من یکی از کتاب های تخصصیم رو تو یک ماه خوندم تازه مرور بود حدااقل 5 کتاب دیگه دارم اصلا نمیکشم کاش قبول شم گور بابا شهریه میدم واقعا خط به خطش برام عذاب و خاطره این چند سال تکرار میشه ..
Printable View
من یکی از کتاب های تخصصیم رو تو یک ماه خوندم تازه مرور بود حدااقل 5 کتاب دیگه دارم اصلا نمیکشم کاش قبول شم گور بابا شهریه میدم واقعا خط به خطش برام عذاب و خاطره این چند سال تکرار میشه ..
ایشالا که قبول شی. رشته ات چی هست؟نقل قول:
ای بابا ...
من چی بگم که کلاً 20 روز مونده تا کنکور، 20 درصد هم از تخصصی هام نخوندم !
تازه باید دولتی روزانه تهران هم قبول بشم :دی
ممنون خدا کنه . من زبان انگلیسینقل قول:
امروزم جا درس رفتیم برف بازی استرس گرفتم الان ..خبری هنوز نشده؟؟ بدیش اینه که من همه این درسارو خوندم اگه یک مرور کنم یادم میاد ولی اگه نکنم صفرم!
الان که خبری نمیشه عزیز. فردا هم که تعطیله. من واسه سه شنبه یا چهارشنبه پیش بینی می کنم.نقل قول:
هنوز خبری نشده ؟
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد تا پایان هفته
به گزارش خبرنگار مهر، نتایج نهایی مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه آزاد اسلامی پایان هفته جاری توسط مرکز آزمون این دانشگاه اعلام می شود.
پذیرفته شدگان پس از اعلام نتایج می توانند به واحدهای پذیرفته شده برای ثبت نام مراجعه کنند.
کلاس های درس از بهمن ماه سال جاری آغاز می شود.
آغاز ثبتنام آزمون ارشد دانشگاه آزاد تا پایان هفته
ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته جاری آغاز میشود.
به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 93 به صورت اینترنتی تا پایان هفته جاری آغاز میشود.
داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبتنام خود در این آزمون اقدام کنند.
بر اساس گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خرداد ماه سال آینده برگزار میشودخواهد بود.
من تو سایت azmoon.com و azmoon.net و sanjesh.org رفتم پیدا نکردم هم مطلب شمارو هم مطلب پایین ... میشه بگید دقیقا کجا این مطلب هارو پیدا کردید؟؟ مثلا اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخرین خبرش در مقطع ارشد ماله 12 /10 بوده
نقل قول:
این خبر ها رو سایت مهر زدهنقل قول:
من تو سایت azmoon.com و azmoon.net و sanjesh.org رفتم پیدا نکردم هم مطلب شمارو هم مطلب پایین ... میشه بگید دقیقا کجا این مطلب هارو پیدا کردید؟؟
---------------------------------------
الان سایت مهر خبرشو ویرایش کرده و زده نتایج هفته دیگه میاد !!!
واقعا دیگه شورشو در آوردن