پول يامفت مي ريزن تو شكمهاي اينها بهتر از اين نمي شه
Printable View
پول يامفت مي ريزن تو شكمهاي اينها بهتر از اين نمي شه
وقت کشی کجا بوده
اون شجاعی پرمدعا که اشتباهات خودش با زمین زدن میخواست توجیه کنه
پارک تو منچستر بازی میکنه و تقریبا همه تیمشون دارن تو اروپا بازی میکنن خودشون برای تیم ملیشون میکشن
اون وقت این 2 بچه رفتن تو اوساسونا بازی میکنن انقد ادعا دارن و با غرور تو زمین راه میرن
تو این تاپیک و همه جا صحبت از حذف تیم ملی بود
تا 2 تا بازی خوب کردیم توقع ها رفت بالا
بازم دست قطبی درد نکنه که فوتبال ایران از اون وضع داغونش درآورد
الان تكليف مردم چيه ؟!
به چي دلمون رو خوش كنيم...!؟
ایول...حرف حساب همینه !نقل قول:
وقت کشی کجا بوده
اون شجاعی پرمدعا که اشتباهات خودش با زمین زدن میخواست توجیه کنه
پارک تو منچستر بازی میکنه و تقریبا همه تیمشون دارن تو اروپا بازی میکنن خودشون برای تیم ملیشون میکشن
اون وقت این 2 بچه رفتن تو اوساسونا بازی میکنن انقد ادعا دارن و با غرور تو زمین راه میرن
خب دیگه ...
تاپیک افتاد دست اقایون "من می دونستم", ما بریم دنبال زندگی مون
دقیقا این دوتا گ....ه زدن به تیمنقل قول:
البته از حق نگذریم تیموریان خیلی مردونه بازی کرد درود به غیرت همچین بازیکنایی
جون ماردتون با فونت درشت ننویسین کور شدم !!!! :18:
پرچم سوريه ميان هواداران كره اي در جريان بازي ديده ميشد.
خاک بر سر فوتبال ما که دلمون به لژیونر هامون خوش بود... خاک ب رسرشون ...بی غیرتهای مفت خور... حتی نون دادن به شما حرام هست .... بابا من نمیدونم چرا وقتی این نکونام وشجاعی بازی رو داغون کردن به خصوص نکونام چرا بازیشون میدن.... نکونام ننگ بر تو
ذلایل باخت که نکونام و شجایی نیستش.کلا تیم تاکتیک نداره هیچ برنامه ای برای حمله نداره ندیدین که رضایی با این که میدونست توپش گل نمیشه توپ شوت کرد .تا کره مارو تحت فشار قرار میداد ایران سوتی میداد همشم که میزدند زیر توپ فکر کنم بهترین چیزی که بازیکنان به دست آوردن همین گالاکسی تب ا بود فکر کنم اصلا واسه همین رفتن قطر.:31:
بنده الان از زمانی که بازی تموم شده، همش دارم رفرش میکنم تا ببینم که صحبت های احساسی دوستان کی تموم میشه تا بتونم یه تحلیل عقلانی از بازی بذارم.
درسته. حق دارید. اما فکر کنم دیگه کافی باشه.
این حرفهای فحش میخوام بدم و خاک تو سر ... و مفت خور و پول پرست و .... دردی رو دوا نمیکنه.
(راستی پیش بینی ام درست دراومد، در یک چهارم حذف شدیم.):41:
همچنان منتظریم.