از لحاظ فیزیک ظاهری با arc فرق خاصی نداره ؟ ارزش داره ادم صیر کنه تا اینوه بخره یا arc هم خوبه ؟
Printable View
از لحاظ فیزیک ظاهری با arc فرق خاصی نداره ؟ ارزش داره ادم صیر کنه تا اینوه بخره یا arc هم خوبه ؟
حذف شود ...نقل قول:
من دوستم کاره جالبی کرده در این مورد . اومد روی دکمه پاور یک تیکه پلاستیک شفاف کوچک(پولک مانند) حدود 1 میلی متر چسبوند البته با ظرافت بسیار بالا به حالتی که گوشی رو الان میبیند متوجه نمیشد این قسمت اضافه شده اما همین کار کوچیک باعث شده به راحتی از دکمه لاک استفاده کنه و فشار کمتری هم به بدنه گوشی بیاد .:10:نقل قول:
اینارو جدی گفتی الان ؟ :18:نقل قول:
اگه دو هسته ای بودن پردازنده برات مهمه صبر کن اینو بخر ( اینم در نظر بگیر که دوربینش 8 مگاپیکسله آرک 12 مگه )
اینارو جدی گفتی الان ؟ :18:نقل قول:
اگه دو هسته ای بودن پردازنده برات مهمه صبر کن اینو بخر ( اینم در نظر بگیر که دوربینش 8 مگاپیکسله آرک 12 مگه )
آره دیگه مگه دو هسته ای نیست این؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه میکنه این فوتوشاپ : دی
زاویه دیدو : دی
آرزو بر .... عیب نیست : دی
آقا اصلا دکمه پاور احتیاج نیست شما لاک گوشیو با دکمه هوم باز کن برای قفل کردن هم از این برنامه استفاده کنید:
انیمیشن های جالبی هم دارهکد:http://mehdibrg.persiangig.com/ScreenOff%26Lock%28Donate%29v196-Market-Militia-.rar
ایول فوتوشاپ دمش گرم :دینقل قول:
مگه چند بار می خوای اینجوری فیلم نگاه کنی باهاش چند بار می خوای باهاش عکس نگاه کنی
هرچی باشه از طراحیای HTC بهتره :دی
سعید الان من چی بهت بگم؟؟؟ : دی خودت بگو چی بهت بگم خوبه : دینقل قول:
عزیزم این که عکس نیست ، یه رندره... مدل سه بعدی رو میسازن ، رندر میگیرن ، میشه این... زاویه دید که توی رندر اعمال نمیشه :13:
تبریک میگم ، رکورد بیشترین اطلاعات غلط توی یه پست رو شکوندی : دینقل قول:
فرقی نداره
دوربین جفتشون (آرک اس و آرک) 8ــه ، سی پی یو جفتشون هم سینگل کور هست... اما این 1.4 گیگاهرتزه و آرک 1 گیگاهرتز...
به نظرم تفاوت ندارن ، تنها تفاوتشون اینه که آرک اس کرنل اولیه ــش OC شدست... من آرک + کاستوم کرنل با OC رو ترجیح میدم...
البته ، شاید هم این آرک اس کلاکِ اولیش همین 1.4 باشه :-؟؟ ولی بعید میدونم و فکر کنم همون 1گیگاهرتزه که اور شده...