به نظرم پايونر بايد تصوير بهتري داشته باشه.نقل قول:
از نظر مولتي كد هم تو خود فروشگاه انجام ميدن و مشكلي نداره.
يك سوال چطور براي شما DTS اهميت نداره؟
Printable View
به نظرم پايونر بايد تصوير بهتري داشته باشه.نقل قول:
از نظر مولتي كد هم تو خود فروشگاه انجام ميدن و مشكلي نداره.
يك سوال چطور براي شما DTS اهميت نداره؟
مرسی از جوابتون . اما به نظر من PS3 از نظر سخت افزاری و قدرت پردازنده ها باید خیلی قوی تر از بلوری پلیر ها باشه . من از بلوری پلیر ها اطلاعی ندارم خیلی . اما فکر میکنم تو تصویر تفاوتی نباید داشته باشند با PS3 . اما منم نظرم مثل شما هستش که به قول شما خرید PS3 خیلی به صرفه تر از خربد یک بلوری پلیر هستش . یک تیر و چند نشون هستش .نقل قول:
اگه پلیر رو به آمپ وصل کنم فکر کنم مشکل DTS هم حل بشه.درسته؟نقل قول:
بین 220 و 420 فرق خاصی به چشم نمیخوره(جز در usbشون).همین طوره؟
پردازنده ps3 قوی تر به نظر میرسه ولی کارایی پلیر به عوامل مختلفی بستگی داره.نقل قول:
مثلا امسال پلیرهای زیادی بودن که سرعت load کردن بلوریشون خیلی سریع تر از ps3 بود.(که این یکی از ویژگی های مهم مقایسه در بلوری پلیرهاست.)
باید صدا به صورت DTS برسه که به صورت واقعی داشته باشی و گرنه آمپ شبیه سازی میکنه به نظرم.
اگه پلیر pass through بکنه مشکلی نیست.نقل قول:
سلام من میخوام یه sony dvp-ns728 بخرم که فلاش مموری هم میخوره.
میخواستم بپرسم ازتون که این مدل با هارد اکسترنال هم سازگاری داره یا نه؟
یه سوال دیگه : dvp-ns728 با dvp-ns728h فرق داره؟
با درود به شما دوست عزیزنقل قول:
لطفا بگویید برای usb چه نوع دستگاه جدایی دارید؟
با سپاس
دستگاه خاصی نیست عزیز.
خود تلویزیون رو منظورم بود.
اینطور که من خوندم در رویوهای خارجی، بعضی هاردها رو ساپورت میکنه بعضی ها رو نمیکنه، منتها میگن خیلی طول میکشد.نقل قول:
نه فرقی ندارن، منم یکی از همین می خوام بگیرم، کوچه پشتیمون آورده با قیمت خوب :46: یه کابل HDMI هم توش داره، منم تنبل! کی حال داره بره از خارج تهران پاشه بره جمهوری :27:.
سلام من یه دی وی دی پلیر ایکس ویژن مدل XDVP-757 گرفتم متاسفانه با زیرنویس فارسی مشکل داره اپدیت هم توی نت پیدا نکردم برای حل این مشکل دوستان می تونند راهنمایی کنن من برای برادرم دی وی دی پلیر سامسونگ گرفتم درسته که با زیرنویس فارسی مشکل داره ولی با نرم افزار AVIAddXSubکه زیرنویس رو به فیلم می چسبونم بدون مشکل پخش میشه ولی توی ایکسویژن مشکل داره ممنون