واااااونقل قول:
خیلی سرعتش بالاست پس
هیچ جای اهواز راه نیوفتاده ؟!
Printable View
واااااونقل قول:
خیلی سرعتش بالاست پس
هیچ جای اهواز راه نیوفتاده ؟!
مثل اینکه نه گفتم شاید ازمایشی راه افتاده باشهنقل قول:
قزوین را انداختن تو این خراب شده نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینا اگر بخوان بر اساس جمعیت هم سطح پوششون تو کشور رو افزایش بدن باید ابتدا توی تمام کلان شهر ها بیاننقل قول:
اهواز جز 7 کلانشهر ایران هست
پس فکر نکنم زیاد طول بکشه که به اهواز هم برسن
این بسته شبانه که خریدم خیلی نوسانش زیاده سرعتش بین 0 تا 300 بالا و پایین میشه طوری که بعضی وقت ها idm سیستم رو خاموش می کنه، ولی طرف صبح خوب میشه
تست ساعت 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نسل 3 که خوب عمل کردن. نسل 4 رو هم شنیدم تجهییرات اش روی همون 5 تا دکل نسل 3 که تو شهر هست نسب شده.نقل قول:
ایرانسل ساعت 9 صبح جمعه . سرعت همینطور داشت بالا میرفت ولی دیگه حجم نداشتم .:n09: با تورنت هم تست کردم تا 150 رفت و بالاتر میشد کم کم.
الان ایرانسل و همراه اول دارن سرعت های چند مگی رو در اختیار مشترک ها میزارن بدون قید و شرطی , ولی هنوز این شرکت های ای دی اس ال مجوز میخوان واسه 128 به بالا ! اصلاً همین سرعت 128 توهینه به مردم:n29:
فعلا مشکل قانون نیست خود شرکت های adsl هستند که هروز دزدتر و دندون گردتر میشن وگرنه همین فارا داره به اسم سرعت ۱۲۸ سرعت های بالا میده
Sent from my iPhone using Tapatalk
طرح 24 گیگ شبانه ایرانسل ساعت 2:15 سرعتش دیگه بیشتر از این نمیشه واسه من . نوسان هم داره ولی محسوس نیست. دانلود تورنتش هم بد نیست ولی خیلی باید صبر کرد تا سرعتش بره بالا, به قول ایمان مهم تورنته :دی
به جای نامحدود 50 تومنی با سرعت 32 کیلوبایت ! 3 بار در ماه طرح 24 گیگ استفاده کنم میشه ماهی 70 گیگ. البته اگه طرج های ایرانسل دوام داشته باشه که بعیده.
اگه سیگنالت خوبه و از گوشی استفاده می کنی احتمال داره محدودیت روی مودم گوشیتون باشهنقل قول:
برای من اینطور بود
دوستان
من الان بستم تمام شده اما با این حال به صورت آزاد میتونم از 3جی همراه اول استفاده کنم و آنتن 3جی رو دارم !!!!!!!!
من فکر میکردم حتما باید بسته 2یا3 فعال باشن تا بشه از 3جی استفاده کرد.
الان میبینم با اتمام بسته هفتگی هم میتونم استفاده کنم
این به این معنیه که میتونم از بسته شماره 4 (شبانه) به صورت 3جی استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟
بسته هفتگی یا ماهانه فقط برای بار اول الزامی هست ، وقتی تو شبکه رجیستر شدی دیگه از هر نوع بسته یا تعرفه ازاد می تونی استفاده کنینقل قول:
ولی مواظب باش تعرفه ازاد هنوز خیلی گرون تموم میشه.