سلام دوستان.
من میخواستم برم مهندسی نرم افزار اما نظرم رو به علوم کامپیوتر تغییر دادم. حالا میخوام ببینم دانشگاههای مهم ایران-غیر از تهران- چه رتبه ای رو برای این رشته میپذیرن تا درس خوندنم رو بر اساسش مرتب کنم.
تشکر.
Printable View
سلام دوستان.
من میخواستم برم مهندسی نرم افزار اما نظرم رو به علوم کامپیوتر تغییر دادم. حالا میخوام ببینم دانشگاههای مهم ایران-غیر از تهران- چه رتبه ای رو برای این رشته میپذیرن تا درس خوندنم رو بر اساسش مرتب کنم.
تشکر.
سلام تو رو خدا یکی به من کمک کنه!
من 6 سالی از کنکور دور بودم یعنی رفتم دانشگاه لیسانس گرفتم اما رشتم دوست ندارم میخوام امسال کنکور بدم و پزشکی بیارم انگیزه خوندم دارم.اگه بخوام درس اختصاصی کلاس برم کدوم موسسه برم یا معلم خصوصی که میدونین خوبن بهم معرفی کنید در ضمن برای هر درسم بیشتر از 400 نمیتونم هزینه کنم.خواهش کتاب و معلم یا موسسه که الان این موقع سال قبول کنه برم کلاساشون بهم معرفی کنید. کسی نیست به من کمک کنه
اونایی که فیزیک پیش اندیشه سازان رو میخونن تست های بیشتر تمرین کنید رو هم حل مکنن؟ واسه تست کنار اندیشه سازان کدوم کتاب خوبه ؟
سلام.نقل قول:
الآن وقت فكر كردن به اين كه با چه رتبه اي فلان رشته رو قبول مي شم نيست! هممه ي اين ها رو به بعد كنكور موكول بكنيد و تلاش بكنيد بهترين رتبه اي كه مي تونيد رو بياريد! يادمه كه شنيدم يكي از تك رقم هاي چند سال پيش، بعد از كنكور تازه مي خواست ببينه چه رشته اي رو دوست داره! حالا رشته ي مورد علاقه اتون رو اگه شناسايي بنيد مشكلي نيست، ولي سراغ رتبه ي مورد نياز و اين حرف ها نريد كه خطرناكه!
به نظر من:نقل قول:
بهترین منبع کتاب درسی. دقت کن که کتاب هایی درسی مربوط به این کنکور رو بخونی
اندیشه سازان هر چی پیدا کردی بگیر بخصوص فیزیک.
زیست سبز هر سه سال
ریاضی کنکور سبز
دین و زندگی راه اندیشه بگیر
عربی هم کلاس برو.
اگر می خوای شروع کنی همین الان شروع کن که تازه دیر هم شده.
برو تو سایت قلم چینقل قول:
یادگار ماندگار قبولی های سال 88 رو داره
یه آمار کلی هم از 89 داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من برای درس زیست در یکی از آموزشگاه ها ثبت نام کردم
در یکی از آزمون های آزمایشی نیز شرکت میکنم
بودجه بندی تدریس در آمزوشگاه با بودجه بندی آزمون کاملا متفاوت است
اولویت با کدام است؟درس خواندن درس آموزشگاه یا درس خواندن جهت آزمون؟
قطعاااااااااااااااااااااا اااااااااا!نقل قول:
4_5تا مولف مطرح دور هم جمع شدن تست جمع کردن یه پاسخنامه توپ هم گذاشتن کنارش که من و شما استفاده کنیم فیضشو ببریم:31:
اساسا تستای آموزشی اسمش روشه شما پله به پله یه چیزایی رو توش یاد میگیری
توی تستای تمرین کنید هم سرعتت بالا میره هم آموخته هات تثبیت میشه و به نوعی خودت رو آماده کنکور میکنی مهم نیست که آموزشی و تمرین کنید رو همون موقع بزنی من خودم مثلا فصل 1فیزیک پیش1 رو توی آزمون بعدی جزو محدوده آزمون بود میومدم تستهای آموزشی رو میزدم و توی آزمون بعدش که بخش دیگه ی اون فصل میومد تستهای تمرین کنید رو میزدم
یعنی اگه مثلا کل فصل 40 صفحه بود و برنامه میگفت تا صفحه 30 آزمونه من کل 40 صفحه رو میخوندم و کل تستای آموزشی رو میزدم و توی آزمون بعد که از صفحه 30 تا 40 میومد میشستم فقط تستهای بیشتر تمرین کنید رو میزدم(چقدر حرف زدم:31:)
سلام به همه.
یه امار از این ازمونای قلم چی میخواستم.
نحوه ی امتحاناش.هر چند وقت یکباره؟قیمتاش چطوره و این حرفا
پیشاپیش ممنون
سلام.نقل قول:
آزمون هاش هر دو هفته يك بار هستش و مبحثي جاو مي ره و توي فاصله هاي زماني مثل دي ماه و عيد، آزمون دوره اي مي گيره.
هزينه ي هر آزمونش توي شهرهاي كوچيك حدود 10000 و توي شهر هاي بزرگتر كمي بيش تره...