امتحان کردم نشد!!نقل قول:
شما از این مودم دارید؟!
Printable View
امتحان کردم نشد!!نقل قول:
شما از این مودم دارید؟!
asus am602 چیز خوبیه.با همه شرکتا هم مشکللی نداره.45 یا 46 تومن اگه بتونی پیداش کنی خیلی خوبهنقل قول:
دوستان کسی مودم billion نداره؟
مودم من خیلی خوب کار میکنه، با نهایت سرعت یعنی 512 ولی چراغ adsl چشمک میزنه! یعنی وقتی کانکت میشم کاملا ثایته ولی به
محض اینکه چیزی دانلود میشه یا صفحه ای باز میشه چراغ adsl همراه با چراغ lan چشمک میزنه. البته همزمان چشمک نمیزنن،
فاصله ی زمانی میلی ثانیه ای دارند!
ممنون
نه، ولی معمولا رمز همه یکیه.نقل قول:
مودم من billion هست
نقل قول:چراغ adsl اگه منظورت همون link هست که ارتباط با مخابرات هست باید ثابت باشه و نباید چشمک بزنه احتمالا نویز روی خط هست که ممکنه از سیم کشی باشه یا ...نقل قول:
پشت مودم و همه تلفن ها اسپلیتر هست؟!
اختلال هم بوجود میاد؟!
ممنوننقل قول:
مودم dlink 2520u چطوره؟
خیلی ازش تعریف میکنن
این خط مخصوص منه، یعنی یک تلفن و یک مودم adsl با splitter به پریز وصله. گفتم که، هیچ اختلالی ایجاد نمیشه، حتی وقتینقل قول:
کانکت هم میشم چراغ کاملا ثابته. فقط موقع دانلود با نهایت سرعت این چراغ adsl چشمک میزنه، ولی در سرعت تاثیری نداره!
اون کسی که اومد وصل کرد گفت باید ثابت باشه.
vci و vpi چند بايد باشن؟
از اينا كدوم بايد تيك بزنم:
PPP over ATM (PPPoA)
PPP over Ethernet (PPPoE)
MAC Encapsulation Routing (MER)
IP over ATM (IPoA)
Bridging
بستگی به شرکتی داره که ازش سرویس میگیری ولی بیشتر شرکتها اینجوریهنقل قول:
vpi 0
vci 35
bridging
یا
pppoe
زنگ بزن از پشتیبانی شرکت بپرس
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست عزیز
من یه 2 هفتست دنبال مدومم البته wireless ( که اگه فضولی نباشه :43:پیشنهاد میکنم اگه میتونی wireless بگیر تا اگه ایشالله فردا که لپ تاپ یا موبایلی با wireless مثل n97 گرفتی بتونی باهاش حال کنی و لزومی به خرج 2باره نباشه. )
عارضم خدمتون که حقیر بعد از یه دور کامل زدن تو این تاپیک :24: به این نتایج رسیدم :
1- تو ایران از نظر سرعت مودم ها هیچ فرقی ندارن.
2- اینکه ISP ها میگن فلان مودم به سیستم ما نمی خوره واسه اینه که ملت دست از سرشون بر دارن و دم به ساعت بهشون زنگ نزنن. بعنوان نمونه :
[html]
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3324106&postcount=1774[/html]یکی از دوستام از شاتل داشت و ِ d-link خرید ، هرکاری میکردن خط راه نمیافتاد . وقتی فهمیدن مودمش اینه گیر دادن که از مودمه :18:بعد از 3 هفته زجرکش شدن و dc دائم معلوم شد مخابرات تو رانژه کردن مشکل داشته. :44:
3- حتما از گازانتی های اصلی بگیر:
D-LINK------- گارانتی ایزی سایت : easyco.cc
Asus --------- گارانتی فراژه سایت: tfi.co.ir ( پایتخت دالای کامپیوتر 88662949 )
linksys ------- گارانتی ساخت سیستم 88830602
نتیجه اینکه:
هرچند خودم علاقه شدیدی به linksysy دارم ولی واسه اینکه
1- فردا ISP بامبول در نیاره
2- اگه ISP رو عوض کردم تو دردسر نیافتم و خط زود detect شه
3- ازهمه مهم تر اگه config پرید و خودم نباشم، اهل خونه سرکار نرن! و دائم پیجم نکنن :31:
میخوام asus-am604g بخرم .:15: که فراژه گفت جنس شون تو گمرکه و آخر هفته میآد.