پارتیشن روت فایل های اصلی و سیستمی داخلش قرار میگیره و پارتیشن usr هم برای نصب نرم افزار های لینوکسی به کار میره..
موقع نصب نوع فایل سیستم رو یا ext3 یا ext4 میزنی و نوع پارتیشن رو یا / (روت) یا ... میزنی دیگه.. خیلی راحته.
Printable View
پارتیشن روت فایل های اصلی و سیستمی داخلش قرار میگیره و پارتیشن usr هم برای نصب نرم افزار های لینوکسی به کار میره..
موقع نصب نوع فایل سیستم رو یا ext3 یا ext4 میزنی و نوع پارتیشن رو یا / (روت) یا ... میزنی دیگه.. خیلی راحته.
احتمالا اون رنج تعداد پارتیشن های اشغال کرده کل هاردت از یه مقداری بیشتر شده که قبول نمیکنه ( با اینکه جا خالی هست)نقل قول:
با سلام
این دفعه سی دی بوت رو گزاشتم پارتیشین ها قبلی رو پاک کردم ولی فقط تونستم دو پارتیشن اولی یعنی root و/usr رو درست کنم وقتی میخواستم بقیه رو ایجاد کنم پیغام میداد که فضای کافی وجود نداره هرچی هم فضای قبلیا رو کم کردم نشد.
در حالی که فضای خالی بود. اما یه نکته ای که امروز موقع نصب دیدم توی مراحل اولیه نصب پایین صفحه نوشت xstart up failed failed back to text mode وخیلی سریع رد شد پس اگه اشتباه نکنم مشکل باید از خود دی وی دی باشه؟
حالا چی کار باید بکنم؟
با تشکر
موقع نصب تو بخش نصب نرم افزار ها چیزی رو احتمالا دستکاری نمیکنی ؟
من منظورتون رو از این جمله نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
خوب من موقع نصب یه چندتا گزینه های اضافه بر پیش فرض رو تیکش رو گزاشتم ولی بار اولم دستکاری نکردم دفعه ی دومی که نصب کردم چند تا گزینه رو اضافه کردم شاید خوب بشه.نقل قول:
موقع نصب تو بخش نصب نرم افزار ها چیزی رو احتمالا دستکاری نمیکنی ؟
(مشکل از سی دی نصب نیست ؟ به خاطر اون پیغام xstart up failed میگم؟)
اگر به نظرت ایراد از دیسکته موقع نصب فدورا یه پیغام میاد که میگه دیسک رو چک کنه تا ببینه موردی نداشته باشه.. اونجا بزن که ببینه دیسکت مورد داره یا نه.
مثل عکس زیر :
من فکر میکنم لینوکست با کارت گرافیکت مشکل داره... مدل کارت گرافیکت چیه ؟ تا جایی که فکر میرسه مشکل باید سخت افزاری باشه.کد:http://news.softpedia.com/images/extra/LINUX/small/fedora10installguide-small_003.png
آقا یه چیزی... برو تو محیط متنی ctrl+alt+f2 بعدش با کاربر روت وارد شو ( چند پست قبلا گفتی وارد شدی ) و دستور زیر رو وارد کن :
rm -f /etc/X11/xorg.conf
به بزرگی و کوچیکی حروف دقت کن...
بعدش بزن reset یا restart تا دستگاه یه بار ریبوت بشه ، ببین چی میشه بگو...
مدل کارت گرافیکnvidianforce 610i/ nvidia getforce 7050
با نوشتن اون دستور هیچ اتفاقی نمیفته سیستم Reboot میشه ودوباره یوزر و پسورد و .... مثل قبل.
تو تست دیسک رو انجام دادی که لا اقل مطمئن بشی که دیسکت ایراد نداره ؟
اره هم موقع نصب انجام دادم همین چند لحظه پیشم دوباره تستش کردم ظاهرا که مشکلی نداره!
اقایون یه سوال مهم دیگه:
اگه بخواهیم بحث سلیقه رو کنار بزاریم برای فدورا 11 شما KDE رو انتخاب میکنید یا Gnome رو؟(از لحاظ کارایی و پایداری)
فکر نکنم خیلی از لحاظ کارایی و پایداری کیفیتشون اختلاف داشته باشه فقط نحوه کار و برنامه ها فرق داره
و به نظرم تنها تعداد محدودی که با هر دو کار می کنن می تونن جواب درست بدن
من که گنوم کار می کنم باید بگم از همه لحاظ عالیه