failed میده و باید خاموش روشنش کنم تا درست بشه
بعضی وقتا خاموش نمیشه و مجبورم باتریشو دربیارم
تقریبا بطور متوسط هرروز 20 بار اینجوری میشه و بعد از خاموش روشن کردن درست میشه
کلافم کرده
بعضی وقتا هم روشنش میکنم پین کد که ازم میخواد و میدم اما میگه غلطه!!!! باز باید خاموش روشنش کنم
چه کنم
کسی نمیدونه
بد گیر افتادم
حذف..................
خوب شد كه صاحبش پيدا شد !!!نقل قول:
صاحبش كه نگفت يه عزيزي بگه اين برنامه آسيب نميرسونه به كوشي مثلا برق كه ضعيف ميشه يخچال ميسوزه اين چطوره!!؟؟؟:14:
:41:خیلی گییرم کمکککککککککککککنقل قول:
آقا تا حالا این مشکل در این گوشی دیده نشده. والا فکر نمی کنم کسی راهی داشته باشه. شما با یه سیمکارت دیگه هم امتحان کن تا مطمئن شی مشکل از گوشیه و سیمکارت مشکلی نداره.(فکر میکنم مشکل گوشی باشه)نقل قول:
بعد یه مستر ریست بنما ببین چی میشه دیگه.(البته فکر نمی کنم با مستر ریست حل بشه) ولی شما یه مستر ریست کن ببین چی میشه دیگه ضرر نداره که.
یه سوال مهم: چی شد که اینطوری شد؟؟؟؟ یعنی سرآغاز این مسئله چی بود؟؟؟ فکر می کردی روزی به اینجا برسی؟؟؟ فکر میکردی یه روز تو هم گیر بیفتی؟؟؟ چندوقته تو کار این 5700 هستی؟؟؟ یعنی خریدی؟؟؟؟
بقیه ببینن عبرت بگیرن...
آخه آدم حسابی... چه مشکلی می تونه پیش بیاد؟؟؟ چه خطری واسه گوشی می تونه داشته باشه. این چه ربطی به مسئله ی برق و یخچال داره. اگه برق ولتاژ بالا بدی به گوشی بعد پایین کنی و ازین جور کارا مصداق اون مثالیه که زدی.نقل قول:
خوب شد كه صاحبش پيدا شد !!!
صاحبش كه نگفت يه عزيزي بگه اين برنامه آسيب نميرسونه به كوشي مثلا برق كه ضعيف ميشه يخچال ميسوزه اين چطوره!!؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار مثل این میمونه که لامپ اتاقتو که یه لامپ 100 هست در بیاری یه لامپ 40 بذاری. حالا این باعث میشه به اتاقت آسیبی میزنه؟؟؟؟ نه میزنه؟؟؟ نه جواب منو بده میزنه؟؟؟؟ لا اله الا الله....
بازم می گم: من بودما!!!!!
ویروس !
گوشیم ویروس گرفت !
اول سیستمم گرفت بعد مموری رو که وصل کردم اون هم ویروسی شد
الان هم کلی مشکل داره !
مسیج که نمی فرسته ! 13 ساعت آهنگ داشتم نمیشناسه ! فیلم هارو نمیشناسه ! و...
چیکار کنم ؟
بچه ها آنتی ویروس خوب (از هر نظر: سرعت. کارایی و..) چی سراغدارین؟ لطفا لینکش رو هم بزارین
با سپاس فراوان...
بچه ها یکی نیست جواب بده؟نقل قول:
:41:
نه ديگه ببين اشتباهت همين جاست!!نقل قول:
اين برنامه ولتاژ رو بالا پايين ميكنه lcd رو كه عوض نميكنه!! :21:
اگه اشتباه ميكنم بگو:14:
در هر صورت اگه مشكلي واسه گوشيم كه خيلي دوسش دارم پيش بياد من ميدونمو تو!!! :47: (شوخي)
با هر آنتي ويروسي كه pc رو ويروس كشي ميخاي بكني با همون هم مموري گوشي رو ويروس كشي كن!نقل قول:
اگه هم اطلاعاتت پريد با اين نرم افزارهاي برگردوندنه اطلاعات درستش كن
گوشي هاي سيمبين 9 به هيچ عنوان ويروس نميگيرن.مگه اينكه ويروس براي كامپيوتر باشه و اونجوري بگيرن يا از طريق اينترنت باشه!
بچه ها تو بعضي از بازيهاي جاوا مثل Medal of Honor , Die Hard 4.0 كليد هاي Soft1 , Soft2 گوشي من كار نميكنن!! مثلا از گزينه ي Back يا Menu يا OK نميتونم استفاده كنم و اين خيلي بده!! :37: واسه همه اينطوريه؟؟!:question:
راه حلي داره؟؟!
:14:
:11:
آقا این مشکل بدون کوچکترین مقدمه پیش اومده.نقل قول:
جالب اینجاست تو یه روز میشه 40 با به ابن مشکل میخوره بعد یهو میشه که 3 روز میگذره یبار هم این گیرو نمیده!!!!!!!!!!!
سیم کارت دیگه هم امتحان شد اما باز هم این مشکل پا برجا بود.
مستر ریست و انجام شد و جواب نداد.
منه بیچاره اینو تعمیرگاه هم بردم میگن از نرم افزار ش نیست مشکل بوردیه!!!!!!یا از نمیدونم چیچیه سیمکارته که 10-15 تومن خرج داره.
اینو من 31/5/87 یعنی دو ماهه خریدم
گارانتیش هم فک کنم چرت باشه ((النصر: خ ولیعصر-خ شقایق))
احتمالا با 10-15 تومن خرج کردن درست بشه اما انقدر تو این دوماه اذیت داشته که میخام بدمش بره
نظرتون درمورد P1 چیه؟
تاحالا کسی نداشته؟
آمارشو ندارین؟
ازاپديت جديد خبري نيست؟؟
مشکل دوتا شدنقل قول:
حالا دیگه Pc مموری رو نمیشناسه !
گوشی هم می گه پسوردش رو بده ! :18:
درخالی که تا الان به مموری پسورد ندارم !
جدی میگی مهندس؟ ایول. چه با حال D:نقل قول:
تا اونجا که من میدونم ویروسی برای سیمبین 9.2 شایدم 9.1 نوشته نشده. پس این ویروس مخصوص گوشی نیست. (این جای امید باید بهتون بده.)نقل قول:
کم پیش میاد که ویروسی که رو کامپیوتر فعالیت می کنه رو گوشی هم فعالیت داشته باشه.
تنها راهی که هست یه اسکن باید بکنی مموریتو. البته به وسیله ی pc.
داداش متن ارورو بنویس ببینیم چی میگه خوب.نقل قول:
بچه ها یکی نیست جواب بده؟
شاید شما درست میگی ولی به نظر من هیچ تاثیر منفیی نداره. تازه مطمئن باش که این نرم افزار هیچ اثر مخربی بر روی سخت افزار گوشی نخواهد داشت چون این برنامه نیاز به ساین داره و ساین برای همینه که فایل هارو از اینجور مشکلات تضمین کنه. (اینو تو یه مقاله ای خوندم)نقل قول:
نه ديگه ببين اشتباهت همين جاست!!
اين برنامه ولتاژ رو بالا پايين ميكنه lcd رو كه عوض نميكنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه ميكنم بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت اگه مشكلي واسه گوشيم كه خيلي دوسش دارم پيش بياد من ميدونمو تو!!! :47: (شوخي)
این مشکل واسه من نبوده ولی یه مدتی بود که تو بازی های جاوا اعداد گوشیم کار نمی کرد. فکر کنم با یه فکتوری ریست حل بشه. نشد با مستر ریست باید بترکونیش. ولی امتحان کن ببین رو همه ی بازی های جاوا اینطوریه؟؟؟نقل قول:
بچه ها تو بعضي از بازيهاي جاوا مثل Medal of Honor , Die Hard 4.0 كليد هاي Soft1 , Soft2 گوشي من كار نميكنن!! مثلا از گزينه ي Back يا Menu يا OK نميتونم استفاده كنم و اين خيلي بده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همه اينطوريه؟؟!:question:
راه حلي داره؟؟!
آقا تقریبا به جرات میگم که گوشی شما تقلبیه...نقل قول:
آقا این مشکل بدون کوچکترین مقدمه پیش اومده.
جالب اینجاست تو یه روز میشه 40 با به ابن مشکل میخوره بعد یهو میشه که 3 روز میگذره یبار هم این گیرو نمیده!!!!!!!!!!!
سیم کارت دیگه هم امتحان شد اما باز هم این مشکل پا برجا بود.
مستر ریست و انجام شد و جواب نداد.
منه بیچاره اینو تعمیرگاه هم بردم میگن از نرم افزار ش نیست مشکل بوردیه!!!!!!یا از نمیدونم چیچیه سیمکارته که 10-15 تومن خرج داره.
اینو من 31/5/87 یعنی دو ماهه خریدم
گارانتیش هم فک کنم چرت باشه ((النصر: خ ولیعصر-خ شقایق))
احتمالا با 10-15 تومن خرج کردن درست بشه اما انقدر تو این دوماه اذیت داشته که میخام بدمش بره
نظرتون درمورد P1 چیه؟
تاحالا کسی نداشته؟
آمارشو ندارین؟
فکر کنم باتری گوشی شما هم ازونا بود که وضعش خیلی خراب بود.
اگه همینطوره که با یقین میگم گوشیتون اصل نیست. یا شایدم توی سری های جدید این مشکلاتو پیدا کرده.
p1 بد نیست ولی یه چیزی در حد همون p990 که من می خواستم بگیرم. نوکیا بگیری به صرفه تره.
شما سالی یه بار میای میگیآپدیت نیومده!!!! بابا این گوشی برای نوکیا فراموش شدس. هیچوقت دیگه آپدیتی واسه این کوفتی نمیاد... آخ داغ دلم تازه شد...نقل قول:
ازاپديت جديد خبري نيست؟؟
ببین شما تنها راحت فکر کنم این باشه که فرمت کنی مموریو بره پی کارش... بیخیال اطلاعات شو. اگه میتونی سعی کن با رم ریدرو راه های مختلف گوشیو وصل کنی. اگه نمی تونی فرمت کن.نقل قول:
شکل دوتا شد
حالا دیگه Pc مموری رو نمیشناسه !
گوشی هم می گه پسوردش رو بده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخالی که تا الان به مموری پسورد ندارم !
تمام...
خب دليل اين رو نميدونم.دوستم e90 داشت واسه اونم اينجوري شدش.برديم علاالدين هيچ جا نتونست قفلش رو باز كنه.مموري 4گيگش رو 35تومن هم خريده بود بيچاره.با رم ريدر مموري رو وصل كردي به pc كه نشناختش؟ فرمت هم نكن چون جواب نميده.ببر علاالدين ببين ميتونن كاري كنن يا نه فك نكنم از 4تومن بيشتر باشه.مموريتو تو يه سيستم ديگه تست كن ببين چه جورياس اوضاشنقل قول: