دوست عزیز شما روی چه پچی از کاتا میخواهید آفلاین بازی کنید؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما روی چه پچی از کاتا میخواهید آفلاین بازی کنید؟نقل قول:
دوست عزیز شما روی کدوم Patch از کاتا (چه ورژنی) میخوایی آفلاین بازی کنی؟نقل قول:
داداش چرا ادرس xampp رو میدی گفتم که xampp دل کردم=دانلود کردم! اگه میشه یه لینک بده این برنامه های سایتو دل کنم منظورم همون فایلی که باید بریزم تو قسمت c:/Xampp/htdocs
شرمنده منظور من از دل خلاصه دانلود بود
سلام عزیز اخرش درست شد ReggAcc configuration گزینه امد ایدی رو زدم admin pw ham admin ولی تو نمیره یه ارور دیگه میده میگه PHP Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 PHP Stack trace: PHP 1. {main}() C:\xampp\htdocs\administration.php:0
( ! ) Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0032 702760 {main}( ) ..\administration.php:0
چی کارش کنم یعنی چی اینا ؟!
سلام دوست عزیز مشکلاتم خدا رو شکر مثل این که داره حل میشه فقط یه ارور هست میشه این برنامه سایت رو بگیریو تو قسمت پوشه dblayerکد:http://www.persiaup.com/get/khyWMfU1309024471/1309808684/WoW_Account_creation_page__reggacc_2.0.6a..zip
لین 12 شو برام بگی چی بذارم؟باید چیزی مثل این که تو این لاین باید بنویسم
سایت ساخته شد ولی اکانت نمیتونم بسازم گوشه سایت این لینک Statistics & counts Teleport
که روش کلیک میکنم این ارور را میده
:41::41: Fatal error: Cannot redeclare class DBLayer in C:\xampp\htdocs\dblayer.php on line 12
پتچ سرورت چنده ؟ برای این سایت باید 2.4.3 باشینقل قول:
اره عزیز 2.4.3 هستم
این ارور رو نباید بده نمیدونم قضیه چیه شاید جائی از فایل رو نریختی یا بد کپی شدهنقل قول:
اینطوری نمیتونم بهت بگم چی شده باید ببینم چون من PHP نویس نیستم
dost aziz shoma id yahoo dari!?age dari mishe mano add kon onjori fekr konam rahat tar betoni komakam koni tnx :X:X
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم من تا پچ 4.0.6 رو دارم و الان هم دارم اخرین چیزی که اضافه شده رو میگیرم تا اخرین ورژنش رو دارم ولی من پولی بابت اون ندادم یعنی یه یوزری و نه پسوردی فقط فایل بازی رو دارم و اصلا از این اصطلاحاتش سردر نمیارمنقل قول:
من فقط میخوام این بازی رو مثل بازی های معمولی دیگه به صورت افلاین بازی بکنم و نه سروری و نه بازی چند نفره
اره میخوام افلاین بازی بکنم...نقل قول:
اگه میخوای یه سرور آفلاین راه اندازی کنی و فقط خودت بازی کنی یکی از همین ریپک هائی که دوستان در پست های قبل گذاشتن رو دانلود کن و نصب کن و بازی کن ، اگه هم میخوای سرور آنلاین راه اندازی کنی بهتره یه سروره حرفه ای راه اندازی کنی ریپک ها به درده سرور آنلاین نمیخورن اگه سرور حرفه ای میخوای به اینجا یه سر بزن
ریپک چی هستش؟؟؟
باید دقیقا چیکار بکنم؟؟
میتونید بیزحمت بهم توی پست خودتون بهم جواب کامل بدین و نه بفرستینم سراغ بقیه پست ها؟؟؟
ممنونتون میشم