دوستان شما پینگتون با تهران چنده ؟ مال من خیلی زیاده ! زنگ بزنم به پشتیبانی کمترش میکنن ؟ بازی که میکنم با سرور های ایرانی لگ دارم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان شما پینگتون با تهران چنده ؟ مال من خیلی زیاده ! زنگ بزنم به پشتیبانی کمترش میکنن ؟ بازی که میکنم با سرور های ایرانی لگ دارم !!!
نویننت 4MB!
مال منکه مشکلی نداره!
من امروز از صبح اینترنتم قطع بود ! الان که وصل شده پینگ با خارج توپ شده :n02: ولی پینگ با داخلم هنوز افتضاح ! مسخرست باید پینگ با داخل خوب باشه با خارج خوبه ! :n23:
دوستان،سرعت شبانه رایگان سرویس 512 تا 2 مگ چنده ؟
بعد چرا همشون 1 به 10 هستن ؟
یعنی به 51.2 کیلوبیت هم برسه حق اعتراض نداریم ؟
دوستان چطوری باید در باشگاه دانشجویی نوین نت ثبت نام کرد؟ کسی تاحالا ثبتنام کرده.؟
سلام دوستان، من امروز سرویسم رو به 512 با ترافیک 5 گیگ در ماه تغییر دادم، سوالم اینه که تو لیست تعرفه های جدید شرکت ساعت دانلود رایگان این سرویس 1 تا 6 صبحه اما موقع انتخاب سرویس و همینطور تو اسم سرویس ساعت دانلود رایگان 6 تا 11 صبحه. حالا کدومش درسته؟
نوین نت سرعت 128 تا 512 در ساعات رایگان و غیر رایگان چه سرعتی میده؟
سرعت 512 تا 2 مگ در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر میده؟
پینگ گوگل چقدر هست؟
2-3 روزه اینترنتم قطع میشه هر موقع هم زنگ زدم پشتیبانی کسی جواب نداده :n23: نوین نتم دیگه داره افتضاح میشه !!!
سلام دوستان
نظرات رو خوندم گرخیدم :دی
اگه سرویس غیر رایگان بگیریم چی؟
2048 / 1024
Up to
4096 / 1024
با 30 گیگ ترافیک 45 میده
برای شهر کرج میخوام بگیرم
منطقه مخابراتی نصر آبادی
سوالاتم اینه:
1- میشه یه مودم ای دی اس ال که خودم دارم بندازم روش؟ گیر نمیدن مودم بگیریم که ایشالا؟
2- قطعه و وصلی تو کرج چطوره؟
3- این رایگان نداره دیگه سرعتش نمیاد پایین میاد؟
4- کارم بیشتر با نت و صفحات و به قولی وبگردی هست ، پینگ خوب میخوام زیر 200 هست آیا؟ تشکر
لطفا جواب بدید:n03:نقل قول:
vp n رویه نوین بازه؟
و مودم حتما باید از خودشون خریده بشه؟
اینترنتی میشه ثبت نام کرد ومدارک برای ثبت نام چی میخواد؟