سلامنقل قول:
خیلی ممنونم.یعنی باید دوباره دانلودش کنم؟نمیشه یه جورایی درستش کرد؟به نظر شما انجین مشکل نداره؟کسی این ورژنش رو دانلود کرده؟
با تشکر:40:
Printable View
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم.یعنی باید دوباره دانلودش کنم؟نمیشه یه جورایی درستش کرد؟به نظر شما انجین مشکل نداره؟کسی این ورژنش رو دانلود کرده؟
امروز یه خبر راجع به تصمیم Epic Games در مورد پشتیبانی از iOS در UDK خوندم.
نمیدونم دوستان این خبر رو خوندن و بهش توجه کردن یا نه. ظاهرا Epic Games تو کنفرانس Korea Games Conference اعلام کرده که به زودی قابلیت پشتیبانی از iOS رو به UDK اضافه میکنه.کد:http://www.udk.com/news-ios.html
این میتونه یه خبر عالی برای بازی سازهای مستقل باشه. نمیدونم با سیاست Apple تو فروش نرم افزارها در App Store چقدر آشنایی دارین. اولا این بازار به صورت مستقیم مورد استفاده کاربران iOS (شامل iPhone,iPad, iPod Touch) هستش. یعنی شما نرم افزار یا بازیتونو برای اپل میفرستین و خود Apple نرم افزار یا بازی رو از طرف شما میفروشه(البته یه درصدی رو بر میداره). خوبیش اینه که تمام کاربرای اپل نرم افزارهاشون فقط از طریق همین App Store تهیه میکنن (بگذریم از Device های قفل شکسته). این یعنی ارتباط مستقیم با بیش از 40 میلیون کار بالقوه. لازم به ذکره که این بازار در حال حاضر یکی از بهترین بازارهای موجود برای بازی سازهای مستقله. در ضمن بیشترین سهم در فروش نرم افزارهای App Store هم متعلق به بازیها و بخصوص بازیهای آرکید هست.
من به دوستان توصیه میکنم حتما رو این قضیه فکر و تحقیق کنن.
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
من امروز صبح نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت.نقل قول:
میشه به من بگید؟در ضمن یک رفرنس خوب برای این 10 مگابایت کدی که وجود داره سراغ داره کسی؟نقل قول:
ممنون
سلام
داشتم با این آموزشها کار میکردم به یه مشکل بزرگ برخوردم!
یه مکعب رو توش یه light گذاشتم بیلدش 20 دقیقه صبر کردم بازم بیلد نشد!
بیلدش گیر کرده تو lightmass ! چیکار کنم؟
یادمه توی پست های قبلی خیلی قبل جواب داده شد. الانم یادم نیست چی کار باید برای رفعش بکنی ولی اگه می خوای ردش کنی
Bulid Light که یه ایکون لامپه رو کلیک کن و تیک Use Lighmass رو بردار حالا دوباره بیلد کن میره .
ممنون.
اینطوری که بازی هیچ وقت نمیتونه از lightmass استفاده کنه:18:
لطفا یه راه حلی چیزی بگید که اینطوری نشه!
شما اصلا به حرف من گوش نمی کنی ها. آقاجان با آموزشا که گفتم برو جلو اصلا به مشکل بر نمی خوری.نقل قول:
امیر رضا جان 2 ماه دیگه UDK رو ول کردی ناراحت نشی ها.
برا این مشکلتم تو تاپیک سرچ کن LightmassImportanceVolume، چند بار توضیح دادم باید چیکار کنی.
راستی به تیک Lightmass هم دست نذار اصلا.
سلامنقل قول:
با چی دانلود کردی؟ هیچ وقت حجم های متوسط و بالا رو با نرم افزاری که Rollback نداره دانلود نکن، حالا هر چقدر خطت خوب باشه.
این 4-3 ساله اخیر یه مورد هم این طوری نداشتم دیگه چون با Rollback می گیرم.
شما تو اونا دقیقا بدون چیش می خوای کار کنی؟ بگو تا بگم چیکارش کنی.نقل قول:
بهترین رفرنس، خود کد هست، با توجه به این که 1. کل کد US رو داری و 2. کلاس ها Self Document هست.
البته یکی دو جا هست که مثل MSDN این داکیمنت ها رو جمع کردن، نمونش UnCodeX و Wiki.BeyondUnreal .
مورد خیلی مهمی هست که بدونی کلاس های اصلی حداقل چیکار می کنن، ولی قبلش باید به خود زبون مسلط بشی. که خب اول کار نیاز رفرنس های UDN رو بخونی.
سیلسین جان بی زحمت دیگه هیچ وقت این راهو به کسی توصیه نکن، شما با این کار عملا نصفه از نور پردازی آنریل رو از بین می بری.نقل قول:
در ضمن اگه می خوای Lightmass رو برداری این راهش نیست.
تا بعد.:8:
در مورد Lightmass : حساب کردنش خیلی طول میکشه مخصوصا اگه کیفیت Light رو بالا ببرید . کاری نداشته باشید برای منم خیلی طول میکشه ولی عوضش واقعا نو پردازی عالی بهت تحویل میده
اگه دیدی همینطور ادامه داره و تموم نمیشه برو تو تنظیمات Lightmass مقدار هارو عوض کن و کیفیت Lighting رو هم پایین بیار
آقا منم زبونم مو در آورد !!! :31: گفتم آموزش هارو دیدم الان دارم تمرین میکنم ! با Soft Body هم نمیشه انجام داد امتحان کردم یه چیز داغونی در اومد! : دینقل قول:
ویرایش شد.... .....
سلام خدمت دوستان
ببخشید یه سوال داشتم:
من یه درخت رو که با SpeedTree ساخته بودم رو وارد آنریل کردم متریالهاش رو هم ساختم,یه مشکل داره که وقتی Build رو می زنم تنه درخت خوبه ولی برگ هاش سیاه شدن همه نور هارو امتحان کردم فقط با نور Sky Light برگهاش ردیف میشن بقیه نورها برگ ها سیاهن:13:ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:46: