توی يه سری از DVD های بازی آپديت هم ميريزن مثلا رفيقم Resident Evil 5 رو خريد گفتش وقتیDVD رو گذاشتم داشبوردمم آپديت كردنقل قول:
توی يه سری از DVD های بازی آپديت هم ميريزن مثلا رفيقم Resident Evil 5 رو خريد گفتش وقتیDVD رو گذاشتم داشبوردمم آپديت كردنقل قول:
از کجا بفهمیم توش آپدیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا توی DVD رو نبينی كه نميشه ... حالا از فروشنده هم بپرس ( در اين موارد ممكنه فروشنده خالی ببنده !! )نقل قول:
وقتی DVD رو ميزاری توی دی وی دی رام ايكس باكس اگه آپديت نكرده باشی يه پيغام مياد واسه آپديت داشبورد كه شما اگه تأييدش كنی داشبورد آپديت ميشه
مورد دوم يكم ولي بيشتر خوراكش ضايع كردنه مغازه دار هاست براي ضايع كردن حاضره جونشم بده !!! هر وقت مي خواد چيزي بگيره موقع حرف زدن با يارو با موبايلش از طرف فيلمم مي گيره كه بعدا يارو زيرش نزنه !!!!! البته تابلو فيلم نمي گيره ها !!!!!!نقل قول:
ولي خودمونيم ايكس باكسم خز شده ديگه همه دارن !!!
آپديت داشبورد كه ضرر نداره كه هان ؟ مثلاً اين كپي خور بودنش بره .
نه عزيز...با خيال راحت آپديت كن...نقل قول:
دوستان بهترین بازی از نظر گرافیک چیه؟ در حد gow2
Gears of War 2نقل قول:
و Far Cry 2
یکی هست تو شهرمون که یک XBOX360 elite Halo با برد جاسپر میده 390 تومن بگیرم ازش یا گرون میده!!!؟؟؟
یه سوالی!
سیو هر بازی معمولا چقد جا میگیره؟؟
یعنی اون رم 256 مگ آرکید..تا چند تا سیو رو میتونه نگه داره؟
و اینکه اگه یه فلش معمولی بهش وصل کنیم..میشه سیوها رو اونجا ریخت و از طریق اون بازی کرد؟؟
یا اینکه فقط میشه انتقال داد؟
سلام دوباره خدمت دوستان محترم
با آرکِید هم میشه به اینترنت وصل شد؟
البته می دونم که یک ماه مجانی نداره! ولی در کل میگم!!!
سوال دوست بالایی سوال منم هست حالا:
1:مموری هاش تو چند حافظه عرضه میشن؟
2:هارد ها برای ساخت کجاست ؟
3:خوب من سیو رو باید کجا بریزم میدونم با فلش هم میشه ولی کجا
4:بعد من شنیدم از سی دی نمیشه چیزی رو تو هارد ذخیره کرد درسته؟
5:بعد سی پی یو تمام مدل ها یکی هستند ؟ فرقی نداره؟؟؟
6:اون برد قدیمی ها رو میشه اسمش رو بگید؟
7:کدوم یکی از 360 ها دو فنه هست همشون دو فن دارن؟ اخه گفته بودند از تاریخ فلانی به بعد دو فنه زده مایکروسافت !!
8:کدوم درایور از همه بهتره؟ بعد ما برای فهمیدن نوع درایور فقط باید 360 رو باز کنیم؟؟؟کدو درایو باعث گرم تر شدن میشد؟الان همه رو با کدو درایو میزنن؟
9:تو محیط ایکس لایو چه چیزهایی هست و ما از کدوم ورژن داشبرد به بعد میتونیم اون ادمک رو بسازیم اخه دوستم میگفت تو تمام ورژن ها نمیشه
10:از اونایی که میگیریم میتونیم بهشون بگیم خودشون واسمون اپدیت کنن ؟؟؟
11:خیلی ممنون دوستان
دوستان خبری از آخرین آمار خرابی های احتمالی جاسپر دارن؟؟؟
سلام.
به همگی امروز همه جا تو توپ خونه XBOX 360 با بورد جاسپر داشتن البته از نوع ارکید .و تاریخ اونم 2009/2 بود.
خیلی جای زیادی نمی گیره دوست من.برای مموری 256 برای سیو بازی ها کافیهنقل قول:
با فلش هم نمی شه از سیو ها برای بازی استفاده کرد
بله دوست مننقل قول:
سلام دوباره خدمت دوستان محترم
با آرکِید هم میشه به اینترنت وصل شد؟
البته می دونم که یک ماه مجانی نداره! ولی در کل میگم!!!
اگه منظورتون xbox live هست بله
با آرکید هم میشه
1.حافظه ها 256 مگابایتی هستننقل قول:
سوال دوست بالایی سوال منم هست حالا:
1:مموری هاش تو چند حافظه عرضه میشن؟
2:هارد ها برای ساخت کجاست ؟
3:خوب من سیو رو باید کجا بریزم میدونم با فلش هم میشه ولی کجا
4:بعد من شنیدم از سی دی نمیشه چیزی رو تو هارد ذخیره کرد درسته؟
5:بعد سی پی یو تمام مدل ها یکی هستند ؟ فرقی نداره؟؟؟
6:اون برد قدیمی ها رو میشه اسمش رو بگید؟
7:کدوم یکی از 360 ها دو فنه هست همشون دو فن دارن؟ اخه گفته بودند از تاریخ فلانی به بعد دو فنه زده مایکروسافت !!
8:کدوم درایور از همه بهتره؟ بعد ما برای فهمیدن نوع درایور فقط باید 360 رو باز کنیم؟؟؟کدو درایو باعث گرم تر شدن میشد؟الان همه رو با کدو درایو میزنن؟
9:تو محیط ایکس لایو چه چیزهایی هست و ما از کدوم ورژن داشبرد به بعد میتونیم اون ادمک رو بسازیم اخه دوستم میگفت تو تمام ورژن ها نمیشه
10:از اونایی که میگیریم میتونیم بهشون بگیم خودشون واسمون اپدیت کنن ؟؟؟
11:خیلی ممنون دوستان
2.منظورتون اینه که کدوم کشور ساختتش دیگه؟اگه منظورتون این باشه همون کشوری که کنسول رو می سازه هارد رو هم همون می سازه که فکر کنم چین باشه.اکثر ایکس باکس های حال حاضر رو چین می زنه
3.سیو بازی هارو یا باید روی هارد بریزید یا روی مموری کارت دستگاه بستگی داره که هارد داشته باشین یا مموری
4.بله درسته
5.سی پی یو ها یکی هستن و فرقی با هم ندارن
6.زفیر-زفیر با هیت سینک اضافه-فالکون-جاسپر.البته یه برد دیگه هم قبل از زفیر بود که اسمشو یادم نمی یاد فقط یادمه اولش حرف( L )رو داشت
7.ایکس باکس های موجود در بازارهای حال حاضر همه دو فنه هستن
8.الان درایو ها لایت آن هستن و کیفیت خوبی دارن.قبلا درایو هایی مثل سامسونگ و هیتاچی هم موجود بودن.نمی دونم کدوم باعث داغ شدن دستگاه می شده ولی بغید می دونم در این مورد با هم فرقی داشته باشن.برای فهمیدن نوع درایو هم فکر کنم فقط همین باشه باید درایو رو خارج کنید.البته شاید راه های دیگه ای هم داشته باشه
9.تم برای دانلود-امکان دانلود بعضی بازی ها-امکان بازی های آنلاین و غیره و شما با این داشبوردی که اینجا گذاشته شده می تونید به راحتی روی کنسول نصب و به لایو وصل بشید
10.بعضی جاها این کارو انجام می دن و بعضی جاها هم نه.در کل بستگی داره که از کجا کنسول رو می خریدکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=273165
موفق باشید همگی
کسی جوابم رو نمیده؟؟؟:sad::sad:نقل قول:
اگه کنسولش کار نکرده و واقعا جاسپر هستش قیمتش خیلی عالیه ...نقل قول:
تو هم که هر چند وقت یه بار میای میگی آمار خرابیه جاسپر چقدره ! ( خسته نشی یه وقت ) ! : دینقل قول:
این که میگی halo edition هست پس jasper نمیتونه باشهنقل قول:
چون halo edition به صورت limited تولید شد و اون موقع falcon هم نبود چه برسه به jasper
آخه بنده خدا جلوم باز کرد و رو آداپکتورش نوشته بود 150wنقل قول:
مطمنی halo edition بوده ؟نقل قول:
مگه هالو رنگش سبز نیست؟؟؟؟
اگه میشه راهنماییم کنین
من میخوام xbox 360 بگیرم ولی نه قیمتش رو دارم و نه اطلاعاتی
یکی بگه elite بگیرم یا مدل دیگه؟
با چه ریجنی؟
ایا سه چراغه میشه؟
و......
رنگش که سبز هستنقل قول:
ولی اصلا با عقل جور در نمیاد که jasper باشه
شما احیانا عنوان تاپیک به خصوص اون قسمت اخرش که با علامت ! تمام شده رو خوندید ؟نقل قول:
یا حد اقل همین یکی دو صفحه قبلی رو ؟
دوست عزیز یک ماه اول تابستون بدترین موقع برای خریدن کنسول است چون یا گیرونه یا جنس خراب بهت میندازن اگه میتونی بزار ماه دوم تاستون بعد از اون یک XBOX360 60GB premium بخر با برد جاسپر که بهترین و به درد بخورترین مدل XBOX360 هست. الایت فقط یک هارد 120 داره و یک موشت سیم که کارایی زیادی نداره.نقل قول:
و از لحاظ قیمت هم اگه ماه دوم تابستون بخری XBOX360 60GB premium تا قیمت 290 تومن هم میتونی پیدا کنی اما حالا هم گیر نمییاد و هم اگه گیر بیاد خیلی گیرونه شاید 350 تا 370 تومن
تو مدل ها با برد جاسپر این مشکل به طور کامل حل شده.
بالاخره گیرم اومد!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه رفته بودم آرکید با یه هارد 60 گیگ بگیرم
ولی تونستم یه جا رو پیدا کنم که پرمیوم داشت با برد جاسپر 60 گیگ!
از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن تشکر می کنم
دست همه تون درد نکنه:40::40::11::11:
خوش به حالتون تو شهر ما (زاهدان) پریمیوم فالکونو میدن 370 چه برسه به جاسپر. تازه یارو مغازه داره می گفت پریمیوم با برد جاسپر هنوز تولید نشده!
میشه بگی چند و از کجا خریدی..؟نقل قول:
بالاخره گیرم اومد!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه رفته بودم آرکید با یه هارد 60 گیگ بگیرم
ولی تونستم یه جا رو پیدا کنم که پرمیوم داشت با برد جاسپر 60 گیگ!
از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن تشکر می کنم
دست همه تون درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور که نیستی از زاهدان بخری.. برو از چندتا فروشگاه معتبر تو تهران خرید کن همه هم خرید پستی دارن 2 روزه میرسه دستت..نقل قول:
خوش به حالتون تو شهر ما (زاهدان) پریمیوم فالکونو میدن 370 چه برسه به جاسپر. تازه یارو مغازه داره می گفت پریمیوم با برد جاسپر هنوز تولید نشده!
آخه قابل اعتماد نیستند : د ینقل قول:
سلام دوستان
من آخر نفهمیدم مشکل کنسولم چیه. ارور 2 چراغ قرمز می ده که تو دفترچه ش نوشته مشکل گرمایی و باید خاموش شه. ولی این مشکل با 10 دقیقه بازی کردن نمایش داده می شه. یعنی کنسولم تو 10 دقیقه داغ می شه؟ جلوی کولر هم گرفتم و کاملا خنک بود ولی باز این خطا رو داد.(کنسول رو باز کردم و هد سینکش رو جلوی کولر قرار دادم). یکی می گه نده تعمیر چون بازم زور خراب می شه. شما بگید مشکلش چیه؟ بدم تعمیر درست می شه؟ تا کی؟
راستی بوردشم فالکونه مدل پرمیوم.
یک اتصالی تو برد ایجاد میشه که باعث میشه رم زود داغ کنه و ارور دو چراغ بده..نقل قول:
سلام دوستان
من آخر نفهمیدم مشکل کنسولم چیه. ارور 2 چراغ قرمز می ده که تو دفترچه ش نوشته مشکل گرمایی و باید خاموش شه. ولی این مشکل با 10 دقیقه بازی کردن نمایش داده می شه. یعنی کنسولم تو 10 دقیقه داغ می شه؟ جلوی کولر هم گرفتم و کاملا خنک بود ولی باز این خطا رو داد.(کنسول رو باز کردم و هد سینکش رو جلوی کولر قرار دادم). یکی می گه نده تعمیر چون بازم زور خراب می شه. شما بگید مشکلش چیه؟ بدم تعمیر درست می شه؟ تا کی؟
راستی بوردشم فالکونه مدل پرمیوم.
مشکل خیلی جدی نیست و درست میشه و اگر اون قطعه ریبال بشه برای همیشه درست میشه..باید هم بدیش تعمیر..
سلام.بچه ها DVD بازی رو چه جوری رایت کنم؟
اگر بخوام IMAGE بگیرم با چه فرمتی باید بگیرم؟؟؟
به نظر شما تا کی قیمت ها به یه حد معقولی می رسه؟(بعضی از دوستان گفتن تو مرداد می خواستم ببینم درسته یا نه)
بله دقیقا اواخر تیر یا همون اوایل مرداد به ارزون ترین قیمت و مناسب ترین قیمت خودش میرسه و بهترین وقت برای خرید XBOX360 و انواع دیگر کنسول ها هست.نقل قول:
روی بازی من نوشته ntsc از کجا بفهمم uc یا j ؟؟
دوست عزیز حتما رو جعبه بازی یا رو DVD بازی نوشته و اگر هم ننوشته بزار تو دستگات اگه کارکرد میتونی بفهمی چه نوع هست.نقل قول:
هنوز بازی هایی که از pinata.ir خریدم نرسیده!
از کجا بفهمم برد xbox 360 جاسپر هست؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز.....
ااز اينجا:: پست 29 را مطالعه فرماييد
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=190989&page=3[/PHP]
دوست عزیز یکی از راهاش این هست که به مغازه دار بگی همونجا XBOX360 رو برات در بیاره و آداپکتورشو نگاه کنی اگه روش نوشته بود 150W یعنی اینکه برد جاسپر داره و یکی دیگه از راهاش هم اینکه رو خود جعبه XBOX360 نگاه کنی اون گوشه که سریالشو نوشته نوشته 150W هست.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
1- تبلیغات ممنوع
2- اینجا چه ربطی داشت شما این موضوع رو بیان کردید.