نقل قول:محتوای مخفی: ax
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: ax
سلامنقل قول:
من همیچنی چیزی ندارم !!!
وقتی وارد بازی میشم گزینه بازی دوستانه و لیبرتادورس و خروچ دارم
setting داخل فولدر بازی نه خود بازی
اگه این تیک رو بزنی مشکلت حل میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر امكانش هست از داور بازي يه عكس بزاريد (فكر كنم ميكروفونش جالب باشه:31:
گذاشتم همون بالاست تو اسپوی..نقل قول:
دوست عزیز میدونم تاپیک بازی 3 تا کوچه بالا تره اما این دوست ما اینجا لینک فیفا رو گذاشت منم اینجا ازش سوال کردم اگر تاپیک فیفا سوال مطرح می شد حتما اونجا سوال رو مطرح می کردم خلاصه اگر مشکلی پیش امد شرمندهنقل قول:
آقا منم یه 3-4 ساعتی بازی کردم
در کل بازی خیلی خوب تغییر کرده و دیگه از حالت Arcade دراومده و Simulation خیلی خوب کار شده
یه چندتا نکته ای که تو بازی دیدم رو بگم:
+:
حرکت 360 خیلی چسبید واقعا برام جالب بود دیگه اصلا نمیتونم بازی بدون 360 رو تصور کنم.
سیستم پاس خیلی خوب تغییر کرده و با قدرت داشتن و 360 بودن راحت میتونید هرنوع پاس تودری بندازید هوایی و زمینی از بین دفاع یا از کنارش . فقط تمرین زیادی میطلبه
درگیری دفاع ها با مهاجمین خوب کار شده. غیر از بعضی از حرکات تکنیکی ساده ای که دفاع وایمیسه تا تموم بشه بعد توپ رو بگیره بقیه عالی کار شده. تکل ها درست باید به توپ بخورن و تنه به تنه دفاع با مهاجمین خیلی جالبه - همچنین Block کردن دفاع ها که باعث میشه مهاجمین سرعتی مثل بازیهای قبل ازشون راحت جلو نزنن (مخصوصا پویول )
شوت ها خوبه فقط خیلی سخته زدنشون. یعنی شرایط شوت اگه فراهم نباشه مثل بازی قبل نیست که یهو برگردی سمت دروازه بشوتی بره سه گوش دروازه ولی اگه شرایط فراهم باشه زیاد گل میشه (که به نظر من طبیعیه) . بعضی دوستان گفته بودن با مسی راحت شوت رو گل میکنن این واسه اینه که دقت شوت مسی 98 و ماکزیمم بازیه و دروازه بان روبه رو هم یه دروازه بان شش دونگ نیست.
داور به نظر من خیلی خوب کار شده (تو بازی واقعی هم کمی اشتباه دارن داورا و درصد اشتباهات داورا تو این بازی به نظرم با واقعیت فاصله کمی داره)
-:
مهمترین نکته منفی به نظرم تکنیکای بازی هست که تقریبا همه ی بازیکنا (حتی Demichelis ) هم میتونن راحت انجام بدن و این خیلی ضایس یعنی رونالدو و مسی با فن بویتن و فن بومل یه تکنیکو میزنن (البته سرعت انجام و احتمال موفقیت فرق میکنه ولی نه زیاد) و این به همراه تکنیکای Right Stike باعث میشه هر بازیکنی پشت سر هم جرکت تکنیکی انجام بده و گند بزنه به بازی
گرافیک بازی از بالا اصلا به خوبی گرافیک از نمای پایین (Repaly , ... ) نیست. مخصوصا اگه آفتاب رو زمین بزنه گرافیک داغونه
دوربین یکم اعصاب خورد کنه نزدیک محوطه جریمه ها
دروازه بانا چالاک نیستن یکم اسلو موشن عکس العمل نشون میدن ولی خیلی خوب میان بیرون انصافا. ولی رو شوتا کندن (البته دروازه بان هر دو تیم دروازه بان شش دونگ مثل کاسیاس یا سزار نیستن شاید مشکل این باشه)
بازی دیگه باعث رفع خستگی نمیشه چون باید کاملا ذهنتون رو متمرکز بازی کنید و کلی هم خسته میشید بعد بازی (تازه هنوز دریبل ها رو کاملا یاد نگرفتم وگر نه باید بشینین مثل Mortal Kombat رمزاشو حفظ کتید)
دفاع ها تو موقعیات های سخت عکس العملای خیلی خوبی نشون میدن ولی بعضی پاس های ساده ی حریف رو نمیگیرن مثلا صب میکنن مهاجم بیاد بگیره و جلو نمیرن
کلا ضعف آنچنانی تو بازی نمیبینم
پیشنهاد میکنم حتما دمو رو دانلود کنین چون باید تا اومدن نسخه اصل بازی رو یاد بگیرید چون بازی جای کار زیادی داره (مخصوصا کسایی مثل من که تجربه FIFA NEX GEN ندارن حتما دانلود کنن تا آروم آروم یاد بگیرن )
فعلا دارم FIFA رو دانلود میکنم
خداحافظ به امید برد امشب رئال با گلای کریس و اوزیل:5:
مرد حسابی خجالت بکش عکسهات اینا بود.اه چی شیه اینا؟ :31:
شوخی کردم دمت گرم بهادر جان خیلی سالاری همیشه به گردن بچه های تایپک حق داشتی و داری.
قضیه پارسال و حالی که به بچه ها دادی رو فراموش نخواهیم کرد. مرسی:10:
نمیدونم چرا این منو بین دونیمه رفته رو مخم.بچه ها هنوزم در پایان مانند سریهای قبل به بازیکنا نمره میدن!!!!؟؟؟:20:
دوستان یه سوال برام پیش اومد:
چرا کونامی تیم های اسپانیا و ژاپن رو ساخته ولی تو بازی نیست؟و باید حتما با پچ بیاریش؟
تیم اسپانیا که همه چیزش عالی بود.فیس ها عالی بودند.تازه یه ستاره هم روی لگوشون اضافه کرده بودند(به خاطر جام جهانی)