البته نسخه های psp رو نمیشه به این راحتی ویرایش کرد ولی نسخه PC رو من هم میتونم فایل های فیلم رو با فایل های fake تعویض کنمنقل قول:
Printable View
البته نسخه های psp رو نمیشه به این راحتی ویرایش کرد ولی نسخه PC رو من هم میتونم فایل های فیلم رو با فایل های fake تعویض کنمنقل قول:
من توی این بازی تمام سوپر اسپرتهارو دیدم ولی از فراری خبری نبود .
تو نسخه ها ی قبلی هم به همین منوال بود.
قضیه چیه یعنی need for speed با فراری مشکل داره؟
ببین دوست عزیز صحبت مشکل نیست مسئله لاسنس و مجوز هست که یه شرکت گیم سازی قبل استفاده از نام یک چیز باید از سورس لایسنس بگیره توی این بازی هم به همین منوال شرکت بلک باکس امسال از شرکت های بزرگ اتومبیل سازی آلمانی و آمریکایی لایسنس گرفته و همینطور ژاپنی اینکه شاهد حضور اتومبیل های ایتالیایی نیستیم دلیلش همین مسئله لایسنس نشدن هست اگه میتونست با کمپانی فراری هم قرار داد ببنده شاهد حضور ماشینهای ایتالیایی مانند فراری هم می بودیم.نقل قول:
حیف شد. جای فراری fxx در میان پاگانی و مک لارن f1 خیلی خالیه.
خیلی ممنون از راهنماییت
اگه سوالم تکراری شرمنده:
من این بازی رو نصب کردم و چند روزی هم بازی کردم اما از چند روز پیش هر چی می رم توش بعد از اینکه load میشه از بازی می یاد بیرون و error میده(dont send ) حتی یه بار دیگه هم نصبش کردم و سیو های قبلی رو هم پاک کردم اما فایده نداشت؟!!؟
2 تا دلیل میتونه داشته باشه یا اشکال از دی وی دی بازی هست یا سیستمت نمیکشه بازی رو گرفیک هایی مانند 8400 جی اس نتونستند به خوبی اجرا کنند بازی رونقل قول:
وقتی پلیس توقیفم میکنه و پول نداشته باشم و جریمه رو بپردازم ، ماشینمو میگیره ، آیا میشه اون ماشین رو دوباره پس گرفت ؟ یا اینکه دیگه پریده ؟
فکر میکنم میپره بعد توقیف شدننقل قول:
این بازی واقعا یکی از بازیهایی هستش که خیلی محیط طبیعیی داره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا نوری که به صفحه مانیتور میتابه بسیار طبیعی هستش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی نداره این نور رو یکم مصنوعی تر بکنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر الزمان شده؟ چه عجب تو تاپیک یکی از این بازی تمجید کرد خوب اگه تنظیمات گرافیکی رو تعدیل بدی گرافیک و به تبع اون افکت هایی مثه نورپردازی کم تر میشه کیفیتشنقل قول: