نقل قول:
سلام
کسانی که کا 750 دارند بطور متوالی تا وقتی که شارژ گوشیشون تموم بشه چندساعت میتونن موسیقی گوش بدن.
من تا 5 ساعت و 30 دقیقه تونستم.
میگن ان 73 تا 12 ساعت پخش میکنه ولی عجیب اینکه تو حالت مکالمه از کا750 زودتر شارژش تموم میشه
خیلی عوامل دخیل هستندمانند مقدار بلندی صدا و اگه صدای گوشی رو از طریق هک زیاد کرده باشی بازم زودتر تموم میشه.ولی یک نکته بگم من شب که میخواستم بخوابم گوشی رو از شارژ در آوردم(یعنی فول شارژ بود) بعد هندزفری رو وصل کردم و گذاشتم تو گوشم و خوابم برد.صبح که از خواب بیدار شدم هندزفری از گوشم در اومده بود و گوشی افتاده بود زیر تخت.منم چون عجله داشتم یک کم دنبال گوشی گشتم و چون پیداش نکردم بیخیالش شدم و رفتم دنبال کارم.شب که اومدم خونه موقع خواب یاد گوشی افتادم.دیدم زیر تخته و هنوز داره میخونه و 19% هم شارژ داشت.نزدیک به 24 ساعت گوشی داشت آهنگ از طریق هندزفری پخش میکرد.تازه تو این مدت چند بار خودم و چند تا از دوستام به گوشی زنگ زده بودند و چون کسی تو خونه نبود گوشی سر جاش مونده بود.یعنی چندین بار هم زنگ و ویبره خورده بود و باز هم شارژ داشت.ولی از نظر پخش از اسپیکر خودم چون با صدای بلند آهنگ گوشی میکنم و آگوستیکش هم هک کردم خیلی زود شارژ تموم میشه