شمت برای game چی پیشنهاد میکنید؟؟نقل قول:
Printable View
شمت برای game چی پیشنهاد میکنید؟؟نقل قول:
کسی تاحالا از سایت sarzamin.ir خرید اینترنتی کرده؟
من میخوام یه لپ تاپ (dv6t-6100) از طریق اینترنت سفارش بدم
به نظر شما به ریسکش می ارزه 1.5میلیون رو قبلش به حساب بریزم؟
اول از همه یه رتبه بندی کنم چون چندتا پخ داده بودن:
1 6100
2 6091nr
3 6080
4 6050
به نظره من این بهترین ترتیب برای خریدن هست اما هر کس ممکنه نظره دیگه ای داشنه باشه.....
emofaboy چرا ملتو به طرفه i5 سوق میدی درسته خیلی فرق زیادی با هم ندارنا ولی بابا من از سرعته همین i7 هم راضی نیستم خیلی جاها کم میاره چون i7 mini chip بستن روش که برای لپ تاپ کوچیک باشه و در کل منو که راضی نمیکنه چه برسه i5.
[QUOTE=gggmail;6363767]شمت برای game چی پیشنهاد میکنید؟؟[/QUOT
ميشه مدل لپ تاپتون رو بگين
سلام نوت بوک hp dv6 6080 دارم معمولا فن طرف دکمه esc خیلی گرما میده و همون قسمت هم گرم میشه چه کول پدی میتونه این قسمتو خنک کنه چون دریچه خروج گرما بغل نوت بوکه نه زیرش
بچه ها 2 تا سوال :
وقتی میخوام بازی کنم گرافیک میبینم کم میاره بعد میرم توی ویندوز میبینم روی گرافیک اینتل هست ! مگه خودش نباید چنج کنه بره روی 6770 ؟ باید هر دفعه دستی بزنم بره؟
.
آنتی ویروس اینترنت سکوریتس آواست برای لپ تاپ خوبه ؟ چی خوبه ؟
سلامنقل قول:
در اين مدل لپ تاپ با توجه با اينكه خروجي هوا در كنار سمت چپ سيستم تعبيه شده مدل خاصي از كول پد وجود نداره
اما من خودم همين مدل رو دارم و هنگام استفاده از كول پد بيشتر از حالت معمولي گرم ميشه و بدون كول پد دماي اون كاملا معموليه اين هم بخاطر عدم تهويه هوا هنگام استفاده از كول پد هستش فشار هواي كول پد مانع خروج تهويه شده و گرما درون سيستم حبس ميشه و بالا ميره
اگه گرماي سيستم شما عاديه پيشنهاد ميكنم از كول پد استفاده نكنيد
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
در مورد كارت گرافيك كه بصورت اتوماتيك سويچ ميكنه اما در مورد آنتي ويروس من nod32 رو استفاده ميكنم به جهت سرعت و قدرت بالا كم حجم بودن و سهولت در آپديت (آفلاين و آنلاين)نقل قول:
عزیز مگه الکیه یه 2 روش بندازی اینجا ایرانه...نقل قول:
یه 4 و یه 2 روشه که باید 2 رو بفروشی و یه 4 جاش بذاری.
بهترین مدله CoolPad رو قبلا هم گفته بودم بهتر بود چند صفحه قبلی رو گذری نگاه میکردین ولی هزار بار دیگه هم میگم :11:نقل قول:
بچه ها کول پد چه مارکی خوبه؟ تا 40 تومان اینا؟
چون سری 6 هواکشاش متمایل به چپه باید چیزی پیدا کنید که این جوری باشه ولی من همه اصفهانو گشتم نبود یه 26 تومانی برداشتم دو فنه بزرگ یه یکیش سمته چپ میوفته دیگه بلاخره...
ولی مناسب ترین مدل CoolMaster U2 هست خیلی قویه لامصب فقط 38 تومان...
البته از همه اینا مهم تر اینه که اونجا چکش کنید که نویز نداشته باشه فنا خیلی ها اجازشو نمیدن....
همشونو دان کن هیچ مشکلی پیش نماد من تضمین میکنم. خودم امتحان کردم بابا..:46:نقل قول:
اگه هم مشکلی داشتی من خودم 7 تا کرک سالم با روش های متفاوت حدوده 1mb برات آپ میکنم.
در مورد كارت گرافيك كه بصورت اتوماتيك سويچ ميكنه اما در مورد آنتي ويروس من nod32 رو استفاده ميكنم به جهت سرعت و قدرت بالا كم حجم بودن و سهولت در آپديت (آفلاين و آنلاين)[/QUOTE]
مشکل همین جاست که اتومات نیست برای اینکه اتومات عوض بشه باید چیکار کنم ؟
قبل ازینکه Uitimate بریزم اتومات بود
.
آها راستی اوتورانمم کار نمیکنه مثلا فلش وصل میکنم چیزی روی صفحه نمیاره !
راسته که مین هارد 6090 میسوزه ؟