داداشم اون 3 درصدی رو که دوستمون میگه قبلا رو قیمت لپتاپ کشیدن!!!نقل قول:
Printable View
داداشم اون 3 درصدی رو که دوستمون میگه قبلا رو قیمت لپتاپ کشیدن!!!نقل قول:
این دوستمون درست میگه 3% به اسم مالیات بر ارزش افزوده اضافه میکشن روش (اضافه بر مبلغی که توی سایتشون اعلام کردن)نقل قول:
توی فاکتور هم قید میشه
ولی چیزی که من فهمیدم اینه که این 3% مالیات فقط تو ساختمان مرکزی خ آفریقا از ملت گرفته میشه
و ظاهرا نمایندگی ها این مبلغ و نمیگیرن
ممنون ولی من کامل گیج شدم اگه dedicated هست چه جوری از سیستم رم میگیره اگه رم میگیره پس چه جوری dedicated هستش؟؟؟تازه چرا شده 2299 ؟؟؟مگه تا 2.8 نیست؟؟؟از نظر رم که کم نداره؟؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آیا این سیستم ممورد که نوشته همون رم سیستم هست دیگه نه؟؟؟
خوب منم به جمع 5010 دارا پیوستم 1545 رو فروختم اینو امروز خریدم خیلی خگشل تر از 1545 ه
والا در مورد اینکه چرا 2299 هست و 2.8 نیست اطلاعی ندارمنقل قول:
خوب دوست من خود گرافیک 1 گیگ مموری داره و یه مقدار هم از رم قرض میگیره دیگه، الان مشکل کجاست؟
شاید بشه اون shared memory رو تغییر داد اما نمیدونم چجوری
بله دیگه باید رم باشه:46:
این سوالات رو در بخش گرافیک بپرسید جواب بهتر و درستتری میگیرید:10:
سلام درایورها رو چطوری میشه از سایت دل دانلود کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
خب ببین من شنیدم که عبارت dedicated رو برای گرافیکهائی مینویسن که دیگه از رم فضا قرض نمیگیرن !!!ولی این چیزی که میبینم و گفته های شما!!!!چی بگم والله بسم الله فوت فوت فوت....نقل قول:
راستی دوستان گل یه خبر مسرت بخش هم بدم به گیمرهای گل:امروز nfsph 2010 رو گرفتم رو سیستم نمیدونید چه گرافیکی داره واقعا همچین بازی ای لایق 5010 هست هرکی گیمره تئلل نکنه که از دستش رفته
در ضمن تمامی مشخصه های گرافیکی در بالاترین کیفیت خود قرار گرفتن و به روونیه هرچه تمام تر اجرا گردید
یا حق
برو به این لینک توی قسمت drivers & downloads:نقل قول:
کد:http://support.dell.com/support/index.aspx?c=us&l=en&s=dhs
دوستان اگه امکانش هست از دی وی دی رایترتون یه عکس بزارید؟ :11:
سلام به همه
حدود 4 یا 5 ماه پیش برا یکی از مشتریا 5010 آوردم دیروز اومده میگه هاردش خراب شده طرف گرفته لپ تاپ برده ناکجا بازش کرده و بدون هارد برام آورده منم فرستادم گارانتی البته نه برای گارانتی بلکه برای نصب هارد جدید.
من بعد 5010 لپ تاپ ایسر 5741g هم فروختم خداییش خیلی چیز با حالیه البته نمی خوام بگم 5010 بده و... ولی این ایسر به نظر من از 5010 بهتره ( کیفیت lcd - بی صدا بودن - خنک بودن - همراه داشتن درایورها - گرافیک قویتر 320m ) و خدمت اون دسته از دوستانی که می گن 5741 ظاهرش خیلی جلب نیست باید بگم در زیبا بودن این لپ تاپ شک نکنید.( البته سلیقه ایه)
سوال:
چرا باید هارد لپ تاپ یهو خراب شه؟
هارد جدید با چه مارکی بخرم؟( الان وسترن640 گیگ 100 قیمت دارم):5: