همراه اول با گوشی هواوی میت 10 پرو (داخل ساختمان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همراه اول با گوشی هواوی میت 10 پرو (داخل ساختمان)
با سرورهای ایرانی تست میکنی سرعتو بالای 15 میزنه اما با سرورهای خارجی که تست میکنی سرعت زیر 3 مگ.
سایتم که میخوای باز کنی جون میکنه!:thumbsdow
زنگم میزنی به ایرانسل
میگه:
اینترنت شما هیچ مشکلی نداره!!!!!:whistle:
TD-LTE ایرانسل بدون آنتن بیرونی 3 چراغ آنتن مودم پر (مودم TF-i60)
TD-LTE ایرانسل پس از اتصال آنتن بیرونی و 5 چراغ آنتن پر
فورجی ایرانسل با اتصال آنتن بیرونی / مودم TF-i60
RSRQ
-11.0dB
RSRP
-77dBm
SINR
3dB
تی دی ایرانسل - تبریز
کیفیت اینترنت خیلی بده - خیلی ، وبگردی خیلی مزخرف شده ، آخرین باری که 5-6 ماه پیش استفاده میکردم سرعت دانلودم رو حالت پلاس به 170-180 مگ هم میرسید ولی الان یک دهم اون سرعت
بدتر از اون وبگردی هست که به شدت اذیت کنندس ، علی رغم اینکه پینگ ها واقعا کمه و خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مودم شما امکان نصب انتن اکسترنال داره در خرید آنتن شک نکنید. همین مشکل رو داشتم با اتصال آنتن به طرز محسوسی کیفیت اینترنت بالا رفتنقل قول:
چه آنتنی وصل کردید برای tdlte ؟چه مدلی ؟نقل قول:
آنتن engi مدل KLPDA18DBI با قیمت 490 هزار تومان ...نقل قول:
15 متر کابل همراهش بود آنتن رو وصل کردم به یک میله در پشت بام و با تنظیم دقیق 5 خط آنتن مودم پر شد
دکوراسیون خونه عوض کردیم ! تو اتاقی که قبلا بود و الان نیست 180 مگ سرعت میداد ولی تو اتاق جدید اینجوری شدهنقل قول:
البته من adsl دارم و چند روز رو برای تست روی ایرانسلم و مطمعنا برمیگردم روی اون ! نیازی به انتن ندارم چون نت اصلی من مخابرات :»
چند روزی میشه مودم Gp 2101 خودم را به دلیل عدم وجود کیفیت در TD LTE ایرانسل فروختم تا یک مودم 4G مناسب بگیرم ... یهو یادم افتاد یه مودم 3G از نوع usb که شش سال پیش به قیمت ۳۰ هزار تومن خریده بودم داشتم و پیداش کردم روش سیم کارت ایرانسل انداختم با هزار زحمت روی لینوکس نصب کردم و تست سرعتش این شد .... از هیچی بهتره
PING : 79 ms
DOWNLOAD : 3.10 Mbps
UPLOAD : 0.35 Mbps