علی صندوق پیام خصوصیت رو خالی کن.نمیذاره پیام بفرستم.
در ضمن پول واریز شد.خبر با شما دیگه.
Printable View
علی صندوق پیام خصوصیت رو خالی کن.نمیذاره پیام بفرستم.
در ضمن پول واریز شد.خبر با شما دیگه.
من hm gaurd برمیدارم ولی بعدش دوباره میرم تو war احتمالا شایدم هانتر شدم
شما که پیوی پی نمیرید پس وار یا هانتر برندارید چون دهن سرویس میکنه لولاپ کردنش رو هارد مود.اگه Oracle باشید که خیلی زود لول اپ میشید چون همیشه ادمایی که دنبال هیلر میکردن معمولا هیلر هایی رو میگیرن که لولشون 4 تا کمتر از خودشون باشه و این یه جور به نفع شماست چون اگه جانورا برای اونا زرد باشن واسه شما قرمز هستن و کلی بیشتر تجربه میگیرید.هانتر که باید تک نفره لول اپ کنه واریور رو هم اگه رو مود اخری نباشه کسی نمیخواد.
موافقم.دقیقا همون حرفایی بود که به هادی و علی دیشب زدم.نقل قول:
منم موافقم ولی دیشب یه حرف دیگه میگفتی :31:نقل قول:
war اینقدر هم سخت نیست hm من یک هفته ای رسیدم 28 احتمالا دو هفته هم میکشید برسم به 40
مجتبی شما برای واریور هارد مود چه بیلدی پیشنهاد میکنی؟نقل قول:
هادی اشتباه میکنی war خیلی سخته تجربه بدی دارم :31:نقل قول:
من خودمو ببین 8 ماهه که اصلا به جز واریور چیزی دیگه ای برنداشتم
اگه من گارد بشم و شما پاگان خیی زود پیشرفت میکنیم حالا خود دانی
نظر من اینه که بیشتر str اپ کنی luc اصلا مصرف نکن str5 - dex1-rec1 | str4-dex2-rec1
اینطوری خیلی خوبه و خیلی محکم میشی و زود تر میتونی لول اپ کنی ولی ضعفی که داره حیون هایی مثل میمون که dex زیاد دارن damge زیادی وارد نمیکنه (ولی اکثر حیون ها dex کم دارن و damge خیلی زیادی میتونی بزنی )
یه مورد دیگه هم هست اگه اینطوری اپگرد کنی گارد هانتر رو بهتر میتونی بزنی ولی اصلا assassin رو نمیتونی بکشی
ای بابا عجب گیری افتادیما....
هر کی یه چیزی میگه.ولی بازی همش پیشرفت نیست که.باید ازش لذت هم ببری.من دیگه پاگان برام تکراری شده حال نمیکنم.شاید um دوباره برداشتم.
حالا نمیشه rec رو اضافه نکرد؟واقعا rec تاثیر داره؟بعضیا میگن 5str/2dex ...
اکثر um های war دیدم که خیلی سگ جون هستن اگه بخوای تنهایی بیشترین کشتار رو داشته باشی بهتره rec بزنینقل قول:
اینم پیشنهاد های دیگه :
5str - 1dex -1 rec | 5str 2dex | 5 str 2dex
4str - 2dex -1 rec | 5str 1dex 1 rec | 5 str 2dex
راستی هر خط از اینا یدونه پیشنهاد هست یعنی هر لول به ترتیب یکیشون رو باید بزنی ..