من می تونم الان سینما خانگی برای جایزه ال جی بردارم و بعدا پلیرشو رو عوض کنم یه بلوری پلیر بزارم ولی از اسپیکراش استفاده کنم ؟ میصرفه ؟
Printable View
من می تونم الان سینما خانگی برای جایزه ال جی بردارم و بعدا پلیرشو رو عوض کنم یه بلوری پلیر بزارم ولی از اسپیکراش استفاده کنم ؟ میصرفه ؟
Picture preset: Expert1 Backlight 35 Contrast 90 Brightness: 50 V/H Sharpness: 50 Color: 50 Tint 0 Dynamic Contrast Off Noise Reduction Off Mpeg noise reduction Off Super resolution Off Black level Low Real Cinema Off Color gamut Standard Edge enhancer Off xvYCC Auto Color filter Off Color temperature Warm RGB Method 2 points R contrast 0 G contrast -2 B contrast 1 R brightness -7 G brightness 20 B brightness 5 TruMotion On/Off LED local dimming Offنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز ولی شما که بیشتر چیزهارو off کردی در اینصورت اصلا چرا کمپانی اینها رو در منو قرار داد؟نقل قول:
نقل قول:
کنتراست داینامیک رو خاموش کن چون بعضی رنگ هارو بد نشون میده.
و غیر طبیعی هست من که این کارو کردم
سلام
واقعا 47lw65100 شده 2400 ؟ .. شوخی میکنید:18:
این تنظیمات تقریبا بهترین کالیبراسیون هستنقل قول:
شما میتونی خودت گزینه ها رو خاموش و روشن کنی و با تصویری که بیشتر حال کردی استفاده کن
نقل قول:
پش خدارو شکر نصب کردی
آره جعبه ی 660 مثل tv میمونه.
ولی روی جهبه ی 670 گلاسه کشیده شده.
مگه جعبشم میخوای بزاری بقل tv:46:
مطمئنی بلندگوها جدا گیر میاد؟نقل قول:
آخه اگر هم باشه بلوری پلیر فقط خروجی صدا داره آمپلی که نداره
باز هم باید با یه چیزی تقویت بشه
نقل قول:
دوستان من بالاخره یه فیلم با بیت ریت 17 مگ روی tv تست کردم اونم سه بعدی واقعا پسیو شاهکاره
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
من فیلم بلوری تبلیغاتی سامسونگ که megamind بود رو تست کردم عالی بود.
راستی منم دارم از تورنت فیلم های sbs میگیرم.
واسه فروش میخوام.
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
نقل قول:
بلند گو که نمیشه به بلوری وصل کرد چون ورودی بلند گو ندراه باید با اپتیکال به سینما خانگی وصل کنید
نه نصب نکردم :31:نقل قول:
کیفیت کارو میگم دادا.....:10: