اگه بازی رو اجرا کنین و دست بهش نزنین اون صحنه سینمایی پس از مدتی پخش میشه. البته صحبت کردن هاش برداشته شده.نقل قول:
Printable View
اگه بازی رو اجرا کنین و دست بهش نزنین اون صحنه سینمایی پس از مدتی پخش میشه. البته صحبت کردن هاش برداشته شده.نقل قول:
دوستانی که به ورژن 1.01 آپدیت کردند لطف کنند،بزرگی کنند،آقایی کنند، این دو تا فایلشون :
AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe رو برای دانلود بزارن ...چون آپدیت برای بعضی ها Error
میده :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم فایلی که دانلود کردیم و errorr میده:
اینم ورژن فعلی :
اینم اون دوتا فایلی که محبت میکنین بذارین دانلود کنیم :
خیلی خیلی خیلی ممنون
باید بعد از تایپ ipconfig و قبل از / یه فاصله بذاری یعنی: ipconfig /flushdns
این برای اینه که باید یه فاصله قبل اسلش بذارینقل قول:
تو قسمت Run میزنم : ipconfig/flushdns ارور میده ؟!!! مشکل از کجاست ؟
ipconfig /flushdns
حالا یکی به داد من برسه
یه بار دیگه سوالم را می پرسم
هنگام اجرای server سریع خارج می شه
در نوار استارت هم همه گزینه ها را exit کردم امابازم نمیشه و server فورا بسته میشه
در کنترل پنل هم کارهای لازم را انجام دادم
البته یه بار بازی را اجرا کردم ولی وقتی SQL Server و Visual Studio2008 ریختم دیگه نیومد.
آیا راهی هست که همه ی برنامه های اینترنتی و یا تحت داس ها بسته بشه؟
برای کرک کردن بازی باید مراحل زیر رو انجام دهید :
1. ابتدا بازی را نصب کنید .
2. سپس بازی رو به 1.01 ارتقا بدید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. در مرحله بعد کرکی را که با آن امکان بازی بصورت اینترنتی ممکن می شود را کپی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در نهایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او در جای خود کپی کنید .
موفق باشید!
جناب siavashjal
لطفا جواب من را هم بدین
در نوار استارت هم همه گزینه ها را exit کردم امابازم نمیشه و server فورا بسته میشه
این را هم بگم که بازی را یه بار اجرا کردم ولی بعد نصب کامپوننت های Visual studio 2008 و SQL Server دیگه بازی اجرا نشد
آیا از task manager میشه برنامه های مرتبط با اینترنت را غیر فعال کرد ؟ از کجا باید فهمید که کدوم ها را باید end کرد؟
اگه ميشه يه راهنمايي در مورد مراحل بازي بزاريد.
جناب siavashjal
لطفا جواب من را هم بدین
این را هم بگم که بازی را یه بار اجرا کردم ولی بعد نصب کامپوننت های Visual studio 2008 و SQL Server دیگه بازی اجرا نشد
آیا از task manager میشه برنامه های مرتبط با اینترنت را غیر فعال کرد ؟ از کجا باید فهمید که کدوم ها را باید end کرد
سلام
دوستان منم بازی رو تموم کردم البته روی 90 درصد. پر ها و مقبره ها چیزهایی بودند که به طور کامل نتونستم باز کنم. راستی من سرور و ولو خودم رو قرار میدم . من که باش کامل تموم شد.
تو این فایل rar خوده ولو رو هم قرار دادم.کد:http://www.speedyshare.com/files/21950243/DRM-AC2-OFFLINE.Server-v0.3.2.rar
میشه یک نفر کل value هارو بزاره دانلود کنیم ؟