برد پرسپولیس رو تبریک میگم ولی انصافا بازیکن هایی که پرسپولیس داره خیلی ضعیفن نمونش اولادی و نوروزی و خیلی های دیگه به قول تماشاگری که پرسپولیس 2 گل عقب بود از ورزشگاه اومده بود بیرون بازیکن های پرسپولیس غیرت ندارن فقط به فکر پول هستن و تمام
Printable View
برد پرسپولیس رو تبریک میگم ولی انصافا بازیکن هایی که پرسپولیس داره خیلی ضعیفن نمونش اولادی و نوروزی و خیلی های دیگه به قول تماشاگری که پرسپولیس 2 گل عقب بود از ورزشگاه اومده بود بیرون بازیکن های پرسپولیس غیرت ندارن فقط به فکر پول هستن و تمام
به نظر من در این بازی پرسپولیس از همون اول بازی بهتر بود و فقط زمانی که دو صفر عقب افتاد و یه یار اخراجی هم داد عصبی شد و افت کرد وگرنه از اول بازی تا آخرش تقریبا هر ده دقیقه یه موقعیت گل ایجاد کرد
در اینکه دنیزلی با تعویضهاش چه کرد و چه تغییراتی داد حرف زیاده و البته همشون رو بهتر از من میدونید
اما چنتا نکته
1- این بازی شدیدا من و البته خیلیها رو یاد بازی ایران استرالیا انداخت
همه چیز برای پرسپولیسیها تمام شده بود دو گل خورده بودن و یه بازیکنشونم اخراج شده بود تماشاگرا ورزشگاه رو ترک میکردن و بازیکنا لحظه به لحظه عصبی تر میشدن اما ناگهان در عرض چند دقیقه همه چیز تغییر کرد
2- استقلالیا دائم بازیکنای غایبشون رو به رخ میکشن اما نکته ای که فراموش میشه اینه که استقلال برای غایبانش جانشینای خوبی داشت مثلا زندی که به جای جباری بازی میکرد شاید از بعضی جهات خیلی بهتر از جباری باشه مثلا تحرکش یا تاخیر کمتری که در انتقال توپ داره زندی کسیه که در بوندسلیگا هم در همین پست بازی کرده زندی در این بازی بهتر از جباری در چند بازی اخیر بازی کرد ولی واقعا استقلالیا یه نگاه به خط دفاعی پرسپولیس بکنن
واقعا با دو مدافع میانی که یکیش(نورمحمدی) که یه مدافع معمولیه و یکی دیگه(شیری) اصلا پستش اینجا نیست یه مدافع چپ(شکوری) که واقعا جاش توی لیگ یکه و یه مدافع راست(علی عسگر) که اصلا اینکاره نیست و ذاتا بازیکن هجومیه به این جمع یه دروازبان رو هم اضافه کنید که تا حالا بالاتر از لیگ یک بازی نکرده
بدون اغراق ضعیفترین خط دفاعی تاریخ پرسپولیسه اگر ضعیفتر میشناسین خوشحال میشم بگین
و نکته ای که کاملا فراموش شده اینه که مشکل استقلال در این بازی غیبت بازیکناش نبود مگر چه اتفاقی بیشتر از این میخواست بیفته که دو گل بزنه و یه بازیکن پرسپولیس هم اخراج بشه خیلی باید خوشبین باشیم که فکر کنیم اگر بازیکنای غایب استقلال بودن مثلا نتیجه دیگه ای رقم میخورد یا بیشتر از دو گل میزدن
3- مزدک میرزایی بعد از چند دقیقه که زاید به بازی اومد یه جمله گفت که بسیار تاریخی شد
مزدک گفت زاید اصلا توی بازی گم شده و توی جریان بازی نیست
و حالا باید به مزدک گفت زاید پیدا شده اگه کارش داری صداش کنم:31:
4- زاید بعد از گل اول با حرکت دست به تماشاگرای پرسپولیس گفت برگردین فکر کنم میدونست که قراره چه نمایشی رو روی سن ببره
5- دستهای مظلومی بعد از گل دوم که تماشاگرا رو به تشویق کردن دعوت میکرد من رو یاد دستهای مربی چین در اون بازی معروف انداخت که گل دوم رو به ایران زدن ولی مهدوی کیا یه هو منفجر شد و کسی جلودارش نبود و ما اون بازی رو چهار دو بردیم و اینجا هم مهدوی کیا اومد تا بازی رو برگردونه و انصافا با این سن و سال من رو یاد حرکات پویول انداخت
6- رحمتی بعد از مدتها در مقابل یه بازیکن دسته چندم اروپا قرار گرفت و در هر حمله ای به راحتی تسلیم شد تا ما ایرانیا متوجه بشیم چقدر فوتبالمون با فوتبال روز دنیا فاصله داره که دروازبان شماره یک کشورمون اینجوری وا میده
7- پرسپولیس برد تا بزرگترین جامعه ورزشی کشور بعد از مدتها سرش رو بالا بگیره و شاید این بزرگترین دستاورد این دربی باشه مطمئنا برای حداقل یک هفته با جامعه شادتری مواجه میشیم
8- هیچ حرفی و هیچ دفاعی از روزنامه های منتسب به پرسپولیس و تیترهای مسخره و فکر نشدشون ندارم
اما یه آرشیو کامل از روزنامه استقلال جوان توی این دو سال دارم که انواع و اقسام توهینها تحقیرها و.... رو نثار پرسپولیس کردن بعد از برد تراکتور تیتر زد که این قرمزم له کردیم حالا نوبت پرسپولیسه که له بشه قبل از این بازی تیتر زد «حمله به بینوایان»
باید به این روزنامه و کسی که این تیتر رو انتخاب کرده بگم که حمله به بینوایان کار بسیار سختیه چون کسی که بینوا میشه و همه چیزش رو از دست میده تازه خدا رو بدست میاره و امروز خدا با پرسپولیس بود
و حقیقتا خود دنیزلی هم میدونه که خدا واقعا دعاهای مردم رو مستجاب کرد و در مصاحبه خودشم این رو اعتراف کرد
9-خیلی دوست دارم بازیکنای استقلال مثل عمران زاده برهانی رحمتی و... به حرفاشون در این فصل رجوع کنن و بعد با خودشون خلوت کنن و متوجه بشن که به همون اندازه که استقلال بزرگه و جزء میراث این سرزمینه پرسپولیس هم بزرگ و قابل احترامه
10- فکر میکنم دهمین نکته تمام حرف و حدیثهای این چند وقته رو درباره غایبان تیم استقلال تموم کنه
رحمتی بعد از بازی جام حذفی گفت : پرسپولیسیها بهانه نیارن ما 11 نفر بودیم اونام 11 نفر
اما جناب رحمتی در این بازی هم شما 11 نفر بودید ولی ما 10 نفر
11- در بازی جام حذفی تیم تا بن دندان مسلح استقلال با پرسپولیسی بازی کرد که نیمکتش رو حتی با بازیکنایی مثل الهایی هم نتونست تکمیل کنه اما در اون بازی 11 بازیکن اصلی تیم تونستن از استقلال مساوی بگیرن و در وقتهای اضافه بدنهای تخلیه شده بازیکنای پرسپولیس باعث شد استقلالیها پیروز بشن
اما در این بازی پرسپولیس 10 نفره در مقابل استقلالی که خودشون ادعا میکنن 50 درصدش نبود در 90 دقیقه سه گل زدن و چندین گل دیگه نزد
12- نود دیشب صحنه هایی رو نشون داد که این دربی رو با تمام بزرگیش خیلی توی دلم کوچیک کرد
کودکان سرطانی و جانبازای قطع نخاع پشت این هیاهو دارن درد میکشن و لبخند میزنن
دوستان گرامی لطفا فقط در تاپیک تیم خودشون پست بدن ، در صورت ادامه ی این روند و حاشیه سازی ها به ناچار مجبوریم طبق قوانین انجمن عمل کنیم /
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری دوستان
+
پستی ایراد داشت حتما از گزارش تخلف استفاده کنید /
من هم گل اول رو زد تو دلم افتاد که این بازی مث بازی استقلال و ابومسلم 4 سال پیش میشه
اون بازی هم دقیقا همینجوری بود استقلال 10 دقیقه آخر سه گل به ابومسلم زد و ابومسلم 2 بر 3 باخت .
اون بازی من ورزشگاه ثامن بودم خیلی حالم گرفته شد تا چند روز اونجام میسوخت الانم استقلایا رو درک میکنم
نه داداش کپی برداری نکن .نقل قول:
دیروز بچه ها تا ایمون زائد گل سوم رو زد اینو ساختن :
زائد سه تا سه تا !
دوستان نمیدونم دیشب دقت کردین یا نه
بعد اینکه پیشکسوت استقلال تو برنامه 90 از یه خاطره ای که فک کنم مربوط به برد 3 بر 2 چندین سال قبل استقلال گفت،عادل یه آهی کشید ...
دفعه قبلم بعد دربی که 3 0 شد شاداب تر برنامشو اجرا کرد تا دیشب
من که چن وقتیه دارم به حرکات مجریا فوق العاده دقت میکنم که ببینم کدوم رنگین
درسته استقلالیا میگن عادل قرمزه اما من همچین نظری ندارم
درمورد مزدک و خیابانی و بابان شبکه خبرم مطمئنم پرسپولیسین،اینیکه میگم بر اساس تجربه و زیر نظر قراردادن چن سالس
البته یوسفی که دیگه خیلی ضایس استقلالیه
البته اینا همش نظر شخصیه،نمیشه در مورد آدما قضاوت کرد
البته این بحث بیخوده و خصوصا قردوسی پور و مزدک میرزایی واقعا آدمها بی طرفی هستن
اما فردوسی پور پرسپولیسیه
مزدک استقلالیه
خیابانی هم استقلالیه (کلیپ "کث..فت این هدها رو خوب میزنه" تو دربی رو حتما دیدین")
اینم توی سایت ورزش ۳ دیدم.گفتم شما هم ببینین:
پرسپوليس نتيجه بازي باخته را برگرداند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد مزدک و عادل که هر طرفیم که باشن واقعا گزارشگرای خوبین،بلاخره علاقس دیگه،حتی اگه طرفدارم باشن حداقل اینو واضح نشون نمیدننقل قول:
در مورد اون جمله خیابانیم باید بگم درست نیست،اصل جملش یه چیز دیگه بود که چن ثانیشو باسرعت بیشتر play کردن شد اون
تو اینترنت اصل جملش هس
البته اینارو گفتم به این دلیل نیس طرفدار خیابانیما،نه ولی خوب حقشم ضایع نشه
اصل جمله: "که انصافا" هست!نقل قول: