این جت هم کم کم داره میشه مثل 5800...یعنی خز میشه!!!:41:
Printable View
این جت هم کم کم داره میشه مثل 5800...یعنی خز میشه!!!:41:
آقایون خانوما
من دیروز با این کده صدای گوشی رو زیاد کردم
بعد مرضم گرفت و تو بقیه گزینه ها که می چرخیدم یه تنظیمی رو روی high قرار دادم بعد گوشی ریست شد و دیگه بالا نیومد رو صفحه ی اولش گیر کرد
راهی هست گوشی رو نجات بدم ؟
آقا این لینک رو یه جای دیگه آپ می کنی من تو این رپید عضو نیستم و دور زدنشو هم بلد نیستمنقل قول:
این جوری تا دانلود شه یه شبانه روز باید صبر کنی
فریبرز جان فک کتم راهش اینه که باید فلش کنی گوشیتو البته شاید راه دیگه ای داشته باشه ولی من بلد نیستمنقل قول:
دور زدن نمیخواد سرعتش هم خوبه زود هم دانلود میشه در ضمن برای چی عضوو بشی همین جوری هم میتونی دانلود کنینقل قول:
بالاخره داستان اين آندروئيد چي شد؟
خبر جديدي نيست؟
طبق اخبار بعضي سايت ها جت با سيستم عامل آندروئيد ساخته شده!با قيمت 470 يورو.
حالا اگه اين اخبار صحيح باشه در آينده روي گوشيهاي جت كه جاوا هستند هم ميشه نصبش كرد؟
این گوشی در حالت خاموش ریست نداره ؟
دفترچشو بخون ببین جایی برای ریست با سوزن نداره.(مثل مودم یا ماشین حساب ها)نقل قول:
سه تا دکمه کم کردن صدا+دوربین+روشن/خاموش رو فشار بده ببین چیزی میاد.اگه اومد میتونی خودت فیرم ویر بریزی.وگرنه باید ببری سرویس سنتر برات درستش کنن.فقط اگه بردی نگو که چی کارش کردی اینطوری شده.اینجور موارد خارج از گارانتیه.
کدوم سایت این خبر رو نوشته؟نقل قول:
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
دوستان جدیدا سامسونگ اقدام به مبارزه با فریم ویرهای -- شده خودش در اینترنت کرده جدیدا هم سایت Samsung-firmware رو بسته این سایت هم اعلام کرده که با نام جدیدی دوباره شروع به کار خواهد کرد.
---------------- Now playing: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که سرعتشون بالاست یه لینک پیدا کردم احتمالا فریمور s8003jpil1 هست
لطفا یه تست کنن ببینن هست یا نه جای دوری نمیره
کد:http://rapidshare.com/files/362892372/B7320-Arabic.rar
این که نوشته برای B7320 هست شما کجا دیدی نوشته باشه Jpilنقل قول: