خیلی از برنامه ها بصورت دیفالت روی اینترنال مموری نصب میشننقل قول:
برای همین باید بعد از نصب به اس دی کارت منتقل کنید.
Printable View
خیلی از برنامه ها بصورت دیفالت روی اینترنال مموری نصب میشننقل قول:
برای همین باید بعد از نصب به اس دی کارت منتقل کنید.
مشکل خودم یادم رفت :n02:
دوستان sd card من مدام هنگ میکنه و گوشیم ریست میشه
بعد که بالا میاد بعضی از فایلایی که روی اس دی کارت هست پاک شدن
و حتی برنامه ها هم غیرفعال شدن
مشکل از کجاست؟
و چه باید کرد؟
مرسی:n16:
دوستان گوشی رفیقم گلکسی S3 هست نرم افزار فارسی داشت گوشیش زبانش فارسی میشد ولی حالا گوشیش خودکار شده انگلیسی و دیگه فارسی هم نمیشه،یه نرم افزار فارسی ساز خوب معرفی میکنید دانلود کنم.ممنون فقط هر چی زودتر بگید بهتره
باسلام و خدا قوت به شما زحمت کشان من گوشی گرندمو با برنامه اودین به 4.2.2 ارتقا دادم که همه چیزش با موفقیت طی شد ولی قفل شبکه شده که توی سایتا که تحقیق کردم گفتن انگار حتما باید با باکس بازش کنم که بردم تعمیراتی رقم بالایی بهم گفت ایا تنها راهش همینه یا میشه با این فریموری که قرار دادید به حالت قبلش برگردونم ؟؟؟؟ لطفا جواب بدید که شدیدا گیرم با تشکر
سلام من مشکل Wifi دارم،هر از چند دقیقه یه بار وای فای قطع و وصل میشه
چون دارم Clash of Clanes بازی میکنم هی از بازی میپره بیرون اعصابم خورد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندوید 4.1.2 هست،تو خونه 2 تا اینترنت متخلف دارم یکی از مخابرات یکی صبانت با 2 تا مودم مختلف ولی هر دوتاش این مشکلو دارن
کسی این مشکل نداشته؟؟
گوشیتون چیه؟نقل قول:
دوستان گوشی سامسونگ اس۴ دارم که وقتی صفحه اش رو روشن میکنم یکی از سنسوراش یکسره روشن میمونه تمام تنظیمات سنسوراشم غیر فعال کردم اما هر وقت که با یک دوربین بهش نگاه کنی سنسورش روشنه [IMG]p_20140805_013813[/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان گوشی سامسونگ اس۴ دارم که وقتی صفحه اش رو روشن میکنم یکی از سنسوراش یکسره روشن میمونه تمام تنظیمات سنسوراشم غیر فعال کردم اما هر وقت که با یک دوربین بهش نگاه کنی سنسورش روشنه
گوشیم xperia SPنقل قول:
دوستان سلام نمی دونم سوالمو جای خوبی پرسیدم یا نه اگه جاش مناسب نیست منو ببخشید خلاصه من دیروز یک دستگاه جی3 خریداری کردم که بعد حدودا 4 سال اولین باره که من سراغ اندروید رفتم (چهار سال پیش هم زیاد تجربه نکردمش) به همین علت زیاد باهاش اشنا نیستم و از اونجایی که یه مدت بسار طولانی با ios سروکار داشتم و عادت کردم به بنامه های اورجینال میخواستم یدونم مارکت اندروید کجاست چجوریه؟ ایا گیفت کارتش پیدا میشه؟ آیا باید استورشو هم مثل بازار دانلود و نصب کرد یا پیش فرض روی گوشی هست؟ اخه تنها استوری که روی گوشی من پیش فرض وجود داره یک برنامه هست به نام PLAY STORE نه فروشگاه کاملی به نظر نمیاد اولا که فقط بنامه های رایگان رو نشون من میده (شاید برای اینکه اکانت من موجودی نداره) دوم اینکه گستره نرم افزاریش کم به نظر میاد (مثلا حتی لاین رو من توش پیدا نکردم) سوم اینکه من دو تا بازی از همونجا دانلود کردم که وقتی وارد بازی میشی ارور میه و از بازی میپره بیرون که خب وقتی داری از فروشگاه رسمی به طور اوریجینال خریداری میکنی انتظار همچین مسائلی رو نداری
من کلا زیاد نمیتونم وقت برای پیدا کردن برنامه کرک شده که فکر میکنم باز قابل اپدیت شدن و انلاین بازی کردن رو نداشته بذارم برا همین نیاز به برنامه هایی اوریجینال دارم که دردسر نداشته باشه خواهش میکنم راهنمایی کنید
ممنونم