سي دي هاي 3000 چنده كه كپي خور نيستنقل قول:
سي دي هاي 3000 چنده كه كپي خور نيستنقل قول:
سی دی هایه psp رو بهش umd میگن وقیمتشون هم به بازی بستگی داره از 25$ تا 50$ به بالانقل قول:
ولی هنوز خریدن psp 3000 رو پشنهاد نمی کنیم.
میشه در مورد گرافیک psp یکم توضیح بدید ؟؟؟
ممنون
به طور متوسط مثل ps2 وبعضی بازیها بهتر ازش و بعضی از بازیها یه کمی کمترنقل قول:
مثل اينكه ما شانس نداريم...!!!آخه من بد جوري منتظرشم...:13:نقل قول:
آیا سونی نمی تونه حجم umd رو 2 گیگ کنه یا بازی ها رو در دو umd بده بیرون . اگه این جوری پیش بره پی اس پی از دور خارج می شه یا باید به بازی های مخصوص این کنسول اکتفا کرد.
حجم umd برابر یه dvd می شه؟
حجم umd الان 1.8 گیگه
که سونی از همنی هم تا حالا کامل استفاده نکرده !
می خواستم بدونم شما frimware 5.03 رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟
آخرین فریمور هک شده توسط گروه m33 فریمور 5.00 هست.فریمور 5.03 کپی خور نیست.نقل قول:
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
يه كنسول قرار نيست تا سال هاي سال كه بازي براش بياد . عمر متوسط هر كنسول 5 تا 6 سال هست . psp هم خيلي به خودش فشار بياره تا 2010 بتونه رو پا وايسه وگرنه بعدش به كل از دور خارج ميشه .نقل قول:
---------------------------نقل قول:
اصلا با حرف شما موافق نیستم.
1- پی اس پی 3000 تازه اومده و حداقل باید تا 2سال دیگه رو کار باشه
2-شایعه آمدن پی اس پی 2 و 4000
3- شرکت سونی همین جوری یه دفعه پی اس پی رو از دور خارج نمی کنه .(مثل ps2)
سلام
خارج شدن یه کنسول بیشتر به بازیهایی که براش درست میشه بستگی داره حالا اگه بازیهایه جدید که برایه psp 3000 درست میشه برایه psp 2000 هم بشه یا روش کار کنه حالا حالا این کنسول تو رقابت میمونه وگرنه باید فاتحشو بخونیم و یا با بازیهایه قدیمی سرگرم بشیم
حمید جون راست میگه اگر همین طور پیش بره و تو 3 تا 4 ماه فقط یکی دو تا بازیه دل چسپ برایه psp 2000 بیاد بیرون کم کم باید باهاش خداحافظی بکنیم
psp همين الانشم از دور خارج شده . من خودم psp دارم ولي از بس بازي درست و حسابي براش نيومده رفتم سيستممو ارتقا دادم .نقل قول:
واقعا بازي براي psp نمياد اينو بايد قبول كرد . تو ماه فوريه ( همين ماهي كه توش هستيم ) تمامه كنسول ها حداقل 10 عنوان بازي براشون مياد ولي psp فقط 3 بازي براش مياد .
عزیزان یه سوال فوری ، من امروز یه کابل ویدئو برای پی اس پی اسلیم خریدم ( مدل Component 5 فیش ) اما وقتی وصل میکنم و میخوام از تو xmb بزنم وصل شه این پیغام رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل از چیه ؟ باید چی کار کرد ؟ کابل خرابه ؟ من خودم مدل 3 فیش رو هم دارم که درست کار میکنه و کیفیتش خوبه و برای این رفتم 5 فیش خریدم که میخواستم بازیهامو رو tv اجرا کنم ...
ممنون میشم جواب بدید ( ورژن فریم ور من 5.00 ) هستش ...
من می خوام از دبی psp 2000 بگیرم از کجا باید frimware اونو بفهمم که ببینم کپی خور می شه یا نه؟
منم کاملا موافقم...ولی این 2_3 ماه بعد کمی شاید اوضاع بهتر بشه.. ولی به نظر میرسه کلا سونی زیاد تو فکر کنسول دستیش نیست این روزا....شاید به خاطر خوب فروش نرفتن بازی های psp باشه.نقل قول:
نقل قول:-------------------نقل قول:
قبول شما راست می گید ولی اگه نسل بعدی پی اس پی بیاد .(شایعه هم شده که 80 درصد درسته چون پی اس پی 3000 هم همینطوری مخفی می کردن.)
شما توقع نداشته باش برای یه کنسول دستی ماهی 10 تا بازی بیاد.
موضوع DS هم فرق داره:
1- پرفروش ترین کنسول جهان
2-خرج بازی هاش همونطور که گفتید به 1 میلیون نمی رسه و به جای سه تا بازی با خرج 7یا8 میلیون تو ماه براش 100 تا بازی می زنن.
فعلا پی اس پی تو کنسول های شرکت سونی بیشتر از ps3می فروشه.(در مورد بازی تقصیر خود سونی است.)
(تو ژاپن هم چند بار اول شد.)
سونی اگه به فکر نیست چرا بازی های معروفی مانند god of war یا Resistance و... (شایعه اومدن little big plant)
بیرون می ده.
شما دستگاه را روشن کن و مسیر زیر را دنبال کننقل قول:
settings=>system settings=>system information
جلوی system software یک عدد نوشته شده که دقت کن زیر 4.01 باشه.ترجیحا 3.90 به پایین.
البته این هم بگم که دستگاه با فریمور پایین خیلی خیلی بد گیر میاد.
آقا کسی نمیخواد جواب بده به ما ؟؟ من کارم خیلی واجبه ...
سوني مجبوره بازي بده بيرون چون ناسلامتي كنسول ساخته خودشه و بايد حتي اگه ضرر هم بده بايد براش بازي بسازه . اما شركت هاي ديگه مجبور نيستن بازي بسازننقل قول:
حالا يه سوال :
ميدوني امسال به جز سوني كدوم شركت بازي اختصاصي براي psp ميسازه ؟. جوابش اينه : شركت اسكور انيكس و يكي دو تا شركت ژاپني ديگه . اونم به خاطره اينه كه بازي هاشون به زبانه ژاپني هست و تو ژاپن فروش ميره . اما يه شركت معروف آمريكايي و اروپايي حتي يه بازي پازل هم براي psp نميسازه .
بازي هاي مولتي پلتفرم رو هم ديگه روي psp نميسازن چه برسه به اختصاصي . بازي هايي مثل call of duty 5 و tomb raider underword و madagascar 2 و kong fo panda و quantom of solace , hulk و هزار تا بازي ديگه كه براي تمام كنسول هاي موجود ساختن به جز psp . البته ما كه بدمون نمياد براي psp بازي بسازن ولي متاسفانه نميسازن .
در ضمن اگه خواستي يه سر به سايت vgchartz بزن ببين آمار فروش بازي هاي psp چه قدر افتضاح هست . ( متاسفانه هر كنسولي كه كپي خور بشه ديگه بايد فاتحه اش خونده بشه )
بابا کسی به ما راهنمایی نمیکنه ؟؟ میخوام ببینم psp مشکل داره یا کابل ؟؟؟؟؟
-------------------------نقل قول:
من به اون سایتی که شما گفته بودید رفتم پی اس پی وضعیت بهتری نسبت به x360 وps3 داشت.
در قسمت بهترین بازی ها پی اس پی یه بازی داشت ولی DS نه.:8:
x360 و DS وwii هم کرک شده اند چرا آن ها افت فروش بازی ندارند.
ps3 هم که کرک نشده باز عقب تر از psp است.(در آمار فروش کنسول)
psp3000 هم الان هک نشده اینجوری باشه باید وضع بهتری داشته باشه ولی هنوز در وضعیت حادی قرار دارد.
فروش نرفتن بازی هم مربوط به گران بودن . بزرگ بودن UMD ولی کارایی و حجم کم با ایجاد سر و صدا در هنگام بازی است سونی باید خودش یه فکری کنه . تغییرات در پی اس پی باید بزرگ باشد نه میکروفون و LCD .
در هر صورت امیدوارم در نسل بعدی پی اس پی تغییرات بزرگ تر باشد.(بالاخره نسل بعدی هم وجود داره .)
واقعا آدم یادش می یاد چند سال پیش ps1 و ps2 پرفروش ترین کنسول ها بودند ولی حالا مقام آخر. در هر صورت سونی به خاطر سود جویی و نداشتن خلاقیت و قدرت در ساخت کنسول ها به آخر جدول رفت . ( کنسول x360 با گرافیک پایین تر از سونی جلو زد.)
ميشه بگي كجاي اون سايت psp نسبت به ps3 , x360 وضعيت بهتري داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در آمار فروش بازي ها آخرين هفته ايي كه اعلام شده ( 23 تا 31 ژانويه 2009 ) تو 50 بازي پرفروش psp فقط دو عنوان داره ( از 50 تا فقط 2 تا ) تازه اون دو تا بازي هم جفتش ژاپني هستند .
تازه اين در شرايطي هست كه عناوين 360 و ps3 رسيدن به فروشه 4 يا 5 ميليون نسخه .
با اين اوصاف چه جوري وضع فروشه بازي هاي psp بهتره ؟؟؟
آقایون پست های منو نمیبینید ؟؟ بابا یه جواب کوچیک وقتتونو نمیگیره که ، بگیر کابل خرابه یا مشکل از psp هست ؟؟؟
-------------نقل قول:
شما همون صفحه ی اول رو نگاه بندازی می فهمی:
psp:44.51M
x360:28.23M
ps3:20.23M
ایکس 360 تو ژاپن هزار تا هم نفروخته.
همون دو تا بازیش مقام بالا تری نسبت به بقیه بازی ها دارن.
ژاپن حق داره براش بازی بسازه چون فروش بسیار بالایی در ژاپن داشته. (مقام دوم)
US هم کم کم با دیدن ارقام به فکر بازی سازی می افته.
بهتره این بحث رو تمومش کنیم. متشکر از شما که با ما هم سخن شدید.
دوستان اگه ایتجوری پیش بره هر کی یه سری به این تایپیک بزنه دیگه psp نمیخره بس دیگه به این موضوع ادامه ندید
مرسی
بابا ايولنقل قول:
آخه دوسته عزيز psp آخره 2004 معرفي شد و اوله 2005 هم عرضه شد .
ps3 آخره 2006 عرضه شده . و x360 هم بعد از psp . بعد شما اومدي ميگي psp بيشتر از اينها فروخته . خوب اين كه تابلو هست مگه قراره كمتر بفروشه . خير سرش يك سالو نيم از اينا زودتر اومده .
حداقل تارخ عرضه اينا رو يه نگاه بندازيد بعد بياييد بگيد psp چهل و چهار ميليون فروخته و ps3 فقط 20 ميليون .
به نظره منم ديگه اين بحث رو ادامه نديم بهتره .
اساتید محترم یکی از آشناهام می خاد از آمریکا برام psp بیاره میخاستم بدونم اگه بهش بگم 3000 بیاره کرک خواهد شد یا نه؟(امکان داره مثل ps3 کرک نشه)
پیشاپیش به خاطر جواب دادن به سوالم متشکرم.....
اینجا نشستین بیخودی بحث سر فروش بازیهای psp گذاشتین بجای اینکه جواب این و اون رو بدین ؟ واقعا که !! بابا من 4 تا پست فرستادم هیشکی چواب مارو نداد ... خداوکیلی خیلی با مرامین !!
نه دوست عزیز psp 3000 هک نشده و حالا حالاهم نمیشهنقل قول:
پس بهش بگو psp 2000 برات بیاره اونم فریمور زیر 4.01 تا مادربوردش ta-088 v3 نباشه چونکه اونم هک نمیشه و همون مادربورد که رویه پی سی پی 3000 .:20:
---------------------نقل قول:
کسی ---- نداره جواب شما رو نده.
پی اس پی اسلیم فقط از تلویزیون های hd پشتیبانی می کنه.
فقط پی اس پی 3000 قابلیت پشتیبانی از tv معمولی رو داره
حتما همه ی شما مایل بودید که Assassin's Cread هم برای PSP عرضه شود و افسوس می خوردید که چرا برای کنسول دستی DS عرضه شده اما برای PSP عرضه نمی شود.
با عرضه شدن این بازی بر روی کنسول Nintendo DS افراد زیادی از طرفداران Assassin's Cread اعتراض کردند که چرا این بازی برای کنسول های DS , PS3 و XBox 360 ساخته شده اما برای PSP عرضه نخواهد شد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوبی سافت هم از ترس اینکه یکوقت طرفداران خود را از دست ندهد نظرسنجی ایجاد کرده تا نظر گیمر ها را برای ساخت این بازی بداند ! پس اگه شما هم کنسول PSP دارید و یکی از طرفداران Assassin's Cread هستید بهتر است که در این نظرسنجی شرکت کرده تا یوبی سافت اقدام به ساخت آن کند.
هم اکنون بیش از 20 هزار نفر در این نظر سنجی شرکت کرده اند.
لینک نظر سنجی
از شما psp داران میخواهم در این نظر دهی شرکت کنید .:46:کد:http://www.petitiononline.com/ac4psp/petition.html
فقط جای این بازی با little big plant + اسپیلینتر سل مونده.:20:
آقا كسي جواب سوال ما رو نداد:
سلام مجدد و تشكر از دوستان.
حقيقتش من دقيقاً فرق پيكسلي كه از كار افتاده با پيكسل سوخته رو نمي دونم. اگه مي شه توضيح بديد. الان توي دو نقطه خيلي ريز از صفحه psp نقطه سفيد مي بينم. آيا پيكسل سوخته است؟
شنيدم كه برنامه ايوجود داره كه براي درست كردن پيكسل از كار افتاده است.اگه مي شه در باره اون برنامه هم توضيح بديد.
ممنون
واقعا بازي Assassin's Cread يكي از بهترين ها هست و من خيلي به اون علاقه دارم. اميدوارم تعدا امضا كنندگان اين طومار به حد لازم برسه تا حجت براي يوبي سافت تموم بشه و اين بازي رو حتماً براي psp عرضه كنه.نقل قول:
شما هم امضا كنيد...
از اون حرفا بود ...نقل قول:
یوبی سافت هم از ترس اینکه یکوقت طرفداران خود را از دست ندهد نظرسنجی ایجاد کرده تا نظر گیمر ها را برای ساخت این بازی بداند
To: Ubisoft
We, PSP ( Playstation Portable ) owners would like Ubisoft to release their immensely popular new IP; Assassin's Creed on the PSP.
دوست عزیز پیکسل سوخته رنگ سیاه بخودش میگیره ولی پیکسل از کار افتاده به سفید و یا یکی از رنگایه تشکیل شده از " قرمز آبی سبز" و برنامه وجود داره برایه به کار انداختنش که دوستان قبلا معرفی کردن به پستایه قبلی یه سری بزننقل قول:
آقا ما تو نطر سنجی شدیم 34421 شما هم رای بدید
Assassin's Cread for PSP
http://www.petitiononline.com/ac4psp/petition.html
امضائیدیم.تعداد امضاء در حال حاضر:34424نقل قول:
من اینو از سایت ---------- برداشتم . آدم باید هر چی رو بگه . خودم ننوشتم.نقل قول:
من حتما باید بگم خودم ننوشتم . این همه آدم تا حالا دیدن ( تو سایت های مختلف ) رفتن رای دادن شما به نحوه ی نوشتنش گیر میدی . خودم ننوشتمنقل قول:
منبع : ----------