سلام دوستان
کسی از مودم سیم کارت خور LTE دي-لينک مدل DWR-910 استفاده میکنه میخواستم بدونم میشه از از طریق USB خود مودم هم به اینترنت وصل شد یا فقط از طریق WiFi میشه چون سیستمم WiFi نداره
Printable View
سلام دوستان
کسی از مودم سیم کارت خور LTE دي-لينک مدل DWR-910 استفاده میکنه میخواستم بدونم میشه از از طریق USB خود مودم هم به اینترنت وصل شد یا فقط از طریق WiFi میشه چون سیستمم WiFi نداره
ممنون دوست عزیز ولی دونستن مشخصات سیگنال بدون امکان تغییر فایده نداره من دیروز برای یکی از دوستان تو منطقه ای که پوشش داره یه mr200 سفارش دادم از راستین بازار وقتی وصل کردم واقعا شکه شدم نهایت ۳خط سیگنال داد در حالی که e3372 تو همون نقطه فول آنتن بود اون هم با سرعت خیلی کم بعد از کلی سرو کله زدن و اپدیت فریمور تازه متوجه شدم وقتی هر دوانتن رو نصب میکنم چون قدرت خوبی داره میره رو باند ۷که متاسفانه باند۷تو اون منطقه شدیداً ضعیفه نهایت ۵مگابیت اون هم با اپلود نیم مگ میده ولی باند ۳تا ۲۵مگ هم میشه گرفت الان یکی از آنتنهاش رو جدا کردم فعلا نتیجه داده ولی گهگاهی بازم میره رو باند ۷ نمیدونم چکار کنم عجب اشتباهی کردم مودم خوبیه ولی او این مورد به مشکل خوردمنقل قول:
اره متاسفانه مودم قوي هست ولي نرم افزار ضعيف دارهنقل قول:
حالا همين بحث انتخاب باند واقعا بر چه اساسي انجام ميشه
اصولا باند بالاتر بايد بهتر باشه
گوشي ايفون هم انتخاب باند نداره
ولي معمولا هميشه بهترين سرعت رو داره اينجا
--------/--------/-------/-------/-------/----
به ايسوس وصل كردننقل قول:
عكسش صفحات قبل هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
کسی دانگل e3372 رو به مودم ای دی اس ال TP-Link W8970 یا Archer D2 وصل کرده و کار کرده باهاش ؟
سوال بعدیم اینه که سرعت 3G و 4G چقدر با هم فرق میکنه؟
برنامه lte watch را نصب کردم در لپتاپم اما کار نکرد ایا کار های دیگری باید انجام داد ؟ طرز کارش چهجوریه؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سرعت اسمینقل قول:
حد اکثر سرعت در حالت تریجی ۴۲ مگ
حد اکثر سرعت در حالت فورجی ۱۵۰ مگ
در ایران
سرعت تریجی حد اکثرش ۲۱ مگ بوده
و فورجی ۹۴ مگ حد اکثر
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
E8372 رو کسی تونست آپدیت کنه ؟! اگه شده قابلیت ارسال USSD CODE بهش اضافه میشه یا نه ؟!
مرسی مودمی که به بشه e3372 رو به پورت یو اس بی اون وصل کرد سراغ ندارین؟ دوستان یک مدل ایسوس رو پیشنهاد دادن. مدلهای دیگه ای هم هست؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام آیا میشه مودم همراهی که به صورت پیش فرض برای سیستم عامل اندرویدی نیست به تبلت وصل کرد ؟؟ درست مثل گیرنده دیجیتال که وصل میکنیم به تبلت از طریق نرم افزراهای usb dub..,
خیر حرف شما درست نیست من خودم ۳۱۵ دارم و براحتی باهاش تماس گرفتم، فقط یه نکته داره که احتمالا شما لاک کردی رو 4G به همین دلیل نمیتونید تماس بگیرید، باید رو حالت Autoباشه که بتونه تماس بگیرهنقل قول: