نقل قول:
حالا که شما Topic Off کردی بذار ما هم جوابشو بدیم:46: دولت رایانههارو که نمیتونه جمع کنه قربونت برم یارانههارو جمع کرده :22:
Printable View
نقل قول:
حالا که شما Topic Off کردی بذار ما هم جوابشو بدیم:46: دولت رایانههارو که نمیتونه جمع کنه قربونت برم یارانههارو جمع کرده :22:
نقل قول:کد:217.218.127.104
217.218.127.105
217.218.127.106
217.218.155.104
217.218.155.105
217.218.155.106
هر 6 تا مربوط به مخابرات استان تهران (احتمالا دوتاش كار نمیكنن) ، برای استان ديگهای هم میخوای ؟
دوست عزیز اتفاقا سیمی که به مودم وصله چند تیکه هست؛ تاثیر داره؟ مقادیر snr و line attenuation چند باید باشه ؟ اگر نویز داشته باشه چنده؟نقل قول:
دوستان عزیز چیزشکن های پرتکل pptp رو بعضی اوقات میبیند اما اخیرا برای اولین بار sstp توسط سیب عرضه میشه.. دوستانی که تمایل دارن بگن قیمت و سایت طرف رو بشون میدم. اس اس تی پی هیچ موقع هرگزززز بسته نمیشه. پرتکل اس اس ال رو دیگه نمیتونن ببندن .
ایمیلتون رو پ خ کنید اگه سایت و اطلاعات مربوطه رو میخواید
سلام؛
من چراغ dsl ام روشنه ولی هم از طریق 192.168.1.1 تنظیم کردم که bridge باشه و هم یه بار تنظیم کردم pppoe باشه ولی در هر حالت ارور 678 دارم
چیکار کنم؟ ممنون
ماشاءالله!!! دوست عزیز هر تیکهای که وصل میشه، نزدیکی به کابل برق و سولفاتگی و زنگ زدن همهشون بشدت تأثیرگذارن. توصیه میکنم تا حد امکان سعی کنید کابل تلفن مستقیماً از سر پست تلفن بیاد به مودم وصل بشه و نزدیکش هیچ سیم برقی هم نباشه. پست مخابرات و جعبه تقسیمشم اگه چک کنی که پیچ و اتصالاتش زنگزدگی و سولفاتگی نداشته باشند که چه بهترنقل قول:
یعنی با سرعت 128 ، 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید ؟ من تا حالا همچین چیزی ندیدم! اینو درست متوجه شدم یا منظور دیگه ای داشتید؟نقل قول:
دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میده
من همین الان رو این حرف شما با مخابرات تماس گرفتم میگه برای 256 نهایتش 32 است!
نوع اتصال PPPOE و نوع ارتباط رو Auto بذار و VCI و VPI رو درست تنظیم کن یوزر و پسورد هم وارد کن. مقادیر مورد نیازو از ISP باید بگیری.نقل قول:
بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.نقل قول:
با 1 مگم هم 260 کیلوبایت دانلود
شما کار خاصی میکنی یا همینجوری تو اون منطقه اینطوریه ؟نقل قول:
بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.