خیلی چیز بی خودی با 70 -80 تومان بیشتر همان مدل 40D5550 رو تهیه کنید خیلی بهتر قیمت خود تلوزیون هم بدونه اشانتیون 1.120.000 تومان مدل انتخابی شما 60 تا 70 هزار تومان ارزان تر اما پنل خوبی نداره .نقل قول:
Printable View
خیلی چیز بی خودی با 70 -80 تومان بیشتر همان مدل 40D5550 رو تهیه کنید خیلی بهتر قیمت خود تلوزیون هم بدونه اشانتیون 1.120.000 تومان مدل انتخابی شما 60 تا 70 هزار تومان ارزان تر اما پنل خوبی نداره .نقل قول:
bang olufsen The BeoVision 7-55 v رو قیمت گرفتم 27 میلیون هست.
دوست عزیز قیمت بعضی تلویزیون ها کم شده مثل مدل های 2010 به قبل و 2011مثل قبل فروش میشه.نقل قول:
دوستان سایتی سراغ ندارین که قیمت ها رو زده باشه ؟ فروشگاه باشه ولی آپدیت
سایت چاره
#کد:www.chare.ir
کسی قیمت نداشت؟نقل قول:
سلامنقل قول:
lw95000 قیمتش تو مشهد حدود دو میلیون و پنجاه اگه یه سینمای خانگی بخری یه کارت هدیه 500 تومنی بهت میدن که بعد یه ماه شارژ میشه البته زمان جشنواره تموم شده ولی واست تاریخ قدیمی میزنن که مشکلی پیش نیاد در ضمن بعضی ها اون سینمای خانگی رو هم ازت می خرن
در کل با کسر کارت 500 و قیمتی که سینما رو ازت برمیدارن خودت حساب کن ببین چقدر میشه
lw95000 خیلی خوب داره فروش میره فقط از نظر من چند تا سوال وجود داره
1- اون محافظ صفحه شیشه ایش چقدر نور رو منعکس می کنه ایا آزار دهنده است خیلی از کیفیتش کم میکنه؟
2- عمر این tv چقدره ایا میتونه 4 سال بدون افت شدید کیفیت کار کنه؟
3-آیا واقعا فرق قابل ملاحظه ای بین این مدل ful led با یه مدل led وجود داره؟
دوست عزیز قیمت تلویزیونهای 46 اینچ سونی به شدت کاهش پیدا کرده ، من قیمت مدل EX520 را دارم که از 2360 تومان به 1950 رسیده .نقل قول:
قیمت EX520 چند ماهه که 1950 شده.:46:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگه کمی بیشتر برام توضیح بدی که چه پارامترایی توی خرید TV برات مهمه با توجه به نیازت بیشتر راهنماییت می کنم .