بابا این فک نکنک حالا حالا ها بیادها...
حالا هی شما ریفرش کنید.
من میگم بریم بعدا بیاییم
اینجوری استرستم کم میشه هاا....................
حالا هی شما ریفرش کنید.
من میگم بریم بعدا بیاییم
این به دلیل اینه که isp شما سایت رو هر چند ساعت یه بار برای افزایش سرعت توی خودش ذخیره میکنه تا سرعت دیدنش بالا بره . حالا وقتی نتایج بیاد وش ما برید تو سایت سنجش به جای اینکه سایت به روز شده رو ببینید نسخه ای از اون رو می بینید که در isp تون ذخیره شده . برای حل این مشکل اولین کار رفرش کردنه و اگر جواب نداد انتهای آدرس یه /? استفاده کنید . در نهایت اگر هیچ کودوم جواب نداد با چیز پی ان ببینید سایت رو قطعا بروز ترین نسخه رو نمایش میده .نقل قول:
داداش این تجرست.هر سال اینطور میشه.مثلا دوستم همدان میگفته واسه من لینک نتایج رو صفحه اصلی نیومده (حتی با رفرش های مکرر) ولی واسه من تو کردستان رو سایت بوده و با دادن لینک صفحه نتایج اون تونسته ببینه و تا 30-40 دقیقه بعد اعلام نتایج خبری از لینک تو صفحه اصلی واسه اون نبوده.
اتفاقا همین یکی دو ساعت دیگه میاد . میگی نه نگاه کن .نقل قول:
حالا هی شما ریفرش کنید.
من میگم بریم بعدا بیاییم
من فکر میکنم به خاطر خود مرورگر باشه اگر history مرورگرتون رو پاک کنید درست میشه
یه بسته GPRS روزانه بگیر ... گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن با اون کانکت شو که مشکلی پیش نیاد ! و خیالت راحت باشه ! >.نقل قول:
پ.ن: من برای اطمینان از قبل یکی گرفتم .. امادس که اگر ADSL قطع شد برم رو اون !
بچه ها الانه که رکورد بیشترین کاربرین فعال رو بزنیم
تا الان که من مینویسم45 تا شدن.
بعدش هر کی رتبه منطقه شو بزاره باشه؟
حتما ها...........
هر چی به ساعت 2 داریم نزدیک تر میشیم این تاپیک داره شلوغ تر میشه .... !
یعنی واقعا انقدر سایت سنجش از لحاظ فنی مشکل داره که با FireFox سازگار نیست ؟! .. دیگه الان فایرفاکس تو ایران هم کاربرای خیلی زیادی داره ...
بهترین راه اینکه بروزترین صفحه رو دید استفاده ازIP به جای آدرس هست.کسی آی پی سازمان سنجشو داره؟؟؟قبلنا داشتم الان نمیدونم کجا سیو کردم.
بيا !نقل قول:
92.242.195.2
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 52 (35 کاربران و 17 مهمان)
mehrdad_ati, ahmad72, amir.diba, amnsbr, bnmnb, DJmoji, ehsan_, felainy, fmpr, fmps, gomnam23, Haniiii, Homayun Khan, Immunology, Javad Gamer, kamran987456, mahla jan, milla.online, nelly joon, NikYar, petrose.kabir, pour-homme, rpf, saeed 1428, saeedkhaledian, saho69, sajad, samar2, Samba, shima17, spider_man5225, Untouchable
اقا دوستای من می گن
امسال فقط جنبه مثبت معدل تاثیر داده میشه :18:
یعنی اگه نمره فلان درس شما از درصد کنکورت بهتر بود تاثیرش میدن اما اگه پایین تر بود تاثیر نمی دن
واقعا حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:40: