نه دوست عزیز من با شما موافق نیستم. البته من خودم قبلا دراین مودر پست زدم و توضیح هم دادم که ممکنه بعضی از دوستان از یک CPU dual core نسبت به CPU core 2 duo و همچنین نسبت به یک CPU core i7 با توجه به تاریخ تولیدشون توقع بسیار پایین تری داشته باشند و با تغییر از dual core (که اولین سیستم چند هسته ای هست و از کش مستقل استفاده میکنه و در زمان خاموش شدن یک کر کش آن کر نیز خارج میشه از مدار) به cori7 توقع داشته باشید تفاوت چشمگیری ببینید اینطور نخواهد بود. و بعد از تست عملی متوجه میشید زیاد تفاوت ندارند و حداقل اعداد ارقامی که اون شرکتها اعلام می کنند در شرایط عادی و با نرم افزارهای معمولی به دست نمیاد.
تا اینجا باشما موافقم
اما اینکه بگویی دو هسته ای بهتر هست من اصلا اینطور فکر نمیکنم و تکنولوژیهای جدید همیشه کارکردی بهتر دارند. حال اینکه نرم افزارهای ما ممکنه نتونند از تمامی هسته ها و یا از توان بالای CPU استفاده کنند دلیل نمیشه که اونCPU بهتر نباشه.
درضمن حداقل میشه گفت در شرایط خاص 100 درصد بهتر هستند.
من چیزی رو پیشنهاد نمیکنم و خودم هم میگویم اینها آنچنان که باید با نرم افزارهای معمولی تفاوتی ندارند اما اینطور نیست که در شرایط مناسب بتوان گفت دو هسته ای بهتر است. حرارت ایجاد شده مسئله مهمی نیست و سیستمهای جدید خودشون رو با حرارت بالا منطبق کردند.
و البته در آینده که نرم افزارهای جدیدتر به بازار بیاد مطئنا کارایی بالای خودشون رو این CPU های جدید نشان خواهد داد
به طور کل من همیشه موافق با تکنولوژیهای جدید هستم و از تکنولوژیهای جدید استقبال می کنم