-
با افرادی که وقت و زمان براشون اهمیت نداره دوستی نکنید که جزء ضرر چیز دیگه ای نصیبتون نمیشه
اینگونه افراد تنبل هستند و سر قول و قرارشون نمیمونن و همیشه دیرتر سر قرار حاضر میشن و همین رفتارشون باعث میشه که از کارهاشون عقب بی افتند
با افرادی که هدف و برنامه ندارند و همیشه آس و پاس هستند رفاقت نکنید.امکان داره رفتارشون به شما هم سرایت کنه
-
برای درمان چاقی یا لاغری حتما به متخصص مراجعه کنید.
من خود سر رفتم از عطاری پودر بومبا که برای چاق شدنه گرفتم.الان سنگ کلیه گرفتم و نمیدونم چی کار کنم
حتما هر روز میوه مصرف کنید.بعضی ها هستند که اصلا سمت میوه نمیرن و هزار تا مشکل پیدا میکنن.من خودم اگه 2 روز میوه نخورم با عرض معذرت یوبس میشم
-
دوستانی که میخوان لاغر بشن اصلا عجله نکنن! مناسبش اینه که ماهانه حد اکثر یک تا دو کیلو لاغر بشیم.زژیم و کم خوری و اینجور مزخرفات رو بذارید کنار .به جاش مثلا عوضه اینکه شام پلو بخورید ، سالاد کلم و سبزی و پنیر و اینچیزا میل کنید بعلاوه ی تحرک یکم زیاد
اگه همینجور پیش برید بعد از دو سه ماه کاملا احساس خواهید کرد که لاغر تر شدید
رژیم گرفتن = ریزش مو/سستی/ضعف/ناتوانی/بی حوصلگی/بیخوابی
من قبلا رژیم گرفتم بدنم ناقص شد.اما بعد از برطرف کردن این نواقصات دفعه ی بعد ورزش و وعده های غذایی کم چرب باعث شد تو یه سال 12 کیلو بذارم زمین:دی
-
بدقول نباشید این اخلاق خیلی زشته
-
مرتب نیاید این جا و بقیه رو هی نصیحت کنید یکم هم از تجربیات بقیه استفاده کنید
-
سلام دوستان
توی اینترنت و فروم ها هیچ وقت به هیچ کاربری و یا هیچ شخصی توهین و فحاشی نکنید
و سعی کنید تا حد امکان پست های سیاسیِ خیلی واضح ننویسید
اینو بدونید که ما در همین محیط مجازی هم آزادی نداریم و هر خطری در کمینه ....
پ.ن : قربون همین p30 خودمون که اصن اینجور بحث ها نمیشه :happy:
-
کاری رو که می دونید می تونید انجام دهید قبول کتید
-
اگه دوست جون جونیتم گفت کنکور رو ول کن هنوذ وقت زیاده بهش توجه نکن تا مثل من مدیریت نخونی و اون نره حقوق بخونه
-
همیشه خودت انتخاب کن.اگه انتخاب شدی شک نکن که میخوان از سادگیت سوء استفاده کنن.
-
وقتی میخواید چیزی رو سرخ کنید بدونید کگه روغن خیلی داغه!!
یه بار داشتمک سیب زمینی سرخ میکردم تمام سیبزمینی که تو ظرف بود و از بالا ریختم تو ماهی تابه.چشتون روز بد نبینه هرچی روغن بود از روی ماهای تابه ریخت رو دست من و کلی ....