سلام . ممنونم . راستش دقیقا اطلاع ندارم . یا کیان آباد هست یا کیان پارس
دایی من رفته و پرسیده - از مخابرات گفتن چون آپارتمان است باید یک هزینه جدایی پرداخت کنید .
2. به نظر شما صبا نت خوب است !؟
Printable View
سلام . ممنونم . راستش دقیقا اطلاع ندارم . یا کیان آباد هست یا کیان پارس
دایی من رفته و پرسیده - از مخابرات گفتن چون آپارتمان است باید یک هزینه جدایی پرداخت کنید .
2. به نظر شما صبا نت خوب است !؟
سلام دوستان .
من کل پست های شما دوستان رو خوندم حدود 70 صفحه آخرو و حالا میخوام به پاس تشکر از شما که باعث شدین من بهترین انتخاب رو برای adsl2 بکنم منم تجربمو بنویسم .
با توجه به تعریفی که بچه ها از جمله پوریا و میلاد و بقیه دوستان:40::40::40: از پارس آنلاین کردن منم دلمو زدم به دریا و از مشترکین فهیم .....(نمیخوام تبلیغ بشه) بیرون اومدمو منم دوشنبه صبح رفتم از پارس آنلاین البته شعبه اصلیش ( چونکه از دوستام شنیده بودم نمایندگی پارس آنلاین که تو خیابون طالقانیه پولو میگیره بعد دوماه میزارتت تو نوبت :13:و خلاصه کلی قرو فر میاد و اینا و پشتیبانیشونم همچین تعریفی نداره و ...:2:)
پس رفتم اون شعبش که تو برج کیانپارس یه اشتراک سه ماهه گرفتم و تازه چون خودم مودممو کانفیگ کردم هیچ پولی بابت نصب و راه اندازی ازم نگرفتن (فک کنم طرف یادش رفت:21: ) که هزینش 10 هزار تومن برای نصب در محل بود و 5 هزار تومن برای نصب تلفنی .
باورم نمیشه که من ساعت 11 روز دوشنبه پول و قرار داد رو تحویل و چون قبلا خط از رانژه درآومده بود طرفای ساعت 4:20 عصر همون روز تلفنمون حدود 30 دقیقه ای قطع شد و بعدش چراغ معظم status مودمم روشن شد .:18::18::18:
از خوشحالی:40: فوری زنگ زدم پشتیبانی با کلی ذوق و شوق که پسوردم چیه!!!! :40::10::40:
( چون پارسال که از ...... اشتراک گرفتم 13 روز طول کشید تا خط رانژه شد و تازه نصاب با کلی ناز اومد و مودمو خیره سرش کانفیگ کرد:2: )
خلاصه سرتونو درد نیارم که من ساعت 5:30 عصر همون روزی که اشتراک گرفته بودم به اینترنت کانکت شدم .
و خییییییییییییییییییییلییی ییییی از دوستان به خاطر این پیشنهادشون ممنونم.:11:
از سرعت اینترنت هرچی بگم کم گفتم در حد بندس لیگاس . خدا کنه همیشه اینطوری باشه و فقط بخاط دون پاشیدن سرعتشونو باز نگذاشته باشن . اینم از سرعتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه سوال هم از دوستانی که از پارس آنلاین اشتراک گرفتن دارم و اونم اینه که من نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم و اینکه توی برگه ای که به من دادن نوشته 2 شب تا 6 صبح رایگان اما دوستان گفتن 1 صبح ؟ حالا کدومش درست و چرا من نمیتونم وارد حساب کاربریم تو سایت parsonline.com بشم پشتیبانی میگه نباید مشکلی داشته باشی اما وارد نمیشه میگه عدم شناسایی کاربر .ممنون از پاسختون
با عرض سلام خدمت شما همشهریان عزیز
از شما میخوام منو راهنمایی کنید...
من الان حدودا یک ساله که از شاتل سرویس میگیرم ، دیگه در رابطه با شاتل چیزی نگم ... .
میخوام ISP ایم رو عوض کنم ، متاسفانه صبانت منطقه ما رو سرویس نمیده ( مرکز علامه ) .
به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم ؟ آسیاتک خوبه ؟( من شرکتی میخوام که ping time اون پایین باشه )
از راهنماییتون تشکر میکنم
با تشکر درست شد
بنظرم برو پارس آنلاين نمايندگي اصليش توي برج ......نقل قول:
ميگن خوبه سرويساش ....
از 1 شب رایگانه...خوش به حالتون...ما که اومدیم این ماه 256 رو گرفتیم سرعتش خوب که نشده هیچی...پایینترم اومده...زنگ زدم نمایندگی گفتن کلا اهواز سرعتش مشکل پیدا کردهنقل قول:
سلام
یک مدت نبودم. امروز متوجه شدم نمایندگی های پارس آنلاین تو اهواز دوتا شدن.
تفاوتی هم کرده سرویساشون؟ قیمتها چطور
پوشش مناطق مخابراتیشون یکی هست؟
منابع آگاه لطفا توضیح بدن!
دوستان، من هم همین سوالو دارم.نقل قول:
قیمتهاش از رفاتک ارزونتره؟ سرعت و کیفیتش خوبه؟
من الان از دنیانت سرویس میگیرم. سرعتش خیلی خوب شده ولی شبانه رایگان نداره، منم دانلودم زیاده برام صرفه نداره. البته پشتیبانیش مزخرفه. چند بار خواستم ترافیک اضافه کنم، پولو که میریزم 4 روز بعد شارژ میکنه. منشیش هم همیشه میگه پنلش خرابه، نمتونه شارژ کنه!!!
اتفاقا من هم همین سوال رو دارم...نقل قول:
یه سوال دیگه هم اینه که دوستانی که از پارس آنلاین گرفتن سرعتشون رو چنده؟(شبانه رو چنده؟؟)
االان شاتل دارم به معنای واقعی میشه گفت افتضاح
چند روزه که dc هم میده
سرعت شبانه هم کم و زیاد میشه(یه شب 10-12 یه شب 60)
دوم دورم تموم میشه
اگر پارس بهتره برم از پارس بگیرم...
ممنون:11:
خدمت دوستان بگم که سرعت من تو دانلود شبانه 1680 کیلو بیت با اینترنت دانلود منیجر و 1380 کیلو بیت بدون دانلود منیجر شب و روزم هم سرعت تقریبا یکیه.
2.تا حالا هم اصلا دی سی نداشتم.
3. 26 گیگ در 6 روز دانلود کردم. روز و شب
4.والا همونطور که در چند پست قبلی گفتم من شنیده بودم رفاتک پشتیبانیش ضعیف اصلا سمت پارس آنلاین نمی خواستم برم ولی وقتی فهمیدم خود پارس آنلاین اومده تو اهواز تو برج دفتر زده و اینجا هم دوستان رفتن اشتراک گرفتن راضین . منم رفتم:31:
5. پشتیبانی این دفتر تو برج خیلی خوب . من وقت و بی وقت زنگ زدم . با حوصله کارمو راه انداختن و تا حالا سنگ قلابم نکردن :10:
6. سرعت هم که : :40::40:7.شرکت اصلی پارس آنلاین تو برج تقریبا همه جای اهواز رو ساپورت میکنه .کد:http://www.speedtest.net/result/773694813.png
8.قیمتاشون که خوبه و سر نصب و کانفیگ هم اگه بلد باشین که یا پول نمیگیره یا تلفنی راتون می ندازه.
امیدوارم مفید بوده باشه:11: