من از idm استفاده میکنم،ولی این نرم افزار اصلا از سایتایی ک فی......شدن ،دانلود نمیکنه ارور میده ! اخرین ورژنشم دارم
من از idm استفاده میکنم،ولی این نرم افزار اصلا از سایتایی ک فی......شدن ،دانلود نمیکنه ارور میده ! اخرین ورژنشم دارم
مرسی. اما مشکل اینجاست که عضویت تو اون سایت پولی هست !نقل قول:
من تا به حال از سایت هایی پولی هم ویدئو دانلود کردم ، اونهایی که برای نمایش گذاشته. این اولین باری هست که این طور شده !
راه حلش اينه كه يه بار ديگه بريد به سايتي كه اون فايل رو داشتين ازش دانلود ميكردين آدرس اون فايل ويدئويي رو دوباره بگيريد و آدرس فايلي كه داريد دانلود ميكنيد رو به آدرس جديد تغيير بديد.نقل قول:
من قبلا ها یک کاری کرده بودم که مثلا وقتی یک ویدیو از یوتیوب میدیدم آخر که نگاه میکردم و کامل میشد و میزدم ویدیو رو دانلود کنه از همون cache فایرفاکس استفاده میکرد و از اول دانلود نمیکرد
کسی میدونه چه جوری هاست ؟
سلامنقل قول:
اتوماتیک همینطور هستش . وقتی فیلمی رو تا آخر نگاه میکنید و روی دکمه ی دانلود کلیک میکنید فقط سیو میشه.
موفق باشید :40:
معلومه بدون چیز پ ی ان نمیشه !!!
حالا اگه ---- پی ان میخواید که بحثش جداست ...
ولی اگر منظورتون از سایت ف یی ل تر شده You t u b e هست که بگید تا یه راه دیگه برای دانلود با IDM بهتون بگم !!! :20:
اره Y O U .....نقل قول:
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
(بدون اون یا با اون فرقی نمیکنه ،اصلا از یوت....دانلود نمیکنه)نقل قول:
سلام
من 2تا سوال دارم
اول اینکه چه طوری فایل هارو بدم به برنامه که دانلود کنه (همه فایل ها رو)
مشکلم اینجاست که فایلا تو سایت mediafire هست و فایلا جدا جدا هست .
سوال دومم اینه که وقتی چنتا فایل واسه دانلود میدم چه کار باید بکنم که فایلا پشت سر هم دان بشه یعنی وقتی 1فایل تموم شد بره سراغ بعدی .
نقل قول:
1- امکانش وجود نداره چون سرور مدیا فایر لینک مستقیم نمیده مگر اینکه اکانتش رو خریداری کرده باشی
2-شما باید صف تشکیل بدی به این صورت که فایل هاتون رو درون نرم افزار انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید و گزینه add to queu و سپس new queu رو بزنید و یک صف جدید ایجاد کنید(تنظیمات داخلی رو هم در صورت نیاز انجام بدید) و هروقت خواستید دانلود رو شروع کنید از منوی بالای نرم افزار روی گزینه start queue کلیک کنید و صف مورد نظر رو انتخاب کنید