شما تنها کسی هستید که از Game Play ایراد میگیرید :27:نقل قول:
همه اکثرا مشکل رو از گرافیک می دونند
Printable View
شما تنها کسی هستید که از Game Play ایراد میگیرید :27:نقل قول:
همه اکثرا مشکل رو از گرافیک می دونند
دوست عزیز که گفتی چند بار توضیح بدم اگه منظورت منم خواهش کردم توضیح بدید واسه xbox360فرق اصلی با انلاک چیه فکر کنم انصاف نیست 185 صفحرو بخونم تا جواب سوالمو در بیارم ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده.یا علی
دوستان کسی لینک داونلود ریلیز امروز رو نداره ؟؟!
اون لینکی که دوستمون گزاشت هم قیلتر بود بدون قیلتر هم رفتم جایی برای داونلودش نبود
ممنون ( راستی رپید شیر و مگا آپلود هم نباشه ) ممنون
حالا هر چی دلت میخاد اسپم بده کی حال داره جلوی تو رو بگیره همه بیحال و بد حال از این گندی بازی هستند تازه بازی هم که اومده هنوز دی وی دیاش اشکل دارهنقل قول:
من این بازی را روی 360 امروز بازی کردم قشنگ بود. خیلی با نسخه ی کامپیوتریش فرق داشت. کلا یک بازی دیگست.
ولی به نظر من باز PES بهتره.
سلام
اول بازي وقتي كه ميخواد وارد شه اين ارور هميشگي رو بهم ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيستم براي اجرا كافيه
كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
خوب اینم یک پچ برای چمن بازی 25 مگ هست
کد:http://fifax.net/get/2132/
امیر جان بازی رو از کجا خریدی؟؟نقل قول:
واقعا من نميدونم اون كسي كه ميگه فوتبال فيفا بده رفته پرو بازي كنه يا نه واقعا PES از نظر سبك بازي گند زده
چند مورد هميشگي داره كه اعصاب رو داغون هند نداره مگه ميشه فوتبال هند نداشته باشه داوري مزخرف در حد گاگولا جفت لگد رفتم تو كمر يكي داور حتي خطا نگرفت تو محوطه جريمه توپ به دست يكي خور ولي هند نگرفت بازيكنا مثل بنگي ها ميدوند چهره بازيكنا واقعا خوبه ولي وقتي دهن باز ميكنند بافت صورت بهم ميريزه همين مسي كه اينقدر چوبشو به سينه ميزنند و داخل دمو آوردند وقتي دهنشو باز ميكنه انگار دو تا تخم مرغ تو دهنش گذاشتن چمنش خويه البته از ديد بالا ولي از پايين مثل موكت ميمونه تماشاچي ها واقعا زيبا ساخته شده ولي عملكردانشون واقعا افتضاحه مثل ماست چكيده مي مونند اصلا شور و هيجان درونش نيست وقتي بازي ميكني خوابت ميگره گل زدن درون بسيار آسونه دوازه بان مثل ماست موسير مي مونه تك به تك ها 100% گله و...........................
خلاصه PES فقط از نظره گرافيك خوبه و واقعا خوب عمل كرده اما شبيه ساز خوبي نداره و سبك بازيش به واقعيت نزديك نيست
من بازی رو از پاساژهای شهرک اکباتان خریدم (غرب تهران)نقل قول: