دوستان ساعت 7:15 امروز اگر می خواین یه مسابقه با هم بدیم.
id yahoo من هم که معلومه!!!!
Printable View
دوستان ساعت 7:15 امروز اگر می خواین یه مسابقه با هم بدیم.
id yahoo من هم که معلومه!!!!
اول سلام ......
دوم اینکه تشکر میکنم از همه اونایی که هم اهل بازی ان هم به اون اندازه ای جرات دارن که میان و بازی میکنن ...
سوم اینکه ..... بعضی از بچه ها ( به باقی بر نخوره ... خودشون میدونن با کیم ) نه تنها بازی بلد نیستن ... بلکه حتی وقتی با من بازی میکنن و مث ** base شون به هم میپاشه .... واسه من حرف در آوردن که Fire چیت میزنه و Cheater ..... :2:
همین الان به همه اعلام میکنم .... هرکس باخته بره Save Replay رو نگاه کنه .... اگه تونست ثابت کنه که من Cheat زدم بعدش بیاد چرت و پرت بگه .....
با جرات اعلام میکنم همون هایی رو که زدم ظرف 20 دقیقه به *** رفتن .... رو حاضرم جلو چشم بفیه بازم بزنم ..... پس دیگه دهنتون و ببندین .... :21:
همین الان اعلام میکنم نه تنها تک به تک تو ایران رو دست ندارم ... بلکه دو به دو هم تو ایران تکیم ....
هر کس خلاف این و قبول داره هر ساعت خواست بیاد باهاش باری کنم .... دوستاش رو هم بیاره تا Observer بشینن ...:21:
چهارم اینکه به اون بچه های باحالی که اهل بازی ان و میان تا چیزی یاد بگیرن و لذت ببریم بر نخوره ....
ببخشید تند رفتم ..... جای من باشین با 6 سال سابقه بازی بعد چند تا Noob عوضی بیان بعد باخت 2 دقیقه ای این حرفا رو بزنن یه کم جوش میارین :46:
پنجم اینکه اینم یه نتورک جدید .... قدیمی ها لگ داره ...
User : irzh
Pass : zh
موفق باشید -=Fire=-IR
نقل قول:
دوستان .... همین الان هم اگه بخواین Clan ما ( IR ) سه تا بازیکن داره که در دسترس هستند ...
چرا شما هم سه چهار نفر نمیشین بیاین بازی کنیم ؟؟؟؟ :19:
تعداد زیاد هم نمیشه ..... بیشتر از 6 تا Lag میگیره ... تاز ه 6 نفر هم واسه اینترنت پرسرعت ....
در ضمن اگه خواستین یه سری مسابفات تمرینی میزاریم واسه انتخاب Clan ....
وقتی تیم های دو نفره تشکیل شد میتونیم یه مسابقات بزاریم ..... و یه سری امتیازات به تیم برنده ... :10:
پس بیاین دو تا دو تا با هم تیم تشکیل بدین و یه چند روزی تمرین کنین ....
منم اگه پایه باشین برنامه مسابقات و امتیازات و ... هماهنگ میکنم :8::5:
OK ?:20:
نقل قول:
سلام
آقا امشب من هستم سينا هم هست .
بيان 2 به 2 يا 3 به 3 سه بزنيم
فكر كنم تا امشب خيلي زيادتر بشيم
فقط دوستان عزيز
لطفا سر يك ساعت مشخص همه آنلاين باشيم تا حسابي حال كنيم
من با سينا ساعت 6 عصر قرار گذاشتيم
اگر اين ساعت هستين منتظريم
نقل قول:
اول سلام ....
دوم اینکه من راس ساعت 6 تو هاماچی ام ....
لطفا هر کی میاد .... Yahoo massenger ....... anti virus ...... firewall w windows ...... firewall w connection ... رو حتما ببنده ..... فقط هاماچی و جنرال .....
ساعت 6 :10::10:
نقل قول:
سلام مجدد
اي ول پس ساعت 6 امروز .
بيان بازي داغه امروز
من منتظرم :10:
سلام به تمام جنرال دوستان عزیز!
دوست خوبمون داش مسعود لطف کردن بخشی رو ایجاد کردن به نام Iranian ZH Players که در اونجا جنرال بازهای ایرانی میوتنن اطلاعاتی رو درباره خودشون ، تیمشون و ... ارسال کنن تا اگه زمانی بازی دوستانه یا احیانا" مسابقاتی برگزار شد بتونن به راحتی همدیگرو پیدا کنن و به هم اطلاع بدن!
جزئیات بیشتر در این آدرس . . . :46:
ممنون از دوستان جنرال خور خودم . . .کد:----------------/ftopicp-32442.html
اول سلام ......
دوم اینکه ممنون مرصاد جان ......
در ضمن جای اون ----------- آدرس سایت مشهدتیم رو وارد کنین .....
mashhadteam که حالا هم .com و هم . ir رو خدا قبول میکنه
لطف کنن جنرال باز ها مشخصات رو ارسال کنن ....
:18::18::18::18::18::18::18::18:
این جدیدا کین شاخ بازی در اوردن ؟ :دی