دوستان عزیز نظرتون راجع به مرحله second sun چیه ؟ هیچی نباشه در سایه infinty ward فضانورد هم شدیمd:
Printable View
دوستان عزیز نظرتون راجع به مرحله second sun چیه ؟ هیچی نباشه در سایه infinty ward فضانورد هم شدیمd:
به احتمال زیاد نسخه مشکل داره دیگهنقل قول:
سلام. من این بازیو از اینترنت دان کردم. 58 پارت . 11 گیگ. مثل اینکه ماله Razor1911 هست . دوتا ایمیج. بازیو نصب کردم کرک کش رو هم ریختم وقتی رو بازی کلیک میکنم هیچی نمیشه . استیم هم نصب کردم بازم فرقی نکرد. کمک کنید دارم میمیرم. خیلی منتظر این بازی بودم.
ممنون
بهتره یکی دیگه بگیری
بازی به نظرم فوق العاده هست
end گیم پلی اکشنه!!!
من دارم pc رو با تمام جزئیات بازی میکنم
الان اواسط بازی هستم رو سخترین درجه
امتیازات pc از اکثر سایتا بجز ign و چند تای دیگه بی انصافیه
امتیاز من تا این لحظه به بازی 9.4
پستم چرا غیب شد؟
سلام
من امروز بازی رو شروع کردم(الان)
خیلی هم مشکل دارم
اولا تو لودینگ مرحله دوم قسمت آلفا ارور میده چیکار کنم؟
دوما :دی گرافیکش چرا اینقدر بده؟
کار خاصی باید بکنم؟
تو عکسایی که از بازی دیدم گرافیکش خیلی بالاست اما تو مال من تو همون آموزشش انگار کهسنگ ها کاغذ دیوارین.
بعدش بازی پناه گیری نداره؟
بعد از مرحله چند تیمی میشیم؟
CoD Modern Warfare 2در جنگ به هیچ کس نمی توان اعتماد کرد
این نقد با نسخه ی اولیه تفاوت دارد و نکاتی در آن اضافه
شده است
+ : داستان زیبا و مهیج ، مراحل متنوع ، صداگذاری و موسیقی زیبا
- : فیزیک عتیقه ، گاهی اوقات Lip Sync ها هماهنگ نیستند
بالاخره پس از ماهها انتظار داغ ترین بازی سال 2009 عرضه شد . دو سال پیش میلیون ها گیمر شیفته ی MW شدند یک بازی با کارگردانی فوق العاده که باعث شد بعد از گذشت دو سال از عرضه ی بازی همچنان خاطرات خوش مرحله هایی استثنایی در ذهن گیمر ها باقی باشد .هر روز به مانند یک عمر برای طرفداران بازی گذشت تا اینکه بالاخره ادامه ی این بازی عرضه شد .پیش بینی اکتیویژن به حقیقت پیوست و این بازی رکورد فروش بازی در روز اول در تاریخ صنعت بازی و سرگرمی را شکست ، فروشی بالغ بر 4.7 میلیون نسخه در روز نخست که باعث می شود تا مدت ها این رکورد شکسته نشود .مـقدمه
داسـتانابتدا بهتر است فلش بکی به نسخه ی قبل بزنیم شما در نسخه ی قبل نقش Soap Mactavish را بازی می کردید و مراحل بازی را با کمک گروهتان و Capitan Price طی می کردید . Imran Zakhaev سرگرده یک گروه تروریستی در روسیه که خواهان بازگشت شکوه و عظمت جماهیر شوروی است دنیا را به چالش می کشد کشور روسیه که خود را در برابر ارتش Zakhaev ناتوان می بیند از ناتو درخواست کمک می کند(!) در نتیجه ماموریت شما در نسخه ی قبل کشتن Zakhaev بود که این کار را به سختی انجام می دهید . MW2 پنج سال بعد از نسخه ی اول بازی را روایت می کند حال ناسیونالیست ها روسیه را بدست گرفته و راZakhaev به عنوان قهرمان ملی روسیه عنوان می کنند . Makarov اکنون جا پای زاخائو گذاشته و در واقع هدف اصلی شما ماکارو است . بازی در یک پادگان نظامی در افغانستان آغاز می شود بعد از تمام کردن مراحل آموزشی شما در نقش Joseph Allen برای مقابله با حملات تروریست ها در افغانستان به همراه ُSergeant Foley فرستاده می شوید .
بعد از آن Allen به CIA پیوسته و به عنوان عامل نفوذی به گروه Makarov می پیوندد در مرحله ی جنجالی No Russian شما در نقش Allen و با نام مستعار Alexei Borodin به همراه ماکارو و چند تن دیگر به فرودگاهی با نام Zakheav واقع در مسکو حمله ای تروریستی می کنید و همه ی مسافران را می کشید بعد از آن ماکارو که می داند شما یک آمریکایی هستید شما را می کشد و با این کار برای روسیه ثابت می شود که این حمله ی تروریستی توسط آمریکا انجام شده است و سپس شما با یافتن محل ساخت گلوله ای که Allen با آن کشته شده است به دنبال سر نخ می روید و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما در نقش Roach Sanderson ، James Ramirez ، Allen و.. بازی خواهید کرد .
سفر به برزیل تجربه ای جدید خواهد بود
از آنجایی که نمی خواهم داستان رو اسپویل بکنم بیش از این درباره ی داستان نمی نویسم فقط این را بدانید سورپرایز های بزرگی در انتظار شما خواهد بود . شاید داستان بازی را در مجموع بتوان معمولی دانست اما این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است این اصل در تمام رسانه ها اعم از فیلم ، کتاب ، بازی صدق میکند داستان های تکراری زیادی بوده اند که با روایتی متفاوت و بهتر جذاب تر به نظر می رسند در MW2 می توان گفت Infinity Ward به خوبی این اصل را درک کرده است شما با روایتی طرف هستید که شاید در هیچ بازی دیگری ندیده باشید سکانس هایی را خواهید دید که ناب ناب هستند بازی سعی می کند در جاهای مختلف شما را غافلگیر کند که این کار را به خوبی انجام می دهد و این عوامل باعث می شود داستان بسیار زیبا به نظر برسد به قول دیوید کیج ایجاد جوی ترسناک در بازی کاری ساده است اما ساخت یک بازی همراه با صحنه هایی از شادی ، غم و ... کاری سخت است که MW2 این کار را بسیار زیبا انجام داده است اگر احساساتی باشید حتی ممکن است در صحنه ای از بازی اشکتان در بیاید !این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است
کم و کاست هایی هم در بخش داستانی وجود دارد که ممکن است شما را کمی نا امید کند برای مثال ( متن حاوی اسپویلر ← ) قسمتی که شما کاپیتان پرایس را پیدا می کنید با اینکه یکی از سورپرایز های بزرگ بازی محسوب می شود اما این قسمت خیلی سطحی کار شده است و انگار نه انگا که دو دوست و هم رزم قدیمی بعد از 5 سال همدیگر را می بینند ! اما در مجموع بازی نسبت به دیگر بازی های FPS که داستانی سطحی با روایتی معمولی را ارائه می کنند ؛ قابل ستایش است .
بازی بسیار زیبا به پایان می رسد اما می توان مطمئن بود بازی ادامه خواهد داشت .
گیـم پلـیرسیدیم به مهمترین بخش در بازی ها .
Iw خود را به عنوان یکی از بهترین ها در زمینه ی طراحی گیم پلی و مراحل بازی معرفی کرده است . اوج این هنرمندی ها با عرضه ی MW نمایان شد . بازی گیم پلی ای بسیار زیبا ، هیجانی ، متنوع و درگیر کننده داشت مراحلی در بازی وجود داشت که جزو برترین مراحل در بازی های کامپیوتری به حساب می آیند ماموریت ترور Zakhaev را می توان برای نمونه مثال زد .
در نتیجه Iw کاری بسیار مشکل پیش رو داشت از طرفی نسخه ی اول بسیار زیبا و کامل بود و نباید آن گیم پلی زیبا دگرگون می شد از طرفی اگر همان گیم پلی عینا مورد استفاده قرار می گرفت تکراری شدن بازی مورد انتقاد قرار می گرفت در نتیجه Iw باید پیشرفت گیم پلی را در دستور کار خود قرار می داد . از همان ابتدا به سرعت با بازی آشنا خواهید شد اما تغییرات اندکی جهت بهبود و افزودن سرعت بازی انجام شده است به عنوان مثال عوض شدن دکمه های Knife و استفاده از فلش و Smoke
Iw تمام توان و خلاقیت خود را برای طراحی مراحل متنوع در این بازی بکار گرفته است و انصافا کاری درخور و زیبا ارائه داده است شما در بازی محیط های کوهستانی و برفی ، جنگلی ، صحرایی و آبی را خواهید دید ! آیا بیش از این هم می توان تنوع ایجاد کرد ؟
صنعت نظامی هر روز پیشرفته تر می شود و این باید در یک بازی مدرن در نظر گرفته شود به خاطر همین در MW2 شما جدیدترین امکانات و سلاح ها را دیده و با آن ها آشنا می شوید یکی از قابلیت های بسیار زیبایی که به بازی اضافه شده است استفاده از یک هواپیمای جاسوسی مجهز به موشکی به نام Predator است در بازی قبلی شما می توانستید از نیروی هوایی کمک بگیرید اما این بار یک Predator در برخی مراحل به شما واگذار می شود استفاده از این امکان بسیار مهیج و لذت بخش است شما می توانید کنترل یک موشک را در دست بگیرید و آن را به هر جایی که می خواهید بکوبانید ، حتی خودتان !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تنوع ماموریت ها و کارهایی که در بازی انجام می دهید ویران کننده است یخ نوردی ، اسنوموبیل رانی ، قایق رانی و... که لحظاتی بسیار زیبا و لذت بخش را برای شما به ارمغان می آورند . یکی دیگر از امکانات جدیدی که به بازی اضافه شده امکان Breach کردن در ها است شما با گذاشتن مواد منفجره پشت در باعث منفجر شدن در شده و بعد از آن بازی به حالت اسلوموشن در می آید که شما باید هر چه سریعتر دشمنان را بکشید در این حالت نباید به افراد دستگیر شده و یا مواد منفجره شلیک کنید .
مراحل برفی جزو مراحل زیبا و به یاد ماندنی بازی هستند
اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید
حالت تک نفره نسبت به نسخه ی قبل کوتاه تر شده اما شخصا بخاطر تنوع فوق العاده ماموریت ها و کارگردانی فوق العاده بازی از این مورد گذشتم و آن را یک ضعف در نظر نمی گیرم هر چند دوست داشتم بازی طولانی تر باشد و بیشتر از یک روز با بازی سرگرم باشم اما قابلیت تکرار در بازی اینقدر زیاد است که شما می توانید بارها مراحل بازی را انجام دهید و احساس تکراری شدن نکنید .
یکی دیگر از مواردی که کمبود آن در MW2 دیده می شود کارهایی است که دشمنان و حتی یاران شما می توانند انجام دهند اما شما از انجام این توانایی ها منع شده اید برای مثال می توان به Blind Shooting اشاره کرد که جای خالی آن احساس می شود تصورش را بکنید اگر سیستم شلیک از پشت سنگر بسان کیلزون 2 در این بازی پیاده می شد واقعا که فوق العاده می شد.
محیط های بازی نسبت به نسخه ی قبل گسترش زیادی داشته است و بازی کمی از حالت خطی مطلق خارج شده و شما در بعضی مراحل می توانید خودتان انتخاب کنید که رفتن از کدام مسیر بهتر است همین گستردگی در مراحل و نقشه های بازی نوید این را می دهد که بخش مولتی پلیر بازی بسیار هیجانی تر از نسخه ی قبل باشد با مراحل گسترده تر شما این امکان را خواهید داشت تا با استراتژی بیشتری نسبت به قبل در مولتی پلیر به بازی بپردازید . مد Special Ops که مدی جدید در بازی است مراحل بازی و مراحل جدیدی را اضافه می کند که در آن شما می توانید به صورت Co-oP آنلاین و یا آفلاین به بازی بپردازید این مد نسبتا سخت است و برای گرفتن تمام ستاره ها زمان زیادی را باید صرف کنید .
اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید . در مجموع همانطور که از یک بازی CoD انتظار می رفت گیم پلی بازی بسیار زیبا است و قطعا شما را راضی نگه خواهد داشت .گرافیـک و فیزیـکدر بازی با گرافیک کاملا مدرنی رو به رو هستیم پیشرفت در جای جای گرافیک بازی دیده می شود جزئیات چهره ها بسیار زیبا و دیدنی است ، محیط ها بزرگ ، پر جزئیات و شلوغ طراحی شده اند . سلاح ها ، انفجار ها بسیار زیبا کار شده اند با اینکه در نسخه ی قبلی انیمیشن تیر خوردن دشمنا بسیار زیبا بود اما باز هم با انیمیشن های زیباتر و واقعی تر طرف هستیم . افکت خون در بازی به خوبی ساخته شده است بعد کشتن هر فرد خون او به زیبایی و آرام آرام در زمین جاری می شود (هر چند می توانست خیلی قشنگ تر نیز کار شود ) . Treyarch سال پیش که CoD WaW را عرضه کرد و در قسمت آتش و افکت آتش مانور زیادی داده بود اما هم اکنون باید شرم کند همان موقع هم شخصا افکت آتش در WaW را مسخره می دانستم اما Iw با کار کردن بر روی موتور بازی افکت آتش و ذرات آتش را به زیبایی هر چه تمامتر به بازی اضافه کرده است اما هنوز موتور بازی آنقدر پیشرفت نکرده که بتواند بصورت داینامیک آتش را بسازد یعنی شما نمی توانید چیزی را آتش بزنید و فقط قسمت هایی که توسط سازندگان انتخاب شده آتش وجود دارد . که یک انیمیشن آتش در این صحنه ها مدام تکرار می شود که این خود یک ضعف به حساب می آید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در یک کلمه عالی . همان چیزی که از بازی در این زمینه انتظار داشتیم به لطف دوبلور های بازی و سازندگان موسیقی بازی بسیار زیبا و به یاد ماندنی شده است . هر موسیقی در جای درست خود استفاده می شود و موسیقی های حماسی بازی شما را غرق در یک محیط جنگی خواهد کرد در یکی از سکانس های غمناک بازی و مرحله ی بعد آن به قدری موسیقی گیرا و نفس گیر است که در انتقال حس غم به شما نقش بسزایی ایفا می کند در این لحظه موس و کیبورد رو ول کرده و به شنیدن موسیقی پرداختم ! به جرات می توان گفت اگر این موسیقی در بازی نبود مقدار زیادی از هیجان بازی از دست می رفت .
افکت آتش و ذرات آتشین بسیار زیباست رفلکس نور در اسلحه عالی است
نور پردازی در بازی پیشرفت چشمگیری داشته است این را در مراحل تاریک بازی به خوبی درک خواهید کرد انعکاس نور بر روی سلاحتان بسیار زیبا ساخته شده است و در مجموع Iw روی یکی از مهمترین عوامل گرافیک یک بازی یعنی نورپردازی به خوبی کار کرده است . بعد از تعریف و تمجید های کلیشه ای بهتر است به نقد گرافیک هم بپردازم . یکی از ضعف های گرافیک وجود تکسچر های نه چندان عالی یا حتی ضعیف در بعضی از قسمت ها است که باعث می شود فکر کنید که در این زمینه از تکسچر های قدیمی استفاده شده . درخت ها از دور بسیار زیبا اما از نزدیک معمولی و متوسط هستند به طوری که دیدن برگ های درخت ها کمی شرم آور است . در حالی که بازی های روز سعی می کنند برای هر برگ تکسچر و فیزیک جدا گانه استفاده کنند در MW2 برای تمام برگ های یک درخت از تکسچر های بی کیفیت استفاده شده است !
اما مهم ترین ضعف این بازی در زمینه ی فیزیک است که غیر قابل بخشش است یک بازی به روز و مشهور مثل MW2 باید دارای یک فیزیک قابل قبول باشد اما متاسفانه فقط به صحنه هایی با فیزیک از پیش تعیین شده و یا اشیاهایی که به هنگام تیر خوردن به صورت اسکریپت نویسی شده و تکراری عکس العمل نشان می دهند البته بعضی از Object ها هم هستند که فیزیکی Real دارند مثل توپی که من در بازی دیدم و فیزیک قابل قبولی داشت . در حالی که یک بازی رقیب مثل Bad Company 2 کاری کرده است که تمام یک ساختمان را می توان خراب کرد اما MW2 در زمینه ی فیزیک شرم آور است و به نظر من Iw در نسخه های بعدی باید فکری اساسی در این زمینه بکند . به هر حال فیزیک می تواند خوب یک عامل مهم در گسترش دادن گیم پلی بازی باشد و به بازی تنوع ببخشد .
بازی با این گرافیک زیبا بسیار روان و بدون هیچ گونه لگی اجرا می شود با این که صحنه های بازی بسیار شلوغ و جنگ زده هستند اما موتور بازی یعنی iw4 با قدرت هر چه تمام تر صحنه ها را رندر می کند و خروجی مناسبی را به شما ارائه خواهد داد .
گرافیک و فیزیک این بازی ضعیف ترین قسمت بازی محسوب می شوند این گرافیک و فیزیک مستحق این نیستند که عدد 2 کنارشان قرار بگیرد گرافیک بازی خوب و قابل قبول است اما فیزیک این بازی شرم آور و غیر قابل بخشش است .موسیقی و صـداگذاری
صداگذاری شخصیت ها ، فریاد ها در جنگ ، انفجار ها ، شلیک گلوله و همه و همه بسیار زیبا ساخته شده اند با شنیدن Man's Down احساس خاصی به من دست می داد صدایی از ته وجود یک مبارز که هم رزم خود را از دست داده ، و می خواهد شما را در غم خود شریک کند . راهنمایی های دیگران به شما که حس هشدار را به خوبی به شما منتقل می کنند .
تمامی صداگذاری ها بسیار زیبا هستند اما این وسط یک ضعف وجود دارد و آن هم Lip Sync نه چندان قوی بازی است اگر با دقت به حرکات لب شخصیت ها و آن چه می گویند دقت کنید مقداری ناهماهنگی را خواهید دید البته نه همیشه . اما وقتی Lip Sync در Heavy Rain را می بینیم توقعمان از بازی های روز بالا می رود و MW2 در این زمینه کمی کوتاهی کرده است . البته اینقدر در بازی غرق خواهید شد که به این مورد اهمیتی نمی دهید اما وقتی یک بازی را نقد می کنیم باید تمام موارد را در نظر بگیریم .پایانیMW2 ادامه ای موفق برای MW محسوب می شود و گیمر ها با حمله به فروشگاه ها برای خریدن بازی این مهم را ثابت کردند اما نکاتی ما را نگران می کند ؛ کوتاه کردن زمان بازی ، گرافیک و فیزیکی که پیشرفت آن چنانی نسبت به نسخه ی قبل ندارد . یاعث می شود احساس کنیم نسخه های بعدی این روند را ادامه دهند که امیدوارم اینگونه نشود .
با توجه به پایان بازی می توان انتظار ادامه ی این بازی را داشت اما جدیدا شایعاتی پخش شده مبنی بر اینکه شخصیت Ghost در این بازی ؛ نسخه ای مخصوص به خود را خواهد داشت یعنی ممکن است بازی بعدی به Ghost و گذشته ی او بپردازد .امتیازات
داستان 9.8
گیم پلی 9.5
گرافیک 8.3
صداگذاری و موسیقی 9.5
امتیاز کل 9.1نوشته شده توسط Ali_ranger
اقا خودا از دهنت بشنوه ghost عشقهههههههه منههههههه احساساتمو نمیتونم کنترل کنم :40: عجب شخصیتیه میمیرم براش :11::40:نقل قول:
اخرش مشکلم حل شد . مشکل از کرک بود . ممنون که راهنمایی کردید. بازی خوفیه دارم حال میکنم برم تنظیمات مولتیشم درست کنم بریم تو فضا.
کسی نبود کمک کنهنقل قول:
باز تو یه مرحله دیگه هم ارور داد چیکار کنم؟
برم پس بدم؟
منم دقیقا دقیقا همین مشکلو دارم یکی کمک کنه.مشکل از کرک نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بازی رو تو دوتا سطح مختلف تموم کردم خیلی حال می ده مخصوصا جاهایی که خودت می رونی (جت اسکی و قایق و اوجایی که تو فرودگاه راننده تیر می خوره و با یه دست می رون (این که آخرش بود )) بازی خیلی جذاب تر شده .
امتیاز های من
گرافیک : 9
صدا گذاری : 10
گیم پلی : 9.5
داستان : 10 (100 :D)
ولی حیف که زرتی تموم شد .