راستی برای اینکه منم به دوستان کمکی کرده باشم
پیشنهاد میکنم یه سری به این سایت بزنید
برنامه mGuard برای ضد سرقت کردن گوشی !
کد:http://www.vapssky.com/productdownload.aspx?id=52180
Printable View
راستی برای اینکه منم به دوستان کمکی کرده باشم
پیشنهاد میکنم یه سری به این سایت بزنید
برنامه mGuard برای ضد سرقت کردن گوشی !
کد:http://www.vapssky.com/productdownload.aspx?id=52180
سلام! من امروز این گوشی رو خریدم... یه چند تا سوال داشتم:
1.انگار دوربینش سایبر شات نیست!! چون وقتی گوشی رو تکون می دم عکس تار و درهم ورهم می شه!
2. تو حالت عکاسی سرعت فوق العاده پایینه! ولی تو فیلمبرداری خیلی روونه!
اگه می شه راهنمایی کنید! چون واقعا آماتورم...
خوب یه گوشی سیمبین بخر که این مشکلات بوجود نیاد! بعید میدونم توی جاوا بشه این کارا رو انجام داد!نقل قول:
جاوا برنامه ای واسه خوندن و ادیت فایلای txt داره. اسمش رو یادم نیست، ولی شبیه Notepad عمل میکرد!نقل قول:
فکر کنم به خاطر setting دوربین باشه. شاید روی Night Mode باشه. کلاً یه تنظیمات دوربین رو یه بار تغییر بده (مثل Focus و نور و ...) ببین درست میشه یا نه.نقل قول:
دکمه 6 روبزن و اولین حالت از سمت چپ رو انتخاب کن بعد فلاش هم روشن باشه و عکس بندازنقل قول:
سلام! من امروز این گوشی رو خریدم... یه چند تا سوال داشتم:
1.انگار دوربینش سایبر شات نیست!! چون وقتی گوشی رو تکون می دم عکس تار و درهم ورهم می شه!
2. تو حالت عکاسی سرعت فوق العاده پایینه! ولی تو فیلمبرداری خیلی روونه!
اگه می شه راهنمایی کنید! چون واقعا آماتورم...
به هر حال از جوابتون تشکر میکنم
سلام دوستان
مزاحم دارم شدید چیکار کنم k850i
لیست سیاه رو چطور فعال کنم چطوری چند تا شماره خاص رو توی لیست سیاه قرار بدم که وقتی زنگ زدن بوق اشغال پخش بشه یا ... لطفا اگه کسی بلده شمرده و آروم توضیح بده خودم یه خورده انگولکش کردم نشد
با تشکر منتظر جوابتون میمیونم ممنون
لیست سیاه نداره و باید باپچ ریخته شه که فعلا پچ رو این گوشی ریخته نمیشهنقل قول:
سلام دوستان
مزاحم دارم شدید چیکار کنم k850i
لیست سیاه رو چطور فعال کنم چطوری چند تا شماره خاص رو توی لیست سیاه قرار بدم که وقتی زنگ زدن بوق اشغال پخش بشه یا ... لطفا اگه کسی بلده شمرده و آروم توضیح بده خودم یه خورده انگولکش کردم نشد
با تشکر منتظر جوابتون میمیونم ممنون
دایور دوربین عوض کننقل قول:
-کسی روش یا تنظیمات خاصی برای گرفتن بهترین عکس در شب داره ؟
فکر کنم مدیاسنتر داره اپدیت میکنه خودشو و کمی هنگ میکنهنقل قول:
بعضی از مواقع زمان پخش موزیک از مدیا سنتر گوشی خودش خاموش و روشن میشه
برای موزیک گوش دادن این برنامه رو نصب کن دکمه ی ستاره رو بزن برنامه مینیمایز میشه و سرعت گوشی رو کم نمیکنه موقع گوشی دادن موزیک
کد:http://www.4shared.com/file/93090957/9e8fbbdb/KD_Player_096.html
تا اونجایی که میدونم با هک میشه فقط ظاهرش رونقل قول:
میشه مدیا سنتر و هم تغییر داد ؟
WMV رو میشناسه ولی هر WMV رو فکر کنم نمی تونه پخش کنهنقل قول:
خودم احتمال اینو نمیدم اما کسی میدونه که آیا میشه فایل های wmv یا کلا فایل های با سایز بزرگتر از 240*320 رو حتی با یه برنامه واسط توی گوشی اجرا کرد ؟
جرا رو حالت File Tranfer نمیزارینقل قول:
زمانی که با واسط usb گوشی رو به کامپیوتری وصل می کنیم گزینه media transfer گاهی کار میکنه و فایلا رو میده گاهی هم کار نمیکنه و فایل ها رو نمیده آیا این مشکل برای بقیه هم پیش اومده ؟
کلا جاوا با PDF مشکل داره و راحت نمیتونه اجراکنه به گردی نر افزار داره ولی همه ی PDF هارو نشون نمیدهنقل قول:
6-برای خوندن فایل های pdf فارسی توی گوشی ک850 راهی هست ؟